WHAT ABOUT US / LN4

By tondasmrdi

11.4K 352 16

Hailey Horner. Bývalá závodkyně formule 3,ale musela skončit poté co měla hroznou bouračku,kterou zavinil jej... More

CAST
PROLOGUE
002
003
004
005
001
006
007
008
009
010
011
012
013
015
016
017
018
019
020
021
022
023
024
025
026
027
028
029
030
031
032
033
034
CHRISTMAS SPECIAL

014

292 11 1
By tondasmrdi

Bylo úterý odpoledne, konkrétně 18:30 a já se chystala na setkání s Norrisem. Dneska ráno jsem o tom hodně přemýšlela a byla tady i chvíle,kdy jsem byla rozhodnutá, že nepůjdu,ale nakonec jsem si to rozmyslela.

" Hailey? Co to děláš?" Zeptal se mě Pablo, když přišel do pokoje a já si oddechla, že to byl právě on.

" Chystám se ven." Odpověděla jsem mu a šla jsem do koupelny se učesat,ale Pablo mě pořád pronásledoval.

" Kam?"

" To ještě nevím. Jdu s Norrisem ven, protože mi chce něco říct a vysvětlit. Budu v pohodě." Vysvětlila jsem mu a viděla jsem,jak byl pořád napnutý,ale trochu si ulevil.

"Dobře. A budu tě kryt neboj." Podívala jsem se na něho s překvapeným pohledem a on se jenom usmál. " Nějakej ten pátek tě už znám Hay." Řekl mi a já se usmála a vtáhla si ho do pevného objetí.

" Děkuju. Jseš nejlepší." Slyšela jsem,jak se uchechtl,a tak jsme se od sebe odtáhli a já se podívala na hodiny a zhrozila se.

" Dopr-dele. Už musím jít." Oznámila jsem mu,vzala si tašku a vyběhla jsem z pokoje.

Po dvou minutách jsem už byla na recepci,a když jsem vyšla z hotelu už tam čekal Norris s černými volnými riflemi a s šedou mikinou.

" Jsem rád, že jsi přišla." Řekl mi, když jsem k němu přišla blíž.

" Jo. Nebylo to lehký." Odpověděla jsem bez jakýchkoliv emocí.

" Tak pojď. Trochu se projedeme." Řekl a otevřel mi dveře. Nastoupila jsem a čekala až i on nastoupí . A taky se tak po chvíli stalo.

Během cesty hrálo jenom rádio s mýma oblíbenýma písničkama a taky bylo celkem potichu.

Neměla jsem ponětí,kam to jedeme a nechtěla jsem se ptát,tak jsem radši držela jazyk za zuby, protože jsem nechtěla vyvolat další hádku.

" Už jsme tady." Oznámil mi Norris ykdyz zastavil před krásným domem a já vůbec netušila,kde jsme.

" Kde to jsme?" Zeptala jsem se ho, když jsme oba vylezli z jeho auta.

" U mě doma." Odpověděl mi a já byla ještě zmatenější. " Tak pojď." Pobídl mě, a tak jsem šla za ním. Vstoupili jsme dovnitř a já byla hodně překvapená.

" Já vím. Od kluka jako já si nečekala, že tady bude tak uklizeno." Vzal mi ty slova rovnou z pusy. " Tak pojď. Provedu tě tady." Řekl mi a já jenom kývla a šla za ním.

Norris mi začal ukazovat každou místnost a mě po asi dvou minutách došlo, že se snaží jenom zdržovat.

Nakonec jsme došli do obýváku a mně v ten moment došla trpělivost.

" Máš fakt hezkej barák a děkuju za prohlídku,ale není to to pro co jsem sem přišla. Pořád mi dlužíš vysvětlení." Řekla jsem mu a viděla jsem,jak se Norris jenom usmál a v ten stejný moment taky zazvonil zvonek a já se na něho zmateně podívala.

V ten moment do domu přišlo 5 lidí a já poznávala tu brunetka, která přišla společně s dalšími čtyřmi kluky.

