Smart ass H.S. /Hun./ Bef.

barczaemi

369K 13.5K 1.4K

Arrogáns,tapló egyben csábító.A legrosszabb párosítás. „...néztem ahogyan meg áll az út szélén, leállítja a... Еще

Smart ass 1
Smart ass 2
Smart ass 3
Smart ass 4
Smart ass 5
Smart ass 6
Smart ass 7
Smart ass 8
Smart ass 9
Smart ass 10
Smart ass 11
Smart ass 12
Smart ass 13
Smart ass 14
Smart ass 15
Smart ass 16
Smart ass 17
Smart ass 18
Smart ass 19
Oioii,nem rész.
Smart ass 20
Smart ass 21
Smart ass 22
FELHÁBORÍTÓ!
Smart ass 23
Smart ass 24
Smart ass 25
-ROSETTE-
Smart ass 26
Smart ass 27
Smart ass 28
Smart ass 29
Smart ass 30
Smart ass 31
Smart ass 32 (első rész)
Smart ass 33 (második rész)
Smart ass 34 (Harmadik rész)
Smart ass 35
Smart ass 36
Smart ass 37
Smart ass 38
Smart ass 39
Smart ass 40
Smart ass 41
Smart ass 42
Smart ass 44
Smart ass 45
Epilógus
Köszönet!

Smart ass 43

8.7K 244 19
barczaemi

Jó olvasást!

-Készen állok rád.-Mosolyogtam rá teljesen őszintén mire ugyan kicsit lassacskán,de látszólag sikeresen felfogta a szavaim mögött bújó lényeget ahogyan hirtelen megmerevedett alattam és vizslatott úgy mint egy félőrültet aki éppen arról regél melyik hídról akar leugrani ami egyhamar nevetésre késztetett ellentétben vele ahogyan továbbra is csak bámult szinte hitetlenkedve. Jól esett a közelében lenni,szinte fel sem fogtam épp ésszel,hogy valóban rendeződni látszanak az eddig elhúzódó viszályok. Úgy éreztem mintha olyas fajta megnyugvás szállt volna rám amit egyedül ő képes nekem nyújtani. Érezni a tenyerem alatt hevesen dobbanó szívét felért mindennel amire csak vágyhat egy fülig szerelmes lány. Kissé felfelé ívelő szemalakja,hosszú szempillái,hatalmas smaragd zöld íriszeiről egyszerűen képtelen voltam elnézni,mondhatni szinte táplálkoztam a látványából. Végre a selymes tapintású hajába simíthattam,cirógathattam puha egyben egyedien gyönyörű férfiassá vált arcát amikor csak kedvem tartotta.

-Baba...-Rázta meg fejét egyáltalán nem boldogan amitől nagy valószínűleg a szemöldökeim a hajam aljáig felugrottak pillanatnyi döbbenetemben,szinte elkeseredésemben. Érezni akartam mindenét,magamba akartam tudni őt teljes egészében,mindennel ami hozzá tartozott magaménak akartam tudni. Érdeklődő kezeimnek képtelen voltam megálljt parancsolni így a lágyan szétnyílt kissé nyálas,természetesen halvány rózsaszín ajkain óvatosan végig simítottam az ujjbegyem belsejével mire hirtelen magához ölelt amitől nyekkenő hang tört ki belőlem akaratom ellenére. Viszont nagyon jól esett ahogyan szorított magához,az összetört darabjaimat forralta össze a szó szoros értelmében,éreztette velem,hogy ami történt az mind a múlté. Az illata ami kígyószerűen felkúszott az orromba szinte elkábított,kiirtott belőlem minden keserű emléket ami össze fűz vele,csak a jóra voltam képes gondolni,egyszerűen csak Ő létezett és a jelen ami kivételesen boldognak titulálható. Arcomat lányosan kuncogva fúrtam a göndörkés hajába aminek megszokott kókusz aromája ismerősként fogadott úgy mint a védelmező,meleg karjai amik az igazi otthonomat jelentették. Imádtam a mellkasa keménységét,hallani ahogyan veszi a levegőt,imádtam a zöld íriszeibe mélyedni amikkel általában némán mesél nekem amit minden egyes alkalommal próbálok megfejteni,felesleges kérdések nélkül. A számomra legváratlanabb pillanatban a két bordám közé nyomta az ujját amitől reflexszerűen sikkantottam és ugrottam ültő helyzetemben ami dörmögő nevetésre késztette őt.

-Hé!-Húzódtam el tőle megjátszott morcossággal gyerekesen rá nyújtott nyelvvel amit elkapott és csíptette az ajkai közé ügyelve,hogy véletlenül se okozzon fájdalmat még is elég érdekesre sikeredett az újonnan felvett helyzetünk. Figyelembe véve,hogy beszélni sem volt lehetőségem és arra sem láttam sok esélyt,hogy egyhamar elengedjen levonva a szinte viccesen közel pihenő jelen esetben világos árnyalatú szemeiről amik kihívóan meredtek rám várva a következő lépésemet ami nem volt más mint kettőnk közé nyúltam és tenyereltem a férfiasságára mire azonnal elengedett elnyílt szájjal,megmerevedett hímtaggal a nadrágjában.

-Hoppá,véletlen volt!-Pillogtam rá a szempilláim alól tettetve az ártatlant elképzelt glória karikával a fejem fölött ám amikor megláttam a kéjesen megcsillanó tekintetét azonnal kapcsoltam és fogtam menekülőre a tempómat miután leugrottam az öléből ahol egészen eddig egész kényelmesen trónoltam. Igazából tetszett a huncuttá alakult kis játékunk ami oldotta az előbbi kissé megfeszült hangulatot. Szinte fel sem bírtam fogni épp ésszel,hogy majdnem minden a régi kerékvágásban került,létezett nekem ugyan annyira mint én neki. Újra gond nélküliek lehettünk,fürdőzhettünk a még mindig friss szerelmünkben amire szavak nem léteztek mennyire volt kápráztató és néha mindennél fájdalmasabb. Viszont ezekért a csodás,vidám pillanatokért tényleg megéri vállalni a fennálló kockázatot. Harryért minden kockázatot képes lettem volna felvállalni,csak azért,hogy magam mellett tudjam és boldoggá tegyem őt. Nem hittem ebben az egészben,hogy valaki boldogsága hogyan lehetne ennyivel fontosabb a sajátomnál,milyen valakit őszintén szeretni,elfogadni a legkisebb hibájától a legnagyobbig szélesedve.

