Konser +18

By ecemziyagil

4M 65.7K 31.7K

Eğlencesine gidilen konserde bir insanın hayatı değişebilir mi? Unutulan anılar adına nasıl birine aşık olabi... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Soru Cevap!!
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
44
45
46
47
48
49
50
51
Soru Cevap 2
52
Özel Bölüm /1
Özel Bölüm/ 2
Özel Bölüm/ 3
Açıklama

43

15.2K 441 146
By ecemziyagil

Media: Atlas Akın

İyi okumalar Ziyagiller 

--

Atlas beni karşısında çırılçıplak bir vaziyete görünce hiç dokunmadan gözleriyle süzdü.

Duş başlığında gelen soğuk su titrememe neden oldu. "Neden soğuk suyla duş alıyorsun ki?" Diye sordum. Atlas hâlâ olayın şokundan çıkamamış olacak ki bana bakmaya devam ediyordu.

Kendine gelmesini istediğimden ona kışkırtıcı bakışlar atmaya başladım. Kendisine geldiğinde ellerini kalçama koydu. "Yalnız yardım burada lazım değil." Dedi. Ellerimi boynuna sarıp ona yakınlaştım. "Nerede lazım?" Sorumun üzerine hafifçe sırıttı.

Kalçama koyduğu eli bastırarak beni havaya kaldırdı. Bacaklarımı beline sarıp dudaklarına bakındım. Soğuk suyun altında durmamış gibi teni sıcacıktı. Üsten gelen soğuk suyu umursamadan onun bedenine sarılarak ısındım. 

Atlas bir elini kalçamdan çekip suyu kapattı. Ardından tekrardan elini kalçama koyup beni banyodan çıkardı. Yatak odasına götürünce yatağa yatırdı, ardından üstüme doğru geldi. İki eli kafamın yanındayken kendini sabitlemişti. Ellerimi boynundan indirdim. Yüzünü avuç içime alıp ona bakındım. 

"Böyle bakışmaya devam edecek miyiz yoksa altında in-"

Cümlemi bitirmeme izin vermeden dudaklarıma yapıştı. Başarını hafifçe sağ tarafa eğdi. Üst dudağımı hapis etmişçesine emiyordu. Emmeyi yavaşça bırakırken dili ağzımın içinde hünerlerini gösteriyordu. Ona karşılık vermek imkansızdı. Hem hızlanıyor hem de sertleşiyordu öpüşleri. 

Dudaklarımı bırakmak istemiyordu. Dudaklarını dudağıma bastırmaya devam ederken ellerimi tekrardan boynuna sardım. Alt dudağını hafifçe ısırmamla geri çekilmesini bekledim ama o geri çekilmek yerine tekrardan üst dudağımı emmeye başladı. 

Başını bu sefer sol tarafa doğru eğdi. Üst dudağımı ısırarak geriye çekildi. Dudağım tamamen bıraktığında hafif bir acı hissettim. Ellerimi indirdim. Bir elimi üst dudağıma götürüp ovaladım.

Atlas'ın gözüne göğüslerim takılınca kafasını göğüslerime yakınlaştırdı. Göğüs ucumu dudakları arasına aldı. Diğer göğsümü bir eliyle sıktı. Dokunuşu bana daha çok haz veriyordu. Derin bir nefes aldım. Atlas göğüs ucumu ısırınca aldığım nefesi inleyerek geri verdim.

Saçından gelen su damlaları vücuduma damlarken kendimi yatağa bastırdım. Elimi başına yerleştirdim. Atlas diğer göğsüme geçince sertçe ısırmaya başladı. Dişlerini hissettiğim her saniye için kendimden geçebilirim.

Geriye çekilip bana baktı. Alt dudağımı ısırmış ona bakıyordum. Yüzümü inceledi. Yüzümdeki ifade ona haz veriyor olmalı ki dudağının sağ tarafını hafifçe yukarıya kaldırdı. 

Sırtımı yataktan kaldırmamı fırsat bilmiş olacak ki elini hızla kalçama koyup beni tekrardan havaya kaldırdı. Bacaklarımı tekrardan onun beline sararken bir kaç adım atmasıyla sırtımı duvara yaslaması bir oldu. Bu sefer boynuma yöneldi. Kafamı sağ tarafa eğip ona alan açtım.

Boynumu emerken göğümsümdeki ısırışından daha sert bir şekilde ısırdı. "Atlas." Dedim inleyerek. Tekrardan emiyordu. Dudaklarını boynuma bastırdı. Kalbim yerinden çıkacak gibi hızla atmaya başladı. Nefes alışverişlerim hızlanıyor ve kesik kesik çıkıyordu ağzımdan.

