17 - Te iubesc , dar nu te iubesc

3.7K 182 8
                                    

- Harry .. spun cu o voce micuta cand ii simt palmele ieșind de sub spatele meu , strecurandu-se încet pe sub tricou facand pielea mea ca de găina .

- Shh iubito , lasa-ma sa te fac sa te simți bine ! Imi sopteste tandru , lasand saruturi umede pe gatul meu

- Ai incredere in mine ? ma intreaba uitandu-se adanc in ochii mei .

Fara sa gandesc dau din cap afirmativ , lanadul pe el sa isi continue treaba cu mainile sale pacatoase . Doamne , nu ... nu pot sa cred acum o secunda il uram , de-a dreptul il uram pentru tot ce a facut in astea doua saptamani si .. si acum ? acum il las sa ... nu , nu pot sa imi pierd virginitatea dar ...agh il vreau asa mult .

" Femeie calmeaza-te si bucurate de moment " ma intrerupe contiinta mea din gandurile negative si , pentru prima data pot sa zici ca a facut un lucru bun

- Ingerasule , linisteste-te si lasa-ma sa te fac sa te simti bine ! imi mai sopteste odata ca sa ma linisteasca .

Dar .. la dracu ! nu pot sta linistita deloc ! Nu inteleg ce se intalmpla cu mine , parca nu mai gandesc bine deloc cand sunt cu el , si doamne apara-ma ce naiba o sa imi faca ? Nici nu realizasem ca el mi-a dat tricoul jos pana cand nu mi s-a facut imginea neagra timp de cateva secunde .

A continuat sa coboare in saruturi mici pana la sanul drept , unde si-a adancit dintii in piele probabil incercand sa imi faca semne . Mici gemete au iesit neintentionat din gura mea iar , cand am realizat asta mi-am prins brutal buza de jos cu dintii , strângând puternic pentru a încerca sa înec gemetele ce vor sa iasă .
Da ce dracu ! Nu ma pot arata asa in fata lui , intr-o asemenea situație ! Adica .. stiu ca sunt o virgina neexperimentata dar asta nu e o scuza .

Pana acum am fost rece cu el , bine probabil cu mici exceptii , si ma dădeam o " dura " in fata lui , chiar daca eu nu sunt asa , nu sunt genul ala de persoana dar in fata baietiilor niciodată nu mi-am arătat adevarata față , mereu sunt genu de fata care nu se sperie la filmele horror , in fata baietiilor desigur , pentru ca daca nu as fi prin preajma lor as tipa cat m-ar tine vocea . Deci nu ! Gata ! Nu vreau sa par o slaba in fata lui , lansandu-ma prada jocului sau de dominație . Poate ca nu stiu regulile , dar asta nu înseamnă ca nu stiu sa joc si mai mult de cat atata eu niciodată nu respect regulile asa ca ... Sa-i dam drumul la joc !

- Nu , nu , nu ! Ii spun cand ii simt mana coborând la fermoarul pantalonilor mei .

Ah ! E asa greu sa ma dau puternica dar acum , cand in vad cum ma privește confuz parca prin putere , stiu la ce se aștepta el , sa imi deschid picioarele imediat dar nu merge asa cu mine .

- La ce te ... apuca el sa zică pentru ca dupa este intrerupt de picioarele mele pe care le apropii de pieptul lui , facand in asa fel incat sa nu il mai las pe el sa stea deasupra mea .

Si uite asa , in mai bine de câteva secunde situația s-a intors la 180 de grade . Nu mai sta el desupra mea , ci eu stau peste el . Partea buna e ca mai am si poziția in favoarea mea . Stau deasupra masculinitatii lui care pare ca s-ar lupta ca un leu in cușca sa iasă din boxeri , si as minti daca as spune ca nu il inteleg .

- Femeie , o sa imi provoci un atac de cord intr-o zi ! Spune gutuit lucru care ma face sa chicotesc in timp ce ma apropii pofticioasa de gatul sau , exact ca un vampir disperat pana si dupa cea mai mica picătura de sânge .

- Dar ce credeai , Harry , ca tu ma vei domina pe mine asa cum faci cu toate curvele ce iti pica la picioare ?

- Iubito dar eu nu -

- Taci din gura ! Daca o facem , o facem cum vreau eu , nu cum vrei tu ! Asa ca fi dracului un baiat cuminte si păstrează buzele pentru altceva .

It's Complicated !जहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें