Beni Aşka İnandır!!(BAKIMDA)

By asilikttir

146K 6.7K 2K

Mizah içinde #34. Olmuştur. Onlarınki aşk değil! daha fazlası onlar aşka inanmıyor inanacaklarmı? Hadi berab... More

1.Bölüm*Şans*
2.Bölüm*Aşk-Hapşuu*
3.Bölüm* Bir Sen Eksiktin! *
4.Bölüm *Karoke De Ezik Olmak *
5.Bölüm *Bu Kız İçinmi? *
6.Bölüm *Derin Bir Oh Çekmek! *
7.Bölüm *İddia*
8.Bölüm* Dans *
Yeni Bölümden Bir Kesit
9.Bölüm *Helikopter*
10. Bölüm *Söz Verdim Bikere *
11.Bölüm *Piknik *
12.Bölüm *Empati*
13.Bölüm* Sizdemi?? *
14.Bölüm *Geliyorum*
15.Bölüm*Hemşire kurallara uymuyor sessizliği bozdu! *
16. Bölüm *Okey*
17. Bölüm * Köle *
18.Bölüm *Aşkın Doğuş Noktası*
19.Bölüm *Kıskançlık *
20.Bölüm*İşte Şimdi Sıçtın Deniz *
22.Bölüm*Yalnız Ölen Adam!!*
23.Bölüm * Çünkü Küllerinden Doğmayı Seçti *
24. Bölüm *Saat On İkiye Yaklaşıyor Yani Masal Bitiyor *
25.Bölüm *kazanan Kaybedeni Yemeğe Götürür *
26.Bölüm *Öp O Zaman *
27.Bölüm *Tatil Mi? SenVeBen??*
28. Bölüm *Aşk Bir Virüs İse?*
29. Bölüm *Erimiş*
30. Bölüm *Piçevenkler Kralı*
31. Bölüm *Mahalle maçı*
32. Bölüm *BENİ AŞKA İNANDIR!!*
33.BÖLÜM*SENİ AŞKA İNANDIRMAYI*
34.Bölüm *Kavgalar-Barışmalar*
35.Bölüm *İzmir*
36.Bölüm*Düğün*
37.Bölüm*O Zaman Dans*
38.Bölüm*Hasta*
39.Bölüm★Yeni yıl★
ÖNEMLİ
Hadi oyun oynayalım😊
40.BÖLÜM*Beni Sevdiğini biliyorum*
41.Bölüm*Kutu*
42.Bölüm*Dönüşüm Projesi Part:1*
43.Bölüm*Dönüşüm Projesi Part:2 (Fare) *
44.Bölüm*Nifak Tohumları*
45.Bölüm *Şaşkınlık*
46.Bölüm*Özlemişim*
47.Bölüm *Benden Başkasına Yemek Yapma!*
48.Bölüm*Mazi*
49.Bölüm*Virüslü Kivi*
50.Bölüm*Mavi*
51.Bölüm*Bu Sefer Sen Öp"
...
52.Bölüm*Zaman Ayrılığı *
53.Bölüm*Sonun Başlangıcı *
54.Bölüm*Şarkı*
55.Bölüm*Dejavu Olmak*
56.Bölüm*Artık Babaannesiniz*
57.Bölüm*Hayat*
Arayış🌏
Arayış Yayınlandı!
Asiden Haber Getirdim!
Yayımlandı

21.Bölüm *Gıcıkların Efendisi*

2.2K 117 25
By asilikttir

Multi:hikayede belli etmedim ama kızların kıyafetleri var.

Bölüm şarkısı: majeste aşk dediğin multide var dediğim yerde açarsanız çok güzel olur :) iyi okumalar....

Hatırlatma..

" Deniiiz kızım ben geldim! Uyumadınmı hala bu ışıklar niye yanıyor? " içimi kaplayan korku ve adrenalin berbat bir şeydi annem eve gelmişti ama evde Ateş vardı. İşte şimdi sıçmıştım gece gece Ateşin bizde olduğunu anneme nasıl açıklaya bilirdim ki? Annemde eve erken gelmişti bana üç saat demişti.

" Deniz!! Kime diyorum sen ışığı açıp yatmazdın ki?? " annemin topukluları nın çıkardığı tok ses evde duyulurken korku, heyecan, telaş hepsi karışmış bir vaziyette Ateşe baktım. Takii kapım açılmaya çalışana kadar...

" Deniz kızım kapıya ne koydun sen çekilsene!! " panikle Ateşe baktım.

