18 - Cine-i Harry defap ?

3.3K 173 11
                                    

Desi eram adormita si o mahmureala nasoala a pus complet stăpânire pe corpul meu , un gând rau tot imi dădea târcoale prin cap si , nu stiu dar pur si simplu nu puteam sa il ignor .

O sa il urmăresc . Trebuie .

Nu stiu ce are de gând sa faca dar oricum ceva bun nu va fi . Adica pe bune , de ce mama naibii s-ar trezi la ora 6 dimineața ca sa meargă intr-o mini pădure tocmai in Italia ? Incep sa cred ca excursia asta a fost planificata special pentru un anumit lucru , nu doar pentru naiba stie ce activități .

Am continuat sa ma uit pe fereastra pana ce el a intrat in pădure , facandu-se nevăzut printre frunzele exotice dar , nu inainte de a se uita inapoi analizând zona de parca cineva l-ar urmări . Dupa ce m-am asigurat ca el a intrat in pădure , mi-am incaltat niste sandale pentru ca tenesi mei inca sunt uzi de la baia de ieri , mi-am luat un hanorac lung , gri , ce imi ajunge pana la coapse pentru a ma acoperi deoarece sunt in niste pantaloni scuri sport tot gri , cu un trocul alb deasupra .
Am iesit glont pe usa camerei fiind jos in mai putin de câteva secunde chiar daca graba asta imi face durerea de cap sa se intensifice .

Am pasit greoi prin nisipul rece , uitandu-ma prin toate părțile ca sa ma asigur ca cineva nu ma vede , mergând exact pe unde a mers si Harry acum câteva minute .

Inca nu pot sa cred ca fac asta , dar ceva imi spune ca baiatul asta nu e un simplu baiat ce iubeste mașinile si petrecerile nebune. Nu pare a fi genul ala de " baiat rau " si daca el nu are de gând sa imi spuna , atunci voi afla de una singura.
Începeam sa ma apropii încet încet de pădure , de unde puteam auzi ceva sunete dar nu sunt sigura ce fel de sunete pentru ca le aud foarte încet. Am mai facut câțiva pași spre ei dar , cand am realizat ca sunt destul de aprope incat sa pot auzi si vedea tot ce fac m-am ascuns dupa scoarța mare a unui copac bătrân , punându-ma in genunchi ca sa ma asigur ca nu ma vad .

O senzație de teama m-a cuprins imediat cand l-am vazut pe Harry cu un pistol in mana , gata sa il impuste pe bărbatul care e imobilizat de Sean si Tyler . In fata sa sta Liam care nu pare deloc calm , pumnii săi fiind stransi pe langa corp . Tresar uimita atunci cand vad ca pumnul lui Liam a facut contact cuaxilarul bărbatului facandu-l sa scanceasca puternic si sa scuipe sânge , mult sânge.

- Vorbeste ! Cand va veni ? Tipa el nervos dupa care ii mai da un pumn in maxilar cand acesta nu vrea sa vorbeasca .
- Nu stiu ! Jur ! Nu am aflat nimic ... mai lăsați-ma câteva ore jur ca voi afla !
Se milogeste bărbatul spre Liam care ii făcea semne lui Harry .

- Jalnic ! Rezolva-l Styles. Nu e bun de nimic , nu mai avem nevoie de el .

- Nu ! Va ro .... Apuca bărbatul sa spune pentru ca dupa este împușcat in tâmplă de Harry .

Doamne Dumnezeule ! Știam eu ca ceva nu e curat la tipii astia ... dar sa omoare oameni ? Si .. cine sa vina ?

Nu prea ma simt speriata , adica poate ar trebui dar nu sunt , mi-e putin mila de acel bărbat care a murit fara vina dar nu simt frica care ar trebui sa fie in mine .... la o adica tocmai am asistat la o crima . Trebuie sa plec de aici . Cand dau sa ma ridic ceva incepe sa imi vibreze in mana iar cand ma uit imi dau seama ca eu plecasem cu telefonul lui Harry din camera . M-am chinuit sa il opres cat de repede am putut ca sa nu ma audă restul si m-am ridicat imediat in pocioare , încercând sa plec cu grija ca nu cumva sa fiu observată .

- Pleci undeva ? Se aude o voce in spatele meu . Zayn .

- Um ... eu ..

- Nu te-a invatat mama ta ca nu e frumos sa urmărești persoane ?

- Sa nu îndrăznești sa vorbesti de mama ! Sau jur ca

- Ca ce ? Vei spune ce ai vazut ? Asculta aici draguta , poate i sa pus pata lui Harry pe time dar asta nu ma va opri sa ...

It's Complicated !Where stories live. Discover now