Revenge

By SisiiG

74.1K 4.5K 122

- Нямах избор. Той искаше съдружие с Майкъл, а това беше единствения начин. - Това ли беше единствения начин... More

Prologue
Chapter 1 ● Hold on, London, I got back.
Chapter 2 ● I'm the boss.
Chapter 3 ● Forget that night. It will not happen again.
Chapter 4 ● Аre you sure you don't have a temperature?
Chapter 5 ● A woman shouldn't walk around with so many weapons.
Chapter 6 ● I want you.
Chapter 7 ● How has he found out?
Chapter 8 ● Yes, that is blood.
Chapter 9 ● We'll knock the walls, so that to enable our friend to fuck.
Chapter 10 ● Can I kiss you?
Chapter 11 ● Alright, the game starts now.
Chapter 12 ● Look like you've been married for 40 years but with more sex.
Chapter 13 ● Guys we have a serious problem.
Chapter 14 ● Мagic pills.
Chapter 15 ● Shit, I'll die.
Chapter 16 ● He hasn't been with another woman since he met you.
Chapter 17 ● You have a sister?
Chapter 18 ● God, are you okay?
Chapter 19 ● You really are an idiot.
Chapter 20 ● I love you.
Chapter 21 ● I promise, this time I will not miss.
Chapter 22 ● Shit, you're alive.
Chapter 23 ● Dead.
Chaper 24 ● Hi, I'm Harry and I fuck your sister.
Chapter 25 ● Miss me.
Chapter 26 ● God, you're real.
Chapter 27 ● Alone. Again..
Chapter 28 ● We need a plan.
Chapter 29 ● This isn't revenge, Him. This is obsession.
Chapter 30 ● Marry me?
Chapter 31 ● God , why are you doing this to me ?!
Chapter 32 ● Did the great Harry Styles was worried about a woman?
Chapter 33 ● Hold Princess, I beg you.
Chapter 34 ● He changed her life!
Chapter 35 ● I want Harry.
Chapter 36 ● I knew, you would call me.
Chapter 37 ● I know where your dad is.
Chapter 38 ● I hate you. You're a monster.
Chapter 39 ● The truth.
Chapter 40 ● Fairytale.
Chapter 41/End of part one of the story.
Prologue
Chapter 1 ● There is a fire.
Chapter 2 ● Showtime.
Chapter 3 ● Don't tell me, that everything will be fine.
Chapter 4 ● We could try.
Chapter 5 ● Come on, say it .
Chapter 6 ● Drugs.
Chapter 7 ● I miss you.
Chapter 8 ● I know who did it.
Chapter 9 ● In danger!
Chapter 10 ● Run.
Chapter 11 ● I don't want to see you!
Chapter 12 ● Purge!
Chapter 14 ● You're crazy!
Chapter 15 ● Let's try.
Chapter 16 ● A normal couple.
Chapter 17 ● Revenge.
Chapter 18 ● Maybe a little..
Chapter 19 ● Mistake.
Chapter 20 ● Beside me. Forever.
Chapter 21 ● Love..love..
Chapter 22 ● Why do you think I've forgiven him ?

Chapter 13 ● "You smash their hearts in your feet."

785 60 1
By SisiiG

- Преди да кажеш какъв е проблема, трябва да ти кажа нещо. - прекъсна ме Лео. - Разбрах коя е била главната лекарка, която е казала, да те излъжат за Ема. Била е Наталия, Хим.
-Наталия? - попитах. - Нашата Наталия? Моята Наталия?
- Какво смяташ да правиш,Хим? - попита ме притеснено Дилън.
- Връщаме се в Лондон. Дилън,ти първо ще отидеш до Барселона,за да вземеш Ема. - избегнах въпроса му и се отправих към вратата.
- Не отговори на въпроса ми. - спря ме той, преди да изляза.
- Пази дъщеря ми. Ако нещо и се случи ще те убия.

