Instagram |Lando Norris|

By simonaric

7.1K 575 215

@landonorris started following you! More

*1*
*2*
*3*
*4*
*5*
*6*
*7*
*8*
*9*
*11*
*12*
*13*
*14*
*15*
*16*
*17*
*18*
*19*
*20*
*21*
*22*
*23*

*10*

267 22 10
By simonaric

Soraya

Po vrátení sa domov do Austrálie som mala kopec práce pred sebou. Dohnala som skúšky, ktoré som mala zameškané a prešla s Béčkami, niežeby ma to nejako tankovalo. Papierovačky okolo firmy sa mi nakopili na stôl a kým som ich vybavila prešiel deň aj pól a taktiež som sa nevyhla povinnom rodinnom obede, ktorý bol tentokrát ako za trest. Vysvetľovať rodičom, prečo Nino netrávi so mnou toľko času bolo asi tak zábavné ako, keď vás pichne osa do pier. Po všetkým nepríjemnostiach a útrapách prvých dní ma čakala príjemnejšia práca. Fotila som pre jednu malú firmu. Slečna si sama šije návrhy a predáva ich prostredníctvom internetu a ja som sa rozhodla, áno ponúkla som sa sama, že jej pár kúskov nafotím a uverejním fotky na mojom instagrame. Môj veľký vplyv a čísla pomáhajú a za necelé dva dni mala toľko objednávok čo sa celé mesiace nie. Nevypýtala som si za to ani cent, avšak predsa mi kúsky, ktoré som nafotila ostali v šatníku po jej dlhom presviedčaní.

"Čo robíš?" drgne do mňa Nino kým ležíme u mňa na posteli a ja som zahrabaná v notebooku na mojich nohách.

"Objednávam si letenky."

"Kam?" zvedavo sa spýta.

"Do Afriky. Ako každé leto aj toto tam idem pomáhať." zamrmlem potichu. Nehanbím sa za to ale -

"Ja som na teba taký hrdý, že si odvážna. Pomáhaš ľuďom a - " ďalej som ho nepočúvala, pretože presne toto je ten dôvod, prečo o tom nerada hovorím. Každý ma za to chváli a velebí do nebies. Nerobím to pre ich vďaku, úctu a milostným pohľadom. Robím to pre tie deti, ktoré nemajú to čo mám ja a viem, že im môžem dať viac. Pomáham, pretože ma to napĺňa, veľa ma to naučilo a neustále rastiem.

"Stop." zvýšeným hlasom ho zastavím v jeho každoročnom výleve. "Buď ticho a nerozprávaj sa so mnou tak."

"Nebuď nevďačná. Len ťa chválim a - "

Znovu mu skočím do reči. "Ale ja ho chválu nestojím." zaklapnem notebook, ktorý odložím na bok. "Prestaň s tým prosím. Vieš, ako to nemám rada a stále to pretrváva. Robím to, pretože chcem."

"Prepáč." posunie sa ku mne a oprie sa tiež chrbtom o čelo postele. "Valentine mi spomínala nejakého jazdca. Lando Norris." laškovne sa na mňa usmeje.

"A čo s ním má byť?"

"No, že sa bavíte, keď ste na okruhu ba, vraj si píšete z tvojho druhého účtu. Nič mi k tomu nepovieš?" zamrká.

"Nie je čo hovoriť." utnem ho rýchlo. "Medzi nami je vyššia stena ako samotná Eiffelovka v Paríži a Tina preháňa ako vždy."

"Takže sa to nepáči? Nepríde ti atraktívny?" pýta sa ďalej.

"Nehovorím, že je škaredý a - "

"Ale bla bla bla." skočí mi do reči tentokrát on. "Takže sa ti páči, po vizuálnej stránke." nedočkavo očakáva na moju odpoveď, ktorú vlastne ani vedieť nechce. Uzatvoril si názor a to čo poviem mi zasa svojho ľahkovážnou odpoveďou zotrie.

"Myslím si, že to je v tomto štádiu jedno."

"V akom štádiu?" nakloní zvedavo hlavu na bok.

"Už mu neodpíšem a na okruhu budem len zdvorilá." odpoviem po pravde. Rozhodla som sa jednoducho. Nebudem mu odpisovať. Nebudem ho riešiť. Budem sa tváriť, že na sociálnych sieťach neexistuje a na trati s ním vždy prehodím zdvorilo pár slov.

"Prečo?"

"Ty máš čo? Obdobie otázok?" vyhŕknem na neho. Nino mi niekedy hryzie nervy. Pomaly ale isto, až kým to neprejde do štádia, kedy naňho vyletím. Niekedy zbytočne a dnes otrávene jeho otázkami.

