Tri

720 79 12
                                    

Harry

Musel som sa premáhať aby som sa nenalepil ld strachu na Louisa ale bohužiaľ, nepremohol som sa a skončil som na ňom nalepený. Kráčali sme v tme, ktorú osvetľoval plamienok v jeho dlani. Až kým sme neprišli ku obrovským železným dverám ktoré sa otvorili.

A to čo sa skrývalo za nimi som vážne nečakal. Všade boli červené steny, bolo tam teplo a veľa ľudí. Rôzny ľudia, či už ženy, muži, deti. Rôzne vekové kategórie a národy. Udivene som si to tam prezeral.

"Vitaj v pekle drahý," Louis mi zašeptal do ucha a moje telo na to velmi rýchlo zareagovalo. Na krku sa mi objavila husia koža a celý som sa otriasol.

"Poď, pôjdeme ku mne," znovu ma potiahol za ruku a ťahal ma pomedzi ľudí. Všetci sa na neho usmievali a zdravili ho. A ja som nechápal prečo.

Vošli sme so nejakej miestnosti. Ktorá mala krvavo červené steny, nablískanú čiernu mramorovú dlažbu a miestnosti dominoval obrovský stôl a v rohu miestnosti bola ešte väčšia sedačka, na ktorej by sa vyspalo aj päť ľudí.

Kde to kurva sme?! "Sme v mojej pracovni. A nenadávaj," pozrel na mňa Louis. Nechápavo som sa na neho pozrel. Absolútne som nechápal čo sa deje. "Poď si sadnúť, drahý," Louis ukázal na sedačku.

"Môžeš mo to všetko vysvetliť? Nič nechápem," nervózne som na neho pozrel. "No takže-" prerušili ho dvere, ktoré sa otvorili a následne dnu vbehlo nejaké blonďaté dievča. "Louis! Prosím poď konečne za nami, chceme ťa," zamračil som sa.

"Michele! Kurva dosť už! Odmietol som ťa aj tie tvoje štetky. Som gay! Mám rád vtáky! Tak sa spakuj a zmizni!" zaburácal Louis hrozivým hlasom. Normálne som sa ho zľakol.

Tá blondína len vydesene prikývla a už jej nebolo. Louis prišiel ku mne a sadol si. "Takže. V minulosti som urobil veľmi veľa zlých vecí. Napríklad aj preto som na pohrebe nemal nikoho okrem teba. A tie zlé veci boli tak zlé, že som najväčší hriešnik a to znamená že som Diabol. Preto ak by som teraz chcel tak mi narastú rohy alebo viem vyčarovať oheň. Preto majú všetci rešpekt, pretože som tu pán. A áno poviem ti viac o mojej histórii ale to až inokedy. Ale teraz, ma pobozkaj, čakal som pridlho,"

ani som nestihol spracovať jeho slová a už boli jeho pery na mojich. "Fuck, toto mi chýbalo," zavrčal Louis a povalil ma na pohovku....

Diel je pre Zombie_Annabel. Ty môj cukroško. Si mega milý a ešte sa mi nestalo aby som si tak rýchlo niekoho obľúbila. Ale asi to bude tým že sme babies❤❤❤ ^^ ✨✨

Babies forever❤❤❤😍😍

Love you guyys😘😘✨✨✨

In love with Satan || L.S || ✔Where stories live. Discover now