Zároveň překvapeně a zároveň j naštvaně jsem se podívala na Norrise, který se lehce usmál a podíval se na mě.

" Před dvěma týdny jsi mi nedala šanci ti to vysvětlit,tak ti to musím vysvětlit teď." Začal a já jenom kývla hlavou na náznak toho,aby začal mluvit.

" Před dvěma lety jsem založil tým se jménem Quadrant. Společně vytváříme videa, který pák dáváme na sociální sítě a taky někdy streamujeme abychom pobavili lidi. Všichni se známe poměrně dlouhou dobu a všichni jsme tady dobří a blízcí kamarádi.

To co jsi před dvěma týdny viděla ,to nebylo nic. Den předtím jsme měli u mě doma v Monaku schůzi. Natáčeli jsme videa a potom u mě všichni přespali. Další den šli kluci a Ria na pláž a pak se Ria vrátila, protože si u mě zapomněla oblečení. To bylo všechno. Nic víc,nic míň."

Otočila jsem se na pětici lidí, kteří údajně byli Norrisovi kamarádi.

" je to pravda?" Zeptala jsem se jich a všichni kývli hlavou nahoru a dolů,tak jsem se otočila zase zpátky na Norrise a schválně si nechala nasazený vážný výraz v obličeji. Ale hned potom jsem se usmála a viděla jsem,jak si ulevil.

" Jestli je tohle omluva,tak ji přijímám. Ale musím k ní ještě něco dodat." Začala jsem a Norris se zase usmál.

" Poslouchám." Vyzval mě k mluvení a já se znovu usmála,jako kdybych před sebou neměla člověka, který před dvěma lety způsobil obrovskou nehodu ve Spa. Ale na člověka, který se snaží změnit.

" Pojďme se už nehádat. Nebo se o to aspoň snažit." Dodala jsem a Norrisovi se rozzářil úsměv na tváři.

" Platí." Potřásli jsme si rukama a ona se uchechtli. " Tak a teď začíná představování. Tohle je Niran, Steve,Aarrav no a Maxe s Riou už znáš." Norris mi je všechny představil a já se podívala jedině na Riu, protože mi přišla hodně sympatická.

" Moc ráda tě poznávám Hailey. Ani nevíš,jak moc jsem ho chtěla zmlátit, když mi řekl, že tě nechal jít. Moc mě mrzí, že jsme vám tohle hádání způsobila." Omluvila se mi Ria a já se na ni jenom lehce usmála.

" Není to tvoje chyba. Nevěděla jsi, že tam jsem. Ale myslím, že se shodneme, že je to tady Norrisova chyba." Obě jsme se otočili na Norrise, který se na nás uraženě podíval.

" To se teda shodneme." Dodala Ria a obě jsme se zasmáli. Ale byli jsme přerušeni Maxem, kterého údajně znám,ale já si ho nepamatuju.

" Hailey Hornerová. Je mi jasný, že si mě nepamatuješ. Jsem Max,Max Fewtrell. Závodili jsme spolu v F3." Už mi to docvaklo.

"Maxi? Páni. Nemyslela jsem si, že tě ještě někdy uvidím." Řekla jsem překvapeně, když jsem si ho vtáhla do krátkého objetí.

" Já tě viděl. Musím říct, že máš lepší streamy, než my. To není fér." Jenom jsem se zasmála a podívala se na Norrise, který byl dost překvapený.

" Odkdy sleduješ streamy Hornerové?" Zeptal se Norris Maxe a Max se na něho zmateně podíval.

" Ty vole. Hailey má lepší chat než my a troufám si říct, že je tam i více zábavy než u nás."Zastal se mě Max a jejich hluboká konverzace o mých streamech byla vyrušena Niranem a Aaravem, kteří drželi v rukou dvě krabičky jelly beans.

" Co kdybychom zapli stream a mohli bychom tak vidět, jestli se Haileyniny fanoušci nápoji na nás, když jim dáš teda vědět." Navrhl Aarrav a já s menším úsměvem zakývala hlavou nahoru a dolů a v ten moment se celý tým Quadrant zasmáli.

