It's Complicated !

By AleAlexandra05

149K 7.7K 389

Maya Smith o tânara de 18 ani din New York, isi pierde mama in urma unui accident de masina si cade intr-o de... More

1 - Viata noua prieteni noi
2 - Pregatiri
3 - Petrecerea
4 - Minciuni
5 - Sentimente ascunse
6 - Cursa
7 - Activitati extracurriculare
8 - Baby-sitter - First Part
8 - Baby-sitter - The Second Part
8 - Baby-sitter - Last Part
❗️❤️❗️
9 - Musafiri neasteptati
10 - Surprize , surprize !
11 - Iubire cu probleme
12 - Hei , surioară !
13 - Sa inceapa jocul !
Anunt
14 - Se aprind scantei ?
Un mic anunt
15 - Misiunea
16 - Excursia
Capitol fara nume
Shadows Game
18 - Cine-i Harry defap ?
19 - Rebecca ... ?!
20 - Joaca de-a piratii
21 - Pactul cu diavolul
22 - Schimbari de plan
La multi ani
23 - O ultima sansa
24 - Fara secrete
25 - Picnic in natura
26 - Marturisirea
Psychopath
27 - Te vreau !
28 - Problema majora
29 - Probleme in paradis
30 - Teoriile
31- Bruneta.
32 - Tăticul
33 - Mămicile
34 - Adevarul
35- Neconvențional
36 - Plecarea
Multumiri
ANUNT!!!

17 - Te iubesc , dar nu te iubesc

3.7K 182 8
By AleAlexandra05

- Harry .. spun cu o voce micuta cand ii simt palmele ieșind de sub spatele meu , strecurandu-se încet pe sub tricou facand pielea mea ca de găina .

- Shh iubito , lasa-ma sa te fac sa te simți bine ! Imi sopteste tandru , lasand saruturi umede pe gatul meu

- Ai incredere in mine ? ma intreaba uitandu-se adanc in ochii mei .

Fara sa gandesc dau din cap afirmativ , lanadul pe el sa isi continue treaba cu mainile sale pacatoase . Doamne , nu ... nu pot sa cred acum o secunda il uram , de-a dreptul il uram pentru tot ce a facut in astea doua saptamani si .. si acum ? acum il las sa ... nu , nu pot sa imi pierd virginitatea dar ...agh il vreau asa mult .

" Femeie calmeaza-te si bucurate de moment " ma intrerupe contiinta mea din gandurile negative si , pentru prima data pot sa zici ca a facut un lucru bun

- Ingerasule , linisteste-te si lasa-ma sa te fac sa te simti bine ! imi mai sopteste odata ca sa ma linisteasca .

Dar .. la dracu ! nu pot sta linistita deloc ! Nu inteleg ce se intalmpla cu mine , parca nu mai gandesc bine deloc cand sunt cu el , si doamne apara-ma ce naiba o sa imi faca ? Nici nu realizasem ca el mi-a dat tricoul jos pana cand nu mi s-a facut imginea neagra timp de cateva secunde .

A continuat sa coboare in saruturi mici pana la sanul drept , unde si-a adancit dintii in piele probabil incercand sa imi faca semne . Mici gemete au iesit neintentionat din gura mea iar , cand am realizat asta mi-am prins brutal buza de jos cu dintii , strângând puternic pentru a încerca sa înec gemetele ce vor sa iasă .
Da ce dracu ! Nu ma pot arata asa in fata lui , intr-o asemenea situație ! Adica .. stiu ca sunt o virgina neexperimentata dar asta nu e o scuza .

Pana acum am fost rece cu el , bine probabil cu mici exceptii , si ma dădeam o " dura " in fata lui , chiar daca eu nu sunt asa , nu sunt genul ala de persoana dar in fata baietiilor niciodată nu mi-am arătat adevarata față , mereu sunt genu de fata care nu se sperie la filmele horror , in fata baietiilor desigur , pentru ca daca nu as fi prin preajma lor as tipa cat m-ar tine vocea . Deci nu ! Gata ! Nu vreau sa par o slaba in fata lui , lansandu-ma prada jocului sau de dominație . Poate ca nu stiu regulile , dar asta nu înseamnă ca nu stiu sa joc si mai mult de cat atata eu niciodată nu respect regulile asa ca ... Sa-i dam drumul la joc !

- Nu , nu , nu ! Ii spun cand ii simt mana coborând la fermoarul pantalonilor mei .

