İmkansız Bir Aşk

By Aqjifsa

2.5K 134 141

Arya: Rahat bırak beni. Araf: Seni seviyorum Arya. Anlamıyor musun! Arya: Ben sevmiyorum Araf. Araf: Senin i... More

×Böʟüᴍ 1. (Biʟᴇᴋʟiᴋ)
Böʟüᴍ 3 (ʀüʏᴀᴍɪ ɢᴇʀçᴇᴋᴍɪ)
Böʟüᴍ 4 (ᴋiᴍsᴇʏᴇ ɢüᴠᴇɴᴍᴇ)
Böʟüᴍ 5 (Cinler Âlemi)
Böʟüᴍ 6 (Eᴠʟᴇɴᴅiᴋ)
Böʟüᴍ 7 (𝚈𝚎𝚗𝚒 𝚎𝚟)
Böʟüᴍ 8 (ʏᴀʟᴀɴ ᴀşᴋ)
Böʟüᴍ 9 (İyi Günleri)
Böʟüᴍ 10. ( 𝙱𝚎𝚋𝚎𝚔 )
Böʟüᴍ 11. ( 𝚒ᴛ𝚒ʀᴀғ )

Bö𝙻ü𝙼 2 (Yüᴢʟᴇşᴍᴇ)

278 19 17
By Aqjifsa

Yatağımın üstünde ki şey rüyamda gördüğüm bileklik. Böyle bir şeyin imkanı yok. O bir rüyaydı. Bilekliğin demir tarafında kanlar vardı. Şuana kadar hep bunun gibi korkunç rüyalar görüyordum ama ilk defa başıma böyle bir şey gelmişti. Ne yapacağımı bilemedim. Gözlerimi ovuşturdum bu bir rüya olmalıydı. Ama değildi. Bilekliği elime aldığım anda arkamda birinin varlığını hissettim. Kapı sesi gelmemişti annem değildi.

Arkama bakamıyordum öylece bekliyordum. Boynumda bir sıcaklık hissettim. Sonra rüaymda ki o korkunç sesin kulağıma fısıldamasını duydum.

-bilekliği beğenmedin mi?

Bu olanlara bir anlam veremiyor ve korkuyordum. Ama bu böyle devam edemezdi. Rüyalarımda hep birinin benimle konuştuğunu görüyordum. Bazen iyi, bazen kötü, bazen anlamsız, bazen cinsel içerikli, bazen de saçma sapan rüyalar. Bunlardan sıkılmıştım banyoda çoğunlukla izlendiğimi hissederdim gözlerimi kapattığımda ise korkunç yüzler görürdüm. Ve birinin bana dokunduğunu hissederdim. Artık korkumu yenmek zorundaydım. Benden ne istediğini bilmeliydim. O yüzden Korkuyla:

× Hayır, sen kimsin ve benden ne istiyorsun.

Hem çok korkuyor hemde merak ediyordum. Korkudan titriyordum.

- Seni istiyorum Arya.

× kimsin sen?

- Araf.

× Cin misin?

- İfrit.

× ya sen benden ne istiyorsun ben sana ne yapmış olabilirim. Kimseye bir zararım yok. Cinleri de seviyorum ve bunun için her zaman dikkatli oluyorum her işimi yaptığımda bismillah diyorum sizden birine bir zararım da olmamıştır.

- kimseye zarar vermedin Arya.

× o zaman ne istiyorsun benden.

- zamanı gelince bileceksin bunu.

Çaresizdim, ne yapacağımı bilmiyordum. Kafayı yemek üzereydim. Başıma bir ağrı girdi, dayanılmazdı. Hava sıcaktı, yorganı yere attım sırt üstü yatağıma uzandım. Biraz düşündüm ne istiyor acaba diye. Belki de psikolojim bozuldu bilemiyorum. Yada onları çok araştırdığım için hayal görmeye başladım veya çok araştırdığım için onlar bana musallat oldu.

Ben bunları düşünürken. Gözlerim kapalıydı, üzerimde birinin olduğunu hissettim. Korkuyla gözlerimi açtım. Üzerimde yakışıklı bir çocuk duruyordu.
Gözleri mavi, saçları siyah, beyaz tenli ve ten rengi biraz soluk, dudakları gül rengi, gözleri cam gibi parlıyor.

tam bağıracaktım ki eliyle ağzımı kapattı gözlerime baktı, ve kulağıma yaklaştı, fısıldayarak:

- çok güzelsin Arya.

