Dreams of Dancing...

By Mariana_Nikolaidou

603K 43.2K 7.4K

Νίνα: Τον θέλει σαν τρελή, αλλά πρέπει πάσει θυσία να μείνει μακριά του. Άλεξ: Την θέλει σαν τρελός και δεν θ... More

Περίληψη
Η Μάχη
Σε ξέρω από κάπου;
Δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι!
Τα γενέθλια της Τζίνα
Ανάμεσα σε δύο άντρες;;;
Παίζοντας βρώμικα
Το ραντεβού
Κολπάκια...
Ένα παρελθόν που πληγώνει
Ακαταμάχητη έλξη
Δεν θέλω να σε χάσω! (Α' Μέρος)
Δεν θέλω να σε χάσω! (Β' Μέρος)
Το λάθος
Κρίσεις πανικού
Μου λείπεις!
Κόλαση!
Μόνο δική σου!
Επιτέλους μαζί
Επτασφράγιστο μυστικό
Μαγεία
Μάθε με να χορεύω!
Δεν είμαι η μόνη που έχει μυστικά...
"Χωρίζουμε!"
Τα φαντάσματα των "πρώην" (Α' Μέρος)
Τα φαντάσματα των "πρώην" (Β' Μέρος)
"Σε σιχαίνομαι!"
Η πιο γλυκιά απιστία
Ο καινούριος
Εξομολογήσεις
Δεν θα σε πλήγωνα ποτέ
Author's Note
Παράλογη ζήλεια
Δεν πάει άλλο!
Αλλαγή σχεδίου
Ό,τι πολυτιμότερο έχω!
Σύμμαχος ή Εχθρός;
Κατάρρευση
Η τελευταία πράξη της ζωής μου - Μέρος Α'
Angelnina
"Είσαι η Νίνα μου!"
Φοβάμαι
Δύο Προτάσεις (Α' Μέρος)
Δύο Προτάσεις (Β' Μέρος)
Ανεπιθύμητος επισκέπτης (Α' Μέρος)
Ανεπιθύμητος επισκέπτης (Β' Μέρος)
Για πάντα μαζί!

Η τελευταία πράξη της ζωής μου - Μέρος Β'

8.6K 812 189
By Mariana_Nikolaidou

Ο παρουσιαστής έδωσε το σύνθημα για την έναρξη της μάχης και χωρίς δεύτερη σκέψη ο Tyrex πετάχτηκε στη μέση της πίστας, παίρνοντας την πρωτοβουλία να ξεκινήσει εκείνος πρώτος. «Κλασσικά.», μονολόγησε η Νίνα, αφού ήταν σίγουρη πως η υπερβολική του αυτοπεποίθηση και το ψώνιο που τον διακατείχε τόσα χρόνια, θα τον έκανε να ορμήσει πρώτος στη μάχη, δίχως να λογαριάσει στρατηγικές και τεχνικές. Η Νίνα έμεινε με τα χέρια στη μέση, κοιτώντας προσεχτικά μία εκείνον και μία τον Άλεξ. Ο εκνευρισμός του και η μανία του να κοντράρει τον Tyrex είχαν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό μείγμα συναισθημάτων, το οποίο αποτυπωνόταν ξεκάθαρα στο πρόσωπο του. Τριάντα δευτερόλεπτα αργότερα, ο Tyrex τελείωνε την φιγούρα του με θεαματικό τρόπο, κοιτώντας ειρωνικά τον Άλεξ σαν να του λέει: «για να σε δω τώρα πώς θα με κοντράρεις!». Ο Άλεξ έκανε την κίνηση να αποδεχτεί την πρόκληση και να απαντήσει, όμως την τελευταία στιγμή η Νίνα τον βούτηξε από την μπλούζα και τον τράβηξε πίσω. Και πριν καλά καλά συνειδητοποιήσει γιατί το έκανε αυτό, η Νίνα είχε ήδη ορμήσει στο παρκέ και απαντούσε εκείνη στην πρόκληση του Tyrex.