Ah ! E asa greu sa ma dau puternica dar acum , cand in vad cum ma privește confuz parca prin putere , stiu la ce se aștepta el , sa imi deschid picioarele imediat dar nu merge asa cu mine .

- La ce te ... apuca el sa zică pentru ca dupa este intrerupt de picioarele mele pe care le apropii de pieptul lui , facand in asa fel incat sa nu il mai las pe el sa stea deasupra mea .

Si uite asa , in mai bine de câteva secunde situația s-a intors la 180 de grade . Nu mai sta el desupra mea , ci eu stau peste el . Partea buna e ca mai am si poziția in favoarea mea . Stau deasupra masculinitatii lui care pare ca s-ar lupta ca un leu in cușca sa iasă din boxeri , si as minti daca as spune ca nu il inteleg .

- Femeie , o sa imi provoci un atac de cord intr-o zi ! Spune gutuit lucru care ma face sa chicotesc in timp ce ma apropii pofticioasa de gatul sau , exact ca un vampir disperat pana si dupa cea mai mica picătura de sânge .

- Dar ce credeai , Harry , ca tu ma vei domina pe mine asa cum faci cu toate curvele ce iti pica la picioare ?

- Iubito dar eu nu -

- Taci din gura ! Daca o facem , o facem cum vreau eu , nu cum vrei tu ! Asa ca fi dracului un baiat cuminte si păstrează buzele pentru altceva .

- Cred ca atacul ala de cord va veni mai repede de cat am crezut .

Fara sa il mai las sa zică ceva , de data asa eu am fost cea care si-a înfipt coltii in pielea lui . Ma jucam pe la gatul sau cu greu , deoarece simteam vibratii ca naiba de puternice impreuna cu furnicaturi pe care le simteam din cap pana-n picioare deoarece gura păcătoasă a lui Harry scotea mai multe gemete de cat ma așteptam si nu înțelegeam daca era din cazua ca ma frecam de partea lui intimă sau pentru ca ma jucam cu limba pe gandul lui si cu mâinile pe abdomen . Care apropo , e acoperit .

Mi-am dus degetele usor in jos , scotand inca un geamat de la el , prinzand rapid de tricoul sau de care am scăpat imediat , incepand iar sa imi continui treaba , dar de data asta pe abdomenul sau .
Doamne , arata mai ceva ca un Adonis ! Parca ma topesc deasupra lui numa cand vad cerneala care s-a imprimat pe tot abdomenul sau dar totuși , in cel mai minunat , perfect , amețitor mod posibil .

- Vezi ca ai putina saliva in colțul gurii !

Fara sa realizez ce fac , mi-am dus mana alarmata la gura , realizând intr-un final ca glumeste . Si normal ca idiotu , a inceput sa rada asa de tare incat s-a înecat cu aerul .

- Handicapat carliontat ce esti ! Spun nervoasa in timp ce ii dau cu pumnul in burta . Nu tare dar destul cat sa ii îngreuneze respiratia care era deja destul de complicata de la atata ras ce i-a adus pana si lacrimi .

- Doamne iubito , esti incredibila !

- Taci naibii si nu imi mai zi " iubito " pentru ca nu sunt "iubita " ta , din cate stiu Jamie are statutul de " iubita lui Harry Styles "

- Esti cumva geloasa ?

- Geloasa ? Pe cine ? Pe curva aia ? Mai degrabă scarbita

- Ea nu înseamnă nimic oricum , nu mai înseamnă nimic de cand te-am vazut in prima zi de scoala .

- O dar vai , ce drăguț din partea ta domnule Styles ! Mincinos de prima clasa !

- Ce ?! Dar nu mint ! Sti ceva ? Parca rămăseseram undeva , asa ca te rog putem continua ?

- Prea tarziu ! Ai stricat momentul ! Zic in timp ce ma ridic de pe el , îndreptându-ma spre tricoul meu de pe jos ca sa il îmbrac .

Intr-un fel ma bucur ca s-a terminat , chiar nu as fi vrut sa fac nimic in searA asta in ciuda faptului ca eram al dracului de pornita sa o fac .

- Nici sa nu te gandesti ca scapi tu asa usor ! Zice cu o voce de diavol , prinzandu-mi imediat încheietura iar , in secunda următoare ma simt aruncată pe pat , el revenind desupra mea la poziția dominanta unde ne aflam si la inceput .

Știam eu ca am scăpat prea usor ! Începea sa devină prea dubios .