× ..

- korkma sana zarar vermem, evet bir ifrit olabilirim ama sana çok fena aşık oldum Arya. Sana zarar vermem lütfen korkma benden. Şimdi elimi çekiyorum lütfen bağırma. Sana herşeyi anlatacağım.

İfrit elini ağzımdan çekti. Nedensizdice sesi bana güven ve huzur vermişti.

× sen o ifritsin, her gece rüyalarıma giren beni korkutan..

- evet arya ama hepsi benden korkmaman içindi.

× nasıl yani

-rüyalarımda sana gerçek yüzümü gösteriyordum başkalarının kılığına giriyordum. Canavarların, olmayan varlıkların kılığına girip seni korkutuyordum. Ama senin korkuya alışıp benden korkmaman için.

× korkuya alışma diye bişey mi olur. Ne istiyorsun benden. Ve üzerimden çık

O cam gibi gözleriyle kahverengi gözlerimin içine bakarak:

- anlatıcam arya

× üstümden çık

- olmaz

× neden?

- hep sana gözükmeye çabaladım ilk önce musallat oldum sonra aşık oldum. Sana görünmem çok ta kolay olmadı. Ama istesem seni gördüğüm ilk an gözükürdüm. Sadece korkmanı istemedim. Şimdi ise sana bu kadar yakınken, yani bu zor geliyor

× nasıl yani ben hiç birşey anlamadım

- zamanla anlıyacaksın arya

*Onu iterek* çık be üzerimden. Ne istiyorsun benden! Dedim. Sesim biraz yüksek çıkmıştı. Ve sinirlenir diye korkmuştum. Üzerimden çıktı, yataktan çıkıp ayağa kalktı bende yatağın üzerinde oturdum. Bana bir süre baktıktan sonra pencerenin dibine yaklaştı, pencereden aşağı bakıyordu bende yatakta oturmuş onu izliyordum.
*Arkasını dönmeden*

- yanıma gel.

Artk ondan korkmuyordum. Kabullenmiştim, hem bana zarar verseydi başta zarar verirdi. Ondan korkmamı bile istemiyor diye düşündüm sonra ayağı kalkıp yanına doğru yürüdüm. Arkasını dönüp bana baktı ve beni kucağına aldı.

× ne yapıyorsun sen!

- kendi suiletime geçeceğim beni rüyalarında görmüştün 3, 4 defa korkma tamammı.

× tamam

İfrit kendi suiletine büründü. Gözleri sam gibi masmavi. Teni soluk, korkunç görünüyordu. Ama ben onu bir kaç defa rüyamda gördüğüm için fazla korkmuyordum.

- gözlerini kapat.

× neden?

- çok soru soruyorsun Arya.

*Gözlerimi kapattım*

Çok soğuk hissediyordum. Bu yaz ayında soğuk hava vücuduma değiyordu, ve beni titretiyordu. Sonunda soğukluk geçmişti, bu seferde biraz sıcak olmuştu.

- gözlerini aç

Gözlerimi açtığımda küçük bir odanın içerisindeydik. Odayı anlatayım: küçük bir oda biraz karanlık, odayı ayınlatan tek şey mumlar. İçeriye nedense gün ışığı vurmuyor. Oda da beyaz çift kişilik bir yatak, yakılı olan mumlar, masanın üzerinde 3- 5 tane kalın kitap, yatağın yanında küçük bir dolap, koltuk, kırık bir vazo ve elbise dolabı vardı. Çok fazla birşey yoktu.

× burası neresi?

- benim arada sırada geldiğim bir odam.

× neden gün ışığı vurmuyor?

- biz ifritler ışığı sevmeyiz. Karanlığı severiz.

× biliyorum

- bildiğini biliyorum

× ne nasıl?

- araştırıyordun ya internetten buldun.

× hıı

- merak ettiğin bir şey yok mu?

× çok var

- şimdi istediğini sorabilirsin bana şansını zorlamazsan herşeye cevap vericem.

× şansını zorlamak?

- sor.

× benden ne istiyorsun.

- Arya sen cinleri ve ifritleri çok araştırıyordun. Odandaydın ve araştırdıktan sonra korktun. Ben o an senin yanında değildim ama yakınlarındaydım evin dışındaydım. Ben bu korkuyu hissettim. Cinlerden korktuğunu hissettim. Her gece onları araştırdığını biliyordum. Sonra sana musallat olmak istedim amacım seni korkutmaktı ve bizle uğraşmanın bedelini sana ödetmekti. Bilirsin, cinler insanları hiç sevmez hele ki bu kafir acımasız bir ifritse.