Bir adım geriye atıp boynumdan uzaklaştı. Yatağa oturunca kucağına tamamen yerleşmek için hafifçe hareket ettim. Hareket etmem onun nefes alışını hızlandırdı. Kendimi bu sefer Atlas'ın kucağına bastırarak sürtünmeye başladım. 

Atlas ağzını aralayarak gözlerini kapattı. Ağzından çıkan kesik nefesler üzerine kendimi hızlandırdım. Nefes alışı durdu. Ardından derin bir nefes verdi. Yavaşça durduğumda gözlerini açtı.

Onun konuşmasına fırsat vermeden boynuna yakınlaştım. Dudaklarımla boynunu hapis ettim. Emerken Atlas saçımı okşuyordu. Boynunu ısırdım hafifçe. "İstediğin kadar sert olabilirsin çünkü az sonra acımayacağım." 

Duyduğum cümle üzerine istemsizce sinirlendim. Boynunu tekrardan ısırdığımda bu sefer elimden geldikçe acıtmaya çalıştım. Atlas'tan bir ses gelmediğinde kafamı hafifçe geriye çekip gözlerine baktım. Bana zevk almışçasına bakıyordu.

Ereksiyonu tutarak hafifçe kendine çekti. Çekerken kalçamın arasından gidişini hissetmiştim. Ereksiyonuna elimi götürdüğümde kendi elini çekip hakimiyetini bana bıraktı. Elimi yukarı aşağıya hareket ettirdiğimde nefes nefese inlemeye başladı. Kafasını geriye attığında elimi hızlandırdım. 

"Siktir be!"

Atlas'ın bu hali beni kışkırtmaya başladı. Bir yandan sırıtıyor bir yandan elimi hızlandırıyordum. Atlas gözlerini açıp bana bakındı. Ellerini kalçama koydu. Hızla beni kucağından kaldırdı. Yatağa yüz üstü yatırdı. Galiba biraz fazla gaza getirdim. 

Sertçe avuçladığı kalçamı havaya kaldırıp kendisine doğru çekti. Ereksiyonu kasıklarımda hissettim. Yavaşça sürtündürüyordu, onun yaşadığını bana yaşatmaya çalışıyordu. 

Zorlanma hissini hissettim. İriliği yüzünden dudaklarımı aralayıp sesli şekilde nefes verdim. Kalçamı kendine doğru çekerken hızlı şekilde ittirmeye devam etti. Tamamen içimi kapladığında yüksek sesle inledim.

İçimde hissettiğim kalınlık yavaşça yok oldu. Ardından tekrardan bir kalınlık hissettim. Atlas hareketlerinde hızlanırken aldığımız kısık nefesler birbirine karışıyordu. Her nefes verişinde daha çok hızlanıyordu. 

"Atlas yemedin içmedin buna mı çalıştın!?"  

 Atlas'ın arkamdan gelen kahkaha sesi üzerine tekrardan bir nefes verdim. "Daha yeni başlıyoruz." Atlas'ın elini saçımda hissettim. Eline saçımı dolayıp çekti. Kafamı geriye atmak zorunda kaldığımda Atlas birden durdu. İçimde hissettiğim üç santim nedeniyle o dursa da ben duramadım. 

Atlas tekrardan bir kahkaha attı. O kahkaha atarken benim nefes alışverişlerimin bitmemiş olması hiç adil değil. Onu çıldırtmak adına "Ne oldu? Yoruldun mu? Bilseydim kucağında sevişelim derdim." Dedim nefes nefese olan sesimle.

Amacıma ulaşmış olacağım ki Atlas tekrardan hareket etmeye başladı. Bu sefer öyle hızlanmıştı ki saçımın acısını hissedemiyordum. Saçımı sertçe tekrardan çekti. Bunu yaparken içimde gelip gidiyordu tekrardan. 

"Atla-" İsmini söylememe izin vermeden tekrardan içimde hepsini hissettim. 

Dudaklarından erkeksi bir hırıltı çıktı. Zorlukla yutkundum. Hangi akla hizmet Atlas'ı çıldırtmaya çalıştım ki? 

Saçlarımı yavaşça bıraktı. Saçımı sıkı bir toka ile bağlamış, ardından açmış gibi hissediyordum. Saçımın ter teli ayrı bir acı çekiyordu.

İki elini de kasık bölgeme koyup kendine çekti. 

Daha ne kadar hızlanabilir ki diye her düşüncemde daha çok hızlanıyordu.

Kafamı eğdim. Alt dudağımı ısırıp nefes alışverişlerimi sakinleştirmeye çalıştım ama nafile. Her seferinde nefes alışverişim daha çok kesiliyor ve daha çok titriyordu.

