Színjáték ( Shawn Mendes fanf...

By KarieDobbs

395K 17.8K 1.4K

Cassie csak egy lány volt. Pár hét volt az egyetem kezdetéig de neki még mindig nem volt munkája amiből a tan... More

Prológus
Csak egy homokszem a sivatagban
Bármi lehetséges, vagy nem?
Cassie a reménytelen
Mi a franc?
Ha ezt munkának hívnánk...
Semmi a világon...
Jobbat érdemelne nálam...
Utálom őt...
Nem történhet meg újra...
Miért??
Az igazi Shawn Mendest...
Csak én legyek neked fontos...
Rettegek...
Sosem voltam elég hálás...
Szereted még?
Ezt megtudnám szokni...
Ne kérj lehetetlent...
Szeretlek...
Kihívás
Látni akartalak...
Én csak Shawn vagyok...
Veled leszek...
Ez rá vall...
Boldog Karácsonyt!
Ne zsarolj...
Mire vársz még?
Csak szerelmesek....
A rajongóim...
Hinnem kell benne...
Ne tedd...
Én szeretlek helyette is...
Boldog
Még jó...
Itt vagyok...
Nem érdekel...
Szép is a szerelem...
Velem mi a terved?
Ez minden vágyam...
Nem értelek...
Boldog vagy?
Díjak
Nincs értelme...
Nekem nem kell...
Jóvá teszem...
Csak megnehezítem az életed...
Örökké...
Egy különleges este...
Mi lenne ha...?
Én voltam a hülye...
Nélküled nem...
Azt gondolod nyertél?
Ismerlek már...
Így ért véget...
Nem hagysz itt?
Gyűlölöm magam...
Mikor egy álom valóra válik...
Ez komoly kérdés?
I'll be needing stitches...
Szükségem van rád...
Lehetünk boldogok egymás nélkül?
Te voltál a legfontosabb...
Könyvajánló-Remény
Sosem gondoltam...
Mendes Army / nem rész/
Tényleg ezt akarod?
Miért hagysz mindig faképnél?
Kegyetlen vagy...
Mi van ha...?
Mi ketten összetartozunk... I.
Mi ketten összetartozunk...II.
Kibékültetek?
Sosem...
Itt vagyok!!!
Átkötés
Nem is számítottál rá?
Egyszer minden véget ér...
ÚJ KÖNYV!!!

Ezt nagyon elszúrtam...

5.9K 298 18
By KarieDobbs

"- Nincs több esélyed Shawn..."


- Ne mond ezt, kell hogy legyen valami módja hogy itt maradj. Miért teszed ezt velem Cassie?- kérdezte halkan.

- Nem olyan rég kértél egy esélyt, csak egy esélyt hogy megmutathasd ki is vagy valójában. Megadtam neked a lehetőséget, nem éltél vele. Akkor megmondtam hogy csak az az egy esélyed van így használd ki, de te nem tetted.

- Annyira sajnálom Cassie, bármit megtennék, hogy elfelejthessük azt az estét. Nem akarom hogy elmenj, nem akarlak elveszíteni - fogta meg kezem és közelebb húzott magához. Felnéztem rá, egyenesen szemeibe és megszakadt a szívem. Az eszem azt súgta jól teszem de a szívem azt mondta ne legyek ennyire kegyetlen vele hisz szeret engem. És én is szeretem őt, mégis azt éreztem hogy az lesz a legjobb ha most elengedem a kezét és felmegyek. Folytatom a pakolást és haza megyek. Megráztam fejem, hogy nem majd elhúztam kezem és elléptem tőle.

- Sajnálom Shawn, nem megy.- suttogtam.

- Kérlek ne, szükségem van rád.- fogta könyörgőre.

- Fejezd ezt be, nem megy, fogadd el és lépj tovább.- mondtam majd nagyot nyeltem és elindultam a ház felé.

- Cassie, a szerződés szerint a barátnőm vagy és tartanod kell magad hozzá.- szólt utánam mire olyan szinten felment bennem a pumpa mint még soha talán. Visszafordultam, szívverésem, légzésem felgyorsult. Mire visszaértem hozzá teljesen begőzöltem.

