thirty days with taehyung ||...

By kidleaderspink

192K 17.8K 2K

Jung Hoseok'un Kim Taehyung ile aynı odada geçirdiği 30 gün. •mini fanfiction• More

Day One
Day Two
Day Three
Day Four
Day Five
Day Six
Day Seven
Day Eight
Day Nine
Day Ten
Day Eleven
Day Twelve
Day Thirteen
Day Fourteen(VS)
Day Fifteen
Day Sixteen
Day Seventeen
Day Nineteen
Day Twenty
Day Twenty One
Day Twenty Two
Day Twenty Three
Day Twenty Four
Day Twenty Five
Day Twenty Six
Day Twenty Seven
Day Twenty Eight
Day Twenty Nine
Day Thirty (Final)

Day Eighteen

4.8K 504 30
By kidleaderspink

Hoseok bütün gününü grup üyeleri ile geçirmişti. Sabah Jin'in yaptığı özel kahvaltıyla başlayan mükemmel bir doğum günüydü Hoseok için. Bir şey istemediği halde çocukların ona aldığı hediyelere ek olarak hayranlardan da bir çok şey gelmişti. Üstünü değiştirmek için odasına girecekken Taehyung birden kapıya arasına girdi.

"Hyungie benimle gelir misin?" Taehyung her zaman ki gülümsemesi ile Hoseok'un yüzüne baktı. Hoseok gülüp onun burnunu sıktı ve onu kapının önünde çekmeye çalıştı.

"Yorgunum Taehyung yarın gelirim."

"Hayır. Şimdi geleceksin." Taehyung Hoseok'un bir anlık şaşkınlığından yararlanıp onu dışarı sürekledi.

18 dakikalık bir yürüyüşün ardından bir binanın önünde durduklarında Taehyung onu bırakıp kapıdaki kilidi anahtarla açtı. Hoseok şaşkınlıkla Taehyung'u takip ettiğinde kapalı bir havuz göreceğini tahmin etmiyordu. Taehyung ceketini çıkarırken Hosoek havuzu ucuna yaklaştı.

"Ne yapacağız burada?"

"Bunu." Hoseok'un son duyduğu sesle kendini suyun içinde buldu. Kafasını dışarı çıkarıp nefes alırken tam önünde ıslak bir halde duran Taehyung'u gördü. Taehyung kollarını onun boynuna sarıp onu kendine çekti ve sarıldı.

"Doğum günün kutlu olsun Hobi."  Taehyung geri çekilip elini cebine attı. İstediği şeyi bulduğunda, Hoseok'un elini tutup birden elini sudan çıkardı. Yüzükler?

"Ne alacağımı bilemiyordum o yüzden rastgele bir fan seçip sormuş oldum. Bak aynısı bende de var." Taehyung sağ elini kaldırıp ona gösterdi. Hoseok tebessüm ederken Taehyung sakin olmaya çalışıp yüzüğü onun parmağına geçirdi.

"Ellerin titriyor, bu çok şeker çiçek çocuk." Hoseok kendi eline bakarken Taehyung kafasını eğdi. Hoseok gülümserken elini onun beline attı ve onu kıyıya kadar çekti.

"Bunu artık çıkarmayacağım ama şimdi yurda gitmemiz gerek. Hasta olabiliriz hadi gidelim." Hoseok yavaşça merdivenleri çıkarken ikisi de gülümsemeden duramıyordu.












Continue Reading

You'll Also Like

1.5M 118K 39
Kim Taehyung, duştan sonra arkadaşını görüntülü aradığında karşısına abisinin çıkacağından habersizdi.
225K 22.1K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
93.2K 4K 21
Yabani dizisinden tanıdığımız Asi ve Alaz'ın muhtemelen hiç yazılmayacak anlarına dair tek veya birkaç bölümden oluşacak hikayelerdir.
396K 36.3K 32
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...