WHAT ABOUT US / LN4

tondasmrdi द्वारा

12K 362 18

Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil jej... अधिक

CAST
PROLOGUE
002
003
004
005
001
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
017
018
019
020
021
022
023
024
025
026
027
028
029
030
031
032
033
034
035
CHRISTMAS SPECIAL

016

281 7 0
tondasmrdi द्वारा

Lando's POV

" Hailey? Hailey!!" Zeptal jsem se jí znovu,ale ona mi neodpověděla a já nevěděl co mám dělat.

Naštěstí si toho její kamarád Pablo hned všiml a začal s ní třást a mluvit na ni. A když se Hailey probudila z jejího divného tranzu,tak jsem si oddechl a ulevil si.

" Sakra. Musíme jít." Oznámil mi a začal se zvedat,ale já jo zastavil.

" Svezu vás k vašemu hotelu." Nabídl jsem se a Pablo na mě jenom kývl, nějak se propletl mezi sedačkama a šel za starší paní, která vypadala jako Španělka, takže podle mě je to jejich třídní.

Viděl jsem,jak se s ní začal domlouvat,a když ta starší paní kývla hlavou nahoru a dolů,tak se Pablo rychle přemístil zase zpátky k nám.

Když k nám přišel,tak si položil jednu svojí ruku na rameno Hailey a ta se na něho hned podívala.

" Tak pojď. Půjdeme zpátky. Tam budeš v bezpečí." Hailey na Pablova slova jenom kývla,zvedla se,dala si jednu ruku kolem jeho ramen a on ji dal ruku kolem pasu a já byl v celku zmatenej z toho co Pablo před chvílí řekl.

Po pěti minutách jsme už seděli všichni tři v autě , já nastartoval motor a po chvíli jsme vyjeli od stadionu Stamford Bridge.

Během jízdy bylo divné ticho. Viděl jsem na Pablovi,jak byl ustaraný a nervózní a na Hailey jsem viděl,jak byla vyděšená a také nervózní. A tak mi to nedalo a musel jsem se zeptat.

" Ty Pablo. Nechci se nějak vtírat,ale oba vypadáte celkem nervózně. Co se tam stalo?" Zeptal jsem se opatrně a doufal, že po mně nevyjede.

" Rád bych ti to řekl Lando. Ale tohle není moje tajemství. Až se Hailey vzbudí, můžeš se jí zeptat." Na chvíli jsem se otočil dozadu a až teď jsem si všiml, že Hailey vážně spí.

Po asi deseti minutách jsme dorazili k hotelu a díky bohu tady teď nečíhali žádní fanoušci a ani paparazzi.

Vystoupili jsme z auta a já viděl,jak byl Pablo unavený a myslím, že by mu pravděpodobně Hailey někde spadla. A tak, když otevíral dveře,tak jsem mu položil ruku na rameno, což ho donutilo se na mě podívat.

" Já ji vezmu." Řekl jsem mu a on překvapivě jenom kývl v souhlas a ustoupil od dveří. Vzal jsem Hailey do náruče a nechal jsem se navigovat Pablem, který vypadal,jako kdyby tady za chvíli zkolaboval.

Dával jsem si veliký pozor na chodbě,aby se Hailey nebouchla hlavou o zeď a naštěstí se nic takového nestalo.

Přišli jsme do pokoje a já si hned všiml dvou kufrů,ale co mě ještě více překvapilo bylo to, že ten druhý kufr obsahoval mužské oblečení.

Prozatím jsem to nechal být a položil Hailey na jednu ze dvou postelí co se v pokoji nacházeli.

V ten moment,kdy jsem Hailey položil,Pablo začal pobíhat po pokoji a já vůbec nevěděl,jak bych mu mohl pomoct. Ale on se v jeden moment zastavil,jako kdyby našel to co hledal. Byl to nějaké papírek, který si strčil do kapsy a podíval se na mě.

" Musím si zavolat. Pohlídáš ji na chvíli?" Zeptal se mě a já jenom kývl hlavou nahoru a dolů. Zatímco Pablo odešel z pokoje celkem vystresovaný, já si sedl na postel vedle Hailey. Viděl jsem,jak jí spadl jeden pramínek vlasů do obličeje,a tak jsem ho jemně dal zpátky za její ucho.

A nevím jestli jsem tak udělal špatně nebo dobře,ale Hailey se v ten moment probudila a vypadala dost unaveně.

" Co-co se stalo?" Zeptala se mě tichým hláskem a mně se trochu ulevilo, že je v pořádku,a že nevyšiluje.

" No mám na tebe stejnou otázku." Odpověděl jsem jí v podstatě taky otázkou a čekal co mi na to odpoví.

" Gavi ti na to odpoví. Já chci teď jenom spát." A s těmito slovy si znovu lehla a během pár sekund zase usnula.

Po chvíli přišel Pablo zpátky do pokoje a sedl si na druhou postel. Sice jsem viděl,jak moc byl unavený,ale stejně jsem se musel zeptat.

" Hornerové se vzbudila. Řekla mi, že mi na mojí otázku odpovíš." Řekl jsem mu a doufal, že mu konečně odpoví. Gavi si jenom povzdechl a začal mluvit.

" Hailey v minulosti měla dost toxický vztah. Nikomu samozřejmě neřekla, že to bylo tak vážný,ale já se to pak dozvěděl a pomohl jí se z toho dostat. Teď o rok později se její ex vrátil a teď ji vyhrožuje. Měla z něho hrůzu ,a teď když se vrátil ne zase vyděšená." Vysvětlil mi Gavi a já si byl dost jistý, že jsem měl vykulené oči a byl jsem hodně překvapený.

" Teď už víš,co se stalo a taky jsem se tě chtěl ještě na něco zeptat." Pabla jsem znovu vybídl k mluvení jenom kývnutím a on znovu začal mluvit.

" Vím, že Hailey bude kvůli závodům hodně cestovat a já tak moc cestovat nemůžu,a tak jsem doufal, že na ni budeš dávat pozor, když tam nebudu." Poprosil mě a já se na něho lehce usmál.

" Neboj se. Budu na ni dávat pozor. Gavi běž si odpočinout. Já ji pohlídám." Řekl jsem mu a Pablo mi úsměv opětoval.

Šel se do koupelny převléct a lehl si do té druhé postele a po chvíli usnul. Za to já jsem se rozhodl, že nebudu psát celou noc a budu hlídá oba dva.

पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

11.5K 599 67
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}
21.4K 1.1K 70
„Ta-takže už můžu jít?" otočil jsem se k němu. Zamčel. „Ne." „Já-já to nikomu neřeknu." zkusil jsem, jestli mu nejde o tohle. „Máš pravdu. Neřekneš."...
10.1K 656 32
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
11.7K 781 64
1. díl Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice př...