Instagram |Lando Norris|

By simonaric

7.1K 575 215

@landonorris started following you! More

*1*
*2*
*3*
*4*
*6*
*7*
*8*
*9*
*10*
*11*
*12*
*13*
*14*
*15*
*16*
*17*
*18*
*19*
*20*
*21*
*22*
*23*

*5*

320 25 10
By simonaric

—————————

Lando

Liezla mi na nervy? Áno. Písal som jej? Áno. Odbíjala ma ako malého chlapca? "Veľké ÁNO. Bavilo ma provokovať ju? Och áno. Dievča na druhej strane telefónu bolo iné. Drzé. Sebavedomé. Uštipačné. Múdre. Neverím, že to poviem, ale pred sezónou som si povedal, že jej písať už nebudem, a hľa kde som teraz? Som rád, že sa sem tam ozve sama a inak do nej rýpem ako prvý. Beriem to ako spestrenie dňa, i keď minule ma to vďaka časovému posunu skoro odrovnalo.

"Lando?" do domu vojde Lara, ktorá mala kľúče od môjho domu pre prípad núdze.Počujem jej opatrné našlapovanie až kým nepríde do obývačky, kde som usadený na veľkom gauči. "Mám sa pýtať prečo meškáš na spoločné raňajky?" nadvihne obočie.Jej kúpa a následné sa presťahovanie do domu vedľa môjho zapríčinilo našu novú tradíciu. Keď sme doma na striedačku jeden robí raňajky a spoločne trávime aspoň jeden deň cez týždeň. Obaja máme toho veľa, s jej náhodným cestovaním do Monaka za Arthurom sa toho nakopilo ešte viac. Snažíme sa spolu tráviť veľa času, ale niekedy to okolnosti nedovoľujú a my ostávame v kontakte aspoň cez mobilné telefóny.

"Prepáč. Len som sa nad niečím zamyslel."

So starosťou v očiach na mňa pozrie. "Je všetko v poriadku?" podíde ku gauči, na ktorý sa posadí vedľa mňa.

"Jasné." upokojujúco sa na ňu usmejem. "Maličkosť, ktorá nehrá veľkú rolu." mávnem rukou.

"Vieš." posadí sa na bok do tureckého sedu aby na mňa videla. "Prehodnotila som čo som povedala, teda nie úplne ale kúsok."

Zamračím sa. "Čo si povedala?" nepamätal som si, žeby niečo zlé povedala o čom by mala premýšľať a prehodnocovať.

"To o dievčatách, ešte v Austrálií." pripomenie mi.

"Lara." zakrútim hlavou. "To je - "

"Nie." skočí mi do reči. "Nemala som právo na teba tak vybehnúť a od toho dňa ma to hnevalo. Je to tvoj život a môžeš si s ním robiť čo chceš a s kým chceš. Som len tlačová referentka, ktorá sa nemá starať - "

Nadvihnem obočie a umlčím ju. "Si v prvom rade moja najlepšia priateľka, ktorá mi nikdy nechcela zle. V druhom rade si tlačová referentka, ktorá je najlepšia na svete a riešiš za mňa problémy, ktoré ani len nemusíš a ja som ti za to vďačný. Správal som sa nerozvážne cez vianočnú prestávku, ale ako som povedal budem sa držať na uzde. Kvôli tebe aj sebe."

"To chcem povedať .... máš právo sa správať nerozvážne. Si človek. Ľudská bytosť, ktorá môže chybiť a mať svoje názory. Nemala som ťa v tom utnúť a rozkazovať ti."

"Lara." chytím ju za ruku, ktorú mala položenú na svojom kolene. "Netráp sa tým. Som človek, ale fanúšikovia si myslia, že ma vlastnia a udupú každú ženu, ktorá sa vyskytne v mojej blízkosti. Viď moju ex. Videla si koľko nenávistných komentárov jej písali pod príspevky. Koľkokrát som videl meme vytvorené z jej fotiek a ja nechcem aby si tým musela prechádzať ďalšia milá, nevinná duša. Preto som to bral tak ako som to bral. Nezáväzné spoznávanie sa, prípadne čosi kúsok viac ale inak nič si od toho ani jedna strana nesľubuje." mám svoje hranice a nebudem pred Larou rozprávať o svojom sexuálnom živote na plnú hubu. To je akoby som sa o sexe rozprával s mojou sestrou. Nie ďakujem.

"Takže sa na mňa nehneváš za ten výstup?" spýta sa s veľkými rozšírenými očami.

