Atrasa de fratele meu vitreg...

Autorstwa DianaDia1D

277K 11.7K 689

Emma este o adolescenta de 18 ani care locuieste in Holmes Chapel si fratele ei vitreg este nimeni altul deca... Więcej

Capitolul 1
E timpul sa ne distram!
Peripetii in parcul de distractii
Acum eram sigura ca il iubeam.
Londra
Trecut si prezent
Greseala
Ziua mea de nastere
Marturisiri
Inapoi acasa
Cadouri
Doar noi 2
Totul e pe cale sa se schimbe
Mutarea in casa noua
Trecutul se intoarce
Amintiri si o petrecere
Pozele
Capitolul 18
Oameni cu 2 fete
O vizita la Harry acasa
Intamplari
Intoarcerea singura in Londra.
3 luni in Dublin
Asta da surpriza
Planuri pentru petrecere
Pregatiri realizate cu succes
Capitolul 27:Intamplare neasteptata la petrecere
Capitolul 28-Sper sa fie bine
Capitolul 29
Capitolul 30-Propunere surprinzatoare
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33

Capitolul 34-Ultimul capitol

8.3K 404 57
Autorstwa DianaDia1D

Si pentru ca e ultimul capitol e timpul pentru un mic ''discurs''.Vreau sa va multumesc ca mi-ati citit povestea.Nu ma asteptat sa treaca de 20.000 de cititori totali mai ales ca e primul fanfiction pe care il scriu.Multumesc pentru voturi,comentarii si daca va plictisiti in vacanta de vara puteti sa cititi si volumul 2.

Multumesc inca o data:).

Mi-am incaltat pantofii albi,mi-am luat buchetul,m-am asigurat inca o data ca totul e bine si am strabatut holul lung pana la scari.Mi-am pus mana pe balustrada si am coborat atenta treapta cu treapta.Mana mea libera a facut contact cu pielea fina de pe obrazul lui Harry.

-Emma,acum inteleg de ce nu m-ai lasat sa te vad imbracata asa.O supriza atat de frumoasa nu merita stricaata.

Buzele lui moi si fierbinti au facut contact cu fruntea mea iar mai apoi au coborat spre buzele mele.Din fericire fetele au ales un ruj rezistent astel incat nici o urma nu a fost lasata pe buzele lui.

Am ramas suprinsa cand am vazut in fata casei limuzina alba despre care nici macar nu stiam.Ne-am urcat in ea noi 2 si parintii nostri care pareau entuziasmati.Un pocnet s-a auzit din interiorul limuzinei iar sampania a cazut lin in cele 4 pahare.

-Pentru noi si pentru toti invitatii nostri!

Un mic clinchet s-a auzit la ciocnirea paharelor iar peste cateva minute limuzina a oprit in fata bisericii.Agitatia de afara se putea auzi foarte tare.Tinand cont ca nu am avut cum sa alegem aveam 4 domnisoare de onoare si 4 cavaleri de onoare.Am facut mici conversatii cu toata lumea prezenta in fata bisericii iar cand am fost anuntati ca slujba e gata sa inceapa Harry si restul invitatilor au intrat in biserica.Singurii care mai erau afara eram eu si tata dar si fotografii care mi-am dat seama ca faceau poze din departare.

-Fata mea,sunt fericit pentru ca am incredere deplina in persoana cu care urmeaza sa iti petreci tot restul vietii.

Un sarut parintesc a fost plasat in partea de sus a fruntii mele si eu mi-am odihnit barbia pe umarul lui intr-o imbratisare tata-fica.Cand muzica suava a inceput din interiorul bisericii mi-am incrucisat bratul cu cel al tatalui meu si am zambit.

-Sa mergem scumpo.Sotul tau te asteapta la altar.

Privirea lui Harry m-a scanat complet in timp ce eram tot mai aproape de a ajunge la el.Imediat ce am ajuns muzica cu note suave s-a oprit iar vocea tateii a fost singurea care se mai auzea in biserica.