"Nie, ale rád by som vedel, prečo moja najlepšia kamarátka, ktorá mi je k srdcu blízka a na ktorej mi veľmi záleží si odopiera možné šťastie."

Odvrknem si. "Nedramatizuj to. Lando je nestabilný chlap, ktorý prelietava zo ženy na ženu a ja chcem niekoho, kto by pri mne stál. Za ďalšie ja bývam v Austrálií a on jazdí po celom svete. Uvedomuješ si ten diametrálny rozdiel medzi nami? Ja mám iné priority ako on. Iný názor na vzťah ako on."

"To ešte neznamená, žeby ste si nerozumeli. Nie nadarmo sa hovorí, že sa protiklady priťahujú."

"Hovorí sa to v romantický, presladených filmoch, ktoré sa vždy skončia šťastne a vyjde ti z nich, že hlavní hrdinovia sú spolu až do konca svojho života a žijú presladene krásny život." pretočím očami. "Zasa až tak ďaleko nesnívam."

"S tebou je to ťažké." povzdychne si. "Si úžasná žena, ktorá si zaslúži lásku, nehu a opateru a aj cez to všetko, koľko chlapov by sa ti hodilo pod nohy si si postavila hlavu a robíš si všetko sama, ako emancipovaná žena, ktorá nepotrebuje chlapa k životu, pretože si vystačí sama, ale na druhej strane by chlapa po boku chcela, pretože sa chce cítiť milovaná, lenže sa bojí, že jej bude ublížené." dokončí dychtivo svoj prejav. Pozoruje moju reakciu, ktorá je neutrálna.

"Neprajem ti to Nino, ale nedokážeš sa vžiť do mojej kože. Ublížil mi človek, ktorého som milovala a dala mu všetko. Zradil ma. Ponížil ma. Ohováral ma. Postavila som sa sama na nohy. Sama som si vybojovala svoju reputáciu naspäť a sama som to celé prežívala. Bol to boj, ktorý bol dlhý a vyčerpávajúci. Preplakala som veľa bezsenných nocí a trápila sa v duchu dlhé mesiace, kým ste si mysleli, že som v poriadku, tak ja som tŕpla zvnútra. Bola som slepo zaľúbená a o to viac bolel pád a facky, ktoré som od života dostala. Som obozretná a na tom nie je nič zlé, keď sa nevrhám každému chlapovi do náručia, len preto že ma zasype krásnymi slovami. Nechcem zažiť čo som zažila. Bojím sa sklamania a neviem či by som to druhýkrát už zvládla."

"Soraya." zašepká potichu chytiac mi ruku do tej svojej. "Si silná. Vždy budeš. Nemôžeš však myslieť len na to najhoršie. Viem, že ťa to poznačilo. Bolelo ťa to, trápilo a zožieralo. Tá bolesť musela byť ... neviem si to ani predstaviť aká bolestivá, ale všetko má svoje dobré i zlé stránky. Každý vzťah nie je ružový. Sú tam hádky, škriepky, radosti. Musíš otvoriť svoje veľké srdce a nechať sa pohltiť láskou, ktoriu ťa niekto môže obklopiť."

Stisnem mu ruku a pousmejem sa. "Samozrejme. Len to nebude jazdec, ktorého všetci vychvaľujete do nebies."

—————————

❤️Liked by landonorris and 152 456 others

soraya_mill Tento dokonalý outfit skladajúci sa z originálnej sukne a ešte originálnejšej bundy som mala možnosť dostať darom od skvelej a talentovanej dievčiny, ktorá všetky veci sama šije, navrhuje a pripraví priamo pre zákazníka. Jemný materiál, dokonalo kombinované a komunikácia, rýchlosť a dodanie 100/10. Ak chcete podporiť mladý talent určite objednajte z jej dielne @sandrabersh ❤️

zobraziť ďalších 7 989 komentárov

sandrabersh Ďakujem z celého srdca ❤️ som rada, že sa ti veci páčili a nájdu u teba využitie. Kedykoľvek sa ozvy. Vždy si na teba nájdem čas a priestor ❤️

valentine_rinehart Objednaná húra vecí. DOKONALÉ❤️a ty? Moja vyzeráš v tom bohovsky!

