Love me like you do (Swedish)...

By Zenderilla

3.6K 142 72

TRIGGER WARNING - ÄTSTÖRNINGAR, DEPRESSION OCH SJÄLVDESTRUKTIVA TANKAR Uppföljare till In a war I'll fight fo... More

Prolog
Hace spellista
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
God jul!
Julspecial!
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18

Kapitel 8

213 7 13
By Zenderilla

Harry har inte varit sig själv i flera dagar. Han verkar mer stressad, och det känns som att han döljer något för mig. Han låter mig vara med Darcy utan att avbryta, och hans kläder försvinner ifrån vår garderob. Eller inte bara hans kläder, Darcy har också mindre än vad hon hade förut.

Harry har varit avvisande också, inte pratat med mig, bara lagat mat till sig själv och det förvånar mig att han inte sover i ett av gästrummen.

Jag hade aldrig någonsin trott att han bara skulle sticka sådär, men en morgon när jag vaknade var varken han eller Darcy hemma. Jag testade ju såklart att ringa men han svarade inte. Jag hade varit hemma hela dagen och väntat, men de kom aldrig. Inte dagen efter det heller.

Och det var då det slog mig att Harry har tagit min dotter och flyttat, till någonstans där jag inte vet vart. De skulle kunna bo i Australien, eller i Amerika, eller något annat ställe långt bort. Det är ändå samma känsla. Jag vet inte vart dem är eller om jag någonsin kommer få se dem igen.

Jag är dock mest rädd för att inte få vara med Darcy längre, eller missa stora saker i hennes liv. Tänk om Harry inte berättar vart han är, så när jag träffar Darcy igen har hon lärt sig att gå.

Eller ännu värre. Harry blir tillsammans med någon annan ... och Darcy får en ny mamma. Hon är för liten för att komma ihåg mig, så om Harry skaffar en ny så blir det som att jag aldrig funnits i hennes liv överhuvud taget ...

Jag tar ett djupt andetag innan jag slår in Harrys nummer i min telefon, och förhoppningsvis så svarar han.

Men det gör han inte.

Och därför fortsätter jag att sitta i min dotters rum, hålla i hennes filt och gråta tills tårarna tar slut.

*

Jag trycker bort samtalet från Grace medan jag ger Darcy hennes flaska. Att göra det här känns rätt, men ändå fel. Jag tar bort Graces dotter från henne. Men det är såhär jag borde göra. Darcy ska inte få växa upp med att hennes föräldrar bråkar.

"Jag förstår verkligen inte varför du gör detta", suckar Louis och ser på mig. Det är Louis jag bor hos just nu, tills jag hittar något eget. Jag hade tänkt att köpa något mindre, så att jag kan få vara ifred med Darcy.

"Men jag har ju sagt det. Jag vill inte att Darcy ska växa upp med att hennes föräldrar bråkar", säger jag och ser ner på Darcy medan hon dricker klart.

"Jag tror inte hon mår bättre av att växa upp utan mamma."

"Men jag ska låta henne och Grace träffas, bara inte just nu."

Louis suckar lågt, men jag bryr mig inte utan börjar rapa Darcy istället.

"Du borde ändå prata med henne", säger Louis, och jag skakar på huvudet.

"Inte just nu", säger jag och pussar på Darcys kind.

"Men kom igen, Harry. Först och främst, Grace borde i alla fall få veta vart sin dotter är, och för det andra så vet jag att du saknar henne. Varför kan du inte bara prata med henne och reda ut saker?"

"Därför att, jag inte saknar henne och jag vill inte bråka."

"Just nu verkar det faktiskt som att du vill bråka, du svarar inte på hennes samtal och hon har ingen aning om vart du eller Darcy är. Så vitt hon vet skulle ni kunna vara på andra sidan jorden, och hur fan ska du göra sen när vi åker på turné igen? Darcy är för liten för att följa med och du vet om det."

"Louis, turnén börjar om typ en månad", suckar jag. "Vi behöver inte hålla koll på sånt nu."

"Harry", säger Louis i en barnslig ton. "Turnén börjar om två veckor."

"Men va? Det har inte jag fått veta!"

"Nej, men om du hade kommit på våra möten istället för att lämna Grace så hade du det."

Jag himlar med ögonen och ser ner på Darcy som har somnat i min famn. Jag går mot Louis gästrum som jag får ha och lägger henne i en mindre spjälsäng. Efter det lägger jag mig på den stora sängen och börjar smsa med en tjej som vårt management gav mig nummret till. Hon ska tydligen vara modell också, för Victoria's secret eller något.