-Harry,ti-o incredintez pe fica mea in speranta ca o vei face fericita si in speranta ca veti intemeia o familie frumoasa.

Mi-am intors privirea de la tata spre Harry.

-Domnule Tisdale promit ca o voi iubi si respecta pe Emma pentru tot restul vietii mele.

Ropote de aplauze au umplut marea incepere si tata a ocupat un loc in primul rand in timp ce eu si Harry ne-am indreptat privirea spre preotul care tocmai incepuse slujba de cununie.

In timpul slujbei am aruncat cateva privire scurte spre invitati dar si spre Harry care imi zambea intr-un fel care ma linistea.I-am pus incet si cu grija verigheta iar el a facut acelasi lucru.Pe masura ce timpul trecea emotiile mele scadeau.Un factor important il reprezantau cuvintele preotului.

Cand am iesit din biserica am realizat ca cerul era mai senin.Am realizat ca vedeam lumea cu alti ochi.Doua maini calde mi-au atins bratele goale si deja stiam cine era.L-am apucat pe Harry de mana si am mers la pozele de grup de pe treptele bisericii.Imediat ce ne-am asigurat ca erau suficiente pentru albumul nostru am mers spre masini.Din fericire siguranta era maxima asa ca nu trebuia sa ma uit mereu in fiecare directie.

Mi-am asezat rochia cu grija dupa ce am urcat in masina.Mana lui a fost pusa peste mana mea.

-Emma?

-Da?

-Doar vreau sa iti multumesc ca mi-ai schimbat viata.Chiar daca probabil ca ma voi confrunta cu mesaje nu prea dragute sa stii ca nu regret nimic.

-Nici eu nu regret nimic chiar daca risc sa fiu atacata la fiecare colt de strada.

Rasetul lui s-a auzit in toata masina.

-Hei.Stii ca asta nu se v-a intampla.Sunt aici sa te protejez si daca nu voi putea sa fac asta mereu tot va fi cineva care sa faca asta.

Am zambit si am continuat mi-am intors privirea spre geamul masinii.

Masina s-a oprit in fata unui loc pe care nu stiam sigur cum l-as putea numi.Un loc frumos.Exteriorul era amenajat cu o cascada artificiala.Mingiute de toate culorile erau asezate intr-un coltisor.Era inceputul lui aprilie asa ca iarba se ivea timid.Micute felinare cu lumina erau agatate la intrare langa panglici mov.Tufe verzi se aflau de o parte si de alta.Am mai facut cativa pasi spre un loc inconjurat de apa si mi-am coborat privirea spre pestii de diferite tipuri care se miscau lent prin apa.

-Vezi pestele ala?

Mi-am intors privirea spre degetul lui Harry care imi indica un peste micut portocaliu.Mainile lui erau infasurate in jurul taliei mele in timp ce isi odinhea barbia pe umarul meu.

-Sigur ca il vad,am spus eu in timp ce imi intorceam capul spre el pentru a-i putea intalni privirea.

-Ei bine sa ne imaginam ca ala e pestisorul de aur si noi trebuie sa ne punem 3 dorinte.Incep eu.Imi doresc…sa fim fericiti pentru tot restul vietii exact asa cum suntem si acum.

-De acord.Eu imi doresc…sa fim sanatosi si sa ne descurcam cu viitoare membra a familiei noastre.

-Hei.Suntem 2 dorinte.Oricum o sa ne descurcam si cu vitorii nostri 5 copii.

-Daca ii nasti tu eu sunt de acord sa ii cresc.

Am inceput amandoi sa radem si ne-am indreptat spre intrare.O voce aparent cunoscuta mi-a strigat numele iar eu m-am intors aproape imediat.Simteam ca nu mai am puterea de a ma misca asa ca femeia cu par blond si trasaturi fine m-a cuprins intr-o imbratisare stransa.

