Love me like you do (Swedish)...

By Zenderilla

3.6K 142 72

TRIGGER WARNING - ÄTSTÖRNINGAR, DEPRESSION OCH SJÄLVDESTRUKTIVA TANKAR Uppföljare till In a war I'll fight fo... More

Prolog
Hace spellista
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
God jul!
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18

Julspecial!

124 5 6
By Zenderilla

För er som läst mitt god jul-inlägg så kanske ni kommer ihåg att ni skulle få en julklapp (huhu). Harry och Grace har faktiskt fira jul tillsammans, och vem vill inte läsa om det? God sen jul på er, haha.

--------------

"Grace, vakna", säger Harry med handen på min mage som börjat bli lite större. Sen vi blev tillsammans igen har jag bott här, och det har varit som guld och gröna skogar. Han tar hand om både mig och bebisen, och det märks att han inte vill förlora oss igen. "Vakna, det är jul!" skriker han exalterat, och jag öppnar direkt ögonen.

"Yey, hon är vaken!" ler han och kysser mig på läpparna ett par gånger. "Jag har gjort frukost, och du ska få en present." Han flinar och drar med mig upp.

"Mår min bebis bra?" frågar han och har sina händer på min mage.

"Japp, eller jag tror det", säger jag och skrattar.

Han ler och kysser mig igen och jag sätter mig vid bordet. Framför mig ligger en smörgås som jag direkt börjar äta medan Harry står bakom mig med armarna runt min överkropp.

"Vi åker till mamma runt tolv, så vi har tid att fira lite själva", säger han när jag är klar och jag nickar. Han tar min hand och drar med mig till granen med några få paket under, det mesta ligger i en påse att ta med till Harrys mamma. Han lyfter upp ett litet paket och ger till mig. Jag börjar öppna det med ett flin medan Harry mest ser orolig ut.

När jag tagit bort all presentpapper är det en ask i, och när jag öppnar den möts jag av ett armband med tre berlocker på. Ett M, ett P och en nappflaska.

"Aww", säger jag och ser på Harry.

"Förstår du? M för mamma, P för pappa och nappflaskan är för bebisen", ler han och jag nickar.

"Kan du sätta på det?"

Han nickar och tar ut det från asken och knäpper det runt min handled.

"Tack så mycket", ler jag och kysser honom.

"Varsågod."

Resten utav morgonen sitter vi och tittar på Love Actually medan vi gosar i soffan. Jag skrattar åt honom alla de gånger han citerar karaktärerna.

"Det märks att det är din favoritfilm", skrattar jag och han nickar långsamt. Vi ser klart på filmen innan vi börjar göra oss iordning och tillslut kan åka till Harrys mamma.

"Det är en bit att åka, så du kan sova lite", skrattar Harry. Jag himlar med ögonen.

"Så långt kan det väl inte vara."

"Vi säger väl det", säger han med ett lätt flin.

När vi är framme gör jag en mental note att lita på Harry framöver, det tog oss nästan tre timmar att åka till Harrys familj och hela min kropp gör ont när vi går ut från bilen. Harry tar min hand och går med mig in till huset där vi direkt välkommnas av Harrys mamma, Anne.

"Hej älskling", ler hon och kysser Harrys kinder som blir röda. Jag skrattar tyst åt honom innan Harrys mamma vänder sin blick till mig.

"Hej, Grace", ler hon och ger mig en lätt kram. "Så trevligt att äntligen få träffa dig."

"Dig också", ler jag. Harry tar av mig min jacka och hänger upp den innan vi går ut till vardagsrummet där hans styvpappa sitter. Han reser sig upp och sträcker ut sin hand mot mig,

"Robin", säger han och ler.

"Grace", ler jag och skakar hans hand. Harry tar med mig till soffan i rummet och vi sätter oss ner bredvid varandra. Han lägger sin arm om mig och kysser min kind.

"Gemma kommer lite senare, sen antar jag att vi äter", säger han och jag nickar. Han lutar sig mot mitt öra och börjar viska. "Sen tänkte jag att vi berättar om babyn, typ innan vi öppnar julklappar. Blir det bra?"

Jag biter i min läpp och nickar långsamt. Det är första gången jag träffar hans familj och vi ska direkt berätta att jag är gravid. Jag vill verkligen inte att de ska tro att jag bara bär hans barn för att också bli känd. Jag älskar verkligen Harry, och jag har absolut inget behov av att bli känd. Speciellt inte om jag endast blir känd på grund av Harry. Jag tar hans hand och han stryker sin tumme över min och det får mig att lugna ner lite. Jag antar, och hoppas, att jag bara är nervös för att träffa Harrys familj och inte för att berätta om bebisen. 