Το πλήθος άρχισε να παραληρεί αμέσως μόλις αντίκρισε μια Νίνα που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με την μέτρια χορεύτρια που είχε δείξει στο παρκέ λίγο πιο πριν. Λες και ήταν άλλος άνθρωπος η Νίνα έκανε ένα τυπικό indian step για αρχή και στη συνέχεια έριξε το σώμα της προς τα πίσω, κάνοντας γέφυρα. Περιστράφηκε αρκετές φορές μετακινούμενη προς τα δεξιά της πίστας, ώστε στο τέλος να σύρει την πλάτη της στο πάτωμα και λυγίζοντας τη μέση της στα ύψιλλον, να κάνει ένα ανάποδο freeze στον αέρα. Ο Άλεξ την κοιτούσε άναυδος. Η Νίνα πάτησε ξανά κανονικά στα πόδια της και κάνοντας μια πλάγια περιστροφή του σώματός της στον αέρα, προσγειώθηκε στα χέρια της και τελείωσε την φιγούρα της με ένα footwork. Και μόλις σηκώθηκε όρθια για να δώσει την θέση της στον Bloud, ο Άλεξ την πλησίασε σοκαρισμένος προσπαθώντας και καταλάβει πώς ακριβώς προέκυψε στα καλά καθούμενα αυτή η μετάλλαξη.

«Άλεξ, όχι τώρα!», τον μάλωσε προτρέποντάς τον να στρέψει την προσοχή του στον Bloud. «Συγκεντρώσου στη μάχη. Θα τα πούμε μετά αυτά.»

Ο Bloud επιχείρησε μια δύσκολη μεν, αλλά συνηθισμένη χορογραφία που δεν φάνηκε να εντυπωσιάζει τους κριτές και, όντας υποδεέστερος σε σχέση με τον συναθλητή του τον Tyrex, ο Άλεξ δεν δυσκολεύτηκε να απαντήσει με μια πολύ καλύτερη κίνηση. Όταν μπήκε ο Tyrex στο παρκέ, η Νίνα πρόσεξε λίγο της κινήσεις του και μόλις τον είδε να ανεβάζει το επίπεδο επιλέγοντας να την προκαλέσει με ένα locking, η Νίνα πλησίασε αμέσως τον Άλεξ.

«Θα απαντήσω με εκείνο το συγχρονισμένο locking που είχαμε κάνει μαζί στις προπονήσεις.»

«Μα αυτή η φιγούρα είχε άλμα στο τέλος και δεν το είχες καταφέρει.»

«Θα το καταφέρω τώρα. Εμπιστεύσου με και πάρε θέση στο τέλος όπως το είχαμε σκεφτεί αρχικά.»

Με το που μπήκε η Νίνα να απαντήσει, ο Άλεξ μπήκε κι αυτός μαζί της και πραγματοποίησαν μαζί τη φιγούρα που του πρότεινε η Νίνα, πιο άρτια και πιο συγχρονισμένα από ποτέ. Ήταν μια φιγούρα που είχαν επιχειρήσει στις προπονήσεις μόνο δύο φορές. Ξεκινούσε με locking, συνεχιζόταν με έναν ανεμόμυλο που έκαναν μαζί και στο τελείωμά της ο Άλεξ κουλουριασμένος και με την πλάτη ακουμπισμένη στο πάτωμα, ώστε η Νίνα να πάρει φόρα, να ακουμπήσει επάνω στα πόδια του και εκείνος να την κλωτσήσει ψηλά με δύναμη ώστε να την βοηθήσει να κάνει πλάγια κολοτούμπα. Ο Άλεξ έκανε ότι του ζήτησε και στα τρία αυτά δευτερόλεπτα που έμεινε στο πάτωμα περιμένοντάς την να πάρει φόρα, ήταν κάτι παραπάνω από βέβαιος πως η κολοτούμπα θα κατέληγε σε απόλυτη αποτυχία. Οι φόβοι του τελικά διαψεύστηκαν πέρα ως πέρα, αφού η Νίνα όχι μόνο τοποθετήθηκε σωστά επάνω στα πόδια του, αλλά πετάχτηκε με τέτοια άνεση και τέτοια ευλυγισία προς τα πάνω, ώστε να πραγματοποιήσει την πιο τέλεια κολοτούμπα που είχε δει ποτέ του.

«Τον τσαντίσαμε.», σχολίασε ο Άλεξ χαμογελώντας. Τα μούτρα του Tyrex είχαν όντως αρχίσει να επιδεικνύουν εκνευρισμό. Είχε ξεκινήσει τη μάχη βέβαιος πως θα επικρατούσε εύκολα και ανώδυνα και τώρα που είχε αρχίσει να στριμώχνεται, ο εκνευρισμός του ήταν κάτι παραπάνω από προφανής.

«Ξύδι.», αναφώνησε γεμάτη ειρωνεία η Νίνα και επέστρεψε στη θέση της. Για την ίδια έμενε ακόμα ένα γύρος. Ύστερα θα χόρευαν ο Bloud με τον Άλεξ και η μάχη θα έφτανε στο τέλος της.

Ο Tyrex μπήκε στο παρκέ αμέσως μόλις τελείωσε ο Άλεξ, αποφασισμένος να χρησιμοποιήσει την καλύτερή του κίνηση. Μια φιγούρα που είχε λίγο απ' όλα και τελείωνε με μια τριπλή κολοτούμπα. Ο Tyrex είχε παρατηρήσει σε όλες τις προηγούμενες μάχες ότι η Νίνα δεν ήταν καθόλου καλή στα άλματα και ο Tyrex επέλεξε επίτηδες αυτό το τελείωμα γνωρίζοντας πως η Νίνα δεν θα καταφέρει να απαντήσει. Αυτό που θα επιχειρούσε ήταν μια τριπλή ανάποδη κολοτούμπα όπου θα έπρεπε να στηριχθεί στο αριστερό του πόδι και με μοχλό δύναμης το δεξί πόδι θα γύρναγε τρεις φορές προς τα πίσω κάνοντας διαδοχικές κολοτούμπες. Και το έκανε. Άψογα και άρτιότατα και με ένα αυτάρεσκο χαμόγελο κοίταξε την Νίνα και της έκανε μια χειρονομία, δείχνοντάς της με το χέρι του το παρκέ.

«Απάντα τώρα αν μπορείς!», της φώναξε. Η Νίνα χωρίς δεύτερη σκέψη όρμησε στο παρκέ, ξεκινώντας την απάντησή της με ένα indian step για αρχή. Στη συνέχεια έκανε μερικά swipes και με το που σηκώθηκε όρθια πήρε φόρα από μακριά και πατώντας σταθερά με το αριστερό της πόδι έκανε την ίδια ανάποδη κολοτούμπα που έκανε πριν και ο Tyrex. Μία, δύο, τρεις, τέσσερις... κι όταν άρχισε να ζητωκραυγάζει το θαμπωμένο πλήθος η ίδια ολοκλήρωνε την πέμπτη κατά σειρά κολοτούμπα. Με το που προσγειώθηκε, όλοι οι θεατές είχαν σηκωθεί όρθιοι και την χειροκροτούσαν. Ο Tyrex είχε μείνει κάγκελο. Με μία έκφραση έκπληξης την κοιτούσε σαστισμένος, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει τί ήταν αυτό που μόλις είδε.

«Angelnina;», τη ρώτησε έκπληκτος, μην μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Η Νίνα τον πλησίασε, χαρίζοντάς του ένα κοροϊδευτικό χαμόγελο.

«Γεια σου, σαυράκι! Κι εμένα μου έλειψες!», του είπε κλείνοντάς του το μάτι και στη συνέχεια επέστρεψε πίσω στη θέση της.

Ο παρτενέρ του Tyrex είχε μπει ήδη να διαγωνιστεί για τον τελευταίο κατά σειρά γύρο. Ο Tyrex ήταν ακόμη κοκαλωμένος κοιτάζοντας την... Angelnina δίχως να μπορεί να πιστέψει πως πράγματι ήταν αυτή. Ξαφνικά, σαν να τον χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα, ο Tyrex συνήλθε απότομα και έτρεξε έντρομος προς το μέρος των κριτών. Από τα λίγα που κατάφερε να ακούσει η Νίνα από μακριά, κατάλαβε ότι ο Tyrex ζητούσε σαν τρελός να σταματήσει η μάχη αμέσως.

