healer || SunaOsa

Від simpforkuroken

3.6K 484 1.5K

Tw! depresyon, tec4vüz, alkolizm Більше

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
FİNAL

15

119 16 49
Від simpforkuroken

Suna

Atsumu'yla konuştum da

Bir şeyler dedi bana

Ne gibi

Onu dışlamamızla alakalı bir şeyler

Ona hiçbir şey anlatmadığımızı söyledi

Ben de sana söylemeden bir şey anlatmak istemedim

Ne demeliyiz bilmiyorum

Ya aslında bir şey söyledim ben

Ne söyledin

Sadece arkadaşız desek çok saçma olurdu diye

Flörtleşiyoruz dedim

Sorun olur mu

Olmaz

İyi demişsin

Çok kurcalamaz

Ama bende kalmana falan takılmıştır büyük ihtimalle

Bir şey olmaz

Sen bilirsin

Telefonu bıraktığında sesli bir nefes verdi Osamu. Bazen pek düşünmeden hareket ettikten sonra böyle şeylerle karşılaştığında kendine kızardı ama sürekli aynı şeyi yapardı da. Bu sefer anlatsa bile Atsumu karışamazdı. Hoşuna gitmese bile ancak birkaç şey söyleyebilirdi.

.

Dersin bitiminde Osamu'nun kapıda belirmesiyle gözlerini devirdi Atsumu. Yine Suna için gelmişti, hatta kendisi gitse daha mutlu olacağından emindi.

"Siz takılacaksanız ben gideyim, işim var zaten." diye mırıldanarak yürümeye yeltendiğinde Osamu kaşlarını çattı. "Ne işin var yalancı? Nereye gidiyorsun, bizlesin." dedi Suna'ya bir şey sormadan.

"Ne yapacağız?"

"Oturup kahve içeriz diye düşündüm."

Atsumu omuz silkerken Suna da "Olur." diye mırıldanmakla yetinmişti. Garip bir oturma olacak gibiydi şimdiden.

Kafeye geldiklerinde Atsumu ikisinden önce oturup yayıldığında onlar da yan yana oturmak zorunda kalmışlardı. Cidden flörtleşip flörtleşmediklerini görmek istemişti sadece.

Kahve ve yiyecek siparişlerini verdiklerinde Suna direkt bir sigara çıkarmış ve paketi masaya bırakmıştı Osamu da alır diye. Gözleri acıyordu, bütün vücudu çok yorgundu ama en çok gözleri acıyordu. Ağlamamıştı da. Sadece bir şeyler düşündüğü gibi gitmediği için uyuyamamıştı.

"Bayılacak gibi görünüyorsun." diyen çocuğa yan bir bakış attı Suna. "Uyuyamadım."

"Neden?"

"Bilmem, öyle."

Kahveleri önlerine konduğunda Atsumu daha ilk saniyeden bile anladığı şey yüzünden dayanamayıp derin bir nefes aldı ve aklındaki cümleyi tekte söyledi. "Siz fuckbuddy falan mı oldunuz?"

İkisinin de gözleri şaşkınlıkla açılırken Atsumu'ya bakakaldılar. "Ne?" diyerek ilk tepki veren Suna olmuştu.

"Flörtleşmediğiniz besbelli. Birbirinizden hoşlanıyorsunuz amına koyayım ama sanki yeni tanışmışsınız gibi duruyorsunuz. Ben de bunu söylediğime bağladım işte."

"Amına koyayım nası-"

"Evet, öyle olduk." diyerek Osamu'nun sözünü böldü Suna. Çocuk da zaten nasıl beynini kullandığını sorarak onaylamış olacaktı onu.

"Bunu benden saklamanıza gerek yoktu. Karışacağım ya da umrumda olacak bir durum değil."

"Bunu biliyoruz. Biraz garip olduğundan dolayı sanırım." diye salladı Suna. Umrunda bile değildi garip olup olmaması. Özellikle söyleme ihtiyacı duymamıştı sadece.

O sırada Osamu Atsumu'nun dediği "Birbirinizden hoşlanıyorsunuz" lafına takılmıştı. Birinden böyle sesli duyunca yine fark etmişti bu durumun saçma olduğunu ama Suna'ya yakınlaşmak için böyle davranması gerektiğini düşünüyordu. İşe de yarıyordu doğrusu.

Atsumu öğrendiği için rahatlayıp normal hâline döndüğünde keyifli bir zaman geçirmişlerdi. Sonra ayrılmışlardı, saat henüz erken olduğundan dolayı Suna eve gidip uyumayı planlasa da bunu yaptığında gece uyuyamayacağı için vazgeçmişti. Akşam zaten çıkacaktı birkaç saatliğine, evde biraz ders çalışırdı belki.

Düşündüğü gibi de yapmış, iki saat ders çalışmıştı zorla da olsa. Şimdi de giyinmiş, çıkmaya hazır sayılırdı.

Sakin bir akşam geçirmek istiyordu. Bara gidecekti yine ama bu sefer geçen konuştuğu barmen oradaysa onunla sohbet etmek için gidiyordu. Bu sık yaptığı bir şeydi zaten erken gittiğinde. Biriyle sohbet ederek sakince içmeyi seviyordu aslında.

Adam buradaydı, Suna sandalyeye yerleştikten sonra birbirlerine baktıklarında adam gülümsedi. "Yine arkadaşını mı bekliyorsun?"

"Hayır, sohbet ederiz diye düşünerek geldim."

""O zaman sana güzel bir sohbet içeceği vereyim."

"Olur."

Adam hızla hazırlayıp önüne uzattıktan sonra bardakları silmeye başlamıştı bir yandan. "İyi görünmüyorsun."

"Uyuyamadım."

"Uzun bir gece miydi?" derken Suna'nın geçirdiği gece gibisini kastetmişti, biriyle olduğunu düşünmemişti.

"Evet."

"Anlatabilirsin seni uyutmayan şeyleri. Buraya gelmediğin sürece beni bir daha görmeyeceksin nasılsa."

"Gizli şeylerim yok. Bir olayım da yok aslında. Sadece yaşamaya katlanamıyorum. Katlanabiliyormuşum gibi görüneceğim diye de geberiyorum."

"Katlanabiliyormuşsun gibi görünmek için değil aslında. Kendini öldürmemek için. Aklını bir şekilde inandırman gerek yaşaman gerektiğine, sen de bunu insanlara yaşıyormuşsun gibi göstermeye çalışarak yapıyorsun. Yani söylediğine göre."

"Kendimi öldürmemek için.." diye tekrarlarken gülümseyip bir yudum aldı. "Kendimi öldürmemeye uğraşmıyorum."

"Ama hâlâ hayattasın."

"Çünkü öldürmeye de uğraşmıyorum. Belki de ikisinden birini yapsam daha mutlu olurdum."

"Olmazdın."

"Ne zaman olacağım peki?"

"Ölümü hayatının bir yerine koymadığında. İyi ya da kötü bir seçenek olmadığında."

"Hiçbir zaman yani."

"Böyle düşünürsen evet, hiçbir zaman."

"Saçmalık."

"Öyle. Ama yaşıyoruz işte. Hem, küçük eğlenceler bulunuyor en azından." dediğinde Suna "Ne demezsin." deyip gülmüştü. Eğlenebiliyor muydu bilmiyordu, içinde sürekli bir boşluk varken eğlendiğini hissedebilmeyi düşünmek zordu.

Adam işinin başına dönerken Suna aynısından bir tane daha istemişti. Bundan sonra kalkacaktı. Biraz yürüyüş yaptıktan sonra da eve gidip uyurdu zaten.

Telefonunu çıkarınca Osamu'dan gelen mesajı görmüştü. Kalbinde bir şey hissederken dudağını dişledi. Çocuktan mesaj geldiğinde böyle hissetmemeliydi.

Napıyorsun

Bardayım oturuyorum

Sen?

Barda mısın

Evet

Neden ki

Gelmem için bir sebep mi olmalı

Yani

Bilmem

Normalde gidip oturuyor da olabilirsin tabii

Arada yapıyorum evet

Sen ne yapıyorsun

Bir projem vardı onu yapıyordum

Sana yazmak istedim

İyi misin diye

Evet iyiyim

Kolay gelsin bu arada

Teşekkür ederim

Devam edeyim ben

Suna başka bir şey demeyip telefonu geri cebine koyarken oflamıştı. Osamu ona böyle mesaj atamazdı cidden flörtleşiyorlarmış gibi. Bunu yaparsa ikisi de yanlış şeylere kapılabilirlerdi.

Çok geçmeden oradan çıkıp eve gittiğinde kendini duşa attı. Hızlıca yıkandıktan sonra saçlarının ıslaklığını umursamadan balkona geçmişti. Bir süre gökyüzünü ve aşağıyı izleyip düşünecekti.

Geçiş??

Продовжити читання

Вам також сподобається

19.9K 822 12
Sasuke Üçüncü Ninja Savaşı sonrası Kagelerin kararıyla hapse atılmıştır. Ancak en yakın arkadaşı Naruto, hapiste de olsa onu her hafta ziyaret etmeye...
7.9K 650 10
Mafya derin bir nefes aldı. Konuşmadan önce kafasını toparlamaya çalışarak dudağının içini kemirdi ve dedektifin gözlerinin içine baktı. Gin, ona bun...
6.5K 510 14
17.11.2021 # 1 -hisoillu 19.12.2021 # 1 -illumi 24.05.2032 # 1 -hxh Hisoka x İllumi hikâyesidir. ÇEVİRİ VE EDİT TAMAMEN BİZE AİT. LOGODA KOYUYORUM...
141K 15.6K 31
• uyarı: intihar [kendine zarar verme shoyo'nun tek istediği tobio'nun ona olan aşkına yanıt vermesiydi. tobio'nun ise bir sırrı olduğu belliydi.