" Tak jdem na to." Zavelela Ria a všichni jsme začali chystat potřebné věci na stream. Já ještě zveřejnila na story, že se bude dneska streamovat,ale na kanále Quadrant.

" Tak jo. Začíná odpočet." Oznámil nám Steve a všichni jsme se posadili na šedý gauč,kterej měl Norris v obýváku.

"Všem přejeme krásný večer dámy a pánové na dnešní streamu. Dneska to bude spíše jenom talk, než hry a ještě si zahrejeme Jelly Beans se vzácným hostem. Dámy a pánové přívítejte Hailey Horner. Dívka, která má lepší streamy než já." Řekl Max a já se uchechtla.

" Zdar Chat. Doporučuju se dívat až do konce, protože nikdo z nás neví co se stane,ale jsem si dost místa, že dneska bude hodně zábavy." Řekla jsem a předala slovo Norrisovi.

" Tak jdeme na to. Hailey jako náš vzácný host bys dneska mohla jít jako první." Nabídl mi Norris a já si v ten moment uvědomila, že to je snad poprvé od té nehody co mi řekl mým jménem bez jakékoliv nenávisti.

" Klidně půjdu. Nejsem srab jako ty Norrisi." Odpověděla jsem a poslepu si vzala nějakou fazoli. Nepodívala jsem se na ní, prostě jsem ji dala do pusy a čekala co to bude za příchuť.

" Čokoládový pudink." Řekla jsem s úsměvem na tváři a podívala se na Norrise. " Teď ty." Řekla jsem mu a on tak udělal. Už chvíli měl fazoli v puse a jeho obličej nevypadal vůbec nadšeně.

Norris rychle odběhl na záchod a my jsme měli záchvaty smíchu. " Chceš pomoct?" Zakřičel na něho Max, zatímco jsme se smáli,ale Norris mezi zakašláním řekl ne a po chvíli přišel i s kyblíkem.

" Tyvolee. Tohle si už budu brát kamkoliv." Řekl nám Norris když se vrátil a sedl si vedle mě a Maxe.

* * *

Během několik hodin jsme se prostřídali ještě několikrát. Hodně jsme se zasmáli a já měla možnost se sblížit s Norrisovými přáteli. Ale když jsem se podívala na čas,tak jsem se zhrozila

" Lidi. Už musím jít. Jsem stejně dost unavená." Omluvila jsem se a začala jsem se zvedat z pohovky,ale Norrisův hlas mě zastavil.

" Můžeš přespat v pokoji pro hosty. Klidně tě zítra zavezu zpátky na hotel." Nabídl se a já viděla v jeho očích jiskřičky naděje,tak jsem see jenom pousmála a kývla hlavou nahoru a dolů.

" Tak dobře. Dobrou lidi."

" Dobrou Haileyy."

A/N: Rovnou se omlouvám ze jsem teď vůbec nevydavala. Měla jsem toho hodně a má tohle jsem hodně zapomínála. Takže jsem jako omluvu teď zveřejnila dvě kapitoly a doufám ze zase o víkendu něco zveřejním a nezapomenu má to. Ještě jednou se strašně omlouvám.

-Nat🫡🥸

Continue Reading

You'll Also Like

3.4K 141 14
Příbjech je vo klukoj, gterej mněl malí kozi, a nehal zy je zvječyt Příbjech je potle zkuteční udàlosťy
5.7K 241 23
Mít sourozence, co je úspěšný je těžké obvzláště, když vám to dává často najevo. Carlos a Isabel takový problém nemají, podporují se navzájem ve všem...
2K 200 18
Fandím mu, co se objevil ve formulích. Stejnou dobu se mi líbí. Ale uběhlo 15 let, než jsem jela na své první závody. Potkám ho?
10.9K 739 62
Lexie neměla jednoduché dětství. Její otec ji opustil, její strejda umřel tou nejdivnější smrtí a celá její rodina uhořela při požáru. Sice přežila...