-Háárom,kettő,egy! Szépségem,aki bújik aki nem megyek!-Kiáltott utánam jókedvű hanghordozással a lépcső aljáról mire az utolsó megmaradt lépcső fokot gyorsabban hagytam magam után hangosan trappolva. A gyöszösen induló nap elején nem mertem volna arra gondolni,hogy a kis szórakozásunkból kieredően fogok előle futni,még ha a karjaiba lövelltem volna magam szívem szerint. Amit meg is tettem a következő pillanatban ami annyira váratlanul érte a nyomomban lévő fiút,hogy rögtön elvesztette az egyensúlyát így mindketten a kemény padlón terültünk el,egymás karjaiba,lábaiba bele gabalyodva szó szerint. Körülöttünk hosszú sorokban gyülekeztek régi könyvek,akadt pár orosz,indián kinézetű kiegészítő amikkel ki lettek díszítve a csont fehér falak,pontosan a bal oldalunkon helyezkedett a sötét barna fa lépcső keret,a kerítés széles résein tökéletes rálátásom volt az általa romantikussá varázsolt első szintre ami egyszerűen varázslatos látványt nyújtott. Álmomban sem bírtam volna ez kinézni Harryből. Mármint ő,pont ő képes romantikus lenni? Annyi oldalát megmutatta már,mi vár még rám? Mindenesetre érdeklődővé tett a titokzatossága.

-Basszus...-Kacagtam végre önfeledten mellette elterülve a kemény fa padlón. A szívem eszeveszetten ütött a mellkasomba ahogyan nevetve feküdt férfias súlyával a széttett lábaim közé. Figyelembe véve,hogy egybe részes ruha volt a testemen így azt lassan kezdte feltűrni egészen a harisnya kötőmig amit csodálkozva vett figyelembe miközben a száját nyaldosta szüntelenül. Akadt pár sejtésem mire gondolhatott abban a pillanatban. Zöld szemeivel huncutan mérte végig az alatta pihenő testemet amitől a jó régi barátaim,a bizonyos pillangók a hasamban felkeltek és próbálták szétfeszíteni a bordámat két oldalról látva H szerelmes,bárgyú mosolyát amivel megajándékozott.

-Komolyan gondoltad az előbbit?-Nézett rám immáron komolyan mire a nevetést abba hagytam és mélyedtem a kék szemeimmel az ő zöldjeibe amik kérdően,aggódóan meredtek rám. Mindig is tartottam az első szerelmeskedéstől egészen eddig. Most már valóban készen álltam őt kielégíteni olyan szinten ahogyan csak akarja. Tudtam,óvatos lesz velem történjék bármi kieredve az aggódó természetéből ami mindig jól esően parancsoló,képes rám hatni amikor szükségem van az eligazítására. Boldogan beharapva az alsó szájamat bólintottam amitől szinte hitetlenkedő nevetés szökött ki a csalogató ajkai közül amikkel a következő pillanatban lassan,érzelmesen kezdett csókolni amitől valóban megértettem a döntésem súlyát amit korábban le kellett volna dobni a vállaimról és adnom a testem,az egész lényem neki. Annyira forró volt a nyelve,a hatalmas tenyere tapintása ami a nyakamat simogatta lágy mozdulatokkal amitől a bőrömön azonnal megjelent az a bizonyos libabőr ami általában mindig díjazza szavak nélkül az érintését. Amire pár büszke prüszköléssel válaszolt véletlenül se elválva a számtól amik küzdöttek ellene a bizonyos dominanciáért. A kissé remegő kezemet kihúztam a hajából és nyúltam közénk pontosabban az övéhez amit próbáltam kicsatolni mire a barátom azonnal kinyitotta az eddig lehunyt szemhéjait és húzódott el tőlem zavart arckifejezéssel. Nem értettem mi baja,miért nem tetszik neki amit csináltam?

-Nem itt,nem így foglak először magamévá tenni még ha szívem szerint annál a falnál repítenélek el a mennybe,hogy végre sikítsd a nevem ahogyan körém élvezel.-Tűrte ki gondoskodóan az arcomba lógó sötét hajtincsem mialatt elpirultam a szavai hallatán amitől egyszerre lettem izgatott és zavart.

-Nekem még mindig egy szűz lány vagy akit nem mellesleg -a szívből szerethető gazember egy pillanatra perverzül a melleimre mutatott majd folytatta az őt még szebbé tevő nevetőráncaival a szemei körül ami a szórakozottságát elárulta- szeretek. Fontos,hogy jó legyen az elsőd,tökéletes. És ha rajtam múlik akkor azzá fogom tenni,bárhová ahová el szeretnél menni,hogy ott történjen meg akkor mond és indulás.-A szavai tényleg lesokkoltak,ámulttá varázsoltak. Nem bírtam felfogni,hogy számára valójában ennyire fontos vagyok,ennyire sokra tart. Némán az íriszeibe pillantottam amik nem mutattak semmilyen viccelődést csupán az őszinte jó indulatot amitől nem bírtam ki,hogy ne érjek hozzá. Hüvelyk-ujjaimmal két oldalról a közepes,férfi létéhez szinte talán kicsit vékonyabb vékony vastagságú szemöldökére vezetettem azokat és simítottam végig a szőrön mire a levegőt lassan fújta ki továbbra is rajtam feküdve. Abban a pillanatban annyira de annyira szerelmes voltam.