İçimde hissettiğim baskı tamamen yok olunca durması için yatakta sırt üstü döndüm. "Ne oldu ya? Yordum mu seni? Bilseydim yavaş yavaş sikerdim." Dedi. Bu sefer o beni çıldırtmaya çalışıyordu ve bu işi de harika yapıyordu. 

"Aksine." Dedim ve bacaklarımı araladım. "Yüzünü görmek istedim." 

Atlas gülümseyerek bacak arama doğru geldi. Ereksiyonu kasıklarıma doğru sürterken beni çıldırtıyordu. Kafamı yatağa bastırdım. "Yap artık!" Yerimde duramadım. Kıvranmaya başladığımda "Neyi yapayım?" Diye sordu Atlas iğneleyici bir ses tonuyla. 

Ereksiyonu daha çok bastırıyor. Hatta içimdeymiş gibi hissettirip geri çekiliyordu. "Sik artık Atlas." Dediğimi duymazlıktan gelerek kendi yaptığına devam ediyordu. 

"Bağır."

"Atlas becer beni!" Bağırmamın ardından bütün iriliği içimde hissettim. İnlerken gözlerimi sıkıca yumdum. Atlas bu sefer yavaş hareket etse de hızla nefes veriyordum. 

Gözlerimi açmamla Atlas'ın üzerime doğru eğildiğini fark ettim. "Sessiz ol, duyacaklar." Dedi alay eder bir biçimde. "Neyse ben sustururum." Diyerek dudaklarım yakınlaştı. Dudaklarımı öperken ona karşılık vermekte zorlanıyordum. 

Alt dudağımı iki dudağı arasına aldı. Isırarak emiyordu. Dudağıma odaklanmışken daha da yavaşladı. Alışmaya başladığımda nefes alışverişlerimi düzene soktum. Dudaklarına karşılık vermeye başladım. Atlas'ın sıcak nefesini en yakından hissettim.

Üst dudağını ısırmamla geriye çekildi. "İyi misin biraz daha?" Dedi. "Çok." Alay edercesine cevapladım. 

Atlas yalandan dudak büzerek geriye çekildi. Hızlı bir şekilde doğruldu. Bacaklarımı büküp ona bakındım. "Korkma acımaz." Benim aksime daha çok alay edercesine konuştu. Gözlerimi hafifçe kısarak dudak büzdüm. Benim gibi yaparak beni taklit etti.

Konuşacakken tekrardan tekrardan başladı. İriliği bir içimde hissediyordum bir de çıkarken. Giriş anı o kadar hızlı ki ne ara girdi anlamıyorum. Sadece verdiği zevkten kıvranabiliyorum.

Daha yeni alıştığımı sanarken Atlas'ın hızlanmasıyla alışmadığımı anlamam çok uzun sürmedi. Ellerimi yumruk yapıp tırnaklarımı avuç içime geçirmeye başladım. Atlas elimi görünce üstüme doğru eğilip elimi tuttu. 

"Benim elimi sıkabilirsin." 

Elini sıkıca tutup tırnaklarımı onun el kasının üzerine yerleştirdim. Her seferinde tırnaklarımı onun eline batırmaya başladım. Atlas elinin acısını umursamadan hızlanmaya devam ediyordu.

"Ne yapacaksın? Jet ile mi yarışacaksın?" 

Atlas hafifçe bir şekilde gülerken elimi başımın üstüne doğru götürdü. Diğer elimi de başımın üstüne götürünce ona bakındım. Tek eliyle iki elimi tuttu. "Sana bu kadar yeterli." Dedi.

Islak teni üşümüyor aksine cayır cayır yanıyordu. Kendi yanması yetmemiş gibi beni de kendi ateşiyle beraber yakmayı başarıyordu. 

Daha da hızlanması mümkünmüş gibi davranıyordu. Her seferinde gerçeklik algımı kırıyor ve hızlanıyordu. Kafamı geriye attığımda "Yapma." Dedi erkeksi çıkan sesiyle. Kafamı normal bir hizaya getirip ona baktım. Göğüslerime gözlerini kilitlemiş bakıyordu.

Şimdi elime düştün!

Tekrardan kafamı geriye yasladım. Göğüslerim ortaya çıkmıştı. Kafasını göğüslerime yakınlaştırdı. Vücudu tamamen vücuduma sarılmış vaziyetteydi. Her zerresini hissediyorum ve devam etmesini istiyorum. 

 Göğüsümü emerken iriliğin hepsini içimde hissettim. Tekrardan durmuştu. Tüm odağı göğsülerim olmuştu. Göğüsümün ucunu ısırdı. Ardından yalamaya başladı. "Kendimi emziren anneler gibi hissediyorum." Dedim. 

