Capitolul 31

5.3K 262 22
                                    

Inainte sa incep capitolul am 2 anunturi:).

1.Mai sunt 1-2 capitole depinde cum reusesc sa ma incadrez.

2.Daca cineva mai are chef sa isi piarda timpul dupa ce incepe vacanta de vara ma gandeam sa fac si volumul 2 cu ce se intampla in viata lor dupa ce vor avea un bebelus:).

Din perspectiva lui Harry:

Micuta fetita si-a deschis ochii si m-a privit curioasa in timp ce dadea din maini.Intr-un fel ma asteptam la reactia asta din partea Emmei.E posibil sa se razgandeasca sau nu.M-am aplecat usor spre ea cu intentia de a o ridica in brate dar mana ei mi-a cuprins degetul.Gestul ei a produs un zambet din partea mea iar eu am ridicat-o cu mare atentie.Am inceput sa fac cativa pasi cu ea in brate in incapere in timp ce ii cantam un cantec.

Din perspectiva Emmei:

Mi-am respins lacrimile inca o data si am trantit usa taxiului atunci cand a parcat in fata blocului.Blocul in care locuiau fetele care stiau toate intamplarile mele din ultimi ani dar de care ma indepartasem destul de mult.

Am sunat la usa cu putina nesiguranta cand am auzit vocea lui Abbie din interior.Tot ea a fost cea care a deschis usa.Fara sa mai spun ceva am imbratisat-o lasand lacrimile sa imi curga una cate una pe obraji.Megan,Emily si Lucy s-au alaturat si ele imbratisarii.M-am desprins din imbratisarea lor si m-am dat cu un pas mai in spate.

-Scuze ca am intrat asa.

Emily m-a condus spre o camera si s-a asezat langa mine in timp ce Lucy si Megan s-au asezat pe covor.

-Ce te-a adus in starea asta?

-Vin de la un orfelinat.Harry vrea sa adoptam o fetita de 3 luni iar eu am fugit inainte sa ii dau un raspuns.Ce credeti ca ar trebui sa fac?

-Dar de ce vrea Harry sa adoptati un copil?Si de ce atat de repede?a spus Lucy care statea la o mica distanta de mine.

-Spune ca s-a atasat mult de ea.I-am vazut sclipirea din ochi atunci cand se uita la ea.

-E o decizie importanta Emma care iti va schimba viata.

-Stii ce?Tocmai am luat o decizie.

Megan,Abbie si Emily m-au privit curioase asteptand decizia mea.

-Voi face asta.Mama m-a nascut la 21 de ani.Eu am aproape 20.Cred ca pot fi o mama buna si voi avea familia fericita la care am visat mereu.

Le-am imbratisat in graba si am plecat spre casa cu un alt taxi.

Am intrat in casa dar nu era nimeni.Mi-am pregatit un ceai si m-am asezat pe fotoliu.Am tresarit cand la scurt timp am auzit usa.Am lasat cana pe masuta si am fugit spre usa.Harry a parut putin surprins cand l-am luat de mana si l-am condus spre sufragerie.Privirea lui s-a transformat acum intr-una curioasa dar probabil ca zambetul de pe fata mea spunea totul.Mi-am auzit tonul jucaus in toata incaperea.

-Harry vreau sa o adoptam si sa fim o familie fericita dar mi-as dori sa imi pot termina si facultatea.

Gropitele si-au facut loc pe obrajii lui iar soldurile mele au fost cuprinse de mainile sale.

-Normal ca iti vei termina facultatea.Voi angaja si o bona iar eu te voi ajuta mereu cand nu am concerte.O sa fii cea mai buna mama sunt sigur de asta.

Peste o ora eram in camera asta.Pe ecranul televizorului rula un serial.Vocea lui profunda mi-a provocat mici fiori pe sira spinarii.

-Vrei sa depun maine actele pentru cununia civila?

Mi-am ridicat capul de pe pieptul lui iar privirile noastre s-au incrucisat pentru cateva secunde.

-Atat de repede?

-Da.Dureaza 14 zile dupa ce le depun.Vreau sa o luam acasa pana implineste un an.Haide Emma te roaga cretul asta care te iubeste mult.

