WHAT ABOUT US / LN4

By tondasmrdi

25K 767 64

Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil jej... More

CAST
PROLOGUE
002
003
004
005
001
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
021
022
023
024
025
026
027
029
030
031
032
033
034
035
036
037
CHRISTMAS SPECIAL
038
039
040
041
042
043
044
EPILOGUE

028

371 16 0
By tondasmrdi

Další ráno, další den na Rhodosu. S Alex jsme se vzbudili kolem 9 hodiny ranní, převlékli se a šli jsme na hotelovou snídani.

Nabrali jsem si nějaké zdravé jídlo, šli si sednout k jednomu stolu a Alex hned na to promluvila.

" Co budeme vůbec dneska dělat?" Zeptala se mě Alex unaveně a mně se pomalu začali zavírat oči.

" Já ti nevím Alex. Nevím proč a ani nevím jak,ale jsem strašně unavená a nejraději bych si šla znovu lehnout." Odpověděla jsem si ji a viděla jsem,jak si taky protřela oči.

" Souhlasím. Taky bych si šla lehnout. A kdyžtak půjdeme odpoledne na pláž." Navrhla Alex a já kývla hlavou nahoru a dolů.

Dojedli jsme naše snídaně a šli jsme nahoru do našeho pokoje. Převlíkli jsme se do plavek a já si dala na sebe tričko, které mi dal před odjezdem Lando. Alex si zase vzala Charlesovo a obě jsme si dali sluchátka do uší a kolem 15 minut jsme usnuli.

[-----]

Probudila jsem se , protože jsem cítila kouř,a tak jsem se zvedla, šla se podívat co se děje. Otevřela jsem dveře od balkónu a viděla,jak jeden pokoj od nás je v plamenech,na druhé straně taky.

Rychle jsem vyběhla na chodbu a tam byl oheň všude,tak jsem běžela za Alex zkoušela se jí probudit což se díky bohu taky povedlo.

" Musíme odsud hned vypadnout." Řekla jsem jí ve spěchu a ona se na mě zmateně podívala.

" Co? Proč?" V ten moment kdy se zeptala začala hořet jedna stěna našeho pokoje. Deset sekund na to i ta druhá. " Hailey co se děje?" Zeptala se mě vyděšeně Alex,ale já ji neodpověděla, místo toho jsem vymýšlela jak se odsud dostat.

" Hailey!!" Zvýšila nervózně hlas Alex, protože začali hořet i dveře. " Jak se odsud dostaneme?" Zeptala se mě vystrašeně a mě ted napadlo , že jsme jenom pět pater nad bazénem. Navíc je hluboký, takže by to mohlo vyjít.

Rychle jsem otevřela dveře od balkónu a podívala,jak moc vysoko jsme. Alex následovala mé kroky a asi jí došlo na co myslím.

" No to nemyslíš vážně." Řekla,ale já se na ni podívala smrtelně vážně.

" Poslouchej mě Alex.Schody jsou zablokovaný a výtah taky nefunguje. Jsme tady v pasti a musíme hned teď vypadnout.Dostaneme se odsud,ale musíš mi věřit. Dobře?" Zeptala jsem se jí vážně. Ona se nějak uklidnila a kývla hlavou nahoru a dolů.

" Dobře. Vezmi si mikinu,budeme je ještě potřebovat." Rozkázala jsem ji. Ona si vzala bílou mikinu bez kapuce, kterou ji dal Charles a já si vzala červenou mikinu Quadrant, kterou mi dal Lando .

Šli jsme zpátky na balkón a obě se dívali dolů na tu výšku,ale byli jsme hned vyrušený padajícím stropem do našeho pokoj.

" Teď nebo nikdy." Řekla jsem ještě klidně. Alex kývla a chytla mě za ruku, protože se asi hodně bála. Stoupli si na zábradlí a na tři jsme skočili do hlubokého bazénu.

Byl to nepříjemný pád a jsem si dost jistá, že mi do nosu natekla voda, což taky strašně bolelo,ale nějak jsem jak já,tak i Alex vyplavali na povrch a vylezli z vody.

Hned poté jsem začala vykašlávat vodu z mého těla, abych si aspoň trochu ulevila, což se povedlo.

" Dobrý?" Zeptala se mě starostlivě Alex. Já byla schopna jí jenom ukázat palec nahoru a taky v ten moment jsme slyšeli obrovský výbuch, který vycházel z hotelu.