Jag vet att det är ganska okänsligt när jag precis har lämnat Grace, men jag får faktiskt göra vad jag vill. Plus att Grace har den där killen också.

Jag skickar en snabb bild på Darcy för att tjejen ville det. Jag får snabbt ett svar, och skrattar när jag läser det.

"Åh så söt! Man ser redan likheterna mellan henne och pappa. c; Jag kanske får träffa henne snart?"

"Kom när du har ledigt (:"

Jag ser på Darcy när hon har vaknat, och bestämmer mig för att ta upp henne även fast hon inte skriker något.

"Hej min prinsessa ..." ler jag och lyfter upp Darcy. "Har du sovit gott?"

Hon ger ifrån sig ett glatt läte och jag skrattar åt henne medan jag sätter mig ner på sängen med Darcy liggandes i ena armer och håller min telefon i den andra.

"Jobbar inte på typ en vecka, så jag kan ta ett plan till London imorgon?"

"Sure, vi ses då :)"

"Absolut :*"

Jag ser på Darcy när jag har lagt undan min telefon, och sträcker min hand fram till henne så att hon han ha sin hand runt mitt pekfinger.

"Jag älskar dig, Darcy", säger jag och ser på henne. "Mamma älskar dig också ... och pappa älskar mamma."

Jag älskar verkligen Grace, men jag var tvungen att lämna för Darcys skull. Om inte jag skulle gjort det skulle Darcy få växa upp med en familj som bara bråkar och det här måste väl ändå vara bättre än det?

Jag suckar lågt och lyfter upp min lilla tjej och går ut med henne till Louis vardagsrum. Där lägger jag Darcy på en filt på golvet, än annan än den som är hemma hos mig för den tog jag inte med, och sätter mig bredvid henne.

Louis kommer också in efter ett tag, och jag ser på hans röda ögon att han har gråtit. Jag suckar lågt och säger åt honom att på också sätta sig. Han sätter sig ner bredvid mig och lutar direkt sitt huvud mot min axel. Jag lägger mina armar runt honom och låter honom gråta ut, för jag känner igen smärtan.

Jag låter honom gråta mot mig länge, tills det blir mörkt ute, tills han nästan somnar. Då släpper jag honom och han går in till sig. Jag tar upp Darcy och går in till vårt rum igen.

"Imorgon ska vi träffa pappas kompis, Darcy", ler jag. "Kanske din framtida bonusmamma ..."

Darcy ger ifrån sig ett glatt ljud och jag suckar lågt medan en ångestklump i magen växer.

"Men hon kommer aldrig vara lika bra som mamma", mumlar jag när jag har satt på Darcy hennes pyjamas och lägger henne i hennes spjälsäng.

Jag går in till badrummet och borstar mina tänder, och får inte bort ångestklumpen som bara växer och växer. Jag suckar lågt innan jag tar av mig mina kläder och lägger mig i sängen. Det tar ett tag, men efter att ha vridit och vänt på mig så somnar jag äntligen.

Jag får såklart gå upp under natten för att mata Darcy, och på morgonen kan jag inte säga att jag inte är trött. Det var alltid Grace som gjorde detta innan, så det känns onormalt att behöva gå mitt i natten för att mata henne hela tiden.

Jag kliver upp från sängen efter att ha lämnat ifrån mig ett irriterant stön, och går till Darcy för att lyfta upp henne från hennes spjälsäng. Jag går ut i köket och sätter henne i en babysitter medan jag börjar fixa en flaska med mjölkersättning till henne. Jag lyfter upp henne och börjar mata henne.

"Jag vet att det inte är lika bra som när mamma matar dig, men det funkar väl?" suckar jag lågt och går runt med henne tills hon inte vill ha mer. Då lägger jag henne i hennes babysitter igen så att jag kan göra min egen frukost, någon äcklig macka och te eftersom att jag är för trött för att kunna bry mig om vad jag äter. Jag sätter mig bredvid Darcy på golvet medan jag äter, sen tar jag upp henne för att kolla om jag har fått något mer sms från tjejen, Nadine, och klä på mig och Darcy.

Jag ser att hon åkte från Australien igår, nästan precis efter att vi hade slutat prata, så hon är här nu. Jag vet inte om hon sover eller något, men jag skriver snabbt till henne och frågar när hon vill ses.

Jag sätter på mig en vit t-shirt och ett par klassiska svarta tajta jeans, och Darcy får en onesize med texten 'Daddy's princess' på. Det var Grace som köpte den. Jag kommer ihåg hur glad jag blev när hon visade den, och hur fint hennes leende var när jag hade kysst hennes mage med nästan en färdig Darcy i ...