—————————

sm.jpg pridala do svojho príbehu

"Dnešné skvelé odreagovanie 🐎🌄"

Na príbeh odpovedal:

lando.jpg

"Jazdíš na koňoch? Odkedy?"

lando.jpg

"Dúfam, že si mala pekný výlet."

lando.jpg

"Rád vidím na tvojom profile aj niečo iné ako estetické fotky lodičiek."

lando.jpg

"Nič? Narážka na lodičky ťa neprinúti mi odpísať?"

lando.jpg

"Začínam sa báť čo sa s tebou stalo. Spadla si z koňa a si v nemocnici? Jedine to by vysvetľovalo, prečo mi neodpisuješ na správy."

lando.jpg

"Som zjavne otravný. Ale.... môžeš mi aspoň napísať či žiješ?"

lando.jpg

"...... neviem či ma len ignoruješ alebo som ťa niečim nahneval....."

Jeho správy som si čítala z notifikácií, ale neodpovedala som na ne a teda nevedel, že som si ich prečítala a tak som chcela aby to zostalo. Dala som si sľub, či hádam príkaz, že mu nebudem odpisovať? To je teraz jedno, ale urobila som správne a držím sa. Neodpisujem mu. Nemôžem robiť to čo bolo robené mne. Som lepším človekom a preto som sa rozhodla mu neodpísať. Nie však neslušné nechať človeka bez odozvy, keď som si s ním už párkrát písala? Chápem, keď neodpíšem úchylákom a chlapom, čo sa ma snažia zbaliť cez instagramové správy, ale s ním to písanie bolo iné...... a nie. Neodpíšem mu. Dodržím svoj sľub.

Zavítala som dnes do stajní v spoločnosti Valentine, ktorá ma zobrala na vychádzku. Kým sme sa vôbec dopracovali k vychádzkam som bola pod jej pevným dohľadom a doslovne ma zožierala pri trénovaní môjho jazdectva. Užívala si to ako trpím, ako moje stehná postupne odchádzajú a rok do mňa hučala ako správny tréner. Po roku... áno PO ROKU ma zobrala prvýkrát na vychádzku. V momente, keď si bola istá, že zvládnem všetky pády, nástrahy, klus i cval. Od toho dňa chodíme, keď sme doma, raz do týždňa na spoločné vychádzky mimo mesto a civilizáciu.

Počas pár hodín čo som vonku sa zregenerujem a načerpám novú energiu. Je to dokonalý spôsob uvoľnenia sa. Vďaka dnešnej vychádzke som si usporiadala myšlienky a pomohla mi dospieť do bodu uvoľnenia. Potrebovala som to ako soľ. Načerpať novú silu. O pár týždňov ma čaká cesta do Afriky, na ktorú sa vždy veľmi teším, ale zoberie mi veľa energie. Niektoré dni si poplačem nad nespravodlivosťou vo svete a prečo tak malé, nevinné deti musia trpieť a umierať v bolestiach. Pýtam sa, prečo som dostala privilégium žiť v bohatej rodine, ktorá má všetko. Prichádzam odtiaľ spokojná, že som pomohla ale viac než to ma máta bolesť. Pomáham ako sa dá, ale nedokážem robiť zázraky. Vždy mám aj krásne spomienky plné smiechu a radosti. Tie deti sú vďačné za málo a vytvoria vám úsmev na tvári. Tancujeme spolu, hráme sa, učíme sa, ale potom príde tá druhá stránka toho života, ktorá vo vás tkvie a narastá uvedomenie si, že to ako žijem svoj normálny život je nadštandard štandardov.

—————————

❤️Liked by soraya_mill and 342 653 others

landonorris Na svojej pozícií 🇨🇦

zobraziť ďalších 10 236 komentárov

lara_smith Tieto vlasy na tebe zbožňujem😍

danielricciardo Lámač dievčenských sŕdc je na svojej pozícií.😉

—————————

Lando

Ďalší závodný víkend bez Valentine, bez ktorej je Oscar tichší ako zvyčajne. Vyzerá, že nad niečím úpenlivo premýšľa, ale pýtať sa ho je ako opýtať sa hluchého a čakať od neho odpoveď. Viem, niektorí odčítajú z pier, ale nie každý. Chápeme sa.

"Lara?" došuchcem sa k nej a opriem si o jej rameno hlavu. "Mám na teba otázku."

"Opýtaš sa, aj keď ti poviem aby si sa nepýtal, takže..." natiahne ku mne ruku a pohladí ma po tvári. "Čo trápi tvoje srdce?" robí si zo mňa dobrý deň, ale mňa naozaj niečo trápi.

"Neodpisuje mi jedno dievča a- "

"To neznáme ako ju rád nazývaš Louboutin popoluškou?" nemusím jej vidieť do tváre aby som vedel, že dvihla obočie.

"Presne to." zamrmlem. Otočí sa ku mne a moju tvár chytí do rúk.

"Rada by som ti pomohla, ale neviem ako. Možno ťa to dievča nechce a nemá záujem si s tebou ďalej písať."