-Köszönöm... Nyugodtan menjünk hozzám,nekem az is jó lesz ha veled lehetek. A lányok csak este érnek haza,miénk a ház.-Suttogtam elvörösödve ahogyan akaratom ellenére mocskos dolgok villantak be mit tehetnék Harry gyönyörű meztelen testével amit szörnyen hosszú ideje nem volt esélyem látni legnagyobb bánatomra. A szavaim hallatán szándékosan hozzám nyomva a kemény ágyékát tápászkodott fel majd engem felsegítve a földről állított a lábaimra amit megköszöntem neki mialatt a ruhámat normális kinézetűre igazítottam. Figyeltem az arcán kirajzolódó féloldalas vigyort amitől behorpadt az arca egyik oldala miközben a derekamat át ölelve vezetett le biztonságosan a lépcsőn lefelé menet. Minden lépésünk visszhangzott az épületbe ahol a könyvek ezer meg ezer történetet alkottak. Mivel nem engedte,hogy elfújjam a gyertyákat így csak figyelni tudtam ahogyan a látszólag guszta ételt beteszi egy szatyorba -amit igazából gőzöm sem volt honnan szerezhette,betudtam annyival,hogy ő csak Harry- villant be egy emlék amin automatikusan mosolyodtam el. Gondolataimba mélyedve követettem somolyogva a hatalmas alkatát a könyvtáron kívülre egyenesen a fehér kocsija felé miután sikeresen bezártunk mindent. Vidáman fogadtam el a felém nyújtott kezét amit pillanatok alatt kulcsoltam össze szorosan élvezve az abból kieredő meleget ami megvédett a hideg ellen. A kocsiba beülve rögtön fűtést adott és indult meg az otthonom felé miközben halkan dúdolgatta a kellemesen rekedtes hangján a rádióból szóló zenét.

'-Mondj el nekem mindent bébi,bennem megbízhatsz,oh... Csak szólj és melletted termek,csukd be a szemeidet mire kinyitod addigra ott fogok állni előtted és játszom a hőst...'-Énekelte ki meglepően tisztán a refrént oldalasan rám pillantva míg én majdnem szétfolytam tőle. Mindene annyira tökéletes volt,hogy már nem tekinthető emberinek,sokkal inkább egy egészen eddig elveszett angyalnak aki végre megtalálta a helyét ahol lennie kell,mellettem. Hagytam,hadd ragadjon magával a szerelem,hadd vakítson el mindent,bújtasson a bizonyos rózsaszín köd mögé amitől képtelen vagyok reális lenni a való világot.

-Hiányzott ez az egész Edward.

-Edward? Jobb szeretem a Harryt.-Ráncolta a homlokát az útról le nem véve a tekintetét egyetlen pillanatra sem ahogyan sebességet váltott és kanyarodott be a házhoz vezető erdős részre amitől a gyomrom várakozó teljesen apró csomóvá zsugorodott belegondolva mi vár rám.

-Nem érted... Amikor így viselkedsz velem akkor Edward vagy. Ha kevésbé vagy ennyire aranyos akkor Harry vagy.-Feleltem szórakozottan ingatva a fejem az egyébként értelmetlen gondolatomon amit nem csodálkozom,hogy szó nélkül hagyott. Viszont a véremben valami olyasmi izgalom rezgett amitől képtelen voltam egy helyben megülni,nem bírtam nem hozzá érni. Sötét nadrágba bújtatott combjára vezettem a kezemet és kezdtem az simogatni egyre inkább az ágyéka felé merészkedve amitől szemmel láthatóan megkeményedett a lényeg mire halkan felsikkantottam és kaptam el a karomat.

-Baba,még ne sikíts,tartogasd későbbre a hangod,higgy nekem,szükséged lesz rá.-Kacsintott rám mire valami forró a hasam aljából eredve folyt a lentebbi testéremre amitől jól láthatóan megborzongtam. Miután leparkolt pár másodpercig némán egymásra néztünk izgatott arckifejezéssel mindkettőnk részéről. Zöld szemeiben lévő fekete pupilla meglepően ki volt tágulva,orrát felhúzva nyalta meg a száját miközben biccentett a fejével a kocsin kívülre mire kapcsoltam és szálltam ki a járműből tökéletesen egy időben vele. A fél méter távolságot hatalmas távolságnak éreztem így az oldalára szaladtam mire a következő pillanatban felkapott menyasszony stílusban és cipelt be a házba játékosan kissé dobálva a karjaival amit a kézfejére mért csipkedéseimmel ajándékoztam. Bíztam benne annyira,hogy tudtam,soha nem ejtene el.

-Hol a kulcs?-Pillantott le rám amitől egy kis babának éreztem magam ami mondjuk elég vicces figyelembe véve,hogy mit fogunk csinálni... Elpirultan húztam ki a kabátom zsebéből az ezüst csomót amivel sikeresen ki tudtam nyitni az ajtót továbbra is a karjaiban csüngve így kissé nehezebbre sikerült az egyébként egyszerű feladat. Látszólag meg sem ártott neki a súlyom,lazán berúgta az ajtót mögöttünk majd lépkedett velem egyenesen a szobám felé amitől olyas fajta adrenalin szabadult fel a testemben,hogy azonnal neki estem volna. Óvatosan a puha ágyamra dobott kabátostól ami a közérzetemen jelentősen rontott.

-A kabátomat levennéd,kérlek?

-A kabátot? Édesem,két percen belül bugyi sem lesz rajtad,nem hogy még kabát!-Dobta le magáról hanyagul az utoljára említett ruha darabot ami a földön landolt pufogva majd segített ülésbe tornázni magam így én is sikeresen megváltam a meleg kabáttól amitől újra kaptam normálisan levegőt. Annyira túl voltam fűtve,hogy kissé remegve léptem eléje és pipiskedtem a lábujjaimra így volt esélyem elérni a magason lévő mámorító ajkait amire nyomtam pár negédes csókot,ám amikor húzódtam volna el kissé megütögette a fenekem mire azonnal megértettem a szótlan kérését és felugrottam azt követően öleltem át lábaimmal szorosan a vékony csípőjét. Az szánk már-már össze ért,még sem csókoltuk meg egymást,kínoztuk saját magunkat.

