Stark's Little Sister [1] [Av...

By NelieEvans

71.8K 4.2K 279

Nelie Starková, mladší sestra známého Tonyho Starka, opustila svého bratra a jedinou rodinu, když dovršila pl... More

#0
#1 Nelie Starková
#2 Chytíš je?
#3 Domov
#4 Nové začátky
#5 Rogers & Rogersová
#6 Vlevo
#7 Růžová budoucnost
#8 Loučení

#9 A žili šťastně až do smrti [KONEC]

6.7K 345 56
By NelieEvans

Jmenuji se Nelie Starková. Mám za sebou docela rušný rok a myslím, že každý normální člověk by si to sepsal. Asi jsem normální člověk, vzhledem k tomu, že si to teď sepisuji. Pochybuji, že to někdy někomu ukážu a budu sdílet část mého života.

Tak kde bych měla začít? Nemám ráda začátky.

Nelie si povzdychla a deník rychle zaklapla, když slyšela, že se otvírají dveře. Z laptopu přešla raději na papírovou verzi, protože věděla, že málokdo rozluští její složité písmo. Nemusela se otáčet, aby zjistila, kdo vešel do pokoje.

„Sepisuješ si seznam, proč zrovna Steve Rogers?" ruský přízvuk ji utvrdil v tom, že už přišla Natasha. Nelie se otočila a sledovala její novou kamarádku, která se usmívala. Měla radost i za ně dva, i když to bylo cizí štěstí. V tom asi byla Natasha ta správná kamarádka.

„Taky. Ještě jsem se k tomu nedostala. Přemýšlím nad tím, jak to začalo," přiznala Nelie a sledovala zrzku, která si přisedla vedle ní na židli.

„Nechceš z toho vycouvat, že ne? Je jasné, že se lidi normálně v tenhle den bojí, ale ty nemáš čeho. Steve by tě nikdy neodmítl. Vlastně...byla jsem před chvíli u něj, třásl se jako ratlík a obával se, že by jsi z toho vycouvala ty. Řekla jsem mu, že ty by jsi to taky nikdy neudělala. Vy dva jste se fakt hledali," usmála se na ni mile. Nelie si povzdychla a nakonec přikývla.

„Máš pravdu. To budou asi ty nervy."

„Skvěle, horší část máme za sebou. Tak, jsi připravená na svůj velký den?" Nelie rozhodně zakývala hlavou. Na tenhle den by nemohl být nikdo připravený. Kromě Natashy.

~

„Asi bych tedy měla začít od úplného začátku, i když to nemám ráda. Narodila jsem se Howardovi Starkovi a Marii Starkové. Měla jsem už to štěstí, později asi i neštěstí a pak znovu štěstí, že už jsem měla staršího bratra, Anthony "Tonyho" Starka. Zapadali jsme do krásného modulu o skvělé rodině a myslím, že se k nám rodiče chovali dobře. Ale pak se stala ta nehoda a všechno se pokazilo. Bylo to období Vánoc. Tony přijel z internátu a já se těšila na to, že po delší době uvidím zase svého bratra. Ale naši, respektivě otec, měl jiné plány a rozhodl, že on, já a mamka pojedeme pryč. Nechtěla jsem, hádala se, křičela jsem...ale nakonec jsem odjela. Nevím, co se pak stalo. Kromě traumatického zážitku, jak mi diagnostikovali doktoři, jsem taky ztratila paměť. Nevím, co se v ten den stalo," přečetl si nahlas Steve Rogers.

Vkradl se Nelie do pokoje a hledal přesně její deník. Věděl, že si začala zapisovat vzpomínky do deníku a chtěl si to přečíst. Znal jedno odporné tajemství, na kterém se později mohl zhroutit jejich manželský život. Říct, nebo neříct? Zatmatkoval, když se začaly otvírat dveře. Nelie. Když se daří, tak se daří.

„Myslela jsem, že věříš na to, že ženich by neměl vidět nevěstu," ozvala se pobaveně. Ještě si nevšimla toho, že má její deník a Steve se nechtěl otáčet: nechtěl, aby viděla, že má její deník a zároveň nechtěl porušit tradici.

„Věřím. Ale musel jsem s tebou mluvit. A udělám to, i kdybych tě neměl vidět," rozhodl se říct to. Položil deník na stůl a rukami si zakryl oči, aby Nelie přesto nemohl vidět. Nemohl tak vidět její převapený výraz, když v jeho rukách viděla svůj deník.

„Steve Rogersi, ty jsi četl můj deník?" ozvala se nakonec. Podle hlasu poznal, že není jenom naštvaná, ale i dotčená, že ji po tom všem vlezl do soukromí.

„Musel jsem. Nelie, za pár minut, si možná řekneme ano a já nedokážu žít s pocitem, že jsem Ti něco tajil. Musel jsem vědět, jestli to víš i ty," pořád si zakrýval oči, aby ji nemohl vidět. Mohl si teď jen v duchu představovat, jak Nelie vypadá.

„Jestli vím co?" nerozuměla. Trochu ji znervózňovalo, že mu nevidí do jeho očí, ale rozuměla, že i přes to nechce porušit tradici.

„Vím, kdo zabil tvoje rodiče a málem tebe. A nemůžu Ti to zatajit. Tobě ne."

~

Steve Roger byl čestný muž. A když Nelie svěřil onu ohavnou věc, počítal i s možností, že po tom všem, si ho Nelie nebude chtít vzít. Proto zprvu nebyl tak nervózní jako Tony, když se Nelie s Natashou stále neukazovala. Tony Stark nahrazoval úlohu jeho otce, Howarda Starka. To on teď měl doprovodit Nelie k oltáři a předat ji Stevovi. Ale po Nelie nebyly ani stopy. A Steve nebyl tak nervózní.

Smiřoval se s tím, že nepřijde. Tony poslal Pepper, ať se po ní podívá, muselo to mít přece nějaké vysvětlení. Steve věděl jaké.

Ale Nelie se nakonec objevila. Steve i Tony ji užasle sledovali. Před ní šly dvě malé roztomilé holčičky, které na sobě měly delší růžové šaty s načechranou sukýnkou a do toho bílé balerínky. Rozhazovaly lístečky kytek kolem sebe a usmívaly se. Tonymu v té chvíli došlo, že má být u Nelie a hned se u ní objevil. Nelie se ho opatrně chytila a přidržovala se ho, když kráčela k oltáři a Stevovi v bílých střevíčkách. Přitom si dávala pozor, aby si nepřišlápla dlouhou bílou sukni. Steve sledoval, jak se nepravidelně zvedá její hrudník, zatímco ho měla uvězněna v bílém korzetu, který se spojoval s bílou sukní. Rovněž se tam třpytilo pár kamínků.

Nelie měla rozpuštěné vlasy, které s pomocí Natashy trochu zvlnily. Všiml si, že se něco v jejích vlasech třpytí a až potom mu došlo, že tam má zlatou čelenku, asi aby její účes nevypadal tak chudě a obyčejně. A přitom všem se usmíval jak idiot. Nelie se na něj podívala a usmála se. Tohle měl být jejich šťastný den, jeji šťastný konec. Stačilo říct jenom "ano".

Tony ji dovedl k oltáři a předal ji Stevovi, který ji pořád sledoval. Nevnímal ani Tonyho varovný výraz a jemně Nelie stiskl ruku. Přes počáteční problémy, falešné manželství, problémy se nakonec dostali sem. Nemyslel si, že by v téhle době mohl najít někoho, koho by miloval tak, jako Peggy Carterovou. Nelie a Peggy byly naprosto rozdílné osoby a někdy se ptal sám sebe, jestli to je dobře, nebo špatně. Steve si při tom uvědomil, že vůbec nevnímá slova kněze a když se podíval na Nelie, ani ona ho pořádně nevnímala. Oba čekali jen na tu jednu otázku.