"Prečo by nemala mať záujem?" zvraštím nechápavo tvár.

"Pretože nie každá žena túži po pozornosti Landa Norrisa drahý."

"Doteraz si so mnou písala a konverzovala." namietnem. "Dokonca sa so mnou hádala."

"A ty sa modli aby tie tvoje konverzácie niekde nezverejnila, pretože ak sa tak stane...Boh mi je svedkom Lando, že ťa uškrtím holými rukami." nebola to vyhrážka ale prísľub. O to horšie.

"Ona nie je taká." pokrútim hlavou do strán. "Chcel som ju spoznať Lara. Naozaj spoznať, akože fakt ju a nie sa s ňou zoznámiť inak."

"Možno jej to povedz. Napíš jej, že ju chceš spoznať ako Lando. Obyčajný chlap, ktorý chce spoznať dievča, s ktorým sa mu dobre píše. Niekedy stačí nehrať sa na frajera, ale držať sa pri zemi a komunikovať s pokorou."

"Možno som jej párkrát vyhodil na oči, že každá sa mi hádže pod nohy a - "

Vyhodí ruky do vzduchu. "LANDO!!" pretočí oči. "Ty takýmto správaním skôr skončíš sám ako s dievčaťom po boku."

"Ja za to nemôžem - "

"A kto áno, keď nie ty? Čo vtedy za teba písal Max? Och ten asi nie, keď má priateľku, takže sa nespráva ako blb." buchne ma päsťou do ramena. "Naozaj si ju ani jeden víkend v paddocku nevidel, aj keď tu bola? Čo ak si len stiahla fotky z internetu a chcela si z teba urobiť srandu?"

"To určite nie. Pridávala aj videá a tie boli reálne, z toho daného závodu, tréningu, kvalifikácie. Bola tu dvakrát, z toho som ju videl nula. Pokukoval som po lodičkách, ale nikto tu nemal tie s tou červenou podrážkou."

"Možno ich tu nemala schválne aby sa neprezradila kto je? To ti nenapadlo?"

"Hm..." zamyslím sa. "Nie."

"Urobila to naschvál. Vedela, že ju budeš hľadať a nedala si lodičky. Rozumná." uznanlivo prikývne. "A ty si sa nechal nachytať." uškrnie sa nad mojou hlúposťou a jej prefíkanosťou."Čo o nej inak vieš?"

"Pochádza z Austrálie. Má kolekciu Louboutin lodičiek. Je tvrdohlavá, zjavne prefíkaná ale inak rozumná a oponuje mi vo všetkom čo poviem. Pochádza z dobre zabezpečenej rodiny, ale pracuje a cítim z nej, že svojho postavenia nevyužíva v nepotrebných situáciach. Po dnešku som sa dozvedel, že jazdí na koňoch, ale neviem či len príležitostne alebo nie a - "

"Nejazdí na koňoch náhodou tá Oscarova kamoška? Valentine?"

"Jazdí, ale - "

"Bola v Austrálií aj v Monaku. Chodila s nami po pár ďalších tratiach ale možno sa nechcela prezradiť. Čo ak je to ona a iba sa s tebou hrá? Zatiaľ každý dôkaz ukazuje práve na ňu. Jazdí na koňoch, je z bohatej rodiny ale pracuje, je tvrdohlavá ale veľmi milé dievča."

"Nie." zakrútim hlavou. "Predsa...." nedokončím svoju vetu a zamyslím sa.

Lara má pravdu. Všetko ukazuje, že neznáme dievča z instagramu je ona. Louboutin popoluška je Valentine.

________________________________

Ahojte ❤️

Lando má, vďaka Lare a jej pomoci, prvý nápad kto by mohla byť slečna neznáma, len keby vedeli, že sa trafili tesne vedľa. Ako bude prebiehať ich následná komunikácia? Prizná sa jej Lando, že vie kto je - teda si to myslí, alebo na ňu vyhukne v Rakúsku kam sa obe dostavia? A ako ste dievčatá neverili v Ray - tak poprosím potlesk pre jej dodržanie slov :D

Dúfam, že sa Vám časť páčila a budete sa tešiť na ďalšiu ❤️

Continue Reading

You'll Also Like

11.8K 694 44
Na první pohled může všechno vypadat úplně jinak, než jak to doopravdy je. LN4 .2023
10.6K 746 25
@danielricciardo started following you!
13.7K 427 27
Dcera Christiana Hornera Kate se zamilovala do jezdce z nepřátelského týmu Landa Norrise.
7.4K 340 15
„ Doufám že víš že i když to nevyhraješ budeš pro mě i tak mistrem světa . "