Efter ett tag kommer Harrys mamma in i vardagsrummet och jag berättar lite om mig och min familj medan Harry försöker gosa så mycket som möjligt. Tjugo minuter senare öppnas dörren igen och en tjejs röst fyller huset. Harry kliver upp och tar med mig ut och jag möts av en person som är väldigt lik Harry.

"Det är Gemma", viskar Harry och jag nickar.

"Jag vet."

Harry tar min hand och kysser den innan han går och kramar om sin syster. Han vinkar åt mig att komma fram till dem, och jag sträcker ut min hand för att hälsa på Gemma.

"Harry har berättat så mycket om dig", ler hon och jag rodnar.

"Gemma", suckar Harry, ganska generad också.

"Jag säger bara sanningen", säger hon och flinar mot Harry innan hon går för att säga hej till Robin. Harry himlar med ögonen och kramar mig.

"Ignorera Gemma, så fort vi ses går hon tillbaka i tiden och blir barn igen."

Jag skrattar lågt och kysser honom. "Det är bara bra, då kan jag få ut hemlisar om dig", flinar jag elak.

"Rude!" säger han och jag skrattar. Han kysser mig en gång till innan vi går ut i köket där hans familj har samlats vid matbordet. Han tar ut en stol till mig, som jag sätter mig på, innan han sätter sig bredvid mig. Anne dukar fram maten och säger några ord innan vi börjar äta av den.

"Åh, vad gott det är!" ler jag och Harry ler åt att jag äter av den.

"Vad roligt att du tycker det", ler Anne tillbaka och jag känner mig som en del av hans familj redan. Vi fortsätter att äta och jag får ut några pinsamma historier om när Harry var barn innan vi är klara.

Medan Anne, Robin och Gemma går ut till vardagsrummet stannar Harry och jag kvar i köket.

"Är du redo?" frågar han. Jag nickar långsamt och tar ett djupt andetag innan vi börjar gå mot hans familj.

Harry ställer sig i dörröppningen och hostar till.

"Jag, och Grace, har en sak att berätta för er", säger han medan jag obekvämt står bredvid honom. Annes min ser inte bra ut, och hennes leende har bytts ut mot en orolig min.

"Grace är gravid", säger han snabbt. "Ehm, vi ska ha barn."

Jag biter i min läpp och försöker att inte gråta. Ingen av dem ser arga ut, men de ser inte glada ut heller.

"Planerat?" Anne ser på Harry medan han skakar på huvudet.

"Men vi ville inte ta bort det, och vi båda känner oss redo för det även fast vi är unga och inte har känt varandra så länge."

"Hur länge?" Den här gången är det Robin som pratar, och han har mest sett blank ut sen vi berättade det.

Jag tar ett djupt andetag och låter tänderna glida bort från läppen. "I ungefär sex veckor", säger jag utan att riktigt se på någon.

Gemma reser sig upp och ser på båda oss innan hon öppnar munnen och bryter isen. "Får jag känna på magen?" säger hon helt naturligt.

Jag kan inte hålla tillbaka ett skratt och nickar medan hon sträcker ut handen och låter den vila på magen.

"Den är liten", skrattar hon och jag ler medan Harry ser lättad ut. Jag tror att han tycker att det känns skönt att hans syster tog det så bra.

"Har ni hunnit tänka på några namn?" Hon ser upp på mig, men det är Harry som svarar.

"Darcy."

"Men om det är en kille?"

"Det har han inte tänkt på", skrattar jag och han ler medan han drar bort hår från sitt ansikte. Vid det här laget har Anne och Robin också rest sig upp, och de båda kramar Harry och mig.

"Grattis", säger de och jag kan inte känna mig lyckligare. Alla tog det helt okej och ingen av dem verkar hata mig. Jag förstår att de inte är jätteglada över det, men att ingen kastar ut mig och det är jag väldigt glad över.

Harry lägger armen runt mig och tar med mig till soffan och kysser min kind när vi sätter oss ner.

"Vad säger ni, julklappar?" ler Anne och knäpper ihop sina händer.

"Harry är tomte!" ropar jag och Gemma i kör och Harry ser stött ut. Jag puttar bort honom från soffan och han går till granen och sätter sig ner bredvid den.