-Jól fogod érezni magad.-Mosolygott rám nyugtatóan aminek meg is volt a hatása. Azok ellenére,hogy nem voltam már szűz tulajdonképpen ez nem azt jelentette,hogy önakaratomból megtörtént volna valaha. Így hát mindkettőnk számára nyílt titok volt mennyire is féltem,bármennyire is akartam minél hamarabb magamba fogadni őt teljes egészében. Homlokomra nyomott egy hosszú csókot majd indult meg velünk az ágy felé újból annyi különbséggel,hogy az ölében ültem lovagló helyzetben amikor helyet foglalt. Ritka esetek egyike amikor nekem kell lenéznem az angyali arcára így ilyenkor kihasználom a lehetőségemet és térképezem fel az arcát más szemszögből,de mindig rá kellett jönnöm a nyilvánvalóra: mindenhonnan képes elvarázsolni.

-Emelkedj egy kicsit fel.-Utasított mire tettem amit kért így simán feltudta tűrni a ruhámat a combomon keresztül fel derekamig majd a mellemig azt követően húzta át a fejemen keresztül. A szája O alakot formált amikor meglátta a védtelen testemet. Harisnya kötő,bugyi és melltartóban tárult a csodálkozóan szétnyílt szemei elé a jelentős helyeken csupasz bőröm amire azonnal nedves csókokat kezdett nyomni mindenhová ahol ért amitől automatikusan hunytam le a szemeimet és élveztem a gyengéd érintéseit amiről napokig csak álmodoztam. A levegővételem a torkomban akadt és nyitottam ki a látószerveimet amikor szó nélkül egyik kezével felemelt míg másikkal a csipkém mögé nyúlt és simított végig a nőiességem vágása közt amitől halkan nyögtem és feszülten figyeltem az orrom elé húzott ujját ami nedvesen csillogott a fényben amit a követező pillanatban erotikusan lenyalt a hosszú ujjáról amitől a csípőmmel erősebben feszülten a nadrágja ellen ezáltal dörzsölődés keletkezett. Újra megtettem a mozdulatot így halkan elkezdtem sóhajtozni az örömtől amit okoztam magamnak ezzel egy időben Harryből kiváltva pár biztató löketet amivel a derekamat irányította. Boldogan vigyorogva néztünk egymásra egészen addig míg a számat nem kezdtem harapdálni amitől szinte hallottam a benne tomboló férfi állatot előtörni ami természetesen büszkévé tett.

-Annyira kurva szexi vagy,fogj vissza mert nem tudom mit fogok veled tenni...-Markolta a fenekemet rekedten nyögdécselve amitől ha lehetséges még jobban beindultam. Aztán rájöttem,rajta még mindig ott vannak azok a fölösleges ruhák amik börtönbe zárták őt előlem. Fekete pulóvere aljába akasztottam az ujjaimat és távolítottam el róla az anyagot kapkodó mozdulattal amit beképzelt hümmögéssel vett figyelemre. Mint ezelőtt tudtam,a teste magával ragadóan gyönyörű. Az érdekes mintájú tetoválásai csalogattak,hogy nyaldossam őket végig egyenként,okozzak neki örömet. Annyira kétoldalú volt a helyzet abban a pillanatban. Sok mindent megtettem volna érte abban az intim értelemben,de azt is akartam,hogy ő tegye meg velem ugyan azt. Feszesen kiálló kulcs csontjához hajolva csíptettem a fogaim közé azt és haraptam meg erővel amitől halkan felkiáltott szinte állatiasan ami kis mosolyt csalt az arcomra. Vállaimat megragadva húzott magával egy vonalba,hogy egyből az ajkaimra tapadjon és kezdjen mohóbban csókolni. Az ismerkedő kezei folyton simogatták a testemet,néha a melleimet gyúrta,néha a hátsómat amitől már rég elvesztek kezeim a gesztenye barna fürtökben. A másik percben a hátamnál kezdett matatni így a melltartóm fél pillanat alatt kikapcsolódott és csúszott le a vállaimról amit lehúzott továbbra is izgatóan csókolva amitől az eszemet vesztettem. Csak ő és én léteztem,csupán a vágyakozó testünk és az erős érzelmeink. Nem bírtam megakadályozni a helyeslő sóhajtásaimat amikor a nyakamat kezdte csókolgatni bő nyállal amitől még jobban élveztem amit észre is vett rajtam ezáltal szerencsére nem hagyta abba a gyengéd puszikat.

-Hiányoztak.-Nyomta a mellbimbóimat amitől inkább arrébb toltam a kezeit és a csupasz mellkasát az enyémhez húztam és öleltem erősen magamhoz így a melleim teljesen neki préselődtek amitől egyszerre nyögtünk fel a bensőséges érzés hatására. Nem tudtam hogyan és miként csinálta de még az is erotikus volt ahogyan a hajamat simogatta miközben a hasa alját cirógattam amit a nadrágja egyre inkább szűkösebb lett számára.

-És most készülj fel,mert el repítelek a mennybe kicsim.-Hirtelen leemelt magáról a kúszott fel a párnáimhoz amit nem igazán értettem így kérdően néztem gyönyörű arcára amin kaján féloldalas vigyor ékeskedett miközben balosan rám kacsintott és csalogatott maga felé az ujjával.

-Csak gyere ide,nagyon jó lesz ez mindkettőnknek.-Megpróbáltam vonzónak tűnni már amennyire képes voltam így pucsítva,lassan másztam felé amit hangos káromkodással jutalmazott amitől tényleg elhittem,ez nem csak egy álom amiből fel fogok ébredni a legélvezetesebb résznél. Továbbra is játszva magam csüccsentem a csípőjére szándékosan előrébb tolt mellkassal amit hevesen bólogatva vett tudomásul. Hirtelen újra elkapta a derekam és erős mozdulattal az arca elé húzta a csípőmet semmit tűrően. Egyszerűen tippem sem volt mit fog velem csinálni ezért engedtem magam neki,ez most erről szól. Szájtátva vettem tudomásul,hogy szét szakította a kedvenc alsómat ami az arcára esett így nyíltan feltárult előtte a nőiességem,esélytelenül,hogy eltakarjam,csupán a harisnya kötőm maradt egyedül rajtam. Elvörösödve húztam le róla a csipkét így lett esélye a nemi szervemet nézni amit szinte még az égető szemeivel is felfalt.

