WHAT ABOUT US / LN4

By tondasmrdi

12K 362 18

Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil jej... More

CAST
PROLOGUE
002
003
004
005
001
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
022
023
024
025
026
027
028
029
030
031
032
033
034
035
CHRISTMAS SPECIAL

021

201 7 0
By tondasmrdi

Další den nadešel. Závodní den. Během několika minut jsme se třídou byli v paddocku a šli jsme rovnou do Red Bullu,ale my měli s Gavim namířeno jinam,tak jsem šla za naší třídní a oznámit jí to.

" Ehm paní učitelko. Já a Gavi jsme byli pozváni do garáže McLaren. Nevadí když budeme závod sledovat od tama?" Zeptala jsem se jí slušně a ona se na mě jenom usmála a kývla hlavou nahoru a dolu.

S Gavim jsme se vydali do McLarenské garáže,kde jsme ale neviděli ani Landa a ani Oscara a Pablo se hned na to je mně naklonil.

" Hledáš svýho kluka?" Zeptal se mě a najednou se do konverzace přidal další člověk.

" Ty chodíš s Landem?" S Pablem jsme se synchronizovaně otočili a všimli jsme si Zaka.

" Ehm ne. Pablo je trochu delulu. Nebo spíše hodně." Vysvětlila jsem mu a on se uchechtl. " Kde ty dva vůbec máš?" Zeptala jsem se ho a on se znovu usmál.

" Měli nějaké setkání, měli by tady být každou chvíli." Zak se na chvíli odmlčel a znovu se podíval za mě. " A to je můj signál odejít. Užijte si závod." Popřál nám Zak a poté hned odešel.

S Pablem jsem se otočili o 90 stupňů a zahlédli jsme jak překvapeného Landa,tak i překvapeného Oscara.

"Co tady děláte? Myslel jsem se, že nepřijdeš." Řekl mi Lando, když si mě vtáhl do objetí a já se na něho poté usmála.

" Své sliby dodržuju." Ujistila jsem ho a jemu se rozzářil úsměv na tváři.

" Viděl jsem tvoje včerejší story. Carlos nebyl vůbec nadšený, když to viděl a už vůbec ne, když zjistil, že jeho oblíbený Madrid prohrál." Řekl nám Oscar a já s Gavim jsme se na to uchechtli.

" Říkala jsem mu to snad tisíckrát. Barcelona je lepší."

" Svatá pravda." Přidal se ke mně Pablo a hned poté jsme udělali náš pozdrav,ale hned potom jsem viděla Landa,jak se jeho úsměv změnil na neutrální.

" Lando,Oscare. Je čas." Oznámil dvěma jezdcům McLarenu jeden z Papaya inženýrů a Landův obličej zbledl.

" Držte nám palce lidi." Rozkázal nám Oscar a šel se chystat. Lando už chtěl jít taky,ale já jo na poslední chvíli chytla za ruku, což ho donutilo se na mě otočit.

" Počkej." Chytla jsem i jeho druhou ruku a on se mu podíval přímo do očí. " Nestresuj se. Budu se odsud na tebe dívat a budu na tebe pyšná ať se stane cokoliv. Ale jsem si naprosto jistá, že to zvládneš." Nějak jsem tímhle uklidnila. On se na mě usmál a šel se chystat stejně jako Oscar.

" Pořád mi budeš tvrdit, že to není tvůj kluk?" Naklonil se ke mně Pablo,ale já ho jenom žduchla a oba jsme se uchechtli.

Začalo zahřívací kolo a ten stres,ta nervozita rostla každý moment,kdy oba McLareny projeli zatáčkou a přibližovali se k té poslední,kde se na startu taky seřadili,tak jak mají začínat.

Pět světel zhaslo a začala velká cena Velké Británie. Lando měl krásný start a dokonce předjel i Maxe, takže byl leader závodu a mě štěstím slzely oči. A abych to nebyla já,tak na mě byla natočená i kamera,ale já ji ignorovala a dál se dívala na Landa.

[------]

Závod skončil. Na prvním místě se samozřejmě umístil Max, což nebylo žádné překvapení,ale na druhém místě se umístil Lando a za ním Lewis. Oscar měl smůlu se safety carem, takže dojel čtvrtý,ale na zelenáče v F1 je to výsledek výborný.

Stála jsem za oplocením a viděla jsem,jak Lando zaparkoval u cedule s číslem 2. Vystoupil z auta a běžel ke svým mechanikům, které hned objal a já kvůli tomu měla skleněné oči. Byla jsem za něho tak šťastná, že mi bylo v tenhle moment jedno jestli to uvidí můj bratr nebo můj otec. Chtěla jsem,aby byl Lando šťastný.

Po chvíli přišel ke mně a vtáhl si mě do pevného objetí. Už na sobě neměl helmu, zacož jsem byla v celku ráda, protože jsem mu mohla vidět do očí a mohla jsem hlavně vidět jeho úsměv.

" Zvládl si to." Řekla jsem mu šťastné a jeho úsměv se rozzářil ještě více.