"Till Gemma från Mamma och Robin", läser han från första paketet och Gemma går upp och tar det. Han fortsätter läsa upp paketen och sätter sig bredvid mig med sina när han är klar. Jag ger honom en kyss innan vi börjar öppna paketen.

Jag sliter upp pappret på ett av paketen och skrattar när jag ser vad som är inuti. Jag har sagt till Harry att mina fötter kommer svälla upp på grund av graviditeten, så jag har fått ett par väldigt stora strumpor av honom. Men det är inte allt, för på strumporna är det bilder på Harry.

"Det kommer nog bli dina mest använda strumpor", flinar han och jag nickar med ett skratt.

"Absolut", säger jag och han kysser mig.

Vi fortsätter att öppna julklappar och av mig fick Harry också strumpor, för det var det enda han sa att han önskade sig, en skopustare och en penna bara för att det är det som han inte vill ha. Jag får lite mer smycken av Harry, som jag inte ens vill veta hur mycket dem kostar, och en graviditetströja med texten "Don't mess with my baby" på magen. Om det var någon som trodde att Harry var en seriös person har de riktigt fel, han är nog den mest torra personen jag har träffat.

Av Harrys familj fick jag ett ganska enkelt halsband, och nu efter att vi har öppnat våra julklappar ser vi på någon julfilm medan jag ligger på Harrys bröstkorg redo att somna. Harry håller på med mitt hår tills filmen är slut och när eftertexterna börjar rulla sätter han oss upp så att jag sitter i hans knä, innan han går ut i köket och jag följer efter. Han lägger sin arm runt min midja medan han och hans mamma står och pratar om vad jag tror är något om att ses någon annan dag nu vid jul.

"Jag tänkte att vi ska gå nu", säger Harry och vänder blicken till mig. Jag nickar långsamt och tycker faktiskt att det ska bli ganska mysigt att komma hem igen. Harry och jag har fortfarande några paket kvar som vi har köpt till bebisen, men som såklart vi får öppna.

"Det var jättetrevligt att få träffa dig, Grace", ler Anne och kramar mig igen.

"Detsamma", ler jag och vi går ut i hallen. När jag och Harry har satt på oss ytterkläderna kommer Robin och Gemma ut och säger hejdå innan vi går ut till Harrys bil. Innan han låser upp den kramar han om mig och ger mig en kyss på läpparna.

"Jag älskar dig så mycket", mumlar han och jag ler.

"Jag älskar dig också", säger jag och pussar på hans näsa. Harry låser upp bilen och vi sätter oss i den och han tar min hand medan vi börjar köra den tre timmars långa resan hem.

När vi är framme väcks jag av Harry igen och vi går in till huset.

"Jag ska bara fixa mig", säger jag och går upp till vårt rum där jag sätter på mig min pyjamas innan jag går till badrummet och tvättar mitt ansikte. Så trött som jag är nu kommer jag inte att orka med det sen.

Jag går ner igen och ser att Harry sitter med två koppar te framför julgranen. Ett leende letar sig fram på mina läppar och jag kysser honom kort innan jag sätter mig ner bredvid honom och tar en klunk av teet, som är precis lagom varm.

"Vem börjar?" frågar jag och ser på honom. Jag och Harry bestämde att vi köper paket till bebisen, och de som jag har köpt ska Harry öppna och de han har köpt ska jag öppna.

"Du", ler han och jag letar på ett paket som är markerat med M (för mamma) och sätter det vid mig.

"Du får också ta ett så öppnar vi samtidigt", säger jag och han nickar och tar ett paket som är markerat med P (för pappa). Vi ler mot varandra innan börjar öppna paketen, och i det jag öppnade är det ett par vita tygskor i.

"Så söta!" skrattar Harry medan han ser paketet som jag köpte, nappar som liknar djur. Jag rodnar svagt medan han kramar mig.

"Bebisen kommer att använda dem hela tiden", ler han. Jag skrattar lågt innan vi båda letar på nya paket. Den här gången öppnar jag en body med ett lejon på, och kan inte låta bli att skratta.

"Grr", säger Harry när han ser vad jag har öppnat och jag skrattar ännu mer. Harry öppnar ett sett med vit/svarta mössor och vantar som jag såg i en hemagjord affär och bara var tvungen att köpa.

"Allting är så litet", skrattar han och jag nickar. Vi fortsätter öppna några mer paket, där ännu mer kläder, nappar och skor finns.