- A szerződés szerint? Tudod mit, felejtsd el azt a nyomorult szerződést - löktem meg- Vagy nem is. Olvasd el sokszor majd dugd fel magadnak.Az a szerződés semmissé vált, nem kényszeríthetsz hogy veled legyek ha én nem akarok.- kiabáltam.

- Aláírtad, elfogadtad a feltételeket. Nincs visszaút - mondta és a mosoly ott bújkált a szája sarkában, azt hitte hogy ezzel most megfogott és ez csak jobban felhúzott.- A barátnőm vagy, és kész.

- Akkor remélem, hogy nem bánod ha barátnődént el küldelek a búsba. Nem vagyok a tiéd, és nem is leszek. Hagyj békén Shawn.

- Elutazhatsz Cassie, haza mehetsz de amint visszamentem látni fogjuk egymást, hisz randink lesz, benne volt a programban, tudod te is, nem igaz?- kérdezte már mosolyogva.

- De ... emlékszem, és te tudod milyen érzés az ha egy lány töri el az orrod?

- Nem - nevetett fel mire lendült az öklöm. Shawn egy pillanat múlva az orrát tapogatta .

- Akkor most már tudod - mondtam majd ott hagytam. A házba berontva felszaladtam az emeletre a hálóba azonban ott nem várt meglepetés fogadott, vagyis pontosabban a semmi, ugyanis eltűnt a bőröndöm.. Körbe jártam az ágyat, benéztem minden lehetséges helyre majd megláttam hogy Lia vigyorog rám az ajtóban állva.

- Lia, kérem a bőröndöt.

- Nem, nem mehetsz el, béküljetek ki, maradj itt velünk.

- Nem lehet, ne mond hogy ezt nem érted meg. Shawn és én nem békülünk ki.. Kész. Add vissza a bőröndöt mert lekésem a gépet, a taxi is hamarosan itt lesz értem.

- Cassie, biztos megtudjátok oldani .

- Nem Lia, nem akarom - mondtam majd az éppen érkező, vérző orrú fiúra néztem - Nem akarom megoldani.Nem akarok a bátyáddal lenni - mondtam halkan.

- Fiam veled mi történt?- jöttek meg Karenék is így lett teljes a kép.

- Nos, Cassie, behúzott, de megérdemeltem.

- Mit tettél amiért megütött?

- Nem fontos.

- Nem, tényleg Shawn? Na jó akkor itt az ideje hogy tiszta vizet öntsek a pohárba.

Mind feszülten figyeltek, Shawn viszont tudta mit akarok mondani és a fejét rázta hogy ne. Tudom akkor este én kértem, hogy soha ne tudják meg hogy kerültem Shawn mellé de most mégis úgy érzem jobb ha tudják. Könnyebben elengednek.

- Szóval? Mi történt?- kérdezte Karen.

- Shawn és én, sosem jártunk együtt, nem úgy találkoztunk ahogy elmondtuk - mondtam rezzenéstelen arccal és hanggal.

- Ezt nem értem.

- Az egész kapcsolatunk egy papírlap. Egy szerződés. Amit úgy egy hónapja kötöttünk meg. Shawnnak barátnőre volt szüksége nekem meg pénzre az egyetem miatt így megegyeztünk. Én eljátszom hogy a barátnője vagyok és cserébe tanulhatok. De időközben bele szerettem, és bár azt állítja ő is szeret engem, de az elmúlt két napban történtek miatt ezt most nem tudom elhinni - mondtam és láttam, hogy eléggé összezavarodtak - Én, holnap beszélek a kiadójával és felbontom a szerződést mert nem tudok úgy élni, hogy egy dróton rángatnak. Shawnnal sem tudunk dűlőre jutni így ez lesz a legjobb. Kérem ne haragudjanak rá mert neki sem volt sok bele szólása, végül nem úgy sültek el a dolgok ahogy terveztük ennyi az egész. Én nem akartam önöket megbántani vagy csalódást okozni, mert őszintén megkedveltem magukat, ahogy téged is Lia. Életemben először úgy éreztem egy igazi család vesz körül, és annyira irigylem ezt az összetartást. Reméltem, hogy sosem derül fény erre az egészre most mégis úgy gondoltam jobb ha elmondom. Tényleg nem így akartam, egyikünk sem ezt akarta - mondtam majd Shawnra néztem- Nagyon sajnálom - mondtam mire Karen a fiára nézett majd rám.