" Musíme jít." Zavelela jsem a Alex kývla. Pomohla mi se zvednout a obě jsme běželi k pláži, protože tam jsme byli v bezpečí,ale kupodivu tam nikdo jiný než mi dvě nebyli. Ale prozatím jsme v bezpečí.

Lando's POV

Je sobota, což znamená kvalifikace. Přijel jsem na trať ve stejný čas jako Charles. Pozdravili jsme se a společně jsme šli do paddocku.

" Mluvil si dneska s Alex?" Zeptal jsem se ho celkem starostlivě, protože mi Hailey neodepsala na zprávu a ani mi nezvedls telefon.

" Jo. Psal jsem jí asi před třema hodinama a říkala mi, že si půjdou ještě lehnout, protože se včera dívali na zápas až do půlnoci. Možná ještě spí." Ujistil mě Charles a my už vstupovali do paddocku.

" To máš asi pravdu. Stejně by mě zajímalo co mají v plánu dnes dělat." Řekl jsem a Charles se mnou souhlasil.

Když jsme procházeli paddockem,tak jsme si oba všimli, že si kolem nás inženýři a mechanici různých šeptali a házeli na nás divné pohledy.

" Co se děje?" Zeptal se mě Charles, protože si toho taky všímal,a tak jsem odchytil jednoho inženýra z Red bullu, který se na mě smutně, překvapeně podíval.

" Hej. Co se děje?" Zeptal jsem se ho a on už otevíral pusu,na to že mi odpoví,ale skočil mu do řeči jeho šéf.

" Marku běž. Charlesi,Lando. Pojďte se mnou. Mám pro vás špatnou novinu a myslím si, že bude lepší když to uvidíte na vlastní oči." Řekl nám Christian a bez jakýchkoliv dalších slov jakýchkoliv slov šel do stáje Red Bullu a my ho zmateně následovali.

Přišli jsme dovnitř a viděli jsme jak Christian zapíná televizi,kde byli zprávy a v titulcích bylo napsáno.

Ranní plameny na Rhodosu!

" Co to je?" Zeptal jsem se ho nervózně, proti jsem se obával, že by to mohlo znamenat to nejhorší.

" Na Rhodosu dneska ráno začalo hořet a ve velkém. Většinu lidí se podařilo evakuovat, díky sirénám,ale nejsme si jistí jestli mezi nemá byla i Alex s Hailey." Odpověděl mi Christian a já se na něho zmateně podíval a chtěl jsem se ho zeptat,ale Charles mě předběhl.

" Jak to myslíte nejsme si jistí?" Zeptal se ho Charles na tu stejnou otázku,na kterou jsem se chtěl zeptat i já. Christian pustil na televizi zvuk a ukázal mladý pár, který mluvili o požáru.

" Byli jsme na stejném hotelu jako Hailey Horner a Alex Mleux,ale neviděli jsem je se evakuovat. Říkali jsme personálu aby je šli zkontrolovat,ale oni nám řekli, že na to nemají čas. Myslíme si, že tam zůstali." Řekla mladá ženská a chlap vedle ní jenom přikyvoval.

Christian znovu ztlumil zvuk a já se na něho zmateně, překvapeně podíval a on si toho všiml,tak mě kývnutím hlavou vybídl k mluvení.

" Proč jste tak kldinej? Jaktože nad tím nevyšilujete?" Zeptal jsem se ho celkem vyděšeně, protože jsem vůbec nevěděl jestli je Hailey i Alex v pořádku a Charles byl na tom stejně jako já.

" Hailey je chytrá holka. Poradí si. Co se týká Alex ,tak je v těch nejlepších rukou. Určitě budou v pořádku. Ale vy musíte dělat, že se nic nestalo, protože jestli to neuděláte,tak by se na trati taky mohlo stát něco co nechceme. Neodpovídejte na otázky ohledně Alex a Hailey a hlavně tam neleťte. Je vám to oběma jasný?" Zeptal se nás Christian a my na něho kývli.

Vyšli jsme ven ze stáje Red bull a já se hned naklonil k Charlesovi.

" Nenecháme to jen tak, že ne?" Zeptal jsem se ho ,ale Charles se na mě smutně usmál.