„Steve Grante Rogersi, vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomnou Nelie Marií Starkovou a budete ji oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" Nelie se na něj zadívala, jako kdyby očekávala, že teď to bude on, kdo vycouvá.

„Ano," řekl rozhodně. Nelie se pousmála a pak se podívala na kněze.

„Nelie Marie Starková, vstupujete dobrovolně do manželství se zde přítomným Stevem Grantem Rogersem a budete mu oporou v dobrém i zlém, ve zdraví i nemoci?" teď se Steve zadíval na Nelie. Teď, nebo nikdy. Podívala se na Steva, pousmála se, a pak se znovu podívala na kněze.

„Ano."

„Prohlašuji váš sňatek za právoplatně uzavřený. Nyní si vyměňte prstýnky," Nelie a Steve se na sebe podívali.

„Ten idiot určitě zapomněl prstýnky," zamumlal Tony a za to si vysloužil pohlavek od Pepper. Zaskučel a už raději nic neříkal. Sam a Natasha pohotově přiběhli a podali Stevovi a Nel krabičky. Nelie se usmála, když uviděla jiný prsten, než nosila předtím. Vyměnili si prsteny a potom ji konečně mohl políbit. Opatrně si ji přitáhl a potom ji políbil. Nelie ho pevněji objala, když se s ní zatočil.

„Pořád platí, že i když jsem Starková, neznamená to, že tě bez obleku nekopnu do koulí, jestli uděláš něco špatně," zašeptala do polibku. Stevovi cukaly koutky.

„Bacha na jazyk, mladá dámo. Už jsi i Rogersová."

~

Oslava byla báječná. Každý s nimi chtěl mluvit, popřát jim štěstí, vyhrožovat Stevovi a pak se napít. Nelie v tu chvíli záviděla, už svému, manželovi, že se nemůže tak lehce opít.

Kytici hodila pomocí Steva, protože už přece jenom trochu toho vypila a byla ráda za asistenci. K jejich překvapení ji chytila Natasha, která byla stejně překvapená a zrudla.

A Nelie příčitala i svému stavu to, když se jí zdálo, že v davu lidí vidí pro oba dost známou postavu, pro Steva důležitější, než pro ni. Když viděla bruneta poprvé v davu, myslela si, že se jí to jenom zdá. Když i podruhé, opakovala si to samé s tím, že už přece jenom něco vypila. Určitě to bylo způsobené tím, že o něm dnes Steve mluvil. Ale když ho viděla i po třetí, už ji to nedalo. Přišlo ji hloupé, říct to Stevovi, který by to určitě přičetl jejímu stavu a tak mu řekla nevinnou lež.

„Na chvíli si odskočím, za chvíli budu zpátky. Už mě z těch bot bolí nohy," pravda byla, že šla hledat bruneta. Chtěla vědět, co tu dělá a jestli Steve ví, že je tady. Steve kývl a dal ji ještě pusu. V té době ještě nevěděli, že to bude jejich poslední pusa na několik týdnů. Nelie se na něj ještě usmála a pak se rozešla pryč.

Ta lež byla nevinná a z části pravdivá. Nohy ji z těch bot vážně bolely a chtěla si je sundat a vyměnit je za pohodlnější. Teď už bylo po obřadě a určitě jí to nikdo vyčítat nebude. A přitom se podívá po Jamesovi. Musel si určitě taky všimnout, že ho Nelie vidí a na chvilku spolu navázali oční kontakt.

Našla ho. Nebo spíš, on našel ji. Stál u dvěří od pokoje, kde měla svoje věci a kde se chtěla přezout. Měl na sobě oblek, aby tam zapadal a vypadalo to, že se dokonce i umyl a trochu upravil. Nelie se na něj podívala, stejně jako on na ni.