- Harry , am zis nu!

- In caz ca nu sti , nu prea imi pasa de părerea ta .

- Dar nu e drept ! Asta înseamnă viol !

- Având in vedere ca ma iubesti nu prea isi are legătura violul aici . Si oricum nu stiu pe cine încerci tu sa păcălești , stiu ca iti doresti asta .

- Poftim ? Dar nu te iubesc ! Si ... ce tot spui acolo ? Nu imi doresc nimic ! Spun revoltata zbatandu-ma sub el pentru a încerca sa ies dar am fost imediat imobilizata de palmele lui mari care mi-au cuprins incjeieturile , pozitionandu-le neclintite deasupra capului .

- Deci unde rămăseseram ? A da la ....

- Maya ?! Ce dracu , Maya ? Deschide usa ! Se aude vocea unei fete din spatele usii . O nu ! Rebecca ! Petrecerea !

Am dat de dracu !

- Ai face bine sa o opresti pana nu o fac eu !

- Harry , ai inebunit ?! Lasa-ma !

- Um , da Rebecca ?

- Ce dracului faci femeie ? Petrecerea a inceput de jumate de ora si tu nu ai venit ? Te futi cu cineva pe acolo

- Oh doamne , Rebecca ! Nu are voie omu sa isi faca un dus fara sa fie tras la răspunderi ? O sa vin imediat si eu

- Asculta aici ! Daca in 5 minute nu esti jos , nu ma interesează daca esti goală sau nu daram usa asta afurisita si te tarai pana jos ! Ai inteles ?

- Da , da ! 5 minute !

Ii aud pașii departandu-se de usa , lucru care ma face sa respir ușurata . Macar am scăpat de o problema mai trebuie doar sa scap de Harry

- Nesimțitu naibii ! Te putea auzi !

- Asa si ? Intreaba nepăsător ridicând din umeri .

- Miscate de pe mine si iesi afara ! Trebuie sa ma schimb ! Spun fataindu-ma sub abdomenul lui .

- Ce? Dar hainele astea ce au ? Asa mergi

- Poftim ? De cand imi spui tu mie cu ce sa ma îmbrac ?

- Ah .. de acum ?! Uite sti ceva , daca vrei sa te schimbi nu ai de cat dar sa sti ca eu nu plec de aici .

- Ti-am spus vreodată cat de mult te urasc ?

- Hah , ba ma iubesti

- Ba nu te iubesc , dispari acum !

Huh , ce idiot , el chiar crede ca il iubesc ? Cum as putea sa il iubesc? Adica nu il iubesc ! Si nu am nici un motiv sa o fac ! Adica da ... poate ca il iubesc ca prieten dar .. ah la naiba ! Nu ! Nu il iubesc nici ca prieten. E un idiot si gata . Nu . ... Nu ?

- Te îmbraci astăzi ? Sau preferi sa stai cu mine in camera ?

Imediat ce realizez ca stau întinsă pe pat , uitându-ma pe pereti ma ridic repede si trag un tricou negru peste mine pe care l-am scos din valiza . Nu e nu stiu ce petrecere asa ca blugii scuri nergi si tricoul tot negru sunt ținuta perfecta .

- Imi plăceai mai mult far tricou

- Poti te rog sa taci naibii ? Eu cobor prima tu stai aici si vi peste câteva minute sa nu para ca am stat impreuna

- Da , vezi sa nu . Pufneste el țâfnos venind imediat in spatele meu .

Mi-am dat ochii peste cap si am pornit grabita jos , la cat de greu se misca nu pare ca o sa ajungă de curând jos asa ca o sa profit de asta cat pot de mult .
Wow , astia chiar stiu cum sa distrugă o casa . Nu mai arata deloc cum era inainte . Barul e pe jumătate gol , sticlele care au fost consumate fiind imprastiate pe jos sau pe bar , unele sparte altele mai putin , pahare aruncate peste tot , baloane , multe baloane de parca am fi la ziua unui copil de cinci ani , adolescenții care se misca haotic prin casa , chiar daca nu se sincronizeaza mai deloc cu muzica , iar alții stau întinși pe jos de parca ar fi morți .

- Vrei ceva de băut ? Ma întreaba Harry care a ajuns in sfârșit si el jos

- Nu mer.... defapt ba da ceva tare ! Spun hotărâtă mai mult ca niciodată sa ma distrez . Poate voi regreta asta maine dar nu mai conteaza

- Tine . imi întinde un pahar cu ceva lichid maroniu inauntru .