Zasmejem sa. "Čosi." stisnem jej ruku. "Vôbec.Budem sa teraz viac zaujímať o kariéru, priateľov a budem si užívať každý moment. Ak sa niekto objaví, budem rád, ale nebudem na to tlačiť."

"Ty?" nadvihne obočie. "Nebudeš na to tlačiť?"

Ruky dám do obranného gesta. "Posnažím sa, ale nesľubujem." uškrniem sa. Keď som niekde povedal, že sa mi ženy hádžu pod nohy, myslel som to smrteľne vážne. Nemusel by som urobiť toho veľa, stačila by jedna nevinná správa, a dané dievča by som mnou von išlo. Hocikde by som jej napísal. Niežeby som to párkrát nevyužil, klamať si nebudeme. Som chlap, ktorý, ako niektoré rady hovoria, má anjelskú a nevinnú tvár, no stále som chlap, ktorý má svoje potreby.

"Všimla som si niečo..." načrtne a nakloní sa viac ku mne. "Si záhadne veľa na telefóne.... nechceš mi niečo povedať?"

Skrivím pery do úškrnu. "Ani nie." uškrniem sa. Zazriem jej prekvapený pohľad. "Nie je o čom."

"Hovor." štuchne do mňa. "Keď povieš, že nie je o čom, tak vždy je."

"Laraaaa." posledné písmenko jej mena natiahnem ako žuvačku.

"Nie. Som tvoja najlepšia kamarátka a mám právo vedieť čo sa deje v tvojom živote. Pýtam sa ako tvoja skoro sestra, nie ako tlačová referentka." nesmelo sa na mňa usmeje. " I keď viem, že je asi pre teba ťažké mi niečo povedať, keď - "

"Nezačínaj." utnem ju hneď na začiatku. "Našiel som jedno dievča na instagrame." jej zdvihnuté obočie kamsi do vlasom ma hneď prinúti opraviť sa. "Kým začneš súdiť, tak ja neviem ako vyzerá."

Nakloní hlavu šokovane dopredu. "Čože? Ty.... " ukáže na mňa. "Ty nevieš ako vyzerá a píšeš si s ňou?" nechápavosť v jej hlase je znateľná a opodstatnená. Doteraz sa Like by Pierre Gasly zmenilo na Liked by Lando Norris a v trištvrte času lajkujem fotky dievčatám, ktoré sú, robia modeling. Mám svoj typ, čo vám poviem.

"Keby si videla jej nohy. Zaručene k takým nohám putuje aj - "

"Dokonči to a podpíšeš si svoju smrť Norris." výhražne na mňa ukáže ukazovákom. "Nebuď ten chlap, ktorému ide len o krásu a snažíš sa zrovnávať jej odhalenú časť k neodhalenej a idealizovanie si ženskej tváre a postavy." mračí sa čo nie je dobré znamenie.

"Som ticho." spojím pery do úzkej línie. "Ale Arthur si ťa tiež nevybral len kvôli tvojej uštipačnosti ale aj kráse." poznamenám.

Pošúcha si pery o seba a hlavu nakloní na bok. "Mal by si sa naučiť, že nie všetko je len o kráse. Zovňajšok je dôležitý, nebudeme si klamať, ale ešte dôležitejšie je aký je ten človek vnútri. V dnešnej dobe sa ale ľudia pozerajú len na zovňajšok. Netrápi ich, že druhá polovička je dutá ako bagandža. Táto generácia, tej ide iba o to aby mala žena veľké prsia, pery, zadok a chudé brucho a naopak ženy chcú od chlapov, aby boli vyšportovaný badboys, ktorí ich budú chrániť a zarábať veľké peniaze. Česť výnimkám. Kam sa podeli hodnoty ako úprimnosť? Dôvera? Gentlemanstvo? Láska? Veľké malé gesta?"

"Nemusí mať žena ploché brucho." ohradím sa.

Unavene sa na mňa pozrie. "Presne také obháňaš po instagrame." šplechne mi do tváre. "Vieš čo by som sa smiala? Keby tá, s ktorou si píšeš nebola ani zďaleka chudá ako vyžla."

"Na tisíc percent bude, pretože už len z tých preukrutne drahých lodičiek a nôh je vidieť, že sa o seba stará priveľmi dobre. Vieš čo ma ale na nej zaujalo najviac?"

"Teba na nej niečo zaujalo, aj keď si ju ešte nevidel?" rypne si do mňa uštipačne. Prečo je moja najlepšia kamarátka? To sa pýtam každý deň.