-Ülj rá az arcomra.-Jelentette ki egyszerűen miközben ott simogatni kezdett két ujjal ami jelen esetben képtelenségig izgatott.

-Heh?-Rezzentem össze a kérésére,még ha titkon elnyerte a tetszésemet a mocskos ötlete. A testem a döbbenetem ellenére döntött helyettem ahogyan a levegőben megbillent a csípőm amit H nevetve vett tudomásul és ültetett rá az arcára amit fel sem bírtam fogni.

-Oh,Harry!-Kiáltottam sokkoltan és próbáltam róla leszállni,de nem engedett. Akaratosan kapaszkodott a feje két oldalán pihenő combjaimba miközben a csiklómra nyomott egy csókot amitől automatikusan reagáltak a hormonjaim és kezdett lüktetni az ágyékom. A kialakult helyzet annyira ismeretlen volt,hogy azt sem tudtam mit tudhatnék csinálni,nem mertem mozdulni. Még élvezni sem mertem. Nem tudtam hogyan helyezkedhetnék el,a nőiességem teljesen Harry arcához volt nyomva.

-Engedd el magad...-Zúgta lent amitől rezgéshez hasonlító érzés keletkezett mielőtt a nagyajkaimra tapasztotta volna a száját és nyalt végig rajtam amitől meg kellett kapaszkodjak az ágyam fém rácsába valami -féle támaszként. Az eddigi zavaró kényelmetlenségem hamar átalakult újra minden elsöprő élvezetté. Annyira intenzív volt az erdő zöld tekintete ahogyan dögösen felnézett rám szempillái mögül miközben továbbra is munkálkodott rajtam amitől a menny egyik kapujába kerültem,élve az előbbi izgató szavaival. A félelmetesen sokat tudó tapasztalata ezúttal jól jött,tudta mikor mit műveljen ahhoz,hogy a fejem már rég a hideg falhoz legyen támasztva,az arcom grimaszba boruljon és tépjem a haját.

-Olyan finom vagy!-Nyögött fel úgy mint én is tettem. Nyelve minden egyes alkalommal mindent túlvivő extázisú csapást mért rám amitől a csípőm kis időn belül előre-hátra mozdult az arcán ami előnyös helyeket ívelt felfelé. Nem akartam inkább felfogni,hogy tényleg azon az arcon van a nőiességem amit jelenleg ostromolt olyan szinten,hogy folyton találnom kellett valamit amiben kapaszkodhatok a vad élvezetem levezetése képpen. A testemet teljesen átvette az élvezet ahogyan irányította a derekam mozgását amitől hátra hajtott fejjel nyögtem elveszetten az élvezet egyik gyönyörű labirintusában. Annyira mocskosnak éreztem magam,még sem akartam,hogy valaha vége legyen ezeknek a csodás pillanatoknak amit közösen megélünk. Hangosan sikítottam amikor az érzékeny idegvégződésemet vadul megszívta ezáltal a lábaim eszeveszetten remegve a feje körül csukódtak volna össze ha nincs olyan gyors reflexe és kapja el széjjelebb tátva azokat amitől szinte terpeszbe nyíltam szét ezáltal több hozzá férése lett a fontosabb testrészeimhez. Az agyam kikapcsolt,csak az ügyes ajkai és a nyelve létezett ami csodát művelt pillanatról pillanatra egyre inkább. Át adtam magam neki,teljesen az övé lettem félre dobva minden eddigi tartózkodó gátlásomat. Felnagyítva éreztem minden mozdulatát olyan szinten,hogy képtelen voltam nyitva tartani a szemeimet legfőképpen akkor amikor a fenekembe markolva tartott biztonságosan ahogyan fel dugta a nyelvét és kezdett azzal bennem körözni végig a szemeimbe nézve az ő kéjes tekintetével ami még jobban fokozta a helyzet intenzitását.

-Ahh,Harreh...-Hullámoztam az arcán az ágyam rácsába marva a kezeimmel támaszként,mert biztosan elszálltam volna ha valami nem tart a földön. Erőltetett még is felszabadult nevetéssel díjaztam ahogyan semmit tűrően megállította a mozgásomat,arcát szinte teljesen belém nyomva kezdett felfalni,csókolni,szívni néha harapni amitől az ájulás szélén álltam,a hasamban a bizonyos csomó lassacskán kezdett épülni amitől még többre vágytam ami már lehetetlen. A nedvem már folyt tőle,úgy mint szinte mindenem. A szívemet eszeveszetten vert a mellkasomban ahogyan az egyik kezét felvezette és kezdte gyúrni a melleimet míg én a másikkal ugyan ezt tettem,még sem ért fel a saját érintésem Harryéhez képest. Ám a következő pillanatban megállt minden gyönyört nyújtó mozdulatával legnagyobb bánatomra és csak nézett rám szórakozottan mire panaszosan nyögve ragadtam meg a haját két markokkal ezáltal a fejét hátrébb húztam magamtól így feltárult előttem a csillogó álla,ajkai amik miattam néztek úgy ki ahogyan... Nem bírtam uralkodni magamon,hajoltam lejjebb és csókoltam meg a száján aminek különösen édeskés íze volt a nedvemtől ami egy hatalmas plusszot adott a pár mézes csókunkba. Nem volt undorító,hogy megízleltem magam,sőt jelen esetbe ez is izgatónak számított,habzsoltuk egymás szájáról az ízem. Sajnos levegő vétel hiányában el kellett válnunk egymástól pár perccel később amikor már egyikőnknek sem jutott a tüdejébe normálisan oxigén.

-Törj ki,add át magad nekem! Itt az ujjam,használd!-Az élvezet már bőven uralkodott rajtam ezáltal inkább nem értelmeztem a szavait alaposabban csak bénultan néztem a csalogatóan hosszú középső ujját amit az imént felajánlott. Bátorítóan simított végig a hasam mentén amitől az szemmel láthatóan összébb ugrott. A fém gyűrűijei hideg tapintása szinte jegesnek tűnt az én lángoló bőrömhöz képest.

-Maradj így a térdeiden,majd én beteszem az ujjam,oké?- Tehetetlenül rágcsálva az ajkamat bólintottam és figyeltem ahogyan újra a nőiességemhez nyúl a szét lábaim között és kezdi körkörösen kínozni a 'bejáratomat' majd lassacskán nyomja fel mutató,középső hosszú kissé vastag ujjait amitől a jól eső sóhajaimat képtelen voltam vissza fogni,bár nem is akartam. Csak Harry mosolygós arcát voltam képes nézni ami szintúgy engem nézett. A levegő vételem erősen zilált volt ahogyan a hüvelyk-ujját a csiklómra tette és kezdte azt kínzóan simogatni úgy mint az imént tette.

-Kezdj el lassan mozogni. De tényleg lassan,mert ha nem akkor nem lesz jó.-Kissé feszített az ujjai mérete,de azonnal köddé vált az érzés amikor az utasítására lassan felemelkedtem majd vissza le a kezére. Tulajdonképpen tényleg használtam őt.

-Ez olyan jó...-Csuktam le a szemhéjaimat szorosan a dübörgő mellkasán megtámasztva a kezeimet s a súlyomat mialatt az ujjain mozogtam kis idővel később kicsit gyorsabban az előbbinél. Ez a póz kissé ismeretlen volt ami azt jelentette,de szerencsére H nem mozdult így saját magamhoz tudtam irányítani a helyzetet ezáltal egyhamar magamhoz tudtam formálni a dolgokat.

-Ügyes kislány,mozogj csak. Igen,így-így szépségem,dugd csak meg apucit!-Csapott a fenekemre hangosan csattogva,kissé erősebben kelleténél ami meglepő,de nem fájt sokkal inkább izgató volt. Tekintetemmel folyton az övét kerestem ami meg is adott ahogyan felnyársalt azokkal amitől még jobban ösztönzött lettem a kéjelgésre.

-Basszus!-Nyöszörögtem az orromat felhúzva tovább hajszolva magam az orgazmus felé az ujjain gyorsan ugrálva amit hirtelen,a legváratlanabb pillanatban a g-pontomba nyomott amitől hangosan felsikítva durrant szét a hasam aljába egyre szoruló csomóm ezáltal útól ért a mindent elsöprő élvezet amitől a lábujjaimat automatikusan szorítottam összébb,a lábaim remegve csuklottak össze és dőltem H csupasz mellkasára továbbra is nyögve. A füleim zúgtak,a szemeim előtt sok száz világító csillag virított ahogyan felemeltem a fejem így az arcára lett látásom amin boldogság uralkodott mire én is halványan elmosolyodtam kiéltségemben.

-Had csináljak rólad egy képet! Sugárzik belőled a szex és ez tetszik.-Nyúlt oldalra és emelte le az időközben az éjjeli szekrényemre tett telefonját amivel lefényképezett ahogyan szinte szét folytam rajta meztelenül mielőtt lett volna esélyem ellenkezni. Cincogva nyúltam a készülékért amit oldalasan vigyorogva tartott felém így megláttam magam ahogyan az imént felé néztem. Szinte fekete hajam borzosan fedte be meztelen hátam,melleim az ő törzséhez nyomódva nyomódtak ki ezáltal nagyobbnak tűnt ami rögtön elnyerte a tetszésemet. Hasára nyomva az ajkamat szívtam meg a bőrt amitől a hasam ellen türemkedett a kemény férfiassága amit egy kézzel kezdtem félve simogatni ezzel sóhajokat kiváltva belőle.

-Magamévá foglak tenni,ígérem vigyázni fogok rád,rendben?-A megnyugtató,rekedt hangja hallatán újra felébredt bennem a bizonyos felizgult érzés. Lassan felemelve a fejem róla hagytam,hogy a hónaljam alá nyúljon és húzzon magával egy síkba így kissé feljebb tudtam húzódni ezáltal beterítettem oldalasan magunkat ahogyan magamhoz öleltem a fejét amivel a mellkasomat csókolgatta miközben az oldalamat cirógatta mire a csikis érzésre felnevettem úgy mint ő is. A testemet mindhiába uralta a fáradtság erőt vettem magamon és ültem fel teljesen meztelenül,csupán a baba rózsaszín harisnya kötőm volt a lábaimra húzva ami látszólag elnyerte H tetszését levonva abból,hogy képtelen volt a szemeit levenni a testemről amit titkon élveztem. Kocsányon lógó zöld tekintetével szinte porrá égetett ahogyan az egyik lábamat át dobtam a derekán és kezdtem a nyakát csókolgatni,harapdálni szándékosan nyálasabban a kelleténél. Nyelvemmel a mellkasától egyenesen a nadrágjáig egy széles,forró csíkot húztam amitől megmerevedett alattam,a férfiassága szinte kiszakította a feszes nadrágját amitől a szívem egy pillanatra kettőt ütött egy helyett. Hosszan kifújva a levegőt tettem a remegő kezeimet az övére ami szokatlanul,de elsőre szétnyílt legnagyobb szerencsémre. Nem volt merszem az arcára nézni,így lehajtott fejjel,felhasználva a hajamat bújtam el előle és gomboltam ki a fekete nadrágját. Belülről az arcomat rágcsálva izgalommal keveredő félelmemben szólaltam meg fülsértően remegő hanggal:

-Kicsit...felemelnéd,hogy le tudjam rólad venni?-Utaltam a derekára mire hirtelen felült és emelte fel az mutató ujjával a lehajtott fejemet amit így sem nagyon akartam megmutatni neki. Egészen eddig fel sem fogtam mit ajánlottam fel órákkal ezelőtt.

-Baba!-Kényszerített hangnemével,hogy nézzek az izzó zöld íriszeibe amik törődően csillogtak rám a gyér fényben. Zavaromban a nyakában lógó nyakláncán állapodott meg a tekintetem miközben a a hajamat óvatosan a fülem mögé tűrte majd szerelmesen susmorogni kezdett.

-Ha nem érzed magad késznek akkor nem kell csinálnunk.