-Emma,ai crescut atat de mult in 3 ani.Iarta-ma ca nu ti-am fost alaturi.Iarta-ma ca nu am fost o mama buna pentru tine.

M-am desprins din imbratisarea ei si i-am cuprins ambele maini intr-ale mele in timp ce o lacrima sincera ii aluneca pe obraz.

-Nu mama,nu plange pentru ca nu e adevarat ce spui.Ai fost si esti o mama buna pentru mine.E adevarat ca m-ai parasit exact atunci cand aveam mai mare nevoie de tine dar e in regula,Anne e ca o a doua mama pentru mine si m-a ajutat mult.

-Multumesc fata mea.Eram aatat de ingrijorata ca nu vei vrea sa ma vezi.

Dupa prezentarile de rigoare am intrat in sala superba care se intindea inaintea noastra.Am luat un pahar cu sampanie pentru mine si altul pentru Harry si ne-am asezat la masa special amenajata langa nasii nostrii.Am analizat sala cu precizie.Movul si albul se potriveau de minune.Puteam sa vad pe fiecare masa decorurile florale alese de mine si de Harry la sfatul unor specialisti.Langa ele se afla o lumanare sustinuta de un suport.Chelnerii se plimbau in toate partle pentru a se asigura ca totul este bine.Scaunele erau imbracate in matase alba iar pe spatele spatarului se afla o fundita mov din acelasi material bine prinsa.

Am mancat foarte putin si am inceput sa ne plimbam prin sala pe la toate mesele pentru a purta mici discutii.Eu si Harry am inceput sa radem cand am ajuns la masa baietilor si l-am vazut pe Niall care era prea ocupat sa manance din aperitiv pentru a ne mai raspunde si la intrebari.Am trecut si pe la fete care pareau incantate de tot ce se intampla in jurul lor si am zambit cand am vazut ca tatal natural al lui Harry,tatal meu si cele 2 mame ale mele stateau la aceasi masa si pareau ca poarta o discutie placuta si relaxata.Eleanor ne-a spus ca urmeaza primul nostru dans.

-Am emotii Harry!

Nu am mai apucat sa spun nimic pentru ca notele suave ale melodiei au inundat sala.Amandoi am recunoscut imediat piesa.Era Celine Dion-Because you loved me.Mi-am pus mana intr-a lui Harry si am facut cativa pasi pana in centrul salii.Corpurile noastre erau foarte apropiate iar noi ne lasam purtati de melodie.Ii puteam simti respiratia fierbinte pe fata mea.Buzele noastre s-au intalnit intr-un sarut iar la sfarsitul melodiei un balon urias plin de confetti s-a spart deasupra noastra si toate confettile s-au raspandit pe noi si in jurul nostru.

Aplauzele s-au auzit pana cand urmatoarea melodie de data asta mai ritmata a inceput.Harry si Niall au venit in jurul meu si au inceput sa rada si sa se prosteasca molipsindu-ma si pe mine.Am dansat pe rand cu fiecare dintre baieti in timp ce Harry a dansat cu fiecare din prietenele mele.In timpul dansurilor cu alti parteneri am avut grija sa ne aruncam priviri amuzante unul altuia.La miezul noptii luminile s-au stins iar un tort cu diferite flori a luminat sala.Am taiat fiecare etaj al tortului cu ajutorul cutitului pe care se aflau mana mea si a lui.Mi-am trecut degetul prin felia mea de tort si am avut grija ca nasul lui sa nu ramana curat.Trebuie sa recunosc ca si el a avut grija de acelasi lucru.

Peste 5 ore:

Era aproape 5 dimineata si eu priveam ringul de dans plin.Harry vorbea ceva cu Zayn in timp ce eu ma bucuram de scurta pauza.In scurt timp s-a anuntat momentul buchetului.M-am asezat aproape in mijlocul salii iar Abbie,Lucy,Emily,Eleanor,verisoara lui Harry si inca cateva fete s-au asezat la o distanta mica in spatele meu.