" Díky tobě." Dodal a já se na něho znovu usmála,ale v dalším momentě jsem byla strašně překvapená, protože Lando spojil naše rty,jako to udělal před týden. Ale tentokrát to nebyla na zklidnění. Byla reálná a oba jsme se nechtěli toho druhého pustit.

Nakonec jsme se,ale pustili kvůli nedostatku vzduchu a ona jsme se na sebe usmáli.

" Už musím jít,ale potom si tě najdu ano?" Zeptal se mě a já se na něho usmála a kývla hlavou nahoru a dolů. Lando odešel na rozhovor a mezitím za mnou přišel táta.

" Lando si dneska vedl dobře. Asi jsi mu přivedla štěstí." Řekl mi a já se na něho usmála.

" Tati promiň, že jsem dnes nebyla u vás,ale Lando potřeboval podpořit. Už se to nestane." Ujistila jsem ho a on se na mě vážně podíval.

" S touhle nabídkou,se kterou za tebou jdu by se to už vážně stát nemělo." Řekl mi a já se na něho zmateně podívala, proto jsem vůbec nepochopila co tím myslel.

" Chci ti nabídnout místo rezervního závodníka. Vím, že ses o tom jednou zmiňovala a taky jsem viděl tvoje výsledky na simulátoru. A jelikož Danny bude jezdit za Alpha Tauri místo Nycka De Vriese,tak jsme se s radou rozhodli,že bychom podepsali tebe. Pokud s tím teda budeš souhlasit." Vysvětlil mi a já se na něho usmála.

" Ano,jo. Budu poctěna. Děkuju tati." Poděkovala jsem mu a objala ho. Slyšela jsem,jak se uchechtl a naše objetí, také bylo hned přerušeno, protože už Lewis,Lando a Max byli na pódium a začala hrát Holandská hymna.

Poté co se kluci dosprejovali,tak jsem šla zpátky do McLarenu,kde čekal Gavi. Já se na něho usmála a on mi to oplatil šibalským pohledem.

" Teď už to tvůj kluk rozhodně je." Rypl si a já se na to uchechtla a bouchla ho do ramene.

Po chvíli přišel Lando s Oscarem a oba mě objali a Pabla potom taky. Sice byl jak Oscar,tak i Lando zpocení,ale mně to teď nevadilo. Hlavně, že bylu šťastní.

Oscar a Pablo šli stranou a něco probírali, zatímco Lando mě chytl za obě ruce ,tak jako jsem to udělal já jemu před závodem.

"Půjdeš se mnou na after party? Tohle se musí nějak oslavit a bez tebe to nepůjde. No taak Hailey." Poprosil mě a já se na něho usmála. Nechápu, jak jsem ho mohla nesnášet. Vždyť je tak milej.

" Tak dobře,ale první se půjdeme na hotel převléct. Potkáme se tam,ano?" Zeptala jsem se ho a on mi jako odpověď vtiskl polibek na tvář.

Rozloučila jsem se i s Oscarem a společně s Pablem jsme vyšli z paddocku,kde zase bylo několik fanoušků,ale tentokrát jsem je ignorovala a rovnou nasedli do metra.

V metru jsem měla čas dát na story Landovo pódium a byla jsem strašně šťastná. Tenhle moment,tuhle velkou cenu si budu navždycky pamatovat.

Story se zveřejnilo a my v ten stejný moment s Pablem vystupovali. Když jsme vkročili do hotelu,tak jsme viděli plno našich spolužáků odcházet v celkem hezkým oblečení,ale nějak jsme to neřešili.

Šli jsme do našeho pokoje a začali se hned chystat. Vzala jsem si na sebe lehké černé šaty,namalovala jsem se a udělala si vysoký culík.

Vylezla jsem z koupelny a viděla jsem nachytaného Pabla, který na sobě měl bílou košili a lehké černé kalhoty. Nastavil ke mně ruku a já si vzala kabelku a přijala jeho ruku.

" Vypadáš nádherně jako vždycky." Zkomplimentoval mě Pablo. Já se na něho usmála a přemýšlela co mu řeknu na oplátku.

" Stejně jako ty, bestie." Odpověděla jsem mu. Oba jsme se uchechtli a vyšli před hotel,kde na nás už čekala objednaná limuzína.

Po cestě do klubu jsme s Pablem dělali kraviny, říkali si vtipy a zpívali jsme. Ale nakonec jsem dorazili ke klubu. Vystoupili jsme a hned jsme viděli několik paparazzi a v ten moment jsme oba věděli, že toho zase bude plný internet.

Continue Reading

You'll Also Like

21.5K 1.2K 41
Každá dívka už od malička chce být princeznou. Zažít svůj romantický příběh a najít úžasného prince... Dokonalá pohádka, ne? No, jak pro koho... Elis...
11.6K 602 67
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
18.4K 1K 26
❝ Friends don't lie ❞ Příběh ve kterém se Devítka přestěhuje do rodného města, se svým otcem za jeho prací a pozná člověka své minulosti. |Jedná se...
10.5K 694 34
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...