-De igen teljesen készen állok,csak e-ez ismeretlen nekem,tudod...-Motyogtam halkan mire magához vont pár pillanatig amitől mintha újra feltöltődtem volna,erőt kaptam a szíve heves dobbanásából,a levegővételéből. Nem tudtam mire vélni azt az szórakozott hangulatát amikor lassan elhúzódott tőlem és lépett le az ágyról. Meztelen hátamat a hideg falnak döntöttem ahogyan takargattam magam és csak figyeltem ahogyan ügyetlenül bepózol megpróbálva vonzónak tűnni,de inkább nevetségesen nézett ki ahogyan megbotlott a földön pihenő ruháimba majdnem elesve majd szorította szorosan egymás ellen a számára kezelhetetlenül hosszú lábait kellemetlenül vakargatva az állát ezzel könnyes nevetésre késztetve engem amitől kínosnak mosolyogva ingatta a fejét.

-Én csak megpróbáltam oldani a helyzetet!-Védekezett feltartva mindkét tetovált kezét amivel a következő pillanatban egyszerűen lehúzta magáról a nadrágját amit immáron szájtátva figyeltem. Minden egyes alkalommal mikor előttem vetkőzött teljesen magával ragadott,elkápáztatott. H elképesztően laza még is vonzó. Kezdve a válláig göndörödő hajától ami a széles hátára omlott,huncut pillantásaitól egészen a csintalan féloldalas vigyoráig amit képtelen vagyok megszokni,mindig zavarba hoz amit persze minden adandó alkalommal szóvá tesz. Somolyogva figyeltem ahogyan immáron egyetlen egy ruha darab fedte el előlem a meztelen testét,nem más mint a szűk alsója amiben hatalmas dudor vonta magára a figyelmemet.

-Tetszik a látvány?-Ült velem szembe mire nem bírva magammal,teljesen át adtam magam a tomboló hormonjainak ugrottam rá és szó szerint estem a kívánatos ajkainak amivel meglepődötten,de ugyan olyan hevesen mint én kezdett csókolni. Ott simogattuk egymás ahol csak értük miközben óvatosan a hátamra fektetett véletlenül se elválva az ajkaimtól. Halkan a mentolos aromájú szájába kuncogtam amikor játékosan megcsikizett. Védtelenül feküdtem alatta ahogyan a pénztártájáért nyúlt és emelt ki abból egy ezüstös kis négyzet alakú csomagot miközben folyton a reakciómat figyelte fél szemmel.

-Uhm... Évek óta szedek gyógyszert,nem lesz szükségünk óvszerre...-Krákogtam a szavakat amik látszólag meglepték az angyal kinézetű barátomat akinek a szemöldökei felugrottak a magasba,még sem tudta palástolni a felszabadult széles mosolyát ahogyan újra felém helyezkedett. Meglepő,de nem voltam zavarban azért mert meztelen voltam. Inkább feldobott a tudat,hogy láthatott kiszolgáltatottan.

-Az okosságod határtalan!-Nyomott a köldökömre egy puszit majd lekapta magáról az alsóját ezáltal a hatalmas férfiassága ágaskodva ugrott ki abból amitől a szívem mintha süllyedt volna pár métert ami lehetetlen feltételezés még is úgy tűnt. Az arca egy pillanat alatt teljesen elkomorult,szemöldökeit össze húzta,többé nem volt szórakozott ahogyan mélyen a szemeimbe nézett,szinte kutakodóan. Tudtam,hogy a kétségeimet keresi,de nem volt,csupán a természetes félelmem amit talán túlságosan túl ragozott figyelembe véve a továbbra tartó rosszallását amire számíthattam volna kieredve az állandóan aggódó természetéből. Kezeimmel mosolyogva túrtam selymes tincseibe mire lassan közeledve hozzám puszilta meg a homlokomat ezzel szinte éreztem,hogy a tiszteletét fejezi ki amitől úgy mosolyogtam mint egy hibbant.

-Szeretlek.-Húzta végig az az ujját az orrom vonalán mielőtt le nem nyúlt volna kettőnk közé igazította be magát behatolásra készen amitől az ismeretlen érzések hatására megborzongtam. A makkja érintése meglepően volt puha és kemény egyszerre ahogyan a csiklómhoz nyomta párszor amitől automatikusan emeltem fel a csípőmet további kapcsolatért. Az újtól való izgalmamtól kis csomó keletkezett a torkomban mindezek ellenére bólintottam a kérdő tekintetére mire lassan,oda figyelően nyomta belém a férfiassága hegyét majd megállt és várt egy picit mielőtt újra több részével kezdett volna kitágítani engem. Igen,eléggé fájt. Kellemetlenül szúrt,szét feszített a vastag mérete ami félig bennem pihent. Nem bírtam vissza fogni a szememből kicsorduló ártatlan könnycseppet amit azonnal itatott fel az ajkaival sokadik bocsánatkérése közepette.

-Nagyon fáj?-Kérdezte bűnbánóan mire próbáltam mosolyt erőltetni az arcomra,de ő át látott a kegyes hazugságom felett. Tisztán láttam,hogy elkezdte emészteni magát,mintha tehetne bármiről is... Tudtam,hogy fájni fog,számítottam erre. Szemei szomorúan meredtek rám ahogyan a fejem mellett pihenő kezeinket aranyosan össze kulcsolta ezzel felkészítve engem az elkövetkezőre és csúszott végleg belém amitől a torkomban megállt a levegő vétel,szemeim kétszeresen nagyobbra nyíltak. Mindenét éreztem,teljesen kitöltött a szó szoros értelmében a magáévá tett. Tudtam,többé ezt a fájdalmat ilyen szinten sosem fogom újra érzeni így próbáltam a dolgok jó oldalát nézni és kizárni annak a szemét Cameronnak a képét az emlékeimből aki megrontott miután elkábított,talán szerencsémre.

-Annyira sajnálom,nem okoznék neked fájdalmat szándékosan...-Suttogta mély,elcsukló hanggal amitől párás szemekkel ráztam meg a fejemet és túrtam bele a pihe puha hajába újból. Legalább két percen keresztül némán pásztáztuk a másikat közelről,gyönyörűen egymás testébe forrva még ha továbbra is feszített az érzés,de legalább olyan közel éreztem magamhoz mint ezelőtt senki mást,és nem is akartam.