"Varför har jag en känsla av att hon eller han kommer att bli väligt bortskämd?" skrattar jag och Harry flinar och rycker på axlarna.

"Vänta bara tills vi vet könet, då kommer vi att bada i bebissaker", flinar han och jag skrattar.

"Nej, ditt dumhuvud."

"Hey! Mitt huvud är inte dumt", säger han och låtsas vara ledsen genom att pluta med läppen.

"Jo, lite", flinar jag och kysser honom. Han himlar med ögonen medan jag dricker upp det sista av mitt te.

"Vi öppnar de sista paketen nu?" Han ser på mig och jag nickar medan jag tar upp det största paketet och Harry tar ett lite mindre.

"Viktigt att ha", läser han från lappen jag skrivit och jag rodnar igen. "Hm, intressant."

"Tyst med dig", skrattar jag och börjar öppna paketet. När allt papper är av ser jag att det är som en gunga med en mobil övanför som man lägger bebisen i.

"Den är för när den blir lite större, och inte direkt nyfödd. Det fanns en för små bebisar men jag tänkte att den här passar bättre för jag tror inte att vi kommer släppa bebisen förens det har gått ett tag", skrattar han.

"Du har rätt, den här blir perfekt", skrattar jag och ser på när Harry öppnar det sista av paketet som han har. I den finns det två sorters nappflaskor, två mjuka och två hårda, två paket med blöjor, då jag har läst att det är det som tar slut snabbast, "in case off"-nappar som jag kom på att vi kan ha ifall alla andra nappar är borta plus en sak man sätter napparna i som man kan fästa i kläder och en liten mysdräkt med matchande mössa och små vantar utifall att det blir kallt.

"Herregud, Grace. Med viktigt att ha menade du verkligen viktigt att ha", skrattar han och jag nickar.

"Såklart", skrattar jag.

"Du tänkte inte på att köpa en säng på köpet?" flinar han och jag himlar med ögonen. Harry kysser mig kort. "Det var jättebra."

Jag ler mot honom och han börjar plocka upp allt papper som blev över. Jag ställer undan muggarna som vi hade te i och hjälper honom att plocka undan julklapparna innan jag går upp för att borsta tänderna. Efter att ha gått på toaletten så går jag in till sovrummet och lägger mig på sängen.

Harry kommer in efter ett tag och kysser mig innan han tar av sig sina kläder så han bara är i kalsonger och lägger sig på sängen bredvid mig.

"Godnatt, älskling", mumlar han och kysser mig innan han flyttar huvudet ner till min mage. "Och godnatt min prins eller prinsessa." Han kysser min mage och jag ler.

"Godnatt Harry, och pappa", säger jag och Harry kommer upp igen och kysser mig innan jag lutar mig mot hans bröstkorg och somnar till ljudet av hans andetag som blir långsammare och långsammare.

--------------------

Sånt cheesy avslut jag dör.

ALLA SOM HAR SAKNAT HACE RÄCKER UPP EN HAND! *räcker upp både händer och fötter*

Yoyoyoy hoppas att ni haft en bra jul! Vad har ni gjort och fått? Jag fick böcker och kläder och typ 300 läppblalsam (<3). Och för er som inte firar jul så hoppas jag att ni haft en jättebra dag och ett underbart jullov hittils!

Gråter bc Hace. Gråter bc detta var när de var tillsammans. Gråter bc Hace inte finns på riktigt.

Vad tyckte ni om denna übersöta julspecialen? Jag hoppas att ni tyckte om den så hörs vi seeeennnnn! (Förhoppningsvis innan 2016 men det är inte säkert så ni får isåfall ha ett riktigt gott nytt år!)

Rösta och kommentera!

xxZenderilla




Continue Reading

You'll Also Like

328K 5K 37
"Jag har aldrig velat ha sex med någon i detta rummet"
223K 2.8K 91
En instagram berättelse om Dante Lindhe - Hov1 som grupp finns inte i denna, jag har dock använt lite lyrics från deras låtar hehe - Detta är min fö...
35K 436 88
Om jag bara hade följt mina egna regler som vanligt hade det här inte hänt. Hade jag bara lämnat dig den där julen, innan saker skulle gjort ont, had...
475K 9K 45
sext2 /sɛkst/ INFORMAL verb gerund or present participle: sexting send (someone) sexually explicit photographs or messages via mobile phone. "older t...