Arya bunu duyunca korkmuştu ve geri adımlar attı..

*İfrit yakşatı* Arya 3, 4 adım daha geri gittiğinde duvara yaslandı ve sıkıştığını anladı.

İfrit: korkma Arya anlatacaklarım daha bitmedi.

İfrit anlatmaya devam etti:

- evet ifritler insanlardan nefret ederler. Ben çok güçlü acımasız, tehlikeli, insanlardan nefret eden bir ifritim. Sende beni rahatsız edip ifritleri ve cinleri araştırdığın için seni korkutmak istedim. O gece sen uyuduğunda senin rüyana girdim. Sana gözleri mavi siyah bir kedi olarak gösterdim kendimi. Sana yaklaştım ve birden kendi halime dönüşerek bağırdım ve seni korkuttum. Ondan sonraki gece de rüyana girdim. Anneni ölü olarak gösterdim. Ondan sonraki gecede rüyana girdim. Kendi suiletimde yanına gelip: bizi araştırmayacaktın, çamurdan yaratılan ey adem kızı!
Diyerek bağırdım ve seni korkuttum sonra rüyalardan sıkılıp akşamları rahatsız ettim. Bedenine girdim, sende baş ağrıları, nefes darlığı, sinir, stres, sıkıntı yaptım. Bir ara adet sancın yüzünden hastanelik olmuştun. Onu da ben yaptım amacım senden intikam almaktı. Beni araştırıp beni rahatsız ettiğin için. Ayrıca bundan zevk alıyordum. İsteseydim adet kanamanı çoğaltır seni kan kaybından bile öldürebilirdim adem kızı. Ama ben o an bunu yapamadım. Neden bilmiyorum ama hislerim, kalbim buna engel oldu. Ve sonra hiç anlam veremediğim bişey oldu. Evet, ben sana aşık olmuştum. İlk başlarda bunu fazla fark etmesem de sonradan sana sırılsıklam aşık olduğumu fark ettim. Her gece seni banyodayken izledim. Her gece sen uyurken rüya görmediğin zamanlarda ben rüyana girmeyip sabaha kadar seni izledim. Sana ilişkiye girdiğimizi rüyalarda insan suiletine girerek gösterdim sonra da kendi suiletimde gösterdim. Sana gün geçtikçe daha da çok bağlandım. Korkutmaya devam ettim bana alışman için rüyalarda sana hep kendimi gösterdim. Ama bir insana aşık olduğum için kendimden ne kadar nefret etsem de senden nefret edemiyorum insanlardan miğdem bulanırken, öldürmek isterken. Seni seviyor. Seninle evlenmek istiyorum.


Arya şaşırmış bir şekilde ifriti dinledikten sonra. Ne yapacağını bilemedi duvara yaslanmış bir şekilde duruyor geri adım da atamıyordu. Bu olanlara çok şaşırmıştı ve ifrite;

× böyle bir şey olamaz. Ben seni istemiyorum korukuyorum senden sen cinsin, ifritsin.

- korkuyorsan neden bizi araştırdın.

× b- ben böyle olac-

İfrit Arya'nın sözünü keserek konuşmaya başladı.

- Sus! Yalan söyleme Arya. Bunu gayette iyi biliyordun. Yatağında uzanıp bir kaç bilgi daha öğrendin o gece korkmana rağmen. Cinleri ve ifritleri çok araştırınca musallat olabileceklerini biliyordun.

× A- ama

- Arya seni seviyorum

× H- Hayır

- ne demek hayır!


Arya ifritten çok korkuyordu bunu her ne kadar ona hissetirmemeye çalışsa da başarılı olamıyordu.

× sen ifritsin, cinsin ben ise bir insanım biz birşey olamayız bizim ilişki yaşamamız yasak! Aref misin nesin bilmiyorum ama b- ben bilmiyorum..

- Aref değil ARAF!!

× yanlış söylemiş olabilirim neden kızıyorsun. Hem ben seni istemiyorum eve götür beni istemiyorum seni!!

Arya sinirlenmişti ve ifrite bağırmıştı.
İfrit yani Araf bu duruma çok sinirlenmişti. Arya'ya daha fazla yaklaşarak Asya'yı duvara sıkıştırmıştı.

Araf bağırarak!!

- İsmimin yanlış söylenmesinden nefret ederim. İnsanlardan nefret ettiğim gibi!!!
Şimdi Arya. Sana iki seçenek sunuyorum bana hemen cevap ver.
YA BENIMLE EVLENECEKSİN. YADA BENİMLE EVLENECEKSİN ARYA ANLADIN MI BUNUN BAŞKA AÇIKLAMASI YOK.

× Ya istemiyorum seni. Ne evlenmesi ben hayatta bir ifritle evlenmem günah. Ayrıca SENİNLE EVELENECEĞİME ÖLÜRÜM DAHA İYİ.

O an Araf'ın beynine kan sıçradı, çok ama çok sinirlenmişti. Arya'yı öldürmemek için kendini çok zor tutuyordu.

- GEBERECEKSİN ARYA GEBERECEKSİN!!
SENİN YÜZÜNDEN SENDE ANNEN DE GEBERECEKSİNİZ ANLADIN MI!!!

× A- Araf annemden uzak dur beni öldür dayanamıyorum zaten bu olanlara senden de korkmuyorum tamam mı.

- korkmuyorsun öyle mi!?

× sen kendini ne sanıyorsun tabiki de korkmuyorum benden uzak dur.

- hahahaha unuttun mu Arya ifritim ben. Cinler insanların akıllarını okuyabilirler. Duygularını hissedebilirler ve ben bir ifrit olarak cinlerden çok daha güçlüyüm onlardan da iyi hisseder daha iyi akıl okurum. Şimdi bana korkmadığını söyleme çünkü korkuyorsun.

Arya cinlerin ve ifritlerin korkuyla beslendiklerini bildiği için korkusunun önüne geçmeye çalışıyordu ve Arafın bu söylediklerine karşı sinirlenmişti.

× sen ne diyosun. Biz insanlar cinlerden, ifritlerden daha üstün yaratıldık. Sen beni korkutmaya çalışıyorsun ama ben senden korkmuyorum. Aksine sana acıyorum. Acizsinn!!

Bunları duyan Araf çok sinirlendi Aryanın boğazını sıktı ve kulağına fısıldayarak:


- sen şimdi benim olmuyorsun ve benden korkmuyorsun Arya. Öyle mi?

× ah bırakk!! Canımı yakıyorsun!!

Araf, Arya'nın boğazını daha da sert sıktı ve Arya'nın boğazını bırakmadan onu sert bir şekilde yatağa fırlattı:

Araf hızlı bir şekilde kıza yaklaştı gözlerinin içine baktı ve:

- sen istesen de istemesen de benim olacaksın Arya. Karım olacaksın. Bunu o beynine sok karım olacaksın anladın mı!!!


Arya çok korkmuştu hiçbir şey diyemedi

- Sana zarar vermek istemiyorum Arya. Sinirim geçtiğinde geleceğim yanına.

Araf Arya'nın kulağına arapça sözler fısıldadı ve Arya' nın gözleri kapandı
Arya gözlerini açtığında yatağında sırt üstü uzanıyordu. Üzerinde de yorgan vardı.














°
Kitabı beğendiniz mi?
Yorum yaparsanız çok sevinirim.
Yorumlarınız benim için çok değerlidir.
Yeni bölüm yarın yada diğer gün gelecek.

Bakalım Arya ile Araf arasında ne geçecek
Araf onunla evlenme konusunda kararlı gibi gözüküyorken Arya da onunla olmak istemiyor ondan korkuyor ilerleyen bölümlerde bizi neler bekliyor?
Araf Arya'nın peşini bırakacak mı yoksa
Arya ile evlenecek mi peki arya onu sevecek mi?

Continue Reading

You'll Also Like

616K 21.2K 37
Bir cinin insana aşık olmasıyla başlayan korkunç olaylar gerçek bir hayat hikayesinden esinlenilerek yazılmıştır.
1.6M 36.8K 115
Dip Not: Yaşanmış Gerçek Bir Olaydan Alıntıdır.
169K 12.8K 105
Gizli numara: Şimdi seninle oyun oynayacağız küçük kız Gizli numara: Oyunumuzun ismi 'Sakın Ölme' Gizli numara: Neden oyunun ismi böyle biliyor musun...
84.6K 8.3K 60
İfrin'in devamıdır, 1. Kitap ile bağlantılıdır. ____________ Uyan. "Bu sadece kötü bir rüya." Uyan. "Bu gerçek değil." Uyan! "Bebeğin saçlarını kes...