Atlas göğüslerimden kafasını çakıp bana bakındı. "Öyle mi? O zaman başka şeyler hissettireyim." 

Göğüslerimden uzaklaşıp karşımda Azrail gibi dikildi. 

Tuttuğu ellerimi daha çok sıkarken iriliğinin içimde kaybolduğunu hissettim. Hissetmem çok uzun sürmeden iriliğini tekrar içimde hissettim. Alt dudağımı ısırarak onun vücudunu inceledim. 

Keşke sadece koca olan tek şey vücudu olsaydı. 

"Öykü." Tüm vücudu verdiği nefes üzerine titredi. Şiddetle içime gömüldü. Sanki bir yere kaçacakmışım gibi, bırakmak istemezcesine hızla ve sertlikle devam ediyordu. Akıttığım zevkle derin bir nefes verdim inleyerek.

Ellerimi daha sıkı sıkarken gözlerimi yumdum. Nefes alışlarım derinleşti. Sürekli göğüsüm kabarıyor ve aynı hızda geri iniyordu. Atlas ereksiyonu içimden çıkarınca derin bir nefes verdim. Ellerimi serbest bıraktığında yavaşça yataktan kalktım. 

"Hayvan mısın ya?" Diye söyledim. Atlas yatağa otururken bileklerimi ovaladım. "Ne hayvanlığımı gördün?" Diye sordu. Ardından hızlı bir şekilde kucağına aldı. Bitti sanmıştım ama hiç itiraz edesim yok. Kucağına kurulup ona bakındım. 

Gözlerini aşağıya indirince hafifçe kalktım. Ereksiyonu tekrardan içimde hissedince yorgun bir şekilde nefes verdim. "Yorulduysan bırakayım? Yoksa yarına kadar benimsin." 

Yoruldum tabi aptal. "Yorulmadım."

Atlas bana karşı pis bir sırıtma ile baktı. Ellerimi omzuna koyup destek almaya başladım. Kucağında zıplarken her zerreme kadar hissettim. 

"Bu sadece bir başlangıç biliyo-" Cümlesini bitirmesine izin vermeden kucağına oturuldum. Ağzını aralayıp dışarıya kesik bir nefes verdi. Onun yaptığı gibi yapmaya çalıştım, alıştığı sırada tekrar ve daha hızlı bir şekilde davranmam lazımdı.

Bedenim yukarıya aşağıya hareket ediyordu. Atlas gözlerini kıstı. Hareketlerimi hızlandırmaya başladığımda gözlerini tamamen kapattı. 

Sıcacık teni ile yanarken kendimi zorlayıp devam ediyordum. Atlas gözlerini açınca ellerini kalçama koyup bana destek oldu. Elleriyle beni yukarıya aşağıya hareket ettirdi. Daha da hızlandığımda içimde hissettiğim sıcaklık hissiyatı artmıştı.

Ellerini yavaşça kalçamdan çekti. Gözlerimi ona diktiğimde rahatlamışçasına nefes verdi. Sürtünmeye başladığımda omuzlarını geriye attı. Kafasını hafifçe kaldırıp tekrardan inledi. 

Ellerimi boynuna sarıp dudağına buse kondurdum. "Kıyamam, çok mu yoruldun?" Atlas alay edercesine gözlerime baktı. "Sabaha kadar bırakmam seni dereken ciddiydim."

---

Seelaaam 

Nasılsınız? 

Ben de çok iyiyim tenk yu veri maç

Sizin için Öykü ve Atlas'ın telefonunu alıp mesajlara baktımm

Öykü'nün telefonundan:

Atlas'ın telefonundan:

Sizi kocaman kocaman öptümm!! 

Bir sonraki bölümde görüşmek dileğiylee

İnsta: ecemziyagl ve konserkitabi

Tiktok: EceZiyagil 

Continue Reading

You'll Also Like

1.3K 79 5
"sevmeyi bilmeyen bir kız,çok güzel seven bir adam..." aşk neydi? Sevilmek? Sevmek? peki ya aşık olmak...? neydi bunlar...? 3 harf olan bir kelime in...
749 194 14
"Aşkın sadece iki çeşidinin olduğunu düşünürdüm; Onun uğruna ölmek isteyeceğin türden, Ya da onun için öldürmeyi göze alacak türden; Ama sen sevgil...
22K 949 28
kim bilebilirdi Karanlık bir adamın intikam için küçük bir kız çocuğunu hayatını mahvedip sonra aşık olacağını İşte Bu Kitaptada Bunu. Çağtu yani İM...