Mi-am intors capul cand l-am auzit pe Harry strigand de langa masa baietilor.

-Haide Emma,vreau sa stiu cine e urmatorul.

I-am facut cu ochiul si am aruncat buchetul in spatele meu.M-am intors imediat si am vazut-o pe Emily care sarea bucuroasa si pe Harry care dejea incepuse sa il tachineze pe Liam.Mi-am muscat buza incercand sa nu rad la tachinarile lui.

L-am salvat pe Liam si l-am tras pe Harry inapoi pe ringul de dans exact cand incepea What Makes You Beautiful.Buzele lui s-au apropiat de urechea mea si a inceput sa cante o mica parte din melodie.In mai putin de o ora invitatii au plecat pe rand si singurii care se mai aflau in sala eram noi 2 si parintii nostrii.M-am schimbat intr-o rochita mai comoda inainte sa plecam spre casa.

Din perspectiva lui Harry:

Masina condusa de un angajat a oprit in fata casei noastre luminata doar de mici reflectoare.Mi-am impletit degetele cu ale Emmmei si am traversat aleea.Cand am ajuns in fata usii m-am oprit brusc si ea a facut acelasi lucru.

-Se presupune ca trebuie sa ma treci pragul acum?Sa stii ca nu pari beat dar daca esti mai bine renuntam la asta.Nu vreau sa imi rup vreo mana sau vreun picior.

Nu m-am putut abtine si am izbucnit in ras.

-Scumpo daca eram beat nu mai ajungeam pana aici.Ai incredere in mine.

A chicotit dupa ce a realizat probabil ce a spus.

Am cuprins-o in brate in timp ce bratele ei se infasurau in jurul cefei mele.Am lasat-o usor jos abia cand am ajuns in camera.Bratele mele i-au inconjurat spatele in timp ce buzele nostre s-au unit intr-un sarut pasional.I-am dat parul la o parte incepand sa presez saruturi delicate pe umerii ei.Mi-am lasat corpul sa cada pe salteaua moale a patului.Camasa mea alba a cazut pe parchet,la fel si rochita ei.Buzele mele au facut contact cu abdomenul ei fierbinte.Mainile ei si-au facut loc in parul meu cand buzele noastre s-au intalnit din nou intr-un sarut.

*A doua zi dimineta*

Din perspectiva Emmei:

Mi-am intins mana spre noptiera cand am auzit soneria de mesaj a telefonului meu.

‘’Amber-Casnicie fericita.Imi pare rau ca trebuie sa iti stric zilele astea dar miercuri dimineata trebuie sa treci sa iti iei notele de la practica.O zi buna.’’

Am oftat si mi-am intors privirea spre geam.

-Mm,imi place cand imi porti camasa.

Mi-am intors privirea la auzul vocii ragusite de langa mine si am zambit scurt.

-Emma,te simti bine?

-Da…doar ca ai spus ca mergem in luna de miere in Roma dar Amber mi-a trimis acum mesaj ca miercuri dimineata trebuie sa fiu la facultate.

-Nu te intrista pentru asta.Si eu am o sedinta foto cu baietii pentru Vogue miercuri dimineata dar asta nu inseamna ca renuntam asa usor.Daca plecam intr-o ora si daca gasim bilete de avion avem 1 zi si jumatate la dispozitie.

-Dar asta e o nebunie.

-E nebunia noastra.Arunca ceva in bagaj si sa plecam.

M-am uitat la ceas si am observat ca era 5 dupa masa.Dormisem cam mult si inca eram putin obositi.

Seara ne-a gasit in frumosul oras incarcat de istorie din Italia.Am imbracat o rochie rosie si niste balerini de aceiasi culoare si mi-am adunat parul intr-un coc lejer.Harry a optat pentru o tinuta lejera alcatuita dintr-un tricou alb,blugi si o pereche de tenisi.