"Predstav si." zamrmlem. "Zaujalo ma, to ako sa pozerá na svet. Jej názory, ktoré sa schádzajú s mojimi a my sa potom povadíme cez správy a jeden druhému napíšeme, len keď chceme tomu druhému niečo vytknúť. Vie kto som a nebojí sa zo mňa spraviť totálneho hlupáka -

Falošne zakašle. "ktorým aj si." doplní skôr ako stihnem pokračovať.

"Pripomeň mi po tomto rozhovore, že už nie si moja kamoška." sucho odvetím. "Čo tým básnik chcel ale povedať je, že i keď je bohatá tak sa správa ako obyčajný človek a háji práva chudobných."

"A na to si prišiel z fotiek drahých lodičiek?"

"Ako vieš, že má drahé lodičky?"

"Pretože si povedal, že má preukrutne drahé lodičky a logicky mi z toho vychádza, že si ich videl na fotke, keď si nevidel jej tvár. Takže logicky.... Och Lando postrádaš logiku, no ale späť k veci, takže z toho vyplýva, že fotí lodičky, teda aspoň raz za čas."

"Rozumeli by ste si." skonštatujem. "Obe narážate, že nemám logiku aj keď ju mám!"

"Máš ju?" kývne na mňa hlavou. "Úprimne... Máš ju?" znova sa ma opýta načo zavrčím.

"Neznášam ťa."

"Miluješ ma." cmukne."Povieš mi, ako si na to prišiel?"

Rozpoviem jej príbeh o tom, ako som uverejnil fotku grafitov a ona sa do mňa pustila ako doberman. Po celú dobu sa usmievala a ošívala. Išiel som z nej vyskočiť z kože. Tvárila sa ako med.

"Čo?"

"Nič."

"Hovor."

"Svojím spôsobom ju máš rád, aj keď si ju nevidel."

"Nemám." namietnem. "Len ju rád provokujem."

"Rád ju provokuješ, rád jej píšeš, si rád, keď ti odpíše." chytí ma za ruku. "Priveľa slova rád nie?"

"Nemôžem mať niekoho rád, koho som ešte nepoznal."

"Prečo by si nemohol?" opýta sa ma.

"Pretože na to aby som mohol mať niekoho rád ho musím poznať. Áno rád si s ňou píšem a provokujem ju ale to je iné."

"Povieme si o pár týždňov." mrkne na mňa.

Nemalo zmysle protirečiť jej. Lara má niekedy zvláštnu víziu a hádať sa s ňou v jej fáze, je to najhoršie čo človek môže urobiť. Nechám ju v tom, nech si myslí čo chce. Ja sám viem pravdu, ktorá nie je taká ružová ako sa zdá byť. Má na očiach okuliare vďaka Arthurovi, do ktorého je až po uši zaľúbená, ja jej to neberiem, ale sladkosť nech necháva v ich vzťahu a nesnaží sa ju preniesť na mňa a do môjho života.


—————————

⚫️⚪️

❤️ Liked by lara_smith and 287 963others

lando.jpg Je to moja najlepšia priateľa a nechce odo mňa fotku. Mala by sa hanbiť, že? 🙊

zobraziť ďalších 9 785 komentárov

lara_smith Pretože, každý chce fotku od teba pán Norris, práve keď pracujem🙈

—————————

Tentoraz nenapísala nič. Mlčala. Pridal som seba a ona mlčí až za hrob. Keď pridám niečo iné hneď sa ozve a hučí do mňa ako pavián, ale teraz? Ticho pred búrkou? Celý deň som mlčal aj ja. Nebudem sa jej vtierať, keď nedokáže napísať, tak nenapíšem ani ja. Nezaujíma ma. Som chlap, mám svoju hrdosť.

Ako deň plynul nedalo mi to. Moja hrdosť išla od koša tak rýchlo ako sa ukázala a ja som otvoril kolónku s jej menom a napísal jej.

lando.jpg

"Keď pridám niečo normálne vtedy nemáš žiadnu rýpavú náladu?"

Odpoveď dlho neprichádzala. začínal som byť netrpezlivý a o hodinu neskôr som jej napísal znova.

lando.jpg

"Žiješ? Zbombardovali ťa lodičky alebo si chytila horúčku, pretože sa ti nepodarilo kúpiť jeden pár?"

sm.jpg

"Keď ťa nabudúce uvidím zavraždím ťa lodičkou!!!!! Vieš koľko tu je hodín ty naničhodník??? ZOBUDIL SI MA!"