Il duc încet la buza , lăsând acel lichid sa mi se strecoare printre buze lăsând acea arsura oribila sa imi cuprindă imediat toată gura , dar la naiba e bun !

- Hai si noi la ceilalți ! Imi sopteste la ureche luându-o in fata mea

- Ceilalți ? Care ceilalți ?! Intreb confuza dupa care ii observ si pe " ceilalți " si doamne iartă-mă nu pot sa cred ce vad .

In sufragerie , sau ma rog ce a mai ramas din ea stau intr-un cerc toti . Si prin " toti " ma refer la toti . Zayn , Rebecca , Liam , Kara , Ally , Tyler , Sean , Max , Sarah , Kim si Adam .
Ok ... ce am pierdut ? Frate , stau si eu in camera jumate de ora si pierd tot .

- Wohoooo ! Aclama toti cand ajungem amândoi langa restu

- Oh , gura ! Spun nervoasa asezandu-ma langa Rebecca in poziție turcească . Harry face si el acelasi lucru dar se aseaza fata-n fata cu mine .

- Acum incep sa inteleg de ce nu ai venit ! Chitaie Rebecca langa mie facandu-i pe toti sa izbucnească intr-un hohot de ras .

Am vrut sa ma uit la Harry ca sa ii cer putin ajutor dar am abandonat ideea cand l-am observat cu colțul ochiului ca pana si el ranjeste ca un dracusor .

- Cat se mult ai băut ?

- Ăăămm , nuuuu stiuuu . Ne-am jucat un jooooc unde trebuia sa aruncaaaam o minge de pinoooong in paharee dupa care sa il dam peste caaap , iar la sfârșit cine a băuuut cel mai mult castigaaaaa! Si am gastigaaaat ! De treeeei oriii! Spune ea amuzata printe sughituri . Nu stiu ce a apucato sa vorbeasca asa dar e enervantaaaaa . O doamne , ma molipsesc

- Da , m-am prins si singura de asta .

Acum ca ma uit si pa restu , nici ei nu arata prea treji .

- Hai sa mai jucam ! Spune Ally la fel de ametita

- Ok , hai sa jucam .

Dupa doua ore de jucat, naiba stie ce , nici pana acum nu am reținut numele acelui joc , as putea spune ca is maimanga decat restu . Am facut echipa cu Harry evident , pentru ca m-a obligat nu pentru ca am vrut eu sau ceva , si noi câștigam mereu , el arunca mingile in pahare si culmea ca le nimerea iar eu trebuia sa le dau pe gat.
Am pierdut numărătoarea lor cand au trecut de 15 deci va dați seama cam cum ma simt .

M-am ridicat cat am putut de încet de pe jos , pentru a ma asigura ca ma poti tine pe picioare si am iesit balanganita afara pentru a lua o gura de aer curat . Simt cum toată băutura vrea sa vina inapoi dar inca nu e momentul asa ca nu are decat sa mai astepte .

- Hei papuso ! Ce faci aici singura ? Sti ca fetele ca tine nu ar trebui sa stea singure pe afara asa tarziu ? Aud o voce groasa in spatele meu si , cand ma întorc dau nas in nas cu o persoana necunoscuta .

- Uh , dar ce avem noi aici , ai petrecut cam mult nu ?

- Um , eu .... trebuie sa plec ... spun bâlbâita dupa care ma întorc sa plec in casa dar sunt oprită de mâinile lui care imi cuprind mijlocul si ma întorc inapoi lipita de pieptul lui .

Sincer .... as încerca sa ripostez dar nu am sanse in potriva lui mai ales ca sunt beata , nu cred ca asa vara sanse de scăpare nici daca as fi treaza .

- Nu , lasa-ma ! Spun zbatandu-ma in bratele lui cand ii simt respiratia , care are un miros vag de băutura , periculos de aproape de buzele mele .

- Hei , relaxeazate , ne distram si noi putin ! Zâmbește sarlatan lipindu-si buzele de ale mele , si încercând sa pătrundă printre buze dar fara sa reuseasca .

- O haide , nu te teme , nu va dura mult ! Imi sopteste la ureche dupa care imi prinde ambele coapse fortandu-ma sa ma incolacesc in jurul lui , plecând cu mine nu stiu unde .

- Nu ! Ajutor ! Nu ! Nu apuc sa tip prea mult pentru ca imi acoperă repede gura cu mana lui , oprindu-mi protestele

- Taci din gura pacoste mica !