-Ha nagyon fájni fog ha elkezdek mozogni akkor szólsz és abba hagyom,érted?

-Értettem apuci Styles!-Kacsintottam rá próbálva hozni az énemet amitől erősen egymás ellen szorította a kissé cserepes ajkait és húzta kicsit hátrébb a csípőjét amitől az egészen eddig enyhülő fájdalmam eltűnni látszott most vissza tért nagyobb kellemetlenséggel. Lassan kezdett mozogni folyton édes kis semmiségeket suttogva a fülembe amire teljes figyelmemmel akartam figyelni,még ha a szúrás az ágyékomban mindent el rontott. Pár oda figyelő lökettel később meglepődtem,de egyik pillanatról a másikra megszűnt végre valahára a kellemetlen szúrkálódás,sokkal inkább kezdtem élvezni amit Harry is észre vett rajtam levonva a halk nyöszörgéseimet illető büszke tekintetéből.

-Jobb?-Mosolygott gondoskodóan még is megkönnyebbülten amitől örökre elcsente a szívemet. Menthetetlenül szerelmes voltam belé,és ezzel,hogy szerelmeskedtünk mind a kettőnk számára feltette véglegesen az i-re a pontot. Éreztem,ezentúl nem lesz többé olyan vitánk mint a múltkori,egymásé lettünk. Olyas fajta kötelék alakult ki köztünk ahogyan megízleltük egymás testét amit nehéz elszakítani szinte lehetetlen. Érezni a kitöltő férfiasságát magamban mindent túlszárnyaló volt,nem ért fel az ezelőtti kielégítéseinkkel. Egyszerre dobbant a szívünk,egyszerre szívtuk egymás levegőjét,egyszerre mozogtunk ami csodálatos,szavakba nem önthetően volt elképesztő.

-Igen. És csak tudd,én is szeretlek.-Öleltem át a lábaimmal a derekát mire kicsit gyorsított a mozgásán csodálkozva lenézve rám amitől elmondhatatlanul boldog voltam. A tempót pár alkalommal váltogatta,figyelte hogyan reagálok,de megmaradtunk a közepes iramnál ami szépen kifejezve eléggé mélyre ható volt. A helyzetünk annyira erotikus volt,annyira szerelmes,hogy nem akartam a végét ennek a gyönyörű emléknek amit örökre emlegetni fogok. Oda figyelő még is hatalmas örömet nyújtó mozdulatai valóban elrepítettek egy olyan helyre ahol ezelőtt sosem jártam,csak egyedül ő létezett és a férfiassága amiről nem gondoltam volna,hogy ilyen élvezetet tud nyújtani.

-Elképesztő vagy...-Lihegte finoman szétnyílt ajkakkal amikor hirtelen elébe mentem a lökésének így félúton csattogó hanggal találkozott az ágyékunk ami mindkettőnkből hangos nyögést csikart ki.

-Huh...-Mélyítettem bele a körmeimet a háta húsában mikor apró és gyors mozdulatokkal kényeztetett miközben a nyakamat nyaldosta,szívta szüntelenül. Mindent túlszárnyaló érzések uralták a testemet,nem bírt egyetlen egy értelmes gondolat a fejembe férkőzni,csupán a össze forrt testünket voltam képes nézni ha nem szorítottam hátra a csípőmet ezáltal a hüvelyem Harry vastag mérete körül megfeszült ezzel hatalmas,férfias nyögést kaptam ajándékul ami földön kívülien elégedetté tett. A felettem lihegő arca a legkülönlegesebb látványt nyújtotta. Piros ajkait szüntelenül harapdálta,orcái aranyosan kivörösödtek,zöld szemei világosan csillogott minden egyes alkalommal amikor lemérte az állapotomat ami elég jó volt. Hosszú,göndör haja kissé csikizte a mellkasomat mikor teljesen belehajolt az arcomba,de ez tette a helyzetünket egyedivé.

-Baba... Soha nem ak-akarom,hogy vége legyen.-Dadogta nyögéseink közepette amitől szinte zengett az egész ház,de nem érdekelt,csupán az,hogy Ő jól érezze magát.

-Auuhh,igen,mozogj!

-Ahh!-Téptem a tarkójánál a haját amikor a lábaimat megragadta és tárta szét azokat ezáltal jobban belém tudott hatolni minden egyes döfésével ami egyre inkább élvezetes volt. A heréi hangosan csapódtak ellenem,kezei valamelyik testrészemet gyúrta szüntelenül. Hamarosan szemöldökei közt megjelent a vékony ránca,szemeit erősen egymás ellen nyomta és a lökéseit háromszorosára turbózta,már-már nem emberi gyorsasággal adta tudatomra,hogy közel lehet. A következő pillanatban megéreztem ahogyan megrándul bennem a tövig belém nyomott hossza majd valami forró belém lövell amitől a hátam rögtön ívbe feszült sikolyaim közepette míg Ő folyton káromkodott erősen elkapva a hátamat,derekamat nyomta még mélyebben,szinte lehetetlenül közel egymáshoz a nemi szerveinket amitől mindkettőnk teste remegett élvezetünkben. Azzal,hogy belém élvezett olyas fajta ajándékot adott amire mindig vártam tőle.

-Megtaláltam az otthonom. Te vagy az otthonom.-Engedett le az ágyra óvatosan majd hajtotta a meztelen mellkasomra a fejét amit kezdtem lágyan cirógatni továbbra is hangos zihálásunk közepette. A szívünk olyan hangosan dübörgött mintha lovak vágtatnának nagy robajjal ami mindkettőnk kipirult arcára halvány,fáradt még is fülig szerelmes mosoly játszott.

-Mindig haza várlak.

-Köszönöm kedvesem.

  5297 szó,az eddigi leghosszabb rész! x 

Продолжить чтение

Вам также понравится

4.5K 321 77
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
Még Télen... Alina Eperke Vörös

Любовные романы

277 56 9
Minden ott kezdődött, a kihalt főtéren, a csillagos égbolt alatt, még télen... Már az első pillanattól sejtettem, hogy több van köztünk mint azt vala...
12.3K 1.2K 22
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
24.9K 2.5K 159
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...