Up {Harry Styles Fanfic }

By Ivkstxx

128K 5.8K 153

Едно момиче. Съсипан живот. Ново начало. Едно момче. Нов живот изпълнен с препятствия и един неочакван край... More

Decision
Arriving on the island
Taxi
Cold green eyes
Me and my big mouth
FOUND HER
Why you save me?
Jail
Game
Are you crazy? /He is angry
Nice Harry
Take care of yourself. He's coming for you.
What are you doing here?
Two words and six letters
Night with stranger
Lunch and something else
See you soon
Just work
Who are you?
The Call
Let's the show begin
Save or not
Hospital
Mom
Be my girl
Darkness
I'm the crazy bitch around here
Mine
Kiss
Fight
Just friends
Shame, fight and he.
Remember
Together
Memories part 1
Memories part 2
Old friend
Night date
You are not my mom
Half true
London
Give me a chance
Merry me or not?¿
Yours.... Mine
You belong to me
Father
I'm alone, Harry.
I really don't know him
Believe me
Father, what do I owe this pleasure?
Robb Styles. Harry's father
Miracle or nightmare
I'm sorry. In the beginning it was just a game
I can't live without you
Where is she?
Two weeks
Why, now?
I love you
Our love

Why he is so perfect?

2K 87 2
By Ivkstxx

Гл.точка на Грейс:

Изпих поредната чаша с алкохол и главата ми се замая. Добре, вече официално мога да танцувам. Скочих от стола и погледнах към Раян въпросително.

-Не си и го помисляй! Последния път повърна върху мен.-посочи с пръст дрехите си и заклати глава.

-Ей, много си лош!-нацупих се и се приближих към него. Прехапах устни и сложих ръка на гърдите му. -Честно ако не беше гей щях да те изчукам на момента.-продължих и се засмях.

Боже, това аз ли го казах? Не трябва да пия около него. Но да си призная изглежда невероятно за гей. Аз лично нямаше да разбера ако не ми беше казал.

-Ще го приема за комплимент.-усмихна се и ме придърпа към себе си. -И понеже те обичам щях да ти позволя, но сега си пияна. Затова не.-прошепна във вратът ми и ме целуна по бузата.

Гл.точка на Хари:

Стоях и я гледах от далеч. Нямам намерение да се меся все още. Явно беше пияна, защото тръгна към момчето до нея. Ужас защо не мога да чуя нищо. Приближи се и сложи ръката на гърдите му. Стиснах юмрук и отпих от чашата си. Не трябва да се меся. Стой настрана! Повтарях си и стисках зъби. Дръпна я към себе си и я целуна. Край това беше! Ще отида и ще му счупя главата. За какъв се мисли? Тя е моя! Станах, но две ръце ме хванаха. Обърнах се и Ел Поклати глава.

-Не се меси, току що я намерих ме. Имай търпение.-подшушна ми и се върнах на мястото си.

Търся я от толкова време и сега я намерих. Няма да прецакам всичко. Връщането тук ми навя стари спомени. Наистина не исках да стъпвам в града. Той изважда най-лошото от мен. Загледах се в приятелите и и свъсих вежди. Не знам какво толкова се бе променило след катастрофата, но човека пред мен няма общо с момичето, което помня. Трябваше да настоявам повече майка и да я остави при мен. Сега всичко щеше да е наред, но не взе ми я и сега не прилича на себе си. Дали ме помни? Какво ли и е казала за мен? За миналото? Потърках очи и върнах погледа си към Грейс. Тръгна към дансинга и взе някакво момче със себе си.

Гл.точка на Грейс:

Задърпах някакво момче след мен и той тръгна без проблем. Задвижих тялото си в ритъма на музиката отърквайки се в момчето до мен. Той сложи ръцете си на кръста ми и ме придърпа по близо до себе си. Усмихнах се и портърках задните си части в приятелчето му. За моя изненада той вече бе твърд. Завъртях се и сложих ръце на раменете му. Той се наведе и ме целуна. Отвърнах му, но веднага след това спрях. Застинах на място.

Гледа ме. Усещам погледа му забит в себе си. Огледах се, но не видях никой. Кожата ми започна да гори и прекарах ръка през косата си. Въпреки че не го виждам знам че ме гледа. Някой ме гледа и ме изгаря. Тръснах глава и сигурно си въобразявам. Оставих момчето само и се дръпнах настрани от шума.

Дишането ми се учести и болката в главата ми се завърна. Всичко започна да ми се върти и се подпрях на една кола. Ушите ми започнаха да бучат и скоро след това не чувах нищо. Свлякох се на земята и притиснах краката си към гърдите. Отново спомен. Прегръщам го. Щастлива съм. Следва целувка. Объркване. Стиснах очи и болката се усили. Искам да извикам, за да спре. Усещам допир. Някой гали лицето ми. Не го виждам. Изведнъж болката спира. Дишането ми се нормализира и вече усещам ръцете и краката си. Чувам дишане и се насилвам да стана. Две ръце ме хващат и ми помагат. Топлина преминава през тялото ми. Премигвам няколко пъти и отварям очи.