-Fata asta de langa tine care te iubeste mult e de acord.

Buzele mele s-au lipit usor de ale lui apoi am continuat sa imi sprijin capul pe pieptul sau in semi intunericul din camera.

A doua zi dimineata:

Lumina puternica din camera mi-a invadat ochii.Harry se ocupa de acte asa ca eram singura acasa.Am facut un dus si m-am pus sa citesc cate ceva pentru facultate dar nu inainte sa imi pregatesc ceva de mancare.

Usa s-a trantit brusc de perete iar Harry a aparut tinand in mana un cos de trandafiri care aproape ca ii acoperea fata.Pasii lui usori dar calculati se apropiau de mine.Mi-am infasurat bratele in jurul gatului sau simtindu-I respiratia regulata pe ceafa mea.Mi-am desprins bratele cand l-am auzit vorbind.

-Ma bucur ca iti plac trandafirii dar mai e ceva langa ei.

-Ce?

Mainile lui mari au dat trandafirii la o parte dezvaluind o cutiuta rosie de catifea.S-a aplecat si a deschis-o.Un inel cu un diamant sclipitor se afla inauntru iar el si-a lasat un genunchi sa faca contact cu podeaua rece.

-Emma,vrei sa fii sotia mea?

-Mai intrebi?Normal ca vreau.

O gropita provocata de zambetul sau a aparut pe obrazul lui drept in timp ce imi punea inelul pe deget.

-Are gravate initialele noastre pe interior:E&H.

-Cand ai avut timp sa il duci si la gravat?

-Defapt trebuie sa recunosc ca inelul il aveam pregatit de aproape o luna…pentru viitor.

Mi-am lasat buzele sa se bucure de ale lui in timp ce puteam sa simt prezenta inelului pe degetul meu.

Am sunat-o pe Eleanor si imediat ce am auzit claxonul am fugit spre masina.Cu siguranta ea era cea mai potrivita sa ma ajute cu alegerea unei rochite pentru cununia civila.

Imediat ce am urcat in masina Eleanor mi-a tras mana pe care se afla inelul.A zambit si apoi mi-a eliberat mana.

-Lasa-ma sa ghicesc.Tu l-ai ajutat pe Harry sa aleaga inelul.

-Se poate spune si asa.Eu doar mi-am spus parerea si lui Harry i-a placut.Sper sa iti placa si tie.

-E superb.

Am parcat in fata unui centru comercial si am intalnit o varietate de rochite superbe si mi se parea imposibil sa aleg una.M-am lasat ghidata de Eleanor care deja cunostea destul de bine magazinul si probabil ca stia exact ce mi s-ar potrivi.A scos o rochita turcoaz si a pus-o pe langa mine aproband din cap.

-Culoarea asta te avantajeaza.Nu e nici prea simpla dar nici prea exagerata dar trebuie sa iti placa si tie.

-Defapt o ador.Pietricelele astea vin prinse foarte dragut.

Am imbracat rochia iar cand am iesit din cabina de proba Eleanor a batut entuziasmata din palme.

-Iti vine absolut genial.

-Ramane asta si mie imi place.

Dupa ce am achitat suma ne-am indreptat spre magazinul cu pantofi.Varietatile de modele si culori ma derutau si erau oriunde ma uitam.A durat mai mult dar am iesit multumite din mall.

Tinuta mea a fost si pe placul lui Harry care a trebuit sa recunoasca ca Eleanor se pricepea.

Peste 14 zile:

Emotiile si agitatia isi faceau simtite prezenta in casa noastra.Emily,Lucy,Abbie si Eleanor erau sus si ma ajutau la coafura si machiaj in timp ce Niall,Louis,Liam si Zayn erau jos ajutandu-l pe Harry.

Eram gata cand l-am auzit pe Harry strigandu-mi numele asa ca am coborat scarile tinand in mana un buchet din flori atent alese.Am simtit caldura din obrajii mei cand am auzit aplauzele.Am mai coborat cateva trepte si mi-am pus mana intr-a lui Harry care ma astepta zambind la baza scarilor.

Atrasa de fratele meu vitreg Harry Styles! (Terminat)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum