4 - Minciuni

5.8K 281 4
                                    


Maya's P.O.V

Un bâzâit îngrozitor de puternic se loveste de urechile mele făcându-ma sa ma trezesc ,nu cred ca am mai dormit asa bine de cand a murit mama , ce dracu e asa diferit acum ? Ceas afurisit , atunci cand trebuie sa ma trezesti nu o faci .

Înjur in capul meu si imi întind mana dupa telefon , cu ochii inca inchisi , ca sa il opresc dar nu reușesc sa dau de noptiera care in mod normal se afla langa patul meu . Ce naiba se intampla ? Imi deschid ochii ca sa vad de ce dracu nu găsesc noptiera , si ramân intepenita câteva minute bune cand vad ca nu ma aflu in camera mea iar in jurul abdomenului meu sunt incolacite 2 mâini mari . Imediat in mintea mea încep sa se deruleze toate momentele de noaptea trecută .

Petrecerea , Harry , Jamie , dans ,fetele , aoleu fetele ! Oare ce au facut Sarah si Rebecca cand si-au dat seama ca am dispărut ? De ce naiba ma gandesc la asta , acum?!

Imi întorc privirea la persoana care ma tine in brate si , o nu ... e Harry! Acum se leagă toată povestea . Oh doamne , ce dracu am facut ?
Ii dau usor jos mâinile de pe corpul meu si ma întind dupa telefon . De ce il i-au asa usor ? Ar trebui sa il arunc jos din pat si sa dau cu el de toti peretii , cum isi permite sa ma aduca .. nici nu stiu unde , si sa mai si doarma cu mine in pat , omu asta ii normal la cap ? Nici nu ma cunoaște , il jupoi de viu cand se trezește , la dracu , nu o sa astept pana se trezește o sa il trezesc eu , ce naiba .

Imi i-au telefonul in mana si sar repede din pat cand vad ca defapt , nu suna ceasul ca sa ma trezească de dimineața , ma suna Rebecca . A da , si am uitat sa menționez am 4 apeluri pierdute de la tata si inca 7 de la ea . Maya Smith , ai dat de dracu !

Dupa ce ca o sa ma aleg cu o pedepsa de la tata , o sa primesc si o bataie zdravăna de la Rebecca cand o sa audă ca am dormit in aceelasi pat cu Harry , dar spre surprinderea mea sunt in rochia in care am fost imbracata ieri la club , sincer , ma așteptam sa fiu in chiloti in cel mai bun caz , pentru ca se putea sa fiu si goală.

- Maya ?! Ma striga Harry cu o voce răgușita . Bun , deci acum esti treaz.
- Da , Maya ! Spun artagoasa spre el si ma îndrept spre botinele mele .
- De ce te-ai trezit ? Of doamne, copilu asta are probleme grave .
- Cum dracu poti sa ma intrebi asa ceva ? Tocmai am dormit in pat cu tine si nici nu te cunosc ! Tip la el si simt cum ma ia o ameteala si o durere groaznica de cap , gata si cu ziua mea buna .
- Ok , si? Poate fi mai prost de atata ?
- Faci misto de mine ? Ii spun si el incepe sa rada . Serios ?!
- Ce e asa amuzant ?
- Nimic , doar ca nu inteleg ce e asa gresit ca am dormit cu tine . Imi zice nepăsător si ridica din umeri .
- Asculta , Harry , eu nu sunt ca restu fetelor din liceu care iti cad la picioare cu prima ocazie pe care o au .Stiu ca tu doar te futi cu fetele si dupa le lasi ,si in cel mai rau caz le umilesti , asa cum ai facut si cu Jamie ieri , poate ca eram beata atunci dar totuși reușeam sa gandesc limpede .
- Da , de asta m-ai lasat sa te aduc aici , pentru ca nu erai beata si gândeai limpede . Imi zice si rade , iar .
- Hei, am zis atunci nu si dupa . Nu o sa iti fac jocul, asa ca renunța .
- Eu nu pierd niciodată, acum ,hai inapoi in pat ! Se roagă de mine si eu ma îndrept spre pat , dar nu ca sa ma pun laga el , ci ca sa ma incalt sa pot sa plec naibii de aici .
- Ce faci ? Ma întreaba cand vede ca ma ridic , acum incaltata.
- Bine , tu ce faci ? Il intreb cu acelasi ton nepăsător , cum a facut-o el .
- Hei ! Tipa dupa mine cand ies pe usa si parca il aud înjurând cand o închid .

Chicotesc usor si caut repede scarile fara sa acord atenție casei , desi pare frumoasa si mare . In timp ce cobor scarile aud cum cineva tranteste o usa sus , deci clar vine dupa mine .

- Unde te duci? Ma întreaba nervos si cand ma întorc e aproape de mine . Cand dracu a ajuns aici ?
- Ma duc acasa . Ii raspund sec . Stai putin .. la dracu ! Ar fi fain daca as avea si cu ce sa merg pana acolo .
- Si cum , vrei sa faci asta ? Ma întreaba si ma uit la el numa ca sa vad cum ridica din sprânceană la mine si ranjeste .
- Pai .. ezit câteva secunde .. Pe jos ! Ii raspund intr-un final .
- Vino , te duc eu intepat-o ! Tocmai m-a tachinat ? Deci nu cred , el nu intelege ca nu o sa ii fac jocu ?
- Încetează sa ma provoci , nu iti fac jocul ! Spun artagoasa spre el .
- Si tu încetează sa mai fi asa încordata . Spune si chicoteste , iar eu sunt nevoită sa imi întorc privirea pentru ca nu mai suport sa vad gropitele alea perfecte , mi-as dori asa mult sa il sărut in locul ala .

It's Complicated !Där berättelser lever. Upptäck nu