" A-anne ben.. Şeyy.. Yani Şeyy kapım evet kapımın kulpu sıkıştı hem çok uykum var uyumak üzereyim AA şu işe bak kapım kilitlendi! " dedim. Annen inanmış olacakki,

" iyi peki madem, yarın evdeyim gezeriz biraz" dedi yok anasının gözü Ateşi evden yollamam lazımdı ne yapacaktım ben?

"Hmm ta-tamam anne şimdi ben uyusam çok iyi olacak "

" Deniz bir işler çevirmiyorsun değilmi kızım?!? " sesinde merak ve bir şeyleri anlamaya çalışır gibi bir ifade vardı.

" yoo ne çevirebilirimki anne hadi sen git yat bende yatıyorum "

" peki madem, zaten yorulmuştum "
Annemin gittiğini topukluların parkede çıkardığı sesten Anlamıştım rahat bir oh çektim. Ve kapıyı kilitledim

" sanırım bu gece buradayım " sinirle ateşe baktım ama haklıydı annem uyumadan asla bu evden çıkamazdı.

" annem uyusun ve sende defol git!! " diye çıkıştım.
Sırıtmaya devam etti. Önümden ittirip bana yorgan açmış bekleyen yatağıma baktım. Tek isteğim uyumaktı." Işığı kapatırmısın?"

"biliyordum benimle uyumak için-" sözlerini "Ateş!! "diyerek kestim bezmişliğim sesimede yansımıştı.
"ışığı kapat ve sabah odamdan annem seni görmeden git! "

" beraber uyursak neden olmasın " malesef benim odamda bir kanepe yoktu yada yatağım iki kişilik değildi. Bir duvarımın yarısını kaplayan gardorabım onun karşısında ise çalışma masam vardı. Yatağım ise ikisinin ortasındaydı ve sol tarafımda komidin vardı sanırım tek şanslı olduğum konu prizdi yatağımın yanında priz vardı. Odamda değişik aksesuarlarda vardı mesela tavanınımda ve duvarlarımda iskelet ve kuru kafalar asılıydı. Boy aynam ve yanındaki sehpamda ise tarak krem vb şeylerim vardı. Makyaj yapmayı sevmesemde yinede malzemelerim vardı. Geçen sene annem almıştı ama pek kullandığım söylenemezdi. Perde açıktı nefret ederdim perdemin açık olmasından gidip perdeyi çektim. Be yatağıma ilerledim. Ben pike ile yatamazdım yaz bile olsa yorganla yatardım önceden ankarada yaşadığımızdan oranın havası yaz bile olsa buna müsaitti.

"ciddimisin bu sıcakta yorgandamı yatacağız? " tek kaşımı kaldırdım ve hayretle sorduğu soruya karşılık sırıtarak cevap verdim.

" ben yatacağım sen yerde yatacaksın! " dedim tamam o kadar kötü bir insan değildim sadece şaka yapmıştım ama benim yatağım tek kişilikti, ayrıca ben deli gibi yatardım yatakta.

" saçmala ben asla yerde yatmam sen yerde yat ben yatağı alırım " oldu canım başka!" ben dedim zaten iç bizim evde gel diye "diye kaşlarımı çatıp konuştuğumda yatağıma koşturdu ve mavi yorganı üstüne çekip ayaklarını uzattı. Bana sırıtarak bakıp" ben kaptım "dedi. Sinirle yanına adımladım" sen kimin yatağından kimi koyuyorsun?"

"senii!! " hala ayala bakıyordu. gerizekalı!.

Direk yatağa zıpladım Ateş zerre kımıldamadan bana baktı yuh be o kadar zıpladım amk insan bir sallanır düşer ama nerdeee." kay kenara yatacağım sakın ses filan çıkarma " dedim ve sanki mümkünmüş gibi aramıza yastık koydum" bana yaklaşma anladınmı Ateş !? "

" ciddi olamazsın Deniz, zaten biz zor sığıyoruz sen birde yastık koyuyorsun "

Öyle bir uykum vardı ki ortamıza koyduğum yastığa sarılarak uyumuştum bile.

" Deniiiiizz!! hadi kızım kalk artık!! " annemin aşağıdan gelen sesi ile uykumun bedenimi terk ettiğini hissettim. Ama kollarımı daha çok sardım yastığıma dün uyumadan önce yastığıma sarılmıştım ben tamam mı?" Annee beş dakika daha! " diye bağırdım." Deniz çabuk ol ve aşağı in! " oflayarak gözlerimi açtım. Kimse yoktu. Kimseden kastım Ateş yoktu. Demek sözümü dinleyip gitmişti. Peki neden içimdeki his gitmemesini istemişti? Saçmalık! Diye geçirdim içimden. Kalkıp üzerimi değiştim ve aşağıya indim.

Annemle eğlenceli bir kahvaltı yapmıştık taki annemin "evi temizleyeceğim bana yardım edeceksin Deniz" diyere kadardı. Aman ne harika! Bu kadının Anne kız zaman geçirmekten anladığı bu muydu? "Anne.. Şey.. Been.. Kızlarla"

"Hayır! "

" ama anne daha ne diyeceğimi bilmiyorsun "diye isyan ettim.

" Eflin ve Toprağıda çağır epeydir görmüyorum onlarıda ve kaçışın yok Deniz " üfledim ama ibnelik değil mi? Ben temizlik yapacaksam onlarda yapsınlar.

" tamam "

**********

" Deniz Allah senin belanı versin doğmamış çocuklarından utan be pestilim çıktı şu halime bak ben evde bu kadar temizlik yapmıyorum ya" Toprağın yakınmaları beni deli etmişti. İçeri annem gidince Toprak anneme oynamaya başladı.

"sevgi teyze bitmedimi hala ya? Ben bittim yeminle " diye yakındı. Annem eve bakındı.

" iyi hadi bakalım "dedi Eflin ve bende sevinmiştik hızla benim odama çıktık.

Eflin, " kızlar aslında Ateş ve Meriç in annesi evliymiş " dedi. Şaşırmıştım Ateşin neden annesine küs olduğunu bilmiyordum ayrıca ne onun nede annesi hakkında bilgi sahibi değildim. Hangi takımlıyıdı mesala? En sevdiği yemek? Şarkıcı? Peki bunları neden bilmek istiyordum.? O da benim hakkımda pek birşey bilmiyordu.

İsmim okulum arkadaşlarım ve ailem sadece anne ve babamın ayrı olduğunu biliyordu bide önceden Ankara da yaşadığımı zaten onuda laf arasında öğrenmişti. Oysa üç ayı aşkındır tanışıyorduk.

"nasıl yani? "diye sordum.

" geçen meriçle konuşuyorduk bana annesi ile babasının onlar beş yaşındayken ayrıldığını söyledi. Babaları annesinin Ateşi almasına izin vermemiş Meriç annesi ile gitmiş babası ise Ateşi hep doldurmuş bu yüzden annesini sevmiyor ama Ateşin bu zihniyetini sen kırdın Deniz " öğrendiğim bilgiler ile şaşkına döndüm şu hale bir baksanıza çevremdeki kimse, hatta hiç kimse aşktan mutlu değil bende olacağımı düşünmüyorum. Aklımdaki düşünceleri def edip Efline merak ettiğim soruyu sordum.

" peki o gün yani kaza olduğunda neden kocası gelmemiş? "

" bende Meriçe sormuştum yurt dışındaymış " anladığımı belirtircesine kafa salladım nasıl bir adamsa artık karısı hastaneye kaldırılıyor adam toplantı derdinde. Gerçi kısa bir sürede geleceğini zannetmiyorum ama arayada bilirdi öyle değil mi?

" Meriçide mi aramamış? " Eflin olumsuz anlamda kafasını salladı.

" Hayır aramamış, vedat amca yani Meriç ve Ateşin öz babası o aramış " şaşırmıştım çünkü düşünsenize oğlunu size karşı yıllarca doldurmuş bir insandan bahsediyoruz araması kulağa tuaf geliyor.

" kızlar kusura bakmayın ama benim sevgilime sözüm var ayrıca annemi fizik tedaviye götüreceğiz " dedi ve ayaklandı. Toprağın annesi fizik tedaviye başlamıştı doktorlar yürüyebileceğini söylemişti. Konuşması içinde tedavi alıyordu.

Eflin sırıttı " iyi hadi git sevgiline "

Bende,"selam söyle Nermin teyzeme" dedim. Toprak ikimizide öpüp gitti. Eflin ne yapsak diye düşünmeye başladı.

Benim çalıştığım kafeye gelmiştik. En son Ateş piknik için beni sırtına alıp gittiğinden beri buraya gelmemiştim gerçi ben param olmadığı zamanlarda çalışıyordum. Toprak gittikten sonra bizde fazla durmadık ve Eflinle evin yolunu tuttuk.

Topraktan...

Büyük bir evim vardı ama ben bu eve her girdiğimde dışarıdaki mutlu halimden eser kalmıyordu. Annemin odasına gittim kapısı hafif aralıktı. Vee babam. Babam ağlıyordu. O annemin odasına kazadan bir hafta sonra ayak basmamıştı.

"ben seni her zaman çok sevdim sana hep değer verdim ve senin felç kalmanı sağlayan kişide benim beni affetmeyeceğini biliyorum Nermin ama senden özür diliyorum "

" b-ben s-seni sevdim hep a-ama s-sen ken-dini suç.. Lu hissett..in s.. En. Bana.. Des-tek... Olsaydın biz hala daha mutlu ola-birdik "

Annem ve babam hala aşıktılar ve annem kendini zorlayarak babamla konuşmuştu ama babam annem ile ilgileniyordu ki eve bile gelmiyordu sürekli içki içiyordu.

" özür dilerim Nermin sen ve kızım benim hayatımdaki tek ve son kadınsınız " babam bu sözlerden sonra tekrar ağlamaya başladı ve annemin elini tuttu.

" çok iyi doktorlar bulacağım ve sen yürüyeceksin tedavin hala sürüyor ve uzun zamandır aradığım doktoru buldum sen iyileşeceksin... Ve emin ol ben senden başka hiç bir kadın tanımadım "

Bu sözler üzerine annem gülümsedi ve babam annemin dudaklarına bir öpücük bıraktı ben de daha fazla duramadım ve onlara arkamı dönüp gözlerimi sildim derin bir nefes alıp içeri girdim.

" Anne?, baba? "

Babam beni görünce ayağa kalktı ama gitmesini engelledim. Ve ona sarıldım.

" sana güveniyorum, biz tekrar birleşebiliriz sen suçlu değilsin... "

Babamda bana sarıldı ve yanaklarımı öptü. İşte uzun zamandır görmediğim ilgi buydu" Babam şefkati "

****

duştan çıkıp telefonuma baktım. Emir mesaj atmamıştı gerizekalı çocuk niye mesaj atmıyorsa o sırada telefonum titredi ve çalmaya başladı. Ekranda

" Manitam arıyor.... " yazı belirince kıkırdadım salak ya sanki hissediyor.
Telefonu açıp kulağıma yasladım.

" Alo? "

" nasılsın bakalım istersen buluşa biliriz? "

" daha yeni duştan çıktım Emir ayrıca annem ve babam çok mutlular ve onlarla film izlemek istiyorum sen ne yapıyorsun? "

" onlar adına bende çok sevindim sevgilim sen nasıl istersen öyle olsun yarın buluşuruz bende anneannem'in yanına gideceğim "

Tamam yaklaşık bir saat önce herkezi arayıp olanları anlatmış olabilirim ama ne yapıyım çok sevindim doğrusu. Ayrıca Emir ise Efline abilik yapamıyordu. Çünkü Eflinin sevgilisi en yakın arkadaşı Meriçti ve eflinle o kadar sene ayrı kaldıktan sonra böyle bir şey yapması tuafına gidiyordu.

"ozaman yarın görüşürüz sevgilim Efline selam söyle "

" tamam kıvırcık " gülerek kapattım telefonu çok mutluyum lan!!!

Eflinden...

Ekmek almıştım ve güle oynaya eve gidiyordum ağzımda ise lolipop vardı.

" Eflin!? " Batunun sesini duyunca şaşırmıştım. Onu Meriç ve biz sevgili olduğumuzdan beri görmemiştim.

" Efendim Batu ağbi " ona genelde Batu derdim ama benden büyüktü ve benim bir sevgilim vardı.

" sen bana ağbi demezdin ne oldu şimdi?? "

" hiiiç benim bir sevgilim var ve sen benden büyüksün "

" boşver abiyi sen hala o tipsiz çocuk ile çıkıyorsun yani!? " sevgilime tipsiz diyemezdi.

" Sa na ne!! Birdaha Meriçe öyle dersen seninle konuşmam bilesin " evet buradan da anlaşılacağı gibi ben sert kız olamıyorum" döverim" demek yerine" konuşmam" diyorum hani bana alkış?!

Benim dediklerime karşın tek kaşını kaldırdı ve konuşmaya başladı.

" kızım kaç senedir beraberiz ve ben seni seviyordum ama sen o ite gittin bu mu lan adalet?! " diye kükredi. Lanet olsun ıssız sokak birden bana yaklaşıp dibimde bitti elini başımın yanına koydu. Korkmuştum ve sinirle konuştum.

" ben seni saf bir şekilde abi gibi sevmişken sana karşı asla öyle bir şey düşünmedim Batu "ağbi" " dedim. Sinirle bana bakıyordu ve tekrar konuşmaya başladı.

" sen beni seviyorsun o çocuk kafanı karıştırdı "

" Ne oluyor lan burda!!!!"