«Ούτε να το διανοηθείς!», του φώναξε η Νίνα από μακριά, αλλά ο Tyrex ήδη μιλούσε στο αυτί ενός υπεύθυνου. Εκείνος γύρισε προς το μέρος της και μόλις την είδε να του κάνει νόημα να μην διακόψει τη μάχη, απομάκρυνε τον Tyrex εξηγώντας του πως η μάχη όχι μόνο θα συνεχιστεί, αλλά και θα ολοκληρωθεί κανονικά. Ήταν ο τελευταίος γύρος, ο Bloud είχε μόλις ολοκληρώσει την εμφάνισή του και από τη στιγμή που έμενε μόνο η απάντηση του Άλεξ και η Νίνα δήλωνε πως δεν θέλει διακοπή τότε δεν υπήρχε κανένας λόγος να σταματήσει η μάχη.

«Γιατί ζητάει διακοπή;», ρώτησε ο Άλεξ λίγα δευτερόλεπτα πριν μπει να απαντήσει στον Bloud.

«Γιατί είναι κότα!», του απάντησε βιαστικά η Νίνα και τον προέτρεψε να συγκεντρωθεί στον Bloud για να μπορέσει να απαντήσει. Ο Άλεξ μπήκε στο παρκέ και τελειώνοντας με μια από τις εντυπωσιακές φιγούρες του, η μάχη έφτασε επιτέλους στο τέλος της. Οι δύο ομάδες ούτε που πλησίασαν για να συγχαρούν η μία την άλλη. Ο Tyrex συνέχιζε να παραπονιέται στον υπεύθυνο και πλήθος κόσμου βρέθηκε στη σκηνή περιμένοντας τους κριτές να ανακοινώσουν το αποτέλεσμα.

Οι πέντε κριτές πλησίασαν την άκρη της πίστας και σήκωσαν το χέρι τους για να υποδείξει ο καθένας τους την νικήτρια, κατά τη γνώμη του, ομάδα. Τέσσερις από τους πέντε έστρεψαν τα χέρια τους προς τη Νίνα και τον Άλεξ, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως η πλειοψηφία ήταν με το μέρος τους. Η Νίνα άρχισε να χοροπηδά από τη χαρά της και με ένα σάλτο βρέθηκε στην αγκαλιά του Άλεξ.

«Τα καταφέραμε!», τσίριζε και ξανατσίριζε, με τον Άλεξ να της χαρίζει φιλιά στο πρόσωπο και στα χείλη.

«Εσύ τα κατάφερες!», της ξεκαθάρισε και πριν προλάβει να την ρωτήσει από πού κι ως πού έβγαλε ξαφνικά έναν τόσο καλά κρυμμένο εαυτό, ο υπέυθυνος τους πλησίασε για να τους παραδώσει τις νικητήριες πλακέτες.

Με το που την άφησε ο Άλεξ από την αγκαλιά του, ένας σφάχτης επισκέφτηκε το στήθος της. Η Νίνα παραπάτησε προς τα πίσω κρατώντας το στέρνο με το χέρι της, όμως αμέσως ένιωσε τα πνευμόνια της να σταματάνε. Αδυνατώντας να πάρει τις ανάσες που χρειαζόταν, τα πάντα γύρω της άρχισαν να σκοτεινιάζουν. Ο Άλεξ γύρισε προς το μέρος της για να της δώσει την πλακέτα, όμως το μόνο που πρόλαβε να κάνει ήταν να την πιάσει στα χέρια του, πριν εκείνη καταρρεύσει αναίσθητη στο πάτωμα.

«Νίνα!», τσίριξε η Τζίνα τρέχοντας κοντά της. Ο Άλεξ προσπαθούσε μάταια να την συνεφέρει, την στιγμή που ο υπεύθυνος και οι κριτές προσπαθούσαν να ανοίξουν τον χώρο για να μπορέσει να πάρει ανάσα. Δίχως να χαθεί πολύτιμος χρόνος, οι νοσηλευτές από το ασθενοφόρο που βρισκόταν προληπτικά στο χώρο, έτρεξαν αμέσως κοντά της.

