Gümüş yüzük

بواسطة _Yuri_Kawasaki_

1K 149 113

Ya All for One'ın her kesten sakladığı bir kızı olsaydı ? Onun için kızı o kadar değerliydi ki , hayatına gi... المزيد

Giriş
1. bölüm
2. bölüm
4.bölüm
5. bölüm
6.bölüm
7.bölüm

3.bölüm

133 19 6
بواسطة _Yuri_Kawasaki_

Şuan okuldayım ama ben arka sırada bölüm yazıyorum .

11 yıl sonra

Aradan tam onbir yıl geçmişti . Bu süre zarfında hiç te hoş olmayan şeyler yapmıştım . Kollarımda anlamsız dövmeler , tüm gün üzerinden aşağı inmediğim bir motor ve garip bir şekilde beni kabul eden tekinsiz bir çete .

Tüm bunlar geçirdiğim onbir yılın özetiydi . Ha bu arada doktorlar tarafından teşhisi konulan üstün zekalı ya da dahi dedikleri bir özelliğim varmış . O yüzden okula erken başladım . Ama beni gören kişilerin ilk düşündüğü şey derslerimin kesin berbat olduğu . Ancak hiçte öyle değil .

Derslerim tam tıkırında . Okulun en zeki öğrencisiyim . Bakın sınıfın değil , okulun . Ancak senseilerin benden pek haz ettiklerini söyleyemem . Beni gördüklerinde ilk söyledikleri şey sersei olduğum . Bu lafa hem çok gülüyorum .

Neyse okula erken başladığım için u.a'ye de erkenden gidebiliceğim . Şimdiyse giriş sınavına girmek için u.a'ye doğru gidiyorum . Giriş kapısının önünde durdum . Çok uzatmadan içeri giricektim ki , birisi bana arkamdan çarptı . Ben yere düşmeden dengemi sağlarken , çarpan kişi de bana tutunarak düşmemeyi başardı .

Kendimi toparladığımda arkamı dönüp kimin çarptığına baktım . Kirishima ? Evet bu kesinlikle o . Yanakları kızarmaya başladı ve önümde eğilerek '' Çok özür dilerim sensei ayağım takıldı ve önümde siz olduğunuz için yanlışlıkla çarptım . '' diye bir şeyler geveledi .

Sensei ? Oh, anladım . Dövmeler ve böyumun uzunluğu nedeniyle beni sensei sandı . Bırak öyle sanmaya devam etsin . Sırıttım ve '' Sorun değil '' dedim . Cümlemi tamamladıktan sonra kendi kendine mırıldanarak '' Sesi çok hoşmuş '' dediğini duydum . O fısıltı gibi söylese de kulaklarım aşırı hassas olduğu için onu duymuştum . '' Bunu iltifat olarak alıyorum . Sağol .'' Dedim ve arkamı dönerek içeri girdim .

Rastgele bir yere geçip oturdum . Presente Mic gelip bağırarak ne yapıcağımızı filan söylüyordu . Kağıtlar dağıtıldıktan sonra İida'nın söyliyiceklerini  dinlemeden sınav alanına gittim . Benden sonra diğerleri de yavaş yavaş gelmeye başladı . Kapı açıldığı gibi hızlıca içeri girdim . Önüme gelen robotları özgünlüğümle yere seriyordum . Şansa bak ki , Bakugo'yla aynı alana düşmüşüm .

Sözssüz bir anlaşma yapmış gibi ikimizde daha tanışmadan bir birimizi geçmeye çalışıyorduk . Sınavı geçmeme yetecek kadar puan aldığımda durdum ve di lenmek için kenara geçtim .

Sınav bitişine doğru 0 puanlık dev robot gelmeye başladığında çoğu kişi ( Bakugo da dahil ) ordan uzaklaşmaya başladı . Ben de tam gidicekken bacağını tutan bir çocuk gördüm . Robot onun üzerine doğru gidiyordu . Arkamı dönüp gitmek istedim fakat yapamadım . İç çektim ve o 0 puanlık robota doğru koşmaya başladım .

Yumruğuma güç verdim ve yapabileceğim en güçlü şekilde ona yumrumruk attım . Siktir ! Aynı Midoriya gibi kolum kırılmıştı . Canım acısada umursamamaya çalışarak aşağı indim ve sağlam kolumla yaralanan çocuğu belinden tutarak kucağıma aldım .
'' Bana bak gerzek velet , seni sağlıkçı doktirun yanına kadar görtürücem ama gerisi umrumda değil . '' dedim monoton sesle .

Dediğim gibi yaptım . Sağlıkçı kız benimde kolumu iyleştirdikten sonra ordan ayrıldım ve evime doğru gitmeye başladım . Ama tam çıkış kapısına gelmiştim ki , '' Oİ! DUR BENİ BEKLE !" diyen Kirishima'nın sesiyle durdum ve sesin geldiği yöne baktım .

Yanıma geldiğinde soluklanmak için ellerini dizine koydu . '' Hani sensei'ydin ?" Diye sordu kendini toparladığında .
'' Ben kendi ağzımla sana öyle bir şey söyledim mi ?" Diye sordum soğukça .

Bir kaç saniye duraksadıktan sonra '' Şey aslında hayır .'' Dedi . '' Bu arada sınav alanında yaptığın o şey çok erkeksiydi . '' dedigenişçe gülümseyerek . '' Sen de mi aynı alandaydın ?" '' EVET ! Seni gördüm o çocuğu kurtardın . Ha bu arada kolun nasıl ? Kırılmıştı hani .'' '' İyi . Kendimi tanıtmadım galiba . Ben Ameterasu Kobayashi .'' Dedim elimi ona uzatarak .

Gülümsedi ve elimi tutup '' Ejiro Kirishima . Memnun oldum Kobayashi-san .'' Dedi . '' Saygı ekine gerek yok bana kısaca Tera diyebilirsin . '' dedim elimi havada gelişi güzel sallarken .

'' Tabii öyle seslenirim ama verdiğin hava sanki bir çete lideriymişsin de sana saygılı davranmam gerekiyormuş gibi hissettiriyor . '' dedi elini ensesine koyarak .

Söylediği şeyle küçük bir kahkaha attım . Cebimden motorumun anahtarını çıkartarak havada salladım . '' Çete lideri değilim ama motorum var   . İstersen seni evine bırakayım . '' dedim sırıtarak . Yüzü şekilden şekle girdi , kızarıp bozardıktan sonra kafasını evet anlamında salladı .

Onunla beraber motoru park ettiğim yere geldik . Siyah kaskı alıp ona uzattım . Taktıktan sonra motora bindi ve '' Sıkı tutun . '' dedikten sonra sürmeye başladım .

Alışkanlığım gereği hızlı giderken onun düşmemek için bana ahtapot gibi sarıldığını anca fark etmiştim . Korktuğunu düşündüm ve bu yüzden hızımı azalttım biraz . '' Neden yavaşladın ?" Dedi kulağıma doğru onu duymam için yüksek sesle . '' Korkmuyor musun ?" Diye sorsum onun gibi yüksek sesle .

'' HAYIR ! BU ÇOK İYİ !" dediğinde daha da hızlandım . Onun verdiği adrese yaklaştığımda yavaşlamaya başladım . Kapının tam önünde durduğumuzda motordan indi . '' Bıraktığın için sağol Tera-chan . Bu çok erkeksiydi . '' dedi .

'' Aynı sınıfa düşersek eğer sana da motor kullanmayı öğretirim . '' dedim tebessüm ederek . '' Ah , evet umarım ayı sınıfta oluruz . Şey gitmeden önce numaranı alabilir miyim? ''

'' Tabii olur . '' dedim telefonumu cebimden çıkarırken . Bir birimizin numaralarını aldıktan sonra motora geri bindim . '' Kask takmıyıcak mısın ?" Diye sorduğunda sırıtıp '' Hayır benim ona ihtiyacım yok . '' dedikten sonra motoru çalıştırdım ve görüşürüz dedikten sonra ordan uzaklaştım .