Emirin yani ağbimin kükremesi ile ona baktım. Batu da sesin sahibine bakınca anlamamış bir vaziyette bana baktı.

"ne lan bu şimdide arkadaşının sevgilisini mi ayartıyorsun " dedikleri ile donup kalırken ağbim onu benden uzaklaştırıp yumruğu geçirdi. Ve ardı arkası kesilmeyen yumrukları indirdi üzerine oturup devam etti. Normalde ayırırdım ama şimdi içimden gelmiyor du. Fakat emire birşey olabilir düşüncesi ile koluna yapıştım ve kaldırdım.

"ağbi boşver "

" birdaha bu kıza yaklaş bak o zaman neler oluyor!!! " diye kükredi ve oradan uzaklaştık. Beni kolunun altına çekti ve omzumu okşadı.

" sana birşey yapmadı değilmi? "sesi deminkine göre şefkat ile çıkıyordu. Gülümseyerek kafa salladım." birşey yapamadı çünkü sen vardın ağbi "

" artık hep olacağım " diyip güven verircesine gülümsedi. Ve içeri girdik.

****

" yaaaağ ağbiiii!! Buraya gel! Yeminle Toprağa söylerim bak! "

" hiç bir şey yapamazsınız Eflin hanım bende Meriçe gösteririm bu fotoğrafları "

" dur deli kız, sende dur deli oğlan Hay Allahım kız düşecen aha bak düşecen şimdi Efliiiin! "

Tontişim bizi uyarırken abimi kovalamak ile meşguldum çünkü elinde günlüğüm ve fotoğraflar vardı.

" Ağbiiii " kapının çalması ile abim kapıya kaçtı. Bir süre sonra içeri kıvırcık belam girdi. Elinde ise günlüğüm vardı. Kimin kankası Bee.

" Toprak!! "diyerek atıldım Toprak bana ben ona sarılırken gayet iyiydi taki abim ayırana kadar. Toprak bana günlüğümü verdi.

" Sağol kıvırcık ya abim vermiyordu" diyerek surat astım. Abim beni kolunun altına alırken anneannem bize gülümseyerek baktı.

" Ben yatıyorum çocuklar siz eğlenmenize bakın Eflin saat onu geçmeyecek Toprak kızım sende bizde kal istersen " abimin yüzü aydınlanırken Toprak" Bilemiyorum "diye yanıtladı ananem yatmaya giderken Toprak ben ve abim benim odama çıktık.

abim toprağa sarılırken bende başka tarafa bakmaya başladım bunlar ayrılmayınca bende aralarına girip" yeter be aile var burda" dedim.

İkiside gülerek ayrıldı sonra Toprak ciddileşti "Ya ben buraya sizi kaçırmaya geldim tüm tayfa toplanıp sahile gidelimmi? Yanlız Denizi ikna etmek lazım olmadı başka bişi yapalım lan benim kutlama yapmam lazım!!" gülerek toprağa baktık ikimizde "nasıl ikna edeceğimizi biliyorum ben "dedim.

........

Denizden...

Annem evde değildi evet doğru tahmin herzamanki gibi işte! Bende telefon ile oynamaya başladım. İnstagramdan dört istek vardı. Biride mesaj yazmıştı.

" slm " ergen tipler diyerek göz devirdim ve isteğini iptal ettim. Diğer istek ise dikkatimi çekti.

" Ateş Demir seni takip etmek istiyor "

Şaşırmadım diyemem çünkü ben onu takip etmiyorum evet numaralarımız var birbirimizde ama o bile serhat hoca içindi yoksa ben hala almazdım numarasını. Kabul ettim hesabım gizliydi bende ona istek attım ama onunkide gizliydi. Biraz sonra kabul etti.

" ne o bana istek mi atıyorsun? "

" Hayır gerizekalı ilk sen attın "

" ne demek ben attım? " dalga mı geçiyor? Kesinlikle

" basbayağı "

" saçmalama kızım ben kim sana istek atmak kim? "

" git lan wp ss atıcam "yazdım. Ekran görüntüsü alıp wp girdim ve görüntüyü attım anında görüldü oldu ve" yazıyor..." yazısı çıktı.

"ben atmadım ki!! "

" kim attı o zaman Ateş ebenmi? " yazıp yolladım.

" hadi ben attım ki atmadım tabi yaa Meriçç ben duşa girince telefonuma bakıyordu. Neyse. sen niye kabul ettin istek attın kaslarım ilgini çekiyor tabi"

"Salakmısın Ateş sapıkmıyım ben?? sana bakıyım? bırakıyorum takibi!! " yazdım ve instagrama girdim. Takibi bıraktım. Bide takip mi edecektim?