НГТ


Наталия Кобилкина бедоста добър прогресиращ лекар. Развиваща се доста добре в сърдечната хирургия и психологията. Беше щастлива. Току що бе спасила поредния живот, но все още я беше яд, че не можа да помогне на един човек,който много обича. Човек, който промени живота ѝ. Човек, който я накара да вярва, че всичко е възможно.
Тя съжаляваше за това,което направи. Съжаляваше,че излъга, но нямаше друг избор. Съсипа едно семейство, но спаси два живота. Поне така си мислеше тя. Или поне така ѝ се искаше да мисли, за да не се обвинява.
Най - сетне стигна кабинета си. Отвори вратата с усмивка, очаквайки да намери вътре стажантката си, която да я поздрави за поредната успешна операция. Вместо това тя намери стажантката си вързана за един от столовете. От нея се стичаше кръв. Тя хлипаше тихо, до колкото и бе възможно, и погледна Наталия с очи пълни със страх. Погледна нагоре и завари момичето, чийто живот бе спасила, преди толкова много години, но и, чийто живот съсипа, отнемайки ѝвсичко което имаше.
-Радвам се да те видя Наталия. Имаш доста добра стажантка. Познава частите на тялото си перфектно. Мисля,че преди малко уцели черния ѝдроб. - засмя се тя.
- И аз се радвам да те видя Хим. След като си тук, явно си разбрала какво е станало. Отне ти доста време. - засмя се лекарката.
- Вярвах ти. - прошепна Хим,взе черния пистолета и погледна Наталия в очите.
- Знам. - прошепна тя. - Хим,това е между мен и теб. Тя няма нищо общо. - каза лекарката и посочи кървящото момиче. - Позволи ми да и помогна. - каза тя с очи пълни със молба. Хим се засмя и насочи пистолета към момичето. Натисна спусъка и уцели момичето в рамото. Момичето изпищя от болка. От очите и се стичаха все повече и повече сълзи, докато на лицето на Хим, път си проправи надменната усмивка.
- Колко много ми липсваше това. - засмя се тя и се завъртя на стола, на който седеше. - Сега, ако не искаш да продължавам, по - добре започвай да говориш, защото много добре знаеш на какво съм способна. - намигна ѝ тя. Наталия вдиша дълбоко и после издиша. Седна на стола,до раненото момиче,и ѝ каза,че всичко ще бъде наред.
- На твое място не бих и давала напразни обещания.- обади се Хим и отново уцели момичето, този път в крака.
-Достоточно. - извика Наталия. -Е? Какво искаш да знаеш Химена? - попита тя,готова да говори. Хим се усмихна победоностно. Знаеш, че ще я пречупи.
- Защо? Защо ме излъга? Защо ми го причини?
- Не исках.

Ретроспекция


Наталия беше в женската тоалетна,на втория етаж,на една от най - елитните болници в Лондон. Беше щастлива. И с право. Най - добрата ѝ приятелка сеомъжваше след седмица и беше щастлива. Истински щастлива. Докато миеше ръцете си, вратата се отвори. В огледалото, тя видя един от най - страшните си кошмари.
-Спокойно,секси докторке. Няма да те нараня. - прошепна Майкъл.
- И думите ти трябва да ме успокоят, така ли?- попита със сарказъм тя.
- Ако пред мен,стоеше човек,убил повече хора отколкото някога си виждала, не бих използвал сарказъм. - каза той и се приближи. - Искам да направиш нещо за мен.
- Защо си мислиш,че бих направила каквото и да е за теб. - попита Наталия.
- Защото обичаш Химена и искаш тя да е добре. - подсмихна се той. Тя въздъхна и го погледна въпросително. - След малко линейка ще доведе Хим. - започна той, но беше грубо прекъснат.
- Глупак. Какво си и направил пак. - ядоса се тя, а Майкъл врътна очи.
- Слушай,нямам никакво време. Прецтои ѝ да се изправи пред нещо много по - страшно от мен и колкото да не ти се вярва,искам да ѝпомогна. Но за целта ще ми бъде нужна помощта ти. Така че ще ми помогнеш ли, или не? - извика ядосано той.
- Какво трябва да направя?

