Kiskori Barátok.. ~ Tom Kauli...

By TomKaulitzbabee

13K 584 285

Katherine Arnold vagyok. 18 éves lány, aki éppen ebben az évben járta ki a gimit. Berlinben élek a szüleimmel... More

Végre, elballagtam
Halál és költözés?
A költözés napja
Vacsora
Emlékek felidézése
Pizsi parti?
Álmok és rossz emlékek
Koncert, és Buli..
Már másodjára..
Ez meg mit keres itt?
A hülye paparazzik..
Interjú?
Kati Schiffer, mi?
Jobb barátot nem is kívánhatnék..
Zimmer 483
Hogyan tovább?
2008. június 17
Hiányzott a másik felem..
Furcsa férfi
Bár ne lettem volna olyan kíváncsi..
Jealous Girl
Igen, Naya?
Bárcsak nem álom lett volna
Akibe beleszerettél, vagy az akivel felnőttél?
Theo
Mi van veled, Tom?
Ez volt mind 5 nap
Ez most komoly, Katherine?
Katheo
Tom's jealousy
Naya az a szúnyog, mi?🔞
Újra a tiéd akarok lenni, Tom Kaulitz
With him, without him
Hirtelen szakítás
Déjà Vu

Boldog szülinapot anya!

329 15 2
By TomKaulitzbabee

Már hetek teltek el, hogy Tommal szakítottunk. Nem beszéltünk, még csak nem is láttuk egymást az eset óta. Bill egy párszor be nézett hozzám, és nálam is aludt. Már anyám is tud az esetről, hogy mi történt köztem és Tom között. Bill anyja is tud róla.

Nem vagyok a legjobb bőrben mióta elváltak útjaim Tommal. Alig eszek, hetente csak 3-szor, napokig nem fürdök vagy nem mosok fogat, egésznap a szobámban fekszek és a TV-ben nézem a műsorokat, esténként nem alszok. Viszont ha úgy tartja kedvem, akkor elszoktam menni hajnalban sétákra, a parkba. Ezt mind úgy, hogy a füles a fejemen, benne pedig a zene, én pedig csendesen a gondolataimmal együtt sétálgatok egyenesen a parkba és érzem a hajnali szellőt a testemen.

Viszont holnap lesz anyám szülinapja. Apa is haza fog jönni. Örülök, hogy megünnepeljük anyunak a születésnapját.. de Kaulitzék házában. Már rég lebeszéltük, hogy a parti ott lesz. Bill beszélt velem, és azt mondta hogy Tommal kapcsolatban majd elrendezi a dolgokat. Egy kicsit még féltem, ugyanis féltem, hogy összeveszek Tommal, és elrontom a szülinapját az anyámnak. Minden a túlgondolásomban benne volt, amire csak lehetett gondolni. Remélem nem lesz semmi ilyesmi.

Apámmal, és a többiekkel azt terveztük, hogy anya majd munka után egyből az ikrek házához megy, és mi már ott fogjuk várni feldíszített házzal. Én Billel megyek el venni kellékeket, olyasmit mint lufi, és még pár díszt. A többiek addig otthon csinálnak valamit.. Már vártam a másnapot, kíváncsi voltam anya reakciójára.

Másnap

Ma délután már a fiúk házában voltam apámmal. Tom nem volt otthon, elment gyakorolni a stúdióba. Én Billel leléptem díszekért. Az út közben dumáltunk.

- Biztos nem lesz semmi baj köztem és Tom között? - kérdeztem tőle aggódva.

- Nem lesz semmi. Beszéltem vele, és ő sem tervezett beszélni veled. Ígérem, hogy nem fog elcseszni semmit. - mosolygott rám miközben megfogta a vállam.

- Rendben.. - egy kicsit csendben maradtam - Csak, tudod.. félek. Mi van ha összeveszek vele, és ezáltal elrontom a partit? - ráztam meg a fejem.

- Nem fogod elrontani. Nyugizz, és gondolj arra, hogy anyukád milyen boldog lesz mikor meglátja mit műveltünk. - ölelt át a vállam felett nyugtatás képpen. Én csak rá mosolyogtam, majd visszaöleltem a háta körül.