" Deniz şaka yaptım ya "

" Birdaha şaka yapacağın kişi kimmiş bir bak Ateş dua et engel atmadım"
Yazdım ve neti kapattım.

Salak

Mankafa

Pırasa surat

Bak yine sinirlendirdi. Kapının çalması ile kapıya gittim karşımda Eflin, toprak ve Emir vardı bir sorun mu var dı? Toprak boynuma sarıldı.
Ve neşeyle konuşmaya başladı.

" annem ve babam barıştılar ve ben mutluyum hadi kalk kutlamaya gidelim!! "

" kızım bir dur be gel içeri gidelim " dedim. Toprak gülümseyerek içeri girdi Eflin ve Emir de arkasından gerek şu ki Toprak benim canım, ayrıca şuan ona karşı gelmem bu kardeşlik kitabında yazmıyor. Kabul edecektim. Ama önce şartları bilelim.

" Nereye gidiyoruz?"

"Karokeye!! " (Toprak)

" Hmm iyi, Ateş salağı gelecek mi? "
Toprak ve Eflin birbirine baktı. Ben ise üçüne baktım.

" anlaşıldı ben gelmiyorum " diyip kendimi koltuğa attım. Toprak hemen ısrarlara başladı.

" Deniz hani gelecektin ya lütfeeen bak en mutlu günüm hadi yaa "

" Ateş varsa ben yokum! " sesim kararlı çıkmıştı ayrıca kollarımı önümde çaprazlamam ve Toprağa bakmadan konuşmam ile dahada inatçı yapmıştı beni.

" Deniz yeter be!! bıktım senin inadından! Ateşle anlaşamaman yüzünden benim kardeşinin yanına gelmiyorsun, tamam öyle olsun gelme!! "

" T-toprak " dememe kalmadan emiri ve eflini alıp peşi sıra gitti.

Bu yaptığım bencillikti ve sanırım toprağın dedikleri doğruydu ama şimdi yüzsüz gibi de gidemezdim. Kalkıp odama çıktım. Ama gözüme uyku girmedi. Kalkıp üzerimi değiştim pek fazla önem vermedim şort ve yarım t-shirt giydim ayaklarıma ile sporlarımı geçirip küçük sırt çantama telefon cüzdan vb. Koyup evden çıktım.

Nereye gidecektiler ki?? Ah ben inadımıı...
En iyisi Meriçe mesaj atmaktı.

Gönderilen:Karizmatik adam :-D

"Meriç kimseye söyleme lütfen bir tek sana güvene bilirim Toprak bana çok kızdı gittiğiniz karokenin konumunu atarmısın? Ama kimseye söyleme "

Gönderen:karizmatik adam :-D

" Merak etme sen :-D birazdan konumu atmış olurum sırrın bende güvende ;-)"

Ateşe ne kadar benziyordu ya e tabi abisi biraz sonra gelen bildirim ile taksiye bindim ve adresi verdim. Şimdi daha iyi anlıyorum. "Akılsız başın cezasını ayaklar çeker "lafını.

Paşa paşa geldim gördüğünüz gibi. Ücreti ödedim ve taksiden inip içeriye girdim. Etraf karanlıktı ama renkli ışıklar vardı. Ve bir kız şarkı söylüyordu. Masalar ve koltuklar vardı. Bizimkileri otururken gördüm. Toprak ve gülümsüyordu diğerleri de mutlu gibiydi. En iyisi geri gitmekti herkes mutluydu ayrıca Toprak bana trip atıp sinirlenebilirdi. Tam geri dönecektim ki burnum sert bir gövdeye çarptı. Kafamı kaldırıp baktığımda Ateş olduğunu gördüm. Gözlerimi devirdim ve geçmek için hamle yaptım. Ama sözleri ile durmam uzun sürmedi.

"o kadar yol gelip kimseye gözükmeden geri mi gideceksin? "

" sa-na-ne " dedim ve geçmek için tekrar hamle yaptım. Ama tek kaşını kaldırması ile yüzüne bakmaya başladım.

" tamam gerçek şu ki, herkes mutlu ve ben buraya Toprağı üzdüğüm için geldim ama gerek kalmadı şimdi beni görünce tekrar keyfi kaçmasın onun için gidiyorum " dedim ve tekrar gitmek için hamle yaptım.

" peki ya ben? "

Tek kaşımı kaldırdım" sen? " ellerini ceplerine soktu ve omuz silkti.

" sen gidince benim keyfim kaçarsa?"