Стои пред мен и ме гледа. Изумрудени очи оглеждат лицето ми. Търсят нещо? Но какво? Стоя и го гледам, а погледа ми е заключен в неговия. Не ме пуска. Не искам да спира. Погледа му, доксването му са ми толкова познати. Спомени. Емоции. Това търси.

Огледах го и освен очите забелязах и шоколадови къдрици, татуировки и черно. Много черно. Защо ми е толкова познат? Защо искам да ме докосне?

-Грейс.-гласът му прокънтя в ушите ми макар и да бе само шепот.

-Ти!-проговорих едва. Шок се изписа на лицето ми и не смеех да мръдна. Описанието на майка ми пасваше точно с външността му. Значи това е......

-Ти не ме познаваш, но.....-тръгна към мен и аз заотстъпвах назад.

-Не ме докосвай.-прошепнах и сложих ръце пред себе си.

-Аз.....

-Стой далеч.-извиках и се спънах в някаква кола. Хванах се за вратата и, а той вече бе скасил разстоянието помежду ни. Посегна към мен и се отместих веднага.

-Позволи ми да ти помогна.

-Не. Не знам кой си или какво искаш, но не се доближавай.-процедих през зъби и увеличих разстоянието между нас.

-Напротив. Знаеш кой съм. Лицето ти го показа.-каза бавно, но с голяма увереност. Господи, какъв задник! Как съм могла да се влюбя в него?

-Върви си от където си дошъл. Не искам да имам нищо общо с теб.

-Лъжеш.-изрече съвсем бавно и направи крачка към мен. -Казваш едно, но тялото ти казва друго. Ръцете ти се потят, сърцето ти забърза ритъма си и съм сигурен, че тялото ти вече е настръхнало.-обяви и усмивка се настани на лицето му.

Прехапах устни и сбърчих вежди. Колкото и да не ми се иска. Прав е. Тялото ми реагира в момента, в който ме докосна. Подяволите и късмет. Господи, тази усмивка! Защо трябва да му стои толкова....... Перфектно.

Болката се завърна и бученето замести слуха ми. Свих се на земята и преди да изгубя зрението си видях как сяда и ме придърпва в ръцете си. Не виждах, нито чувах. Усещах единствено парещият му допир. Дишането ми започна да се учестява и скоро едва дишах. Вместо гняв изпитах спокойствие от доксването му. Още спомени изплуваха и ми причиниха нова доза болка. Притиснах се в тялото му сякаш бе последният ми шанс за живот....... Изведнъж всичко утихна. Болката спря и възвърнах сетивата си. Нормализирах дишането си и премигнах. Скочих като опарена и се дръпнах настрани.

Какво направих? Оставих се на доксването му. Глупачка! Опитва се да те изиграе. Изправи се и ме погледна. Защо трябва да изглежда така? Защо е толкова перфектен? Тези очи. Тези очи са на дявола. Привличат те като магнит и когато се доближиш попадаш в бездна. Като черни дупки са.

-Имаш чувства към мен. Колкото и да го отричаш.

-Не. Мразя те. Заради теб съм така сега. Ти ми го причини.-изкрещях и усетих удар по главата.

Гл.точка на Хари:

Ел ме послуша и точно когато трябваше я удари. Притичах и я хванах преди да падне на земята. Толкова е красива. Моето момиче. Не знам какво са и казали, но всичко е било лъжа. Каквито и глупости да са и наговорили тя има чувства към мен. Сигурен съм. И ще и го докажа.

Continue Reading

You'll Also Like

309K 10.8K 35
Джесика Грийн бе 18 годишна тийнейджърка, живееща в покрайнините на Лондон с баща си - Питър. Въпреки отличните си успехи и примерното си поведение в...
27.8K 2.6K 35
Сара е едно обикновено момиче. Без родители, тя и брат й се справят сами с живота, който им е отреден. Всичко е наред, докато Сара не среща грубия и...
3.7K 163 19
Тичах сред гората. Гъстите дървета закриваха небето. Надушвах различни билки . Чувах птиците. Нещо ме наблюдаваше. Уплаших се. По горската пътека има...
119K 4.2K 105
(!) ИСТОРИЯТА Е ПРЕВОД! (!) ВСИЧКИ ПРАВА ПРИНАДЛЕЖЪТ НА happydays1d Никога не са ти казвали, че чудовището под леглото ти може да има чифт красиви го...