- Te fac eu sa taci din gura ! Se aude o voce groasa din spatele lui si , imediat capul tipului care ma tinea in brate de intoarce rapid intr-o parte facandu-l sa cada inconștient la podea cu tot cu mine .

Cel putin am căzut peste el si nu m-am rănit dar impactul nostru cu pământul tot m-a zdruncinat putin .

- Ce faci afara singura ? Trebuia sa fi inauntru ! Harry . Normal ca el .

Am izbucnit intr-un hohot incontrolavil de ras , si ma uitam la el care încerca sa faca pe durul certandu-ma ca am iesit afara singura singurica .

- Esti asa amuzant cand încerci sa faci pe baiatul dur . Spun printre râsete

- Ce e ineregula cu tine ?

- Oh dar ma simt perfect , si apropo mersi pentru asta dar ma descurcam si singura . Spun arătând spre corpul acelei persoane care inca sta adormit la pământ . M-as duce sa vad daca e mor dar sincer , nu ma interesează .

- Mie nu mi se pare ca te descurcai ! Treci inauntru ! Zice prinzandu-mi mana si tragandu-ma inauntru

- Ce ? Nu ! Nici vorba ! Nu merg nicăieri cu tine ! Spun tragandu-mi mana din stransoarea lui asa de brusc , incat mi-am pierdut echilibrul pentru câteva secunde .

- Maya , vorbesc serios , mergem in casa acum !

- A da ? Atunci va trebui sa ma prinzi ! zic nervoasa incepand sa fug spre plaja .

Nu stiu exact ce m-a apucat dar se simte bine nebunia asta care e in corpul meu si ma bucur enorm ca imi pot menține echilibrul . Mi-am intors capul in spate doar ca sa il vad pe Harry care a inceput sa alerge fiind aproape de mine in mai putin de câteva secunde .

Fiind disperata sa scap de el , am taiat-o rapid spre apa in care am intrat destul de greu pentru ca eu inca nu mi-am revenit dupa alcoolul pe care l-am consumat ca urmare corpul meu e inca slăbit mai ales ca am si alergat . Cel putin apa nu e rece , e chiar numa buna de înotat dar totuși , am înaintat pana cand mi-a ajuns la nivelul genunchilor unde m-am oprit deoarece am realizat ca Harry nu m-a urmat si aici .

- Maya ?! Ce dracu te-a apucat ? Iesi de acolo !

- Defapt , imi cam place aici

- Iesi acum din apa , mergem in camera !

- Oh imi pare rau domnule Styles dar vei ramane doar cu fanteziile tale cu mine pentru ca eu nu vreu sa ies din apa si , cu siguranta nu vreau sa merg in camera cu tine .

- Cand oi pune mana pe tine .. lasa fraza neterminata descaltandu-se si intrand in apa

- Harry , ce fa ... Nu ! Spun speriata cand vad ca se apropie de mine , si o i-au iar la fuga dar sunt oprită de bratele lui puternice care m-au adus la pieptul lui .

- Cand iti zic sa vi , vi !

- Bine Harry , imi pare rau , chiar imi pare rau

- Ok , hai sa mergem inauntru

HAHH! FRAIERRR !

Am profitat de momentul sau de slăbiciune , si l-am împins cu totul in apa facandu-l sa cada in ea cu tot corpul . Am dat sa ies din apa repede casa pot scapa de el dar m-am simțit dintr-o data prinsă de picior si , in mai putin de câteva secunde o cantitate mare de apa sărată mi-a pătruns in gura .

- Aghhh ! Nenorocitu dracu ! Spun printre tuse

- Hoata mica ce esti ! Zice si el printre rusește dupa care ma ia pe umărul lui , carandu-ma ca pe un sac de cartof spre camera mea

- Puteam sa merg si singura , multumesc ! Cine stie ce o sa creadă restul cand ne-au vazut asa ! Spun țâfnoasă , trecând pe langa el ca aa merg spre valiza mea de haine

- Stai liniștita , is morți deci probabil nu is vor aminti nimic maine

- Bine gata , iesi afara trebuie sa scap de hainele astea si sa fac in dus !

- Nu scapi de mine sa sti ! Ma duc si eu sa ma schimb si sa fac un dus dar ma voi intoarce !

- Da da , cum spui tu . spun împingându-l afara dupa care închid usa si ma bag la dus

Sa te vad cum mai intri acum idiotule !