«Δεσποινίς, με ακούτε;», έλεγε και ξανάλεγε η νοσηλεύτρια, προσπαθώντας μάταια να την συνεφέρει. Η Νίνα ανακτούσε για λίγο τις αισθήσεις της και στη συνέχεια ξανα-λιποθυμούσε. «Ξέρετε μήπως αν χτύπησε στο κεφάλι ενώ χόρευε;»

Ο Άλεξ σάστισε με την ερώτηση και έκανε μερικά δευτερόλεπτα να σκεφτεί και να απαντήσει.

«Όχι, όχι.», κατάφερε να πει με δυσκολία. «Δεν έπεσε κι ούτε έκανε καμιά φιγούρα στηριζόμενη στον αυχένα της.»

Η νοσηλεύτρια έλεγξε την αναπνοή της και αμέσως διέκρινε τη δυσκολία της στο να αναπνεύσει. Ζήτησε από τον βοηθό της το οξυγόνο και μόλις τη συνέδεσαν με την φιάλη, ετοιμάστηκαν να την τοποθετήσουν πάνω στο φορείο.

«Ξέρει κανείς σας αν πήρε τίποτα πριν διαγωνιστεί;», ρώτησε τον Άλεξ και την Τζίνα καθώς την τοποθετούσε προσεχτικά πάνω στο φορείο.

«Όχι, τίποτα.», απάντησε ο Άλεξ με σιγουριά. Η Τζίνα στεκόταν δίπλα άφωνη και τρομοκρατημένη.

«Είστε σίγουρος;»

«Απόλυτα.», διαβεβαίωσε και πάλι ο Άλεξ την νοσηλεύτρια. «Αν είχε πάρει κάτι θα το ήξερα.»

Το πρόσωπο της Τζίνας άρχισε να χλομιάζει και με τρόμο κοιτούσε μία την αναίσθητη φίλη της και μία τους νοσηλευτές. Το ήξερε πως έπρεπε να μιλήσει όμως ήταν τόσο πελαγωμένη που η φωνή δεν έβγαινε από μέσα της.

«Για τελευταία φορά, είστε σίγουροι ότι δεν έχει πάρει κάτι;», επανέλαβε η νοσηλεύτρια αφού μόλις είδε την Τζίνα έτσι κατάχλωμη, αμέσως κατάλαβε πως κάτι άσχημο συμβαίνει και δεν της το λέει. «Κινδυνεύει η ζωή της, αν έχει πάρει κάτι πρέπει να το ξέρω!»

Η Τζίνα ετοιμάστηκε να μιλήσει αλλά ο Άλεξ τη διέκοψε, απευθυνόμενος με νεύρα στην νοσηλεύτρια.

«Τίποτα δεν έχει πάρει, γιατί δεν λέτε να το καταλάβετε;»

«Έχει πάρει.», τσίριξε η Τζίνα, διακόπτοντάς τον. «Παίρνει κωδεΐνη τους τελευταίους τρεις μήνες.»

«Πόση πήρε σήμερα;», την ρώτησε η νοσηλεύτρια χωρίς να χρονοτριβεί. Η Τζίνα άρχισε να μιλά δίχως να τολμά να κοιτάξει τον Άλεξ.

«Τέσσερα χαπάκια των 1000mg. Μπορεί και έξι, δεν ξέρω.»

«Της την έχει συνταγογραφήσει γιατρός;»

«Όχι.», αναφώνησε με δυσκολία. «Στην κατάστασή της απαγορεύεται να χορεύει και έπαιρνε κρυφά για να μπορέσει να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.»

«Ξέρετε από τί πάσχει;»

Για άλλη μια φορά η Τζίνα δίστασε να απαντήσει. Κοίταξε επιτέλους τον Άλεξ και αμέσως συνάντησε το θέαμα που από την αρχή αυτής της ιστορίας ευχόταν να μην συναντήσει ποτέ. Έναν Άλεξ να την κοιτά σοκαρισμένος και έντρομος, περιμένοντας από εκείνη να του εξηγήσει τί του έκρυβε η Νίνα όλο αυτό τον καιρό.

«Ξέρετε από τί πάσχει;», της ταρακούνησε για μία ακόμη φορά η φωνή της νοσηλεύτριας. Η Τζίνα πήρε μια βαθειά ανάσα και κοιτάζοντας μετανιωμένη τον Άλεξ, αποφάσισε να μιλήσει.