- Ezt nem tudom elhinni. Átverés volt az egész?

- Anya, megtudom magyarázni. De nem most. Most beszélnem kell Cassievel.

- Nincs miről beszélnünk. Eleget mondtál az előbb - ráztam fejem majd vállamra vettem a táskám. Liyah közelebb jött és megölelt. Viszonoztam mert nagyon jól esett.

- Néha beszélünk azért?- kérdezte halkan mire felsóhajtottam.

- Hát persze, bármikor..- mondtam majd adtam neki két puszit.

- A bőröndöd a lenti gardróbban van - súgta mire csak bólintottam már. Shawn szüleire néztem . Láttam mindkettőjükön, hogy nem igazán tudják mit mondjanak, hogy ezzel nagyon összezavartam őket.

- Karen, Manuel, én tényleg nem így akartam. Megértem ha utálnak.

- Azért mert áldozata lettél ennek az egésznek? Te csak egy naiv kislány vagy aki azt hitte tudja majd kezelni Shawnt és mindent ami vele jár. Nem gondoltad át, ezt jól mondtad Cassie. De nem haragszom, csak csalódtam.- mondta Karen majd megölelt, röviden és felszínesen majd Manueltől is elbúcsúztam. Ő nem nagyon fűzött semmit hozzá csak megölelt. Nem tudom mit gondolhatott rólam, de úgy gondoltam nem is olyan fontos már. Haza megyek és soha többé nem látom őket.

Miután kimentem ketten maradtunk Shawnnal. Valójában én már indulni akartam de ő még ott tartott karomnál fogva. Bezárta az ajtót és annak nyomva nézett mélyen a szemembe. Nem mondott semmit csak mélyen szemembe nézett majd engedett a szorításon és végig simított derekamon. Nem tudtam mire vélni, kiakartam szabadulni de annyira még tartott, hogy ne menekülhessek.

- Engedj menni .- néztem rá mire tekintete fájdalmat sugárzott.

- Csak annyit mondj , tényleg szerettél valamennyire? Mikor a buli éjjelén azt mondtad szeretsz, azt őszintén mondtad? Nem csak lelkiismeret furdalást akartál bennem kelteni ugye? - kérdezte mire lehunytam szemem .

- Mennem kell, nem akarom lekésni a gépet.

- Csak egy szó, igen vagy nem- szorított jobban oda. Szemébe néztem majd tekintetem ajkaira vándorolt. Picit szétnyíltak és már ismét szóra nyíltak mikor megcsókoltam. Nyakát átölelve csókoltam tovább míg nem teljesen hozzám préselte magát.

- Még most is szeretlek.- súgtam lehajtott fejjel- De nem tudom ezt csinálni, nem megy, nekem, ez így nem jó. Az anyukádnak igaza volt Shawn. Naiv voltam, és most megiszom a levét.

- Akkor ennyi volt?

- Azt hiszem igen.

- Los Angelesben sem találkozunk többet?

- Mi értelme lenne? Köztünk ez ennyi volt, fogadd el. És most mennem kell, engedj el kérlek.- kértem halkan. Levette rólam kezeit és én is elengedtem őt.

- Cassie, ne menj..- mondta de már nem válaszoltam csak eljöttem. A taxiba beszállva megeredtek könnyeim. Nagy nehezen elmondtam hogy a reptérre vigyen de az út nagy részét végig bőgtem. Én nem akartam hogy ez legyen, de ezen már nincs mit tárgyalni. Most semmiképp.

Shawn szemszög...

Elment.

Utána jöttem és láttam ahogy beszáll a taxiba, ahogy beszél majd megtörli arcát. Én nem akartam hogy ez legyen. Nem akartam megbántani, nem akartam tönkretenni. Hogy lehetek ekkor a szerencsétlen?

- Szóval...

Felnéztem, apa pedig leült mellém a lépcsőre. Még mindig az utat bámultam, mintha csak ott állna a taxi, újra és újra lejátszom magamban ahogy beszáll és elhajtanak. Nem mondtam semmit csak lehajtottam fejem.

- Megkérdezném, hogy mi folyik itt de azt hiszem még te magad sem tudod igazán mibe keveredtél.

- Apa én ezt nagyon elszúrtam.