Jag suckar lågt och pussar Darcys huvud medan jag väntar på svaret från Nadine. Jag förstår om hon är trött eller har jetlag, men jag måste få tänka på annat än Grace.

Efter några timmar får jag äntligen ett svar, och vi bestämmer att jag ska komma med Darcy till hennes hotell, så jag säger ett snabbt hejdå till Louis, utan att berätta vart jag ska eftersom att han bara skulle säga att det är dåligt att jag kommer skaffa en ny tjej direkt efter Grace, men jag orkar inte bry mig om det just nu. Jag får göra vad fan jag vill göra och Louis nestämmer inte över mig och det gör inte Grace heller.

Jag går ut med Darcy och sätter henne i en barnstol bak i bilen, innan jag sätter mig och börjar köra mot hotellet Nadine bor i.

Jag parkerar bilen och går ut, går runt bilen för att öppna dörren till baksätet och tar ut Darcy.

"Hej min prinsessa", ler jag och pussar hennes hår medan jag går in till lobbyn på hotellrummet, hälsar kort på mannen som står bakom disket och går upp till våningen Nadine sa att hon var på. Jag går till rätt dörr och knackar på. Jag får vänta ett tag på att hon öppnar, men när hon väl gör det så blir jag nästan besviken.

Hon är vacker, det är hon, men hon är inte nära att vara lika fin som Grace. Jag hade hoppats på det, så att jag inte skulle tänka på Grace så mycket men det blir nog svårare än vad jag trott.

"Hej Harry!" säger hon med sin Australienska dialekt och ler mot mig. Jag ler tillbaka och ger henne en lätt kyss på kinden innan jag går in i hennes hotellrum.

"Och det är Darcy, antar jag?" säger hon och ser på Darcy och börjar leka lite med hennes kinder.

Jag skrattar lågt. "Japp, inte så svårt att missa. Vi är ju så lika."

Hon skrattar lågt och nickar samtidigt som hon fortsätter leka med Darcy när hon är i min famn.

"Om du kan ta henne så kan jag klä av mig lite snabbt bara", ler jag och hon nickar, och lyfter upp Darcy från min famn. Jag går tillbaka till ytterdörren och trycker mig mot den i ett tag medan jag tar ett par djupa andetag genom munnen innan jag tar av mig mina ytterkläder.

Jag går in till vardasgrummet av hennes hotellrum och sätter mig bredvid Nadine som håller i Darcy.

"Hon är jättesöt", ler Nadine och jag ser min chans för att lägga in en stöt.

"Som du då", säger jag med ett lätt flin på mina läppar och Nadine ser bort med röda kinder.

"Tack", mumlar hon med ett leende.

Jag lägger min arm runt henne och placerar en lätt kyss bakom hennes öra. Hon fnittrar till och jag gör det igen.

"Harry ..." säger hon lågt, och rodnar ännu mer.

"Ja?"

"Sluta", fnittrar hon.

"Varför?"

Hon himlar lätt med ögonen och ser på Darcy. "Säg åt pappa att sluta vara en liten flörtmört, bajsa på honom eller något."

Det sticker till i min mage och jag biter i läppen. Grace tvingade mig alltid att byta Darcys blöja när hon hade bajsat ... under den första månaden hade hon kanske bytt tio gånger när jag sov.

Jag tar ett diskret andetag, som är djupt men som Nadine ändå inte kommer att märka.

"Är du hungrig eller något? Jag kan be room service komma med mat om du vill", säger hon och ser på mig när hon har lekt med Darcy i ett tag.

"Okej." Jag ler kort. "Gör du det, jag måste ändå hämta en blöja till Darcy ifall att."

Hon nickar och jag går till hallen för att sätta på mig mina skor och gå ut till min bil. Jag låser upp den och tar ut en blöja innan jag går upp igen.

Jag sätter mig bredvid Nadine som leker med Darcy.

"Vi får vår mat snart, så ... ska du byta blöja?" säger hon och nickar mot blöjan i min hand.

Jag nickar och reser mig upp för att luta mig över Nadine för att ta Darcy. Jag ger henne en puss på kinden innan jag lutar mig mot Nadine och kysser henne på kinden också. En rodnar letar sig fram över hennes kinder, igen.

"Du rodnar mycket", flinar jag och går iväg med Darcy till badrummet.

Det finns inte något skötbord, så jag lägger Darcy på toalettstolen och byter hennes kissblöja.

"Du är så duktig som inte skriker, gumman", säger jag när jag har lyft upp henne och pussar hennes kind igen.

"Du är så fin, min prinsessa. Så fort du passar i dem ska jag bara klä dig i dina fina klänningar som jag har köpt till dig."

"Pappa älskar dig", säger jag och går ut från badrummet. Jag går till Nadine och ser två tallrikar framför henne. Jag sätter mig bredvid med Darcy i mitt knä.

"Hej gumman!" ler hon och börjar kittla Darcy som öppnar sin tandlösa mun och skriker glatt.

Hon pussar henne snabbt på kinden några gånger och Darcy lägger sina händer på Nadines kinder. Jag skrattar, men kan inte tänka bort klumpen i magen som säger att det är Grace som ska vara där Nadine är just nu.

"Ska vi äta?" säger jag och ler, bara för att inte tänka mer. Hon nickar snabbt och ser bort från Darcy och börjar äta sin sallad. Sallad. Grace åt aldrig sallad. Hon brydde sig om sin vikt, ja, men hon åt aldrig sallader eller drack sån där pulver dryck.

Istället, så åt hon vad som helst för att sen spy upp det. Eller så åt hon inget alls.

Men ingen sallad. Aldrig sallad.

Jag sätter mig snabbt närmare min egen tallrik och börjar äta, också sallad.

"Jag tror att vi måste hem sen, utifall att hon blir hungrig", säger jag när jag ätit lite.

Hon nickar och tuggar klart det hon har i munnen. "Jag är ledig hela veckan, så jag kan stanna här. Jag har ändå kompisar här så det är ingen fara med att jag inte kommer ha något att göra."

Jag nickar långsamt. "Det skulle vara kul att träffas igen. Och kanske utan Darcy också."

"Men jag vill träffa henne igen", ler hon och gör en rolig min åt Darcy.

"Inte mig?" Jag plutar med läppen.

"Joo, dig också", säger hon och ser på mig. Jag ler mot henne.

"Bra."

Hon ler tillbaka och vi fortsätter äta.

När vi är klara så låter jag Nadine leka lite till med Darcy innan vi går.

"Hejdå Darcy!" ler hon och pussar på hennes kind innan hon reser på ryggen och ser på mig.

"Hejdå", ler jag och kysser hennes kind innan jag sätter på mig mina skor.

"Hejdå", säger hon och hjälper Darcy med hennes jacka. Jag ler kort innan jag går ut ifrån hotellrummet med ett djupt andetag.

Inte ringa Grace, inte ringa Grace, inte ringa Grace.

Jag sätter Darcy i hennes bilstol innan jag går till förarsätet.

Du har Nadine nu, hon blir bra för Darcy.

Jag torkar mig under ögonen när tårar börjar rinna ner för mina kinder.

Ingen Grace, ingen Grace.

Jag tar ett par djupa andetag medan jag parkerar och går in i Louis hus.

Du klarar det här, Harry.

------------------

hej.

jag har typ inget att säga, haha.

Men iallafall, Nadine Leopld finns på riktigt och hon har varit tillsammans/dejtat med Harry. Det är hon på bilden i början. (Nu blev det inte bilden jag ville ha men men ni får väl googla på henne haha.)

Tycker ni att det var bra av Harry att flytta med Darcy eller tycker ni att han och Grace skulle kunna läsa det på något annat sätt ELLER VAD TYCKER NI OM HARRYS OCH GRACES RELATION IN GENERAL?

TELL ME. CAUSE I WANT TO KNOW.

Chilla med caps, gumman.

Och jaaaaa, detta kapitlet är jättelångt och nej, det kommer nog inte hända så många fler gånger bc I'm lazy.

Btw älskar slutet heh ...

Rösta och kommentera!

xx Zenderilla

Continue Reading

You'll Also Like

12.3K 825 103
Teo och Robin Robin och Teo Funkar det? Knappast En det är värt ett försök. Ett kort kapitel varje dag, under 100 dagar. Startad: 15 Februari 2019 Av...
117K 1.2K 59
"Vilken tönt jag är va?" "Den vackraste tönten" Stella, en storstadstjej från Stockholm åker utomlands med sina kompisar strax efter studenten. Där s...
199K 8.3K 58
Du var alltid min storebrors bästa kompis. Äldre, spännande och så galet attraktiv. Och jag var alltid Ogges lillebrorsa, alltid ett barn i dina ögon...
170K 3.2K 36
"Noel Flike? Lägg av, du vet att han är en fuckboy"