Titkos szerelem (BTS ff.)

By EszterPalsti2

263 52 5

Egy összetört lány, egy kiadót vezető apa, és egy olyan szerelem aminek nem szabadna léteznie a BTS tagok és... More

Yu-Rim naplója-1. bejegyzés
Yu-Rim naplója- 2. bejegyzés
Yu-Rim naplója-3. bejegyzés
Yu-Rim naplója-4. bejegyzés
Yu-Rim naplója-5. bejegyzés
Yu-Rim naplója-6. bejegyzés
Yu-Rim naplója-7.bejegyzés
Yu-Rim naplója-8. bejegyzés
Új szereplők:
Yu-Rim naplója-9. bejegyzés
Yu-Rim naplója-10. bejegyzés
Yu-Rim naplója-11.bejegyzés
Yu-Rim naploja-12. bejegyzés
Yu-Rim naplója-13. bejegyzés
Yu-Rim napója-14. bejegyzés
Yu-Rim naplója-15. bejegyzés
Yu-Rim naplója-16. bejegyzes

Szereplők:

26 2 0
By EszterPalsti2

Lim Yu-Rim(főszereplő)
Kor: 16 év
Beszélt nyelvek: koreai, magyar(anyanyelvek) angol,japán,kínai(középfokon)
Rólam: Nem vagyok átlagos lány sosem voltam. A származásom miatt se, de mindig szépen énekeltem és táncoltam, ezekben pedig tehetséges voltam az emberek szerint.

Isikava Aika(Yu-Rim legjobb barátnője)
Kor:18 év
Beszélt nyelvek: japán(anyanyelv), koreai(folyékonyan), angol(középfokon)
Róla: Nagyon jól táncol, rappel, az éneklésben sem utolsó, sokszor mini Lisanak hívják. Kpop trainee a Bighitben és nagyon szereti, se mindennél jobban várja, hogy debütáljon. (Innen ismeri Yu-Rim-et.)

Ko Hee-do (Yu-Rim osztálytársa, másik legjobb barátnője)
Kor:17 év
Beszélt nyelvek: koreai(anyanyelv), német, angol(középfokon)
Róla: Bár a fiúknak nem kedvence, egy igazán szép lány, aki szereti a cuki kiegészítőket, hajakat és ruhákat. Modellkedni is elkezdett pár hónapja és bár még nem futott be, pár év múlva ő lesz a divatipar legnagyobb neve.

Park Chee-min (Utálja a lányokat főleg Hee-do-t)
Kor:17 év
Beszélt nyelvek: koreai(anyanyelv),   thaii(anyanyelv), angol (középfokon)
Róla: Divatmodell, aki egy osztályba jár Yu-Rim-mékkal. Nem szereti Hee-do-t hiszen amíg ő csak sminkeli magát Hee-do természetesen szép. Szeret mindenkivel kavarni és mindent irányítani akar.

Lee Yu-won
Kor:20 év
Beszélt nyelvek: koreai(anyanyelv), angol(folyékonyan), német(középfokon) japán(alapfokon)
Róla: Filmszínész, aki kissé zárkózott, de aki jobban megismeri tudja, hogy nagyon jó szíve van. Cha Eun-Woo-val az egyik szerepért riválaisak voltak, de a tapasztalatlanság miatt a főszerepet nem kapta meg, de a forgatás alatt életre szóló barátságot kötöttek. Azóta fényesen ível a modell és színész karrierje is.

Park Seo-yun
Kor: 22 év
Beszélt nyelvek: koreai(anyanyelv), kínai(felsőfokon), angol(felsőfokon)
Róla: Befolyásos szülők gyerekeként Yu-rim gyerekkori barátja habár pár év van köztük remekül megértik egymást. Nagyon szeret sportolni főleg futni. Ő is filmszínész és modell, de most egyetemre jár, de a színészetet nem hagyja abba egy pillanatra sem.

Lung Shuo
Kor: 20 év
Beszélt nyelvek: kínai(anyanyelv), koreai(folyékonyan), thaii(középfokon), angol(felsőfokon)
Róla: Aika barátja. 2 éves korában költöztek Koreába ezért folyékonyan beszéli a nyelvet. Yu-Rim révén ismeri Aika-t mivel családjaik régóta barátok(mármint Yu-Rim-é és Shou-é)   és egyszer Aikaval is találkozott. Álma, hogy híres vívó legyen és jó úton halad afelé, hiszen tagja a válogatottnak is.

Cha Eun-Woo
Kor: 23 év
Beszélt nyelvek: koreai(anyanyelv), angol(felsőfokon),japán, kínai(alapfokon)
Róla: Híres színész és énekes az Astro nevű fiú bandában. Egyszer Yu-won bemutatta Yu-Rim-nek és Hee-do-nak és azóta is nagyon jó barátságot ápolnak.

Moon Ga-Young
Kor: 22 év
Beszélt nyelvek: német(anyanyelv), koreai(anyanyelv), angol(felsőfokon), japán(középfokon)
Róla: Híres színésznő, aki Hee-do-val találkozott egy divetbemutatón és azonnal megkedvelte a lányt. Hamarosan Aikaval és Yu-Rimmel is megismerkedett és olyan baráti kapcsolat alakult ki köztük, hogy szinte nővérüknek tekintik a lányt.

Blackpink tagok
Kor: 23-26 év
Róluk: Valóban más kiadónál vannak, de amikor egy díjátadon találkoztak a három barátnővel (Yu-Rim hívta meg Hee-dot és Aikat) a vacsora után elkezdtek velük beszélgetni és elég jóban lettek. Nem kifejezetten barátok még, de ha bármi van számíthatnak egymás segítségére. A lányokat néha legnagyobb Blinkként emlegetik.

BTS tagok
Koruk: 23-28 év
Róluk: Régóta ismerik Yu-Rimet hiszen apja cégénél debütáltak, de nem igazán voltak vele kapcsolatban, mert Yu-Rimet eddig nem érdekelte a zene annyira(legalábbis ők így tudják) és ezért nem járt be a cégbe hozzájuk.
 
Igazából még a könyv során lesznek fontosabb szereplők és azokat majd úgy szintén hozom képpel, de ők a legfontosabbak. Ebben nem az igazi koruk van sem a színészeknek sem a énekeseknek, de így nincs köztük akkora korkülönbség. És a fiúk itt nem mennek katonának.

Continue Reading

You'll Also Like

31.1M 1.1M 49
"Screw the rules. I want you, Kim Y/N." THIS FIC WAS MADE INTO CLICKBAIT FOR A YOUTUBE VIDEO COMPLAINING ABOUT KOREABOOS LOLLL ITS NOT THAT BAD GIVE...
42.6K 2.5K 26
Dylan hirtelen eltűnése után vajon hogyan zajlik az élet? Szerelem, szenvedély, zűr. Valaki azt mondja,"játszunk a saját szabályaim szerint", ez a...
113K 6.2K 43
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
88.5K 4K 31
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...