- Igen, észrevettem, elmondhatnád az alap sztorit, hogy képben legyek.

- Cassie igazat mondott, az egész egy nagy hazugság volt. Kivéve az, hogy a parton találkoztunk. Ő akkor ki volt borulva mert nem talált munkát amiből a tandíjat kifizethetné és haza kellett volna mennie az anyukájához, és azt gondolta kudarcot vallott, elmesélte nekem hogy, hogy engedték Los Angelesbe. Az apja fizette a lakást és egyebeket, de a tandíjat neki kellett megkeresnie, de nem talált munkát. Sokat beszélgettünk majd haza kísértem, igazából akkor készültek a fotók. Másnap meg is jelentek, Andrew kitalálta hogy talán profitálhatunk is ebből, tudod hogy milyen cikkek jelentek meg rólam akkor. Azt gondolta ezzel tiszta vizet önthetünk a pohárba és még fel is kapják ezt a kapcsolatot, ezáltal jobban képben maradok. Én nem akartam először, tényleg, úgyéreztem csak kihasználnánk Cassiet és hogy nem jött neki össze amit eltervezett. De Andrewt ez nem érdekelte, azt mondta jól fog elsülni. Elküldte egy emberét Cassiért aki abszolút nem értett semmit, hogy miért van tele minden vele hisz azt gondolta én csak egy átlagos srác vagyok, miután nem Shawn Mendesként mutatkoztam be. Akkor Andrew elmondott neki mindent a szerződésről és Cassie nem akarta elfogadni mert azt gondolta, hogy eladná magát de aztán elfogadta én pedig valójában már nem is bántam mert megkedveltem őt, azt gondoltam amíg tart a színjáték addig kitalálok valamit és talán ő is megkedvel engem, ugyanis kábé két hétig a szerződés aláírása után alig szólt hozzám.

- Értem, folytasd...

- Aztán én egyre többet gondoltam rá és beszéltünk is néhányszor, telefonon is és azt gondoltam kezd megenyhülni. Vonzódtam hozzá,megfogott benne valami, így mikor Hersheyben koncerteztem eldöntöttem hogy odamegyek és elhívom. Akkor hívtalak titeket is. Először nem akart jönni, majd mégis bele egyezett. Tudtam, hogy már ő is érez valamit irántam. Minden, amit mondott, ahogy hozzám ért, rám nézett, megváltozott, és azt hittem itt majd könnyebben megy a dolog, hisz nem járnak annyira a nyomomban. És egészen a buliig jól is ment.

- Mi történt azon a bulin, egyikőtök sem mondott semmit.

- Nem tudom apa, itattak velem valamit, talán bele tettek valamit az italomba és teljesen kifordultam önmagamból, az az ember nem én voltam és olyat mondtam neki amitől megtört az ami köztünk volt.

- Mit mondtál fiam?

- Azt, hogy egy ribanc és eladta magát nekem.

- Jézusom fiam...

- Tudom apa, tudom, de az nem én voltam, én nem gondolom ezt, sosem gondoltam én tudom mi miért történt. De Cassie most azt hiszi, hogy én ezt gondolom róla és ezen a mai nap sem segített. Azt mondta vége, nincs több esélyem én meg utolsó szálba kapaszkodva azt mondtam neki hogy a szerződés értelmében ő a barátnőm így kénytelen lesz velem találkozni, lényegében ha akar, ha nem.

- Ügyes vagy.

- Erre behúzott.

- Megérdemelted, bár el nem tört. Megérdemelted mindazért amit tettél az elmúlt egy hónapban, mi nem így neveltünk, azt hiszem. Eddig olyan büszke voltam rád Shawn, hogy a hírneved ellenére is olyan normális fiú maradtál mint azelőtt voltál. Mégis a fejedben valami mégis megváltozhatott. Miért kellett őt bántanod?

- Apa, hidd el nem így terveztem. Én nem akartam már a szerződést sem.

- De aztán úgy gondoltad miért ne, még jól is jön hogy muszájból veled kell lennie. Kihasználtátok a szerencsétlenségét.

- Mit tehetnék ezek után, holnap elmegy a kiadóba és a szerződésnek annyi...

- Igen, és nem lesz semmi ami hozzád kösse, maximum az érzései.