Kendi evime vardıktan sonra motoru garaja koydum ve ön kapıya gidip zili çaldım . Saniyeler sonra dadı kapıyı açtı . '' Ameterasu tatlım hoş geldin . Sınav nasıl geçti ?" Diye sordu gelir gelmez . '' İyi '' dedim kısaca ve odama doğru gittim . Kapımı kilitledim ve yatağıma attım kendimi . Bu kadın son zamanlarda...hayır iki yıldır bana karşı çok tuhaf . Kötü davranmıyor fakat rahatsız edici davranıyor .

Akşama kadar uyumak istiyordum bu yüzden kalktım banyoya gidip yıkandıktan sonra geri odama geldim . Kendimi yeniden yatağıma attım ve uyumaya başladım .

Bir kaç gün sonra

'' Ameterasu...sana bir mektup var . '' diyen dadının sesini duydum eve girerken . Mutfakta olduğunu tahmin ederek oraya doğru gittim . Masanın üzerinde duran mektubu aldım ve orada da açmaya başladım . Küçük yuvarlak bir zınbırtı çıktı içinden masaya koyduğumda hologram açıldı ve Presente Mic bağırarak kabul edildiğimi söyledi .

Her zamanki monoton sesimle ''iyi '' diye mırıldandıktan sonra odama gittim . '' Ma tatlım bunu kutlamıyıcak mıyız ?" Dedi dadı elini omzuma koyarken . Diğer eliyle saçlarımı okşamaya başlamıştı . Eskiden hoşuma giderdi bu yaptığı ancak şimdi...bir iki adım geri gidip onun elini ittirdim . '' Hayır .'' Dedim ve odama çıktım .

Bir hafta sonra

Ünüformamı giyindikten sonra hızlıca çantamı aldım ve ayakkabılarını giyinmek için kapıya gittim . Siyah spor ayakkabılarımı da giyindikten sonra evden çıktım . Eteğimin altına siyah kısa tayt giyindiğim için rahattım . Bu yüzden motora binmeye karar verdim . Diğerlerine hava atmak içinde olabilir biraz .

Motora atladım . Kaska gerek duymadığım için direkt gazladım ve sürmeye başladım . Hız sınırlarının anasını sikerek bir kaç dakikaya okulun bahcesindeydim . Manevra yaparak motoru durdurdum .

Kocaman H şekilli okul güneşin ilk ışıklarını üzerine çekmiş ihtişamla parlıyordu . Motoru kenara park edip okulun içine girdim . Bu gün erkenci kuş olucağım tutmuş gibi her kesten önce sınıfa gidip kendime sıra seçtim .

Tabii ki , en arka sırayı baba malı gibi sahiplenmiştim . Çantamı sıranın üstüne koydum . Rol çalmak hobim olduğu için Bakugo'nun yerine sensei'nin masasına gidip oturdum . Ayaklarımı aynı onun gibi masanın üzerine uzattım ve cebimden telefonumu çıkartıp oyun oynamaya başladım .

Devam edicek....

Yazat notu '' buralar düzenlenmiştir . Önceki bölüm sonu silindi . Bu yüzden düzeltmek zorunda kaldım .

واصل القراءة

ستعجبك أيضاً

103K 6.5K 36
Malfoy ve Black iki ezeli rakip ve birbirlerinden nefret eden iki küçük çocuktur. Black'in 4. Sınıfta Harry'nin yerine arayıcı olmasından sonra Malfo...
404K 37K 33
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
458K 26.4K 43
Sex bağımlısı Taehyung ve sex'in ne demek olduğunu bilmeyen sevgilisi Jungkook. Absürtlük içerir!
kibrit çöpü بواسطة a

قصص الهواة

53.6K 2.5K 15
"kurtarıcısına aşık kız... klişe hikaye." "komşu kızına platonik aşık çocuk mu söylüyor bunu?" ya da asi'nin şebnem'in kızı olarak doğup büyüdüğü ve...