Ihneď naťukám do telefónu aký máme časový rozdiel medzi sebou a zháčim sa. Vôbec som nad tým nepremýšľal, keď som jej písal.

lando.jpg

"Takže je u vás trištvrte na tri ráno?"

sm.jpg

"Nie nie ty Einstein... ÁNO."

lando.jpg

"Prepáč. Naozaj som si neuvedomoval časový posun medzi nami. Mrzí ma to..."

sm.jpg

"Keď už som hore... k tej fotke mám čo akože napísať? Žeby to lepšie nikto neodfotil? Že si konečne vyfotil niečo normálne okrem vandalizmu? Chceš pochvalu?

lando.jpg

"Myslel som si, že budeš nepríjemná, ale ty si extra nepríjemná.... ženská vieš mať niekedy dobrú náladu?"

sm.jpg

"Mám ju na ľudí čo ma nebudia o trištvrte na tri ráno."

lando.jpg

"Keby ti napíšem u vás ráno mala by si príjemnú náladu?"

sm.jpg

"Nie, pretože ide o teba."

lando.jpg

"Ublížil som ti, že si na mňa zlá?"

sm.jpg

"Zobudil si ma.. to je ako posypanie soli do otvorenej krvácajúcej rany."

lando.jpg

"Preháňaš. Ospravedlnil som sa ti za zobudenie"

sm.jpg

"A to ospravedlnenie mi teraz čo? Pričaruje náhradu za stratený spánok?"

lando.jpg

"Môžeš čakať, možno sa tak stane."

sm.jpg

"To ťa skôr tou lodičkou zavraždím."

lando.jpg

"Si násilná a agresívna."

sm.jpg

"Som horská krv drahý, ale taká čo plní svoje vyhrážky."

lando.jpg

"Takže nevylučuješ, že sa ešte stretneme?"

sm.jpg

"Ja teba áno.... ty mňa nie."

lando.jpg

"Nemáš v záujem sa so mnou zoznámiť naživo?"

sm.jpg

"Prečo by som mala? Si ďalší z chlapov, ktorí oficiálne nechodia s nikým a neoficiálne zo všetkými. Takého človeka ja v realite pri sebe nechcem mať."

S pootvorenou pusou pozerám na to čo mi napísala. Neoficiálne chodím zo všetkými? Naozaj si toto o mne myslí? Myslí si to o ne viac ľudí?

lando.jpg

"Máš vysoké nároky."

sm.jpg

"Nemám, ale som stará škola. Chcem sa obklopovať ľuďmi, ktorí vedia čo chcú a idú si tvrdo za svojím cieľom. Takých čo majú odhodlanie a nastavenie. Nepotrebujem pri sebe niekoho kto sa nedokáže sústrediť a robí zbytočné problémy. Rada sa zabavím v rámci hraníc. Ľudia, ktorí sa neuspokoja s odpoveďou nie, nedá sa to, nezvládnem to, je to ťažké. Od partnera očakávam to isté a taktiež vedieť sa o dámu postarať."

lando.jpg

"Nie sme v stredoveku.."

sm.jpg

"Nie sme, ale to chlapa neospravedlňuje od jeho hulvátskeho správania a ignorovania svojej priateľky."

lando.jpg

"Takže chceš niekoho kto sa o teba bude starať ako o kráľovnú?"

sm.jpg

"Chcem byť niekoho kráľovná. Samozrejme, že áno. A ja sa o môjho priateľa budem starať ako o kráľa. Vzťah je obojstranný."

lando.jpg

"Veľa šťastia s hľadaním nemožného...."

sm.jpg

"Všetko je možné Lando. Gentlemani nevymreli, len v sebe skrývajú svoje dobro, pretože sa boja, že budú využití a ublížení."

____________________________

Ahojte ❤️

Pomaly sa dopracujeme k príletu Soraya na ďalší závodný víkend... už v nasledujúcej kapitole sa títo dvaja stretnú bez toho aby o tom Lando vedel. Kedy sa dozvie pravdu?

Dúfam, že sa Vám časť páčila a budete sa tešiť na ďalšiu ❤️

Continue Reading

You'll Also Like

9.1K 615 57
Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice přežila...
3.2K 340 16
„Pieseň vtáka na strome je naozajstnou hudbou, kým pieseň vtáka v klietke je len smutnou napodobeninou." - Indiánske príslovie Som Valentine Vivien R...
23.6K 1K 43
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
3.6K 375 38
Mnoho vody v řece uplynulo a oni už nejsou studenty na škole čar a kouzel v Bradavicích. Naopak, osud si přál, aby se stali řediteli kolejí. Hermion...