WHAT ABOUT US / LN4

By tondasmrdi

12.8K 384 25

Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil jej... More

CAST
PROLOGUE
002
003
004
005
001
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
018
019
020
021
022
023
024
025
026
027
028
029
030
031
032
033
034
035
036
037
CHRISTMAS SPECIAL

017

265 9 2
By tondasmrdi

Hailey's POV

Vzbudila jsem se a vedle sebe v křesle jsem viděla Norrise, který byl v polospánku a měl roztomile rozcuchané vlasy,a tak jsem se musela uchechtnout.

Ale bohužel díky mému uchechtnutí se Norris probudil ze svého polospánku a já dnes poprvé viděla jeho červená oči a kruhy pod očima, díky nevyspalosti.

" Dobré ráno. Co tady děláš?" Zeptala jsem se ho s menším úsměvem na tváři, což mu na tváři taky vykouzlilo úsměv.

" Nenene. Já se ptám." Namítl a já se lehce zasmála a gestem svýma rukama jsem ho pobídla k mluvení.

"Co děláš dneska večer?" Zeptal se mě a já se znovu uchechtla a podívala se na něho,a tak jsem zjistila, že svojí otázku myslí smrtelně vážně.

"No. Nic. Proč?" Norrisovi se jenom vykouzlil úsměv na tváři a já byla ponechána ve zmatenosti.

" Dobře. Tak buď připravená ve čtyři večer před hotelem." A bez jakýchkoliv dalších slov odešel a já byla ještě více zmatenější než předtím.

Když Norris nechtěně práskl dveřmi,tak se vzbudil Pablo, kterého jsem si všimla až teď. A on taky vypadal dost zničeně.

" Dobré ráno." Pozdravila jsem ho a viděla jsem,jak si unaveně protřel oči a opřela se svýma rukama o postel.

" Dobré. Jsi v pořádku? Včera toho bylo celkem dost, takže se chci ujistit."Lehce jsem se na Pabla usmála,zvedla jsem se a sedla si vedle něho.

" Jsem v pořádku. Jen mě mrzí, že jsi to ty a Norris odnesli nejvíce." Na chvíli jsem se odmlčela a čekala,jestli Pablo něco  řekne,ale neřekl. A tak jsem pokračovala dál.

" Když je řeč o Norrisovi. Co tady dělal celou noc?" Zeptala jsem se ho a Pablo se na mě šibalsky usmál.

" Po tom co jsi měla svůj divnej kolabs, mi Lando pomohl tě sem dostat. A taky se sám nabídl, že tě přes noc pohlídá. Víš, Hailey. Mě přijde jako hodnej a milej kluk,kterej udělal strašnou chybu . A teď se jí snaží napravit,ale ty mu to musíš povolit. Musíš ho pustit dovnitř, jinak se nikdy neudobříte." Řekl mi Pablo a mně to dalo důvod se nad tím celkem hodně zamyslet.

Zamyslela jsem se nad tím natolik, že jsem Pablovi zapomněla odpovědět na tu jeho velkou odpověď. Ale zároveň jsem se vzpomněla na to,co mi Norris před malou chvílí řekl a najednou mě zastihl pocit štěstí a natěšení. Nemůžu se dočkat na dnešní večer, který strávím s Landem Norrisem.

[---------]

Byli čtyři hodiny odpoledne a pomalu se stmíválo , zatímco já čekala na až mi Norris zavolá. Ale místo zavolání mi napsal.

Lando Norris

Lan:
Už stojíme před hotelem. Můžeš jít dolů.

Na zprávu jsem mu dala jenom zobrazeno a s nadšením v mé tváři jsem seběhla schody dolů a vyšla hlavním vchodem ven.

Můj úsměv se ještě rozzářil, když jsem viděla, že Norris není sám. Ale je s ním i jeho nejlepší kamarád a můj blízký kamarád Max Fewtrell a Ria,kterou jsem si oblíbila ještě více.

Přišla jsem k ním a první se podívala na Norrise s usměvavým,ale i překvapeným pohledem.

" Ahoj. Všichni se už známe, takže nemusím nikoho představovat,ale už musíme jít nebo nám ujede metro." Řekl mi Norris,chytil mě za ruku a všichni čtyři jsem běželi dolů k metru a já pořád byla zmatená.

" Kam to jdeme?" Zeptala jsem se všech tří,ale hlavně Norrise, který mě díky bohu dnes vytáhl ven, jinak bych umřela nudou.

" Neboj bude to zábava." Ujistila mě Ria,a tak jsem jí uvěřila, protože je to taky dívka. Ale kdyby to řekl Max,tak bych se už trochu obávala.

Nestihla jsem říct nic jiného, protože přijelo metro,do kterého jsme rozděleně nastoupili, protože tady bylo až moc lidí a já skončila s Norrisem a Ria s Maxem.

Uvědomovala jsem si, že by mě někdo mohl poznat a Norris si toho taky všiml,a tak si sundal svojí bílou kšiltovku a dal mi ji na hlavu a já se na něho překvapeně podívala.

" Co to děláš? Poznají tě." Upozornila jsem ho,ale mu to nějak nevadilo. Jenom se na mě roztomile usmál a já vůbec nechápala,odkud se to jeho štěstí bere.

" Mám kapuci Hornerová. A ty ne. Buď v klidu. Nikdo si nás nevšimne. Jsou moc zaneprázdněni díváním se do telefonu nebo posloucháním písniček." Řekl mi a já se na něho usmála.

Většina lidí vystoupila na dalších dvou zastávkách,a tak jsme se s Riou a Maxem zase spojili a mě to nedalo a musela jsem se znovu zeptat.

" Lidi prosím. Kam to jedeme?" Dívala jsem se na všechny tři,ale Ria a Max se synchronizovaně podívali na Norrise, takže hádám, že je to na něm aby mi odpověděl.

" Je to překvapení. Za chvíli sama uvidíš. Neboj se Hornerová. Netáhneme tě někam do temné uličky,abychom tě tam mohli zabít." Zavtipkoval Norris a já měla strašnou chut mu to vrátit.

" No u tebe si nejsem tak jistá." Řekla jsem mu a tím jsem rozesmála Riu I Maxe,ale Norris se na mě podíval uraženě. " No co. Ty jsi zavtipkoval. Já musela taky. Tak už to chodí. Smiř se s tím." S posledním větou jsem ho lehce bouchla do ramene a on se konečně usmál.

Jak Norris sám řekl,tak jsme po chvíli vystupovali na nějaké stanici a já neměla ponětí,kde to jsme.

Když jsme vyšli schody z metra na čerstvý vzduch,tak první věc co jsem viděla byl obrovský kolotoč a spoustu dalších atrakcí. A až teď mi došlo, že mě Norris a ti dva vytáhli na pouť.

" Tak Hornerová. Vítej na Londýnské pouti. Jedna z nejzábavnější poutí v Anglii. Takže kam bys chtěla jít první?" Zeptal se mě Norris a já se na něho lehce usmála.

Před mojí konečnou odpovědí jsem se kolem se porozhlédla a dívala se na cedula,na kterých stály jmenovky daných atrakcí a jedna se mi dost zalíbila.

" Pojďme na motokáry." Odpověděla jsem a všichni čtyři jsme se rozeběhli k motokáram. Zaplatili jsme za vstup a usadili jsme se do čtyř malých vozů.

Seřadili jsme se na startu a když zhasla červená světla,tak jsme začali závodit. Já a Norris jsme závodili hlavně mezi sebou a Max a Ria se k nám někdy přidali,ale byli většinou pozadu.

Odjeli jsme pět kol a já projela cílovou čarou jako první,ale bylo to fakt o kousek.

Vystoupila jsem a pomohla Norrisovi,abych se mu pak mohla vysmát. A to jsem taky udělala, protože jsem na tohle vítězství čekala 2 roky.

" Přiznej si to Norrisi. Jsem prostě lepší závodník." Řekla jsem mu s menším výsměškem a on se lehce uchechtl.

" Nechal jsem tě vyhrát." Zalhal mi a já se zasmála, protože jsme oba věděli, že měl na téhle krátké trati se mnou dost trápení.

" Hej lidi. Pojďme do Horror housu." Navrhla Ria,a tak jsme se zase všichni rozeběhli k Horror housu,kde jsme zaplatili a vešli jsme dovnitř.

První chodby nebyly tak strašidelné,ale za rohem jedné chodby nás vystrašil klaun a já díky tomu chytla za ruku Norrise a pevně ji stiskla.

A tak jsme šli až na konec tohoto strašidelného bludiště. Byli jsme trošičku vystrašení ,ale byl to jenom malý dům, takže to nebyla taková hrůza.

Vyšli jsme ven a já si všimla,jak Max kývl na Norrise a potom se podíval na Riu.

" Hele máme celkem hlad. Půjdeme něco objednat na jídlo." Řekl nám Max a společně s Riou odešli ke stánku s občerstvením a já se nechápavě podívala na Norrise.

" Víš Hornerová, už mám toho našeho nepřátelství pokrk. A rád bych byl taky tvůj kamarád a ne jenom nepřítel číslo 1. Tak co říkáš?" Zeptal se mě s nervozitou v hlase a já se na něho jenom usmála.

" Myslím, že máš pravdu. Ukončeme to naše nepřátelství. Takže kamarádi?" Nastavila jsem k němu ruku a čekala co dál udělá.

"Kamarádi." Potvrdili jsme to normálním potřesem ruky a oba jsme se na toho druhého usmáli.

Jsem ráda, že já a Norris jsme se nějak udobřili. Dalo se to udělat i dříve,ale já potřebovala čas a on potřeboval prostor. A teď si myslím, že jsme se trefili perfektně.

Continue Reading

You'll Also Like

17.1K 748 73
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
8.8K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
152K 4.6K 80
Starostlivý bratr, Dani. Vicky, typická dívka, která je závislá na sociálních sítích, Snapchat. Neymar, nejlepší kamarád Daniho a jeho rodiny, až n...
2.1K 201 18
Fandím mu, co se objevil ve formulích. Stejnou dobu se mi líbí. Ale uběhlo 15 let, než jsem jela na své první závody. Potkám ho?