" Lando Horner má pravdu. Na letišti by nás nepustili, není žádný způsob jak bychom se tam mohli dostat a i kdybychom se tam dostali,tak vůbec nevíme,kde začít. Můžeme jenom doufat, že jsou v pořádku." Odpověděl mi Charles a já kývl. Hornera jsem poslouchat nechtěl,ale Charlesovi věřím,a když řekne, že to není dobrý nápad,tak ho poslechnu.

Hailey's POV

Už jsme šli asi tři hodiny. Pražilo na nás slunce, nepili jsme a ani nejedli a navíc nemáme žádné boty a obě jsme byli dost unavené. Celou dobu jsme šli po pláži a neviděli jsem ani jednu živou duši, když v tom jsme slyšeli za náma krupnutí klacíku,tak jsme se s Alex otočili,a když jsem viděla,kdo tam stojí tak jsem se zhrozila.

" Běž." Řekla jsem Alex a obě jsme se rozeběhli pryč od Nicholase. Ale on byl rychlejší. Nešel po Alex, místo toho stáhl na zem mě, díky čemuž se Alex zastavila a zamrzla na místě.

" Běž Alex. Schovej se." Zakřičela jsem na ni, když jsem se snažila nějak bránit proti Nicholasovi,ale vydržela jsem jenom chvíli.

" Řekl jsem ti, že se znovu setkáme." Řekl mi a já se podívala jestli Alex utekla a díky bohu, že ano.

" Oh Hailey. Na tohle jsem čekal celej rok." Dodal a já hned věděla na co myslí, a tak jsem se znovu začala bránit,ale bylo to k ničemu.

" Ne Nicholasi, prosím nedělej to. Nicholasi prosím." Prosila jsem ho,ale bylo to k ničemu. Sundal mi spodní díl mých plavek a sobě si taky sundal kraťasy a potom taky své spodní prádlo.

Díky bohu si vzal ještě ochranu,ale mě se tady tahle situace vůbec nelíbila.

" Prosím Nicholasi nedělej to. Prosím. Prosím." Začal se mi lámat hlas, protože jsem věděla, že jen tak nepřestane.

" Neměla jsi mě udávat Hailey. Tohle je na tebe princezno. Můžeš si za to sama." Řekl mi a hned poté už byl ve mně a já hned sklapla.

Každou chvíli začal zrychlovat, což mě každou chvíli bolelo a ještě pro své potěšení si dal jednu ruku na můj krk a zmačkl ho a já měla problém se nadechnout.

Nicholas zrychloval víc a víc a já mu říkala ať přestane, protože to bolelo jak něco, že jsem tu bolest nemohla ani popsat.

Už jsem byla navrcholu a myslím si, že on taktéž. Po chvíli zvolnil,ale pořád nechal své přirození ve mně, což mi nebylo vůbec příjemné a k tomu mě ještě políbil a pohladil po tváři.

" Myslím, že bychom tě měli umýt Hay-Hay." Podívala jsem se na své nohy a videla jsem krev na vnitřních stranách mých stehen.

Násilně mě vzak za ruku a šel se mnou do vody,kde rukama koloval kolem mých stehen a během toho se dotýkal i mé vagíny a mně stékaly slzy. Naštěstí už jsme měla na sobě spodní díl mých plavek,ale pořád mi to bylo nepříjemné.

Nevěděla jsem co dělat, protože už i strkal prsty do mého přirození, díky čemuž jsem několikrát zasténala a dala ruku do vody,kde jsem nahmatala ostrý kámen.

Na nic jsem nečekala, vzala kámen do ruky a praštila mu ho o hlavu, díky čemuž ztratil rovnováhu,tak jsem mu dala ruce kolem krku a začala ho škrtit.

Samozřejmě se Nicholas, začal bránit. Přehodil mě přes rameno a já se ve vodě bouchla o nějaký kámen do tváře.

Hned jsem se zvedla a aniž by to čekal,dala jsem mu pravým hákem do obličeje, díky čemuž znovu ztratil rovnováhu a já ho znovu začala škrtit a teď ho začala i topit pod vodou.

Začal kolem sebe machat rukama až po dvou minutách přestal a já v ten moment věděla, že jsem ho zabila.

" Yo gonplei ste odon,hajzle." Řekla jsem mu, rozřízla mu břicho a s poslala ho dál do moře,kde už jsem taky viděla,jak kolem začali plavat žraloci.

Vyšla jsem z vody na pláž a hledala všude Alex, protože jsem se bála,jestli ji taky někdo nevzal.