«Από εκφύλιση της σπονδυλικής στήλης.», πρόφερε κι ο Άλεξ ένιωσε τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια του. Με κόπο κατάφερε να στηρίξει το σώμα του ώστε να μην σωριαστεί κι αυτός, προσπαθώντας να καταλάβει αν άκουσε καλά η όχι.

«Πιθανή αναπνευστική ανεπάρκεια προκαλούμενη από οπιούχα.», είπε η νοσηλεύτρια στον βοηθό της, συνεφέρνοντας έτσι απότομα και τον Άλεξ, αλλά και την Τζίνα. «Δεσποινίς μου, ελάτε μαζί μας στο ασθενοφόρο. Θα πρέπει να εξηγήσετε το ιστορικό της στα επείγοντα.»

Οι τραυματιοφορείς σήκωσαν πάραυτα το φορείο κι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο. Η Τζίνα σήκωσε κι αυτή με κόπο το σώμα της από το πάτωμα και με το λίγο κουράγιο που διέθετε, έστρεψε το βλέμμα της προς τον Άλεξ.

«Συγνώμη.», πρόλαβε να του πει. Στη συνέχεια άρχισε να τρέχει κι εκείνη προς το ασθενοφόρο, αφήνοντας πίσω της έναν Άλεξ πιο προδομένο και πιο διαλυμένο από ποτέ.



-------------------

Γεια και πάλι!!!

Κατ' αρχάς σορρυ βρε κορίτσια, αλλά όταν στο προηγούμενο κεφάλαιο ανέφερα ότι θα χωρίσουν δεν εννοούσα ακριβώς τον συνηθισμένο τρόπο με τον οποίο χωρίζει ένα ζευγάρι :( :( Πολλές φορές έρχονται στη ζωή και ατυχήματα σαν κι αυτά που γίνονται αιτία να... χωρίσειςαπό τον άνθρωπο σου. :( :(

Πάντως, ελπίζω να σας λύθηκαν μερικές από τις απορίες αν και πιστεύω πως θα σας έχουν δημιουργηθεί άλλες τόσες!! Σίγουρα στο επόμενο αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια για την Νίνα και εκεί θα ξεκαθαριστούν όλα, όχι μόνο για σας αλλά και για τον φουκαρά τον Άλεξ.

Ένα τελευταίο μόνο που θέλω να διευκρινίσω – αν και όσοι ασχολείστε με χορό πιθανότατα να το ξέρετε ήδη – είναι ότι η πάθηση που ταλαιπωρεί την Νίνα είναι αρκετά επικίνδυνη και εντελώς απαγορευτική για κάποιον που ασχολείται με το χορό και γι' αυτό ο Άλεξ πανικοβλήθηκε μόλις την άκουσε. Θα εξηγηθούν βέβαια όλα στο επόμενο κεφάλαιο από τους γιατρούς που θα την αναλάβουν, αλλά εγώ σας το αναφέρω περιληπτικά εδώ για να μην σας μείνει κι άλλη απορία.

Φιλάκια πολλά πολλά και ραντεβού στο επόμενο κεφάλαιο που θα ανέβει πιθανότατα αύριο.

Continue Reading

You'll Also Like

3.2K 157 44
Αυτό το στορι είναι η συνέχεια της προηγουμενης ιστορίας. Άλλαξα τον τίτλο γιατί πλέον κατέληξε με άλλον η πρωταγωνίστρια. Όποτε θα δουμε τι έγινε με...
8.6K 921 43
-sweetdevileyes- Ελλάδα , Αθήνα Η Αντιγόνη Γεωργίου ,μια 25χρονη απόφοιτη ψυχολογίας και ενεργή φεμινίστρια, θα χάσει για λίγο την ισορροπία της κα...
711K 65.4K 64
-Εγώ μικρή μου δεν ερωτεύομαι, μόνο με ερωτεύονται.Kαι ξερω, οτι εισαι ερωτευμενη μαζι μου, είπε και ήρθε υπερβολικά κοντά μου, σε απόσταση αναπνοής...
62K 2.9K 57
Τι θα γίνει όταν η μικρή άβγαλτη απουσιολόγος αναγκαστεί να κάνει μια συμφωνία με το πιο διάσημο παιδί του σχολείου?