Am mers la restaurant renumit pentru mancarea buna italieneasca si ne-am amuzat in separeu la momentul spaghettelor.Dupa o noapte odihnitoare am iesit pe balconul hotelului situat intr-o zona linistita  a orasului care nu iese foarte mult in evidenta.

Mainile lui mi-au cuprins soldurile iar eu m-am intors repede intalnindu-I zambetul.

-Neata frumosule!

M-am cuibarit la pieptul lui si mi-am infasurat bratele pe spatele sau.

-Neata scumpo.E aproape amiaza.

Am coborat si am luat direct pranzul apoi am iesit la plimbare pe strazile Romei.Degetele mele erau bine impletite cu cele ale lui.Camasa lui albastra se potrivea cu bluza mea.

-Uite Harry e Fontana di Trevi!

Am fugit amandoi in acelasi timp privind cum toata lumea arunca cate un banut si isi pune cate o dorinta.Am stat la o mica distanta pana cand Harry a facut poze cu niste fete apoi am revenit la el.

Harry mi-a pus in palma un ban dupa ce l-a aruncat pe al meu si eu i-am urmat exemplul.Am facut o multime de poze dar preferata mea era cea in care stateam in spatele lui si scoteam limba.Ne-am continuat plimbarea si ne-am cumparat inghetata de la San Crispino.Era cea mai buna inghetata pe care o mancasem vreodata si Harry a fost de acord cu mine.Tot restul zilei am fost la cumparaturi prin diferite magazine si buticuri,am fost si la un magazin doar de ciocolata si am trecut si pe langa Coloseum neratand ocazia de a face cateva poze.

Si cea de a doua noapte din Roma s-a scurs repede si iata-ne inpoi in aeroport asteptand un avion intr-o zi obisnuita de marti dupa masa.

Mana lui Harry mi-a atins umarul si privirile noastre s-au incrucisat.

-Imi pare rau ca luna noastra de miere a durat atat de putin.

-Nu ai de ce.M-am distrat in astea doua zile cat intr-o luna.Vorbesc serios.Oricum daca mai avem timp si vrem sa mergem undeva putem sa facem asta.

Buzele lui au facut contact cu fruntea mea.Imediat ce avionul a aterizat in Londra ne-am indreptat spre casa noastra mai odihniti si fericiti ca niciodata si cu siguranta pregatiti sa depun actele pentru adoptia micutei fetita care astepta o familie.

_________________________________________________________________________

Daca ati avut rabdare sa cititi tot capitolul inseamna ca cititi si asta.Sper ca nu v-am plictisit prea tare si poate va uitati si la celelalte 2 povesti ale mele.Doar daca va plictisiti bineinteles:).

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

1.5M 55.9K 57
Harry Styles.24 de ani.Singur a ajuns milonar.El e cel mai aligibil burlac al New York-ului.Fiecare femeie sau barbat care traieste la cel putin 100...
2.1K 161 17
|𝕀𝕟𝕚𝕞ă 𝕕𝕖 𝕘𝕙𝕖𝕒ță| 𝔽𝕒𝕟𝕥𝕖𝕫𝕚𝕖|𝕊𝕔𝕚𝕖𝕟𝕔𝕖-𝔽𝕚𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟|𝔻𝕣𝕒𝕘𝕠𝕤𝕥𝕖|𝔻𝕣𝕒𝕞ă|𝔸𝕔ț𝕚𝕦𝕟𝕖|ℙ𝕤𝕚𝕙𝕠𝕝𝕠𝕘𝕚𝕖 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯...
19.4K 2K 103
》☆ Fantezie ☆《 》♡ Dragoste ♡《 Singura problemă care țopăia pe fiecare nerv al Zemorei Bloom, era practic ieșirea ei în societate. Crescută de mi...
3.2K 480 31
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...