" Aleeex?" Zakřičela jsem na celou pláž a ona naštěstí vylezla zpoza rohu. Hned jsem k ní přiběhla a vtáhla si jí do objetí a začala brečet, protože jsem si uvědomila co mu ten hajzl udělal.

" Je mi to tak líto Hailey. Moc mě to mrzí." Řekla mi v objetí a mě se začali podlamovat nohy, čehož si Alex všimla,tak mě hned posadila na zem a dal jí brečela na rameni.

" Já,já ho zabila." Vykoktala jsem ze sebe mezi brekem a Alex mě pohladila po vlasech.

" Nevyčítej si to. Zasloužil si to. Zasloužil si umřít." Řekla mi a já s ní souhlasila.

" Halooo?" Obě jsme zaslechli dětský jemný hlásek,tak jsem se Alex pustila, utřela si slzy a podívala se na malého blonďáčka, který na sobě měl modrý plavecký oblek a šedou mikinu.

" Ahooj. Co tady děláš tak sám?" Zeptala jsem se ho jemně, abych ho nevystrašila.

" Ztratil jsem se. " Odpověděl mi a já se na něho chápavě podívala.

" A kde máš rodiče?" Zeptala jsem se ho znovu,doufala že mi taky odpoví.

" Rozdělili jsme se během evakuace. Prosím zavedete mě k nim?" Zeptal se mě a já se na něho usmála.

" To víš, že ano. A jak pak se jmenuješ?" Zeptala jsem se ho tentokrát naposledy.

" Jsem Matteo." Odpověděl mi a já se na něho usmála,vzala ho za ruku a šli jsme k Alex

" Dobře Matteo. Já jsem Hailey a tohle je Alex. Postaráme se o tebe,dokud ti nenajdeme rodiče ano?" Zeptala jsem se ho a on smutně kývl.

" Lidi už se stmívá. Měli bychom se někde schovat." Navrhla Alex,ale já hned zakývala hlavou do stran.

" Špatný nápad. Měli bychom zůstat tady na pláži. Pobereme to dřevo a uděláme oheň dokud je tady slunce." Řekla jsem a oba kývli.

Začali jsme sbírat dřevo a poté co jsme ho už měli,tak jsem začala dělat oheň, který se mi povedl tak na pátý pokus a já si sedla vedle Mattea a objala ho kolem ramen aby mu bylo teplo. Taky jsme si s Alex na sebe dali mikiny našich kluků, abychom se taky zahřáli.

Dívala jsem se do ohně a přemýšlela nad tím,co by se stalo, kdybych ho neutopila,ale z mého přemýšlení mě vytáhla Alex.

" Kde ses tohle všechno naučila?" Zeptala se mě najednou a to se na mě otočil i Matteo, protože ho to zřejmě taky zajímalo.

" Ještě když jsem chodila s Nicholasem jsme se dívali na seriál. The 100 se jmenoval a taky to byl jeden z mých nejoblíbenějších seriálu, takže jsem se na to pořád dívala. " Odpověděla jsem jí a viděla jsem, že se chtěla zeptat na něco dalšího.

" A ten klid? Kde jsi přišla k tomuhle klidu v takovýhle stresovních situacích?" Zeptala se znovu a já se lehce uchechtla.

" Jsem závodník formule. My musíme být v klidu." Řekla jsem jí a ona se lehce usmála.

Poté jsme se už všichni rozhodli, že půjdeme spát. Tohle byl velmi náročný den a já byla hodně unavená,ale stejně jsem spala s jedním okem otevřeném.

Continue Reading

You'll Also Like

138K 11.5K 30
#1 ve Fantasy :3 Co jsem vlastně zač? Netuším... Je tu ještě on! Mám šanci to zjistit! Ale co mám zjišťovat? Schopnosti? Budoucnost? Všechno je tak z...
12.7K 791 7
,, Na ruce má číslo 001. " ,, Myslím, že bych měla zavolat Hoppera. " ! DŮLEŽITÉ ! • Příběh nebudu psát přesně podle seriálu • Budou zde mé vymyšlené...
6.8K 285 25
Mít sourozence, co je úspěšný je těžké obvzláště, když vám to dává často najevo. Carlos a Isabel takový problém nemají, podporují se navzájem ve všem...
4.2K 194 14
Osud je pojem něčeho co se má stát. Osud si přál i jejich náhodnému setkání, v tréninkovém centru na Strahově. Kapitán si přeje se seznámit, když se...