Nem sokkal később be értünk a boltba. Vettünk színes lufikat, és lógós díszeket. Néztük a szívó szálakat is, abból is vettünk párat. Poharat is, és tányért is vettünk, mindegyikre azzal a felirattal hogy "Boldog szülinapot!". Majdnem 1 óra múlva elindultunk haza, mivel, persze nem csak kellékeket vettünk.. becsúszott egy pár arc maszk, 1 parfüm, szempillaspirál és egy tus.
Haza ballagtunk, közben pletykálgattunk amiket a napokban hallottunk.. ez sose maradhat ki. Végül haza értünk. A többiek valami fröccsöt készítettek, közben kiderült hogy Tom is haza ért. Le tettük a díszeket az asztalra, a többit pedig sunyiban felcsempésztük Bill szobájába. Közben Tom szobája mellett is elmentem, és egy csukott ajtón keresztül szivárgott ki a hangos zene.

Egy kicsit visszatért a depressziós énem, de mikor megláttam ahogy Bill nevet valamin a szobájában, mivel ő hamarabb ért be, egyből visszatért a normál énem. Bill mindig boldoggá tett, és ezt most is sikerült megtennie. Megint boldogabbnak éreztem magam. Aztán megláttam, hogy Bill min kacagott annyira.. Hogy őszintén mondjam, nem tudom mi volt rajta annyira vicces, de mint legjobb barátok, röhögtünk a semmin.

Annyit láttam, hogy Bill fogta az egyik arcmaszkot a kezében, ami ki szakadt út közben, és egy újságon landolt. Pontosabban Tom szerepelt az újságban, és az ő arcán végződött, amitől át ázott a lap, és eltorzult lett Tom arca. Bill már a földön feküdt a röhögéstől, közben mondott mellé idióta dolgokat, ami annyit segített hogy mellette feküdjek és a hasamat fogjam a fájdalomtól.
Bárki bármit mond, a legjobb fájdalom az, amikor annyira nevetsz, hogy elkezd tőle fájni a hasad. Majd Simone kopogott az ajtón, és mosolyogva nézett ránk.

- Jól vagytok? - kérdezte, miközben neki dőlt az ajtó fél fának.

- Nem. - szakadt Bill, miközben levegőért epedezve és piros arccal nézett az anyjára.

- Azt látom. - sóhajtott, boldog értelemben. (Nem félreérteni). - Katherine, hamarosan jön az anyukád úgyhogy kapjátok össze magatokat. - szólt Simone, miközben rá nézett Bill asztalára és meglátta az arcmaszkokat.

- Ezek mik ha? - mosolygott miközben végig nézte őket. Aztán át tért a szempillaspirálra és a tusra. - szóval ezért nem volt visszájáró.. - majd észrevette Tom eltorzult fejét. - Ez Tom? - kérdezte

Mi Billel csak egymásra néztünk és nevettünk megint.

- Igen. - válaszolta meg végül. Aztán nehezen, de abba hagytuk a nevetést. Aztán Tom be toppant.

- Mi van velem? - nézett anyjára kómás fejjel.

- Semmi, inkább menj és mosd meg az arcod. - mosolygott rá az anyja. Én néztem Tomot, aztán a szemei megakadtak rajtam.

Simone megnézte, hogy Tom mit néz annyira, majd rám nézett.
- Na, oké Tom menj és moss arcot. - tolta ki a szobából.

- Jó.. - mosolygott rám, majd az anyjára, és sarkon fordulva a fürdő felé vette az irányt.

Bill engem nézett, nehogy szomorú legyek. De én csak a padlót bámultam, egyik térdemet magamhoz szorítva, és eltakartam ahogyan mosolyogtam..

- Úgy látszik valaki örül hogy látott valakit.. - ütögette meg a vállam Bill. Majd rá pillantottam.

- M-Mi? Nekem beszélsz? - kérdeztem a szemöldökömet felhúzva.

- Jaa, nem, a falnak. - mosolygott.

- Még mindig haragszom rá.. de már hiányzott az hogy a közelébe legyek.. - közöltem, amitől csak vörösödtem.

- Ahww, gyere ide. - húzott magához Bill, majd át ölelt oldalról. - Tudtam hogy nem utálod te őt annyira! - simogatta meg a hátam. Én a vállára hajtottam a fejemet..

Még beszélgettünk egy kicsit, majd Simone szólt, hogy menjünk. Le rohantunk a konyhába, ami fel volt gyönyörűen díszítve. El bújtunk a konyhapult mögé, és vártuk mire megjön. Alig telt el pár perc, mire nyitódott az ajtó. Anya lépett be rajta, mi pedig előbukkantunk és mindnyájan mondtuk hogy "Boldog születesnapot!". Anyám egy kicsit megijedt, majd nevetett.

- Köszönöm! - szólalt meg, majd először engem, majd apát ölelte meg. És így sorjában a többieken.