- Cassie makacs lány apa, nem számít hogy szeret, talán már büszkeségből sem lenne velem...

- Igazad volt, mikor idejöttetek voltak érzései irántad, láttam ahogy rád nézett, ahogy mosolygott és zavarba jött egy egy pillantásodtól. És ezért is lepett meg ez a szerződéses dolog meg hogy hazugság volt az egész, mert azt láttam, hogy igazán odavagytok egymásért. Megkedveltük őt nagyon, főleg anyád. Azt gondoltuk végre valaki aki nem a hírnevedre utazik, aki téged kedvel és nem a pénzt meg a csillogást.

- Én is ezért szerettem meg,. mert azok után sem szállt el, hogy megtudta ki vagyok. Nem érdekelte, abszolút nem foglalkoztatta ki vagyok. Akárhányszor csak találkoztunk, Shawnnal beszélt és nem Shawn Mendessel a popsztárral.

- És mit tervezel csinálni?- kérdezte apa mire felsóhajtottam.

- Nem tudom apa, de szólok ha kitaláltam.

- Mondjuk mi lenne ha utána mennél.

- Gondolod segítene bármit is? Ha rátámadnék.

- Hé egy szóval sem mondtam hogy támadd le. Menj utána , hagyd, hogy beszéljen a kiadóval, hagyd, hogy vége legyen ennek a szerződésnek és utána beszélj vele. Ne a szerződés kössön össze titeket fiam, hanem az érzések. Különben is, már nem azért, de az, hogy működött volna, hogy együtt vagytok de ő meg kapja a pénzt hogy eljátssza, hogy együtt vagytok? Ez számomra zavaros csak?

- Nem, ezt még mi sem találtuk ki, mikor szó volt arról, hogy esetleg kialakulhat valami köztünk a szerződéstől függetlenül is. Azt gondoltam erre még van időm, hogy ezt kitaláljam. Én csak amiatt aggódom hogy ha visszaadja a pénzt amit a szerződésre kapott akkor nem tud egyetemre menni.

- Cassie okos lány, megoldja.

- Vagy mi lenne ha én oldanám meg?

- Tessék?

- Kifizethetném neki a tandíjat.

- Szóval most ugye épp azon van, hogy megszüntesse azt a nyomorult szerződést, hogy ne érezze úgy hogy eladta magát... ha te kifizeted a tandíját akkor azt hiszi, hogy ismét megakarod venni, úgy érzi majd tartozik neked és nem hogy közelebb még távolabb fog kerülni tőled.

- Akkor névtelenül csinálom.

- Ahha, mit gondolsz meddig marad ez névtelen. Nem sétálhatsz csak úgy be egy egyetemre hogy te kiakarod fizetni xy tandíját, annak nyoma marad. Megoldom apa, de Cassienek elkell kezdenie az egyetemet.

Óvatosan ezzel fiam, ha nem akarod elveszíteni akkor csak óvatosan- ingatta fejét majd felállt .

- Apa, most akkor utálsz a szerződés miatt?

- Dehogy, csak csalódtam benned, de majd megemésztem, hogy eltévedtél és reménykedem, hogy visszatalálsz magadhoz, talán Cassie segítségével, talán nélküle, de remélem, hogy vele.

- Én is remélem- hajtottam fejem hátra. Apa bement én pedig nagyot sóhajtva bámultam a távolba. Ideje csomagolnom. Los Angeles már vár.

Sziasztok!🤗

Nem tudom erre számítottatok-e vagy sem de ez pattant ki a buksimból. 😄
Mit gondoltok Cassie felbontja a szerződést és Shawn mit tesz ha megérkezik Los Angelesbe?🤔🤔
Hamarosan jön a folytatás!

Puszi💜💜









Continue Reading

You'll Also Like

15.1K 1.1K 27
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...
1.7K 66 24
Sierra egy visszahúzódó, ártatlan, sebezhető középiskolás lány aki szereti a zenét, de az iskolában folyamatosan gúnyolódások céltáblája. Egy nap vé...
4K 212 24
A történet egy Kitty nevű egyetemista lányról szól, aki 2okos rajongó. Csak az iskolában jön rá, hogy példaképe, Ice osztálytársa lesz. A lány szívét...
24.2K 2.4K 156
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...