Dupa 15 minute petrecute sub jetul cald de apa care m-a relaxat mai mult decat as fi crezut mi-am infasurat un prosop in jurul corpului , ieșind din baia mica plină de aburi

- Ce a durat atata ? Se aude vocea lui Harry din pat facandu-ma sa tresar in mare parte pentru ca sunt goală in fata lui .

- Ce ? Ce cauti aici ? Dar cum ? Am crezut ca am închis usa !

- A , da ai inchiso. Dar ce credeai iubito ca o usa închisă ma poate face sa stau departe de tine ?

- Poftim ?! Iesi afara ! Trebuie sa ma îmbrac !

- Si ce mai astepti ?

- Ugh idiotule ! Daca tu crezi ca ma voi schimba in fata ta , te înseli amarnic !

- Bine , uite cum facem imi închid ochii 30 de secunde dar daca nu termini la timp , ii voi deschide

- Ce ?! Harry ai inebun...

- 29 .. 28 .. 27

M-am întors buimaca dupa hainele mele de pe scaun pe care ma chinuiam sa le îmbrac dar la dracu cu ele , parca fix acum nu vor sa intre pe mine. Topaiam de pe un picior pe altul chinuindu-ma sa imi trag chilotii pe mine , apoi pantalonii ...

- 9 ... 8 ..

Oh nu ! Trișoru !
Bluza ? Unde e bluza ? Bluzaaaaaa

- 4... 3 ... 2 .. 1

- Idiotule !

- Vad ca sti sa te miști repede

- Ce faci ?! In intreb cand vad ca sta relaxat pe patul meu fara nici o reținere

- Bine tu ? Intreaba nonsalant

- Um , vreau sa dorm ?! Zic fluturandu-mi mâinile dramatic prin aer

- Ok , atunci vino aici ! Spune bătând locul de langa el

- Poftim ? Nu ! Nu vreau sa dorm cu tine in pat ! Spun revolta . Oare va schimba asta ceva ?

- Păcat , pentru ca va trebui sa o faci

Am renunțat sa ma mai cert cu el pentru ca știam ca nu am nici o sansa împotriva lui , si m-am urcat in par cuibarindu-ma la pieptul sau pentru ce el m-a obligat , nu pentru ca eu am vrut !

*

- Harry ! Opreste aia ! Spun răgușita cand aud o alarma ce suna de mai bine de 5 minute

- Harry ?intreb cand vad ca nimeni nu răspunde

Ma chinui sa ma trezesc , frecandu-mi ochii cu podul palmelor si , cand imaginea mi se face clară observ ca sunt singura in camera iar alarma aia vine de la telefonul lui care suna pe podea.
Ma ridic leneșă din pat , mergând spre telefonul sau unde am vazut numele lui Zayn pe ecran . De ce l-ar suna asa de dimineața ? L-am luat in mana si m-am apropiat de fereastra ca sa admir peisajul de dimineața pentru ca e abia ora 6:39 dar in schimb am vazut altceva ...

Harry mergea grăbit pe plaja spre o adunatura de copaci ce se alfa prin preajma . Ce pun astia la cale ? ..

In primul rând , as vrea sa dedic acest capitol unei persoane dragi mie care imi votează cartea capitol de capitol si uneri mai lasa si comentarii care ma încurajează enorm biancaandreea986 ❤️
Official sunt in vacanta deci de acum voi posta tot mai des , sper sa nu mai fiti cititori fantoma si sa imi lăsați un comentariu la capitol in care sa imi spune-ți ce părere aveti pentru ca am nevoie sa stiu daca va place ce scriu :**

Va iubesc si va multumesc enorm pentru toate citirile , voturile si comentariile primite :*

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 521 34
- Atat de frumos... Șopti băiatul brunet înspre locul în care baiatul stătea întins la soare,se aflau la ora de sport,însă blondul a rămas neclintit...
8K 1K 22
În orăşelul Monroe din statul Colorado, viaţa a şase tineri este pe cale să fie dată complet peste cap când două colege de clasă sunt ucise într-o no...
7.8K 461 25
Spune-mi că mă iubești! Prima variantă. In română! #5 in proza scurta 16.09.2017
Devil eyes By Mary

Teen Fiction

42.2K 2.9K 31
Odata a fost indragostita de el, atat de indragostita, incat nu ar fi renuntat niciodata la iubirea arzatoare dintre ei. Si el a fost indragostit de...