„Přišel jsi kvůli Stevovi, že ano? Vidět ho v jeho šťastný den?" myslela si, že ho bude nenávidět. Ale kvůli jeho poutu se Stevem prostě nemohla. Ne dnes, ne v tak šťastný den. Vyndal si ruce z kapes.

„Tak nějak. Řekni mi...znáš únos nevěsty?" než se nadála, Bucky ji popadl a její hlavou třískl o dveře. Okamžitě ztratila vědomí.

~

Nelie se probrala o pár hodin později. Třeštila ji hlava a nevěděla, jestli kvůli tomu, že její hlavu někdo použil jako beranidlo, nebo proto, že toho tolik vypila. Byla natisklá k okýnku od auta a matně se snažila vzpomenout si na to, co se stalo a jak se sem dostala.

Otevřela oči a zrakem se ujistila, že je v autě, jak si myslela. Po chvíli se odvážila podívat se na řidiče auta.

„Nepřišel jsi na svatbu svého nejlepšího přítele, aby jsi mu popřál hodně štěstí," dostala pak ze sebe nakonec. Brunet zakýval hlavou a dál se věnoval cestě.

„Ne. Ani to není plánovaný únos nevěsty. Tak nějak. HYDRA tě chce," a pokud ji chtěla HYDRA, Nelie dávalo smysl, proč zrovna James.

James slouží stále HYDŘE, Steve se spletl. Jeho nejlepší přítel ji unesl, aby ji předal organizaci, která ho připravila o jeho nejlepšího přítele. A pravděpodobně ho připraví i o jeho novomanželku. Pokud se už za to může považovat, vzhledem k tomu, že jejich vztah nezpečetili aktem v posteli.

„Přišel jsi dokončit to, co se Ti nepovedlo před lety, když jsi mi zabil otce a matku?" 

-> POKRAČOVÁNÍ STARK'S LITTLE SISTER: https://www.wattpad.com/336079672-roger%27s-wife-avengers-cz-ff-0 [Captain's Wife]

A/N: Ježiš, to je sakra dlouhý! 

Někdo si stěžoval na nedostatek Buckyho, tak tady ho máte! A tímto vlastně ukončuju Stark's Little Sister a volně to naváže na novou FF Captain's Wife. Až napíšu úvodní kapitolu, přidám i sem odkaz :) jak se znám, počítejte s tím tak za 2 týdny, aby jste měli čas vstřebat tuhle kapitolu. 

Bylo zde hodně časových skoků a chybí zde několik částí (co bylo po tom, co Steve v předešlé kapitole políbil Nelie? Jak a kdy ji požádal o ruku?), ale právě ty budou ve formě flashbacků v navazující částí, aby to něco mělo společné s touhle knihou ^^ 

A na závěr bych ráda poděkovala všem, kteří si FF přečetli, hlasovali a komentovali. Uvidíme se u nové FF :) FF se nejlépe umístala na 314. místě v kategorii FF ❤️ a to jenom díky Vám! 

A pokud má někdo zájem o FF na Strážce Galaxie + Avengers (ze začátku halvně Tony), tak se můžete podívat na "Star-Princess": https://www.wattpad.com/324336233-star-princess-gotg-avengers-cz-ff-0

Update: 18/6/2017 dokončená celá korekce příběhu

Continue Reading

You'll Also Like

99.6K 5.2K 24
Co když by měl Draco Malfoy sestru? A co když by se zamilovala do Harryho Pottera a on do ní? Tohle a mnohem více se dozvíte v tomhle příběhu.
17.9K 1.3K 40
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
10.9K 715 28
Pribeh je o 16lete divce jmenem Tracy Bell. Zije pouze s otcem, se kterym ovsem nema vubec hezky vztah. • • Kdyz byla mladsi jeji matka zemrela, takz...
51.7K 3K 33
Nemělo by být těžké rozloučit se. Ne s někým, jako je on. Tak proč to bolí? Proč cítím, jako kdyby jeden malý kousek mě, někde hluboko uvnitř, chyběl...