Край

-Майкъл. - прошепна Хим. - Бил е той?
- Да. Той поиска от мен,да убедя всички,че си изгубила детето. Дори теб. - прошепна виновно тя. Химена стана от стола и взе пистолета си. Тръгна през вратата и точно преди да излезе, се обърна към старата си приятелка.
- Погрижи се за нея. Наистина е добра. - каза и се обърна, но отново беше спряна.
- Знаеш, че не бих направила нищо което да те нарани,нали? - попита с надежда Наталия.
- Но го направи. - отговори ѝХимена.
- Хим, аз се преместих от Москва в Барселона, заради теб. А после и от Барселона в Лондон, само и само, за да мога, да ти помогна. Никога не бих направила нещо,ако не е за твоя безопасност. - Химена поклати глава и въздъхна.
- Пази се. - прошепна Хим и излезе от стаята. Вече и омръзна да я лъжат. Има прекалено много проблеми пред себе си, за да мисли постоянно, дали всичко не е поредната лъжа на Майкъл. Излезе доста ядосана от болницата и се запъти към второто най - скъпо, за нея, в този живот. Ферари. Отвори малкия багажник и изкара бутилка уиски. Отвори я и отпи бавно. След това пак и пак, и пак, докато най - сетне не се успокои. Взе телефона си и набра Майкъл. След няколко секунди той вдигна.
- Радвам се да те чуя,скъпа. - каза надменно, както винаги, той.
- Кога ще престанеш да ме лъжеш? - извика тя. - Майкъл, ние работим заедно. Един екип сме, за бога. До кога ще ме лъжеш? Не ти ли омръзна?
- За какво, по дяволите, говориш,Хим?- извика най - сетне той.
- Току що бях при Наталия. - извика тя и отново отпи от бутилката. - Тя ми каза всичко, Майкъл. - той въздъхна и удари главата си в стената. Искаше да и каже лично за това, но вчера бяха толкова близки и просто не можа да ѝ каже.
- Не трябваше да разбиращ така. - прошепна той, но достатъчно силно, за да го чуе.
- Мислиш ли?! - попита саркастично тя.
- Казах ти го и преди трябваше да те махна от Лондон. А това беше единственият начин. - опита се да ѝ обясни той, но тя не му даде шанс.
- За бога, Майкъл, осъзнаваш ли,че ние сме много по - силни от Дес. И тогава можехме да го победим и сега можем. Какво чакаме, за бога, да ни убие ли?
- Повярвай ми Хим,не го познаваш. Аз съм нищо в сравнение с него. Не знаеш на какво е способен. А тогава беше още по - ядосан от колкото е сега. Беше готов да избие всички, за да стигне до теб Той дори... - млъкна преди да довърши.
- Той дори какво,Майкъл? Какво? - извика тя.
- Съжалявам. Трябва да затварям. Звънни ми, когато си по - спокойна и не толкова пияна.- каза и затвори телефона.
- Мамка му. - извика Хим и хвърли телефона в земята. Той се разби на малки парченца точно в краката ѝ. Тогава се сети за думите на Дес. „ Разбиваш сърцата им, в краката си. В този случай, кой е по голямото чудовище, Химена? Ти или аз?"- Какво правиш Химена. Продължаваш да си играеш с Майкъл и Хари. Дори и с Дерек. Те не заслужават това.

Майкъл,току що бе пристигнал в Лондон,когато Хим му се обади. Не искаше,да стане така. Не искаше,тя да му е сърдита, защото това го мотивираше все повече и повече да я спечели. А това, от своя страна, го караше да се влюбва по - силно и по - силно в нея. Беше готов на всичко за нея. Беше луд по нея. Това го плашеше до смърт, защото беше невъзможно да я познаваш и да не се влюбиш в нея.

Хари от своя страна, пък стоеше сам в стаята си и се чудеше, защо Хим го отсвири така. После изведнъж му съобщи,че се връщат в Лондон. И ето го сега. Стои в старата им стая,пълна със спомени. Точно за това избяга в Ню Йорк. Искаше да я забрави, до колкото му позволяваше сърцето. Но всички знаем,че бягството само влошава нещата. Всяка нощ през тези три години, се чудеше какво ли щеше да стане, ако я бе спрял този път. Ако отново и беше казал,колко много я обича. Ако не я бе оставил да си тръгне. Но тя го направи и той не можеше да я вини. Можеше само да и покаже, колко много я обича, но преди това имаше нужда от отговори. И знаеше кой може да му ги даде. Взе телефона си и набра номера на най - омразния си човек.
-Колко странно, току що говорих с годеницата ти. О, извинявай. Бившата ти годеница. - засмя те мъжа от телефона.
- Не забравяй,че и по телефона ще те гръмна без да ми мигне окото. - ядоса се Хари.
- Не,Хари,не би. Защото тогава,Хим никога няма да ти прости. Колкото и да не искаш да си го признаеш, аз и тя сме свързани. Да ти кажа често,мисля,че ти е простила онова,което направи пред магазина. - подигра му се мъжа.
- Откъде? Как? Ти? Трябваше да се сетя по - рано. - поклати глава Хари. - Защо си говорил с Химена. Какво,по дяволите,правиш?
- Защо не дойдеш да ме попиташ лично?
- Къде си? - попита Хари.
- Мисля,че знаеш къде е имението ми. А и тук има един човек, който умира да те види.

Continue Reading

You'll Also Like

626K 29.8K 54
Taehyung is appointed as a personal slave of Jungkook the true blood alpha prince of blue moon kingdom. Taehyung is an omega and the former prince...
106K 2.1K 31
In the whirlwind world of basketball and broken promises, Nailea finds herself at a crossroads as she prepares to transfer to the same college as Pai...
960K 31.9K 59
𝐒𝐓𝐀𝐑𝐆𝐈𝐑𝐋 ──── ❝i just wanna see you shine, 'cause i know you are a stargirl!❞ 𝐈𝐍 𝐖𝐇𝐈𝐂𝐇 jude bellingham finally manages to shoot...
911K 38.5K 80
Maddison Sloan starts her residency at Seattle Grace Hospital and runs into old faces and new friends. "Ugh, men are idiots." OC x OC