"umrumdamı? " dedim kollarımı çaprazlarken, ne kast ediyorsa artık tabi gıcıkların efendisi benimle uğraşmaya bayılıyor ya!!

" yaaağ Ateeş nereyeeğ " sesin sahibine baktım da bakmaz olaydım. Sibel ve meltem okuldaki sürtükler. (ilk başlarda vardı hani şu 500 eksi olayında Ateşi koruyan kızlar)

Ateş sabır dilercesine derin bir nefes aldı. Meltem bana baktı ve yalandan bir tonda" aa Deniiz senin burada ne işin vaaaar " dedi. Sibel ise burun kıvırıp beni süzdü. Tabi onlar makyaj yapmayı bilmediğinden yüzleri badana yapmış gibi duruyordu e üzerlerine giydikleri kıyafetler ilede baya bi büyük gösteriyorlar.

" Deniz gelmişsin " arkamda Toprak vardı. Toprak ve Eflin bana sarıldılar Sibel ve meltem ise Ateşin koluna girip götürdüler biri sağda diyeri solda olarak. Arkalarından bir süre bakakaldım Ateş kafasını çevirip" yardım et "dedi ama umrumda olacağını sanmıyorum. Toprak bana gülümserken," git de kurtar çocuğu ya "dedi. Kaşlarımı çattım.

" ben niye kurtarayım ki ne hali varsa görsün bana mı sordu kızları başına toplarken "

" kızım çocuk toplamıyor başına kızları, kızlar sineklerin mavi ışığa çekildiği gibi Ateşe yapışıyor çocuk ne yapsın? Ayrıca yakışıklı çocuk "

" Allah Allah Eflin hanım bana diyeceğine bence sen koş Meriçe Sibel seninkine koşuyor " bu dediğim ile Eflin hızla arkasına döndü ve Meriçe ilerledi.

" Deniz beni kırma şarkı söyleyelim nolur!! " kalabalık önünde şarkı söylemek bana göre değildi ama yarışmada söylemiştim sonra sahneden düşmüştüm falan filan. Gülümsedim ve bu seferki içtendi.

" tamam kabul ediyorum ve senden de özür diliyorum " Toprak ellerini çırptı ve otuz iki diş sırıttı.

" ben unuttum bile o sen buraya gel diyeydi "dedi sonra anında sustu.

" pislikler siziii "

Geçip oturduk Meriç ve emirle biraz konuşup toprağa baktım şarkı söyleyecekti galiba birşeyler yapıyordu.

Şu kızlarada iyice sinir oldum car car car konuşuyorlar bir susmadılar.

" dans edelimmi Ateeeş "

" Bu arada ben meltem buda Sibel "

" Ya tuvalet nerede? "

" Yada bizemi gitsek" gibi ve daha beterlerleri ama Ateş hiç birine cevap vermedi. Bir an ben gayim filan diyecek sandım yani o derece bezmiş bir hali vardı ama ben meyve suyumu içmeye devam ettim.

Neden bilmiyorum ama şu Ateşin yanındaki kızı dövmemek için kendimi zor tutuyorum. Neden diye sormayın çünkü başımı ağrıttılar evet tüm sorun bu!!

En son içtiğim meyve suyumu aldım ve ayağa kalktım sonrada meltemin üzerine döktüm. Tüm olayı Meriç görmüştü ama ben kaza süsü verdim. Meriç hariç herkes yedi tabi.

"yaa sen ne yaptın!! "

" ne yapmışım kaza işte ikile!! " dedim benden korkuyor kendileri çünkü onları dövmüşlüğüm var. Bu arada bunlar ikiz. Birbirlerine pek benzemiyorlar.

Kızlar giderken Eflin ve Toprak yanımıza geldiler" sülükler nerede?"

"Deniz Hanım yanlışlıkla!! Meyve suyu döktüde " Ateşin sözler ile ona baktım yeni bakıyordum yüzüne ve imasını anladım.

" birileri yardım et demişti ama acaba hatamı yaptım?!! "

" Deniz!?"

"Ediz!? " dedim ve edize sarıldım.
Bu çocuk beni şüphelendiriyor takip mi ediyor diye düşünmeye başladım.

Ediz herkesle samimi bir şekilde tokalaştı Ateş hariç ikisi birbirlerine delici bakışlar atmak ile meşguldü. Ne oluyor lan bunlara?

" aslında seni aradım ama açmadın sonra arkadaşın resim atmış senide etiketlemiş benimde canım sıkılmıştı çıktım geldim " dedi gülümseyerek.
Neyse sıra bende ben şarkı söylemeye gideceğim dedi ve makas alıp yanımdan ayrıldı. Bende bizimkilerin yanına oturdum.

Ateş beni kolumdan çekince nasıl düştüm bilmiyorum. Sinirle yüzüne baktım.

" ne çekiyorsun be!!? "

" sanane " pisliik benim repliğimdi bide piç piç gülüyor.

" kes be edizcimi dinleyeceğim ben " dedim ve önüme döndüm.
Kulaklarıma değen parmaklar ve kulağımdaki nefes ile ile titredim sanki. Birisi vücuduma elektrik akımı vermişti.

" daha kısası yok muydu? " yüzümü ona dönünce yüz yüze geldik ve burnumuz çarpıştı. Yutkundum. Geri çekilmeye çalıştım ama sadece çalıştım çünkü bir 💩 yaramadı.

" ne.. yin? " biran ne diyeceğimi unutmuştum ama toparladım tabi. Ateşte fark etmiş gibi sırıttı.

" şortun "

" niye sen mi Giyeceksin " diyip omuzlarından ittirdim ve önüme döndüm.

Bizimkiler bize bakıyordu. Onlara göz devirdim ve konuşmaya başladım.
" önünüze dönün be ayı mı oynuyor" dedim. Tamam sinirliyim ama hep Ateş görüyorsunuz işte. Ayrıca biraz tuaf oldum sanırım meyve suyu tansiyonumu düşürdü. Evet evet kesin. Meriç gülerek,

"Ateş ve Deniz şov var kaçarmı? " dedi.

" o ne lan mahmut tuncer şov gibi " diyerek bozdu Meriçi Ateş ve Bizimkiler gülerken tanıdık melodi ile sahneye çıkan kişiye baktım. Ediz şarkı söylüyordu ve sesi Ateş ile yarışırdı. Ateş ne alaka beyincim?

" belkide kalbin "iç sesime göz devirdim.

Mazejte" aşk dediğin" multideki şarkı :)

Aşk dediğin belkide budur? hep acıtır arkandan vurur...

Belkide bu son sefer olur.
kalbim durur, dertler son bulur.

Sanma üç günlük bu hislerim, ben burda hergün seni beklerim.

Gel beni kendinden mahrum etme ne olur bu hayat sen yoksan zehir olur.

Duy benii duy nolur Dön bana dön nolur aşk dediğin yolunu bulur. Gel beni kendinden mahrum etme ne olur bu hayat sen yoksan zehir olur Duy benii duy nolur Dön bana dön nolur aşk dediğin elbet bir yol bulur.

aşk dediğin böyle son bulur Kalbin durur kalbin durur sevdiğin el olur belkide yarın unutulur.
Aşk dediğin bir masal olur..
Sen yokken de atıyorsa kalbim, atmasın öyle dursun isterim.!

Gel beni kendinden mahrum etme ne olur? bu hayat sen yoksan zehir olur.

Ediz gözlerini benden çekmeden tam önüme geldi ve son cümleleri söyledi

Duy benii duy nolur Dön bana dön nolur aşk dediğin yolunu bulur. Gel beni kendinden mahrum etme ne olur bu hayat sen yoksan zehir olur Duy benii duy nolur Dön bana dön nolur aşk dediğin elbet bir yol bulur.

"Deniz? Duy beni duy nolur aşk dediğin yolunu bulur? "

Ve ee bölüm sonu valla güzel oy gelmezse yb gelmeyecek oy ve yorumlarınızı bekliyorum sizleri seviyorum?

Sizce neler olacak?

Ateşin tepkisini merak eden? (ben
:-D)

Peki ya Deniz sizce onun tepkisi nasıl olacak?

Ediz diyenler?

Ateş diyenler?

Sınır 20 vote 20 yorum gelmesin yb de yok aslında kızardım bazı yazarlara ama şimdi onlara da hak veriyorum bir emek var ortada.

Continue Reading

You'll Also Like

152M 3.9M 77
EPSİLON YAYINLARI ARACILIĞIYLA KİTAP OLDU. KİTAPLIĞINIZDA BULUNMASI DİLEĞİYLE <3 "Bizim bir hikayemiz yok" diye geçistirdim...
235K 12.7K 54
Hikayemi okursanız eminim beğenirsiniz:) Bence bir şans verin:) Günümüzde internet fenomenleri büyük rabet görmeye başladı. Peki hiç bir gizli bir i...
2.5M 210K 49
Tamamlandı Aşkın Erdem! Annesinin enerjisini, halasının flörtöz tavırlarını gen edinmiş bir liseli! Babam halletsin demek yerine olaya 'Sa' diye gir...