Egy kicsit beszélgettek a felnőttek, ameddig én és Bill beszélgettünk a kanapén. A kanapé másik felén Tom ült, és babrált valamit a kis Nokiáján, de éreztem, ahogyan néha-néha hosszas pillantásokat vetett rám. Majdnem fél óra múlva mentünk felvágni a tortát.

Köz tudott hogy A Kaulitzék konyhája nagyon kicsi. Nos, igen, alig fértünk el, így nekem Tom és Bill közé kellett be fúródjak. A kezünk, még az ujjaink is összeértek Tommal, amitől néha egy kicsit zavarba jöttem. Centiméterek sem voltak köztünk.

El énekeltük a Boldog Szülinapot dalt, aztán anya felvágta a tortát. Csoki torta volt, marcipán bevonásával. Finoman és boldogan megettük, és közben még mindig Tom mellett álltam. Billel beszéltem, említettem halkan azt is, hogy Tom milyen közel volt hozzám. Megint éreztem a pillantásait a tarkómon, mikor nem figyeltem.

Aztán, persze jött a fröccs. Nos, nem tudom mit raktak bele a felnőttek, de az biztos, hogy meg volt mérgezve. Én is ittam 2 pohárral, de fura ízű volt. Mintha bele préselték volna egy kóbor ázott kutyának a le nyírt szőrét. Bírom az alkoholt, de ez nagyon rossz volt.. persze, nem kellett aggódni, hogy nem fog elfogyni. A szülők be tolták alig negyed óra alatt.

Mikor bele ittam elsőnek, csak fintorogtam Billnek, és hallottam, ahogyan Tom nevetett egy kicsit mellettem, majd ő is bele ivott a pohárba. Éreztem a parfümét, amit mindig úgy imádtam.. a tekintetével is sokszor találkoztam, és éreztem is magamon. Olyan jó érzés volt, hogy megint közel volt hozzám, olyan.. megnyugtató. Mintha, elvesztettem volna az egyik felem, most pedig visszakaptam. És ez jól esett.

Viszont ám már eléggé későre járt, olyan hajnal 1-2 körül, úgyhogy hazamentünk. Elköszöntem Billtől, és megbeszéltük a következő "egymásnál alszunk" haditervet.
Aztán leléptünk..

Boldog voltam, hogy anya milyen jól érezte magát a születésnapján. Örültem, hogy örült. Billel is jót nevettem, ami már hiányzott. Tommal is találkoztam.. és hirtelen visszajött a boldog énem, amit nem csodálok.. eleve ketten voltak az életem legfontosabb emberei, és ők ikrek. Mind a kettőjüket ugyanúgy szeretem, és őszintén.. mikor összevesztem Tommal, és amint meghallottam hogy elment, csak összetörtem, és a szívem darabokban hevert. A felem elveszett, és most visszakaptam egy pár órára.. De vajon vissza tudom kapni, úgy.. mint régen?

_________________________________________________
Halii! Úgy volt tegnap teszek fel részt, nos hajnal 1-kor végeztem vele, de bealudtam mielőtt posztoltam volna. Itt lenne, és szerintem őszi szünet folyamán jönni fog még egy rész. És hihetetlenek vagytok, már meg van a 4k olvasó a könyvön! Nem bírom elhinni! A könyv egy pár napja lett 2 hónapos.
Imádlak titeket!
És..
R.I.P Matthew Perry 🕊🖤
Nagyon szerettem ezt a színészt, a " barátok"-ban játszott. Szomorú vagyok hogy meghalt, nem ezt érdemelte.
🕊🖤

2023.11.02.
1391 szó.

Continue Reading

You'll Also Like

720M 11.4M 114
Tessa Young is an 18 year old college student with a simple life, excellent grades, and a sweet boyfriend. She always has things planned out ahead of...
360K 10.5K 78
━━www.𝗳𝗶𝗲𝗿𝘆𝗱𝗿𝗮𝗴𝗼𝗻.com -. CHARLIE WEASLEY ' don't pull that face, it's a puppy ' : : one loves animals the other is...
5.1K 216 21
Ella Brooks vagyok. Miután új osztálytársak érkeztek az osztályomba teljesen megváltozott az életem. Vajon kik lehetnek azok és hogyan is változik me...
6.9K 270 23
Sziasztok első közös könyvem @nemethilla-val kövessétek sokan!❤️☺️ INFORMÁCIÓK: -Saját szerzeményem @nemethilla-val. -Romantikus könyv. -korhatára...