Kiskori Barátok.. ~ Tom Kauli...

By TomKaulitzbabee

13.2K 598 287

Katherine Arnold vagyok. 18 éves lány, aki éppen ebben az évben járta ki a gimit. Berlinben élek a szüleimmel... More

Végre, elballagtam
A költözés napja
Vacsora
Emlékek felidézése
Pizsi parti?
Álmok és rossz emlékek
Koncert, és Buli..
Már másodjára..
Ez meg mit keres itt?
A hülye paparazzik..
Interjú?
Kati Schiffer, mi?
Jobb barátot nem is kívánhatnék..
Zimmer 483
Hogyan tovább?
2008. június 17
Boldog szülinapot anya!
Hiányzott a másik felem..
Furcsa férfi
Bár ne lettem volna olyan kíváncsi..
Jealous Girl
Igen, Naya?
Bárcsak nem álom lett volna
Akibe beleszerettél, vagy az akivel felnőttél?
Theo
Mi van veled, Tom?
Ez volt mind 5 nap
Ez most komoly, Katherine?
Katheo
Tom's jealousy
Naya az a szúnyog, mi?🔞
Újra a tiéd akarok lenni, Tom Kaulitz
With him, without him
Hirtelen szakítás
Déjà Vu

Halál és költözés?

578 22 3
By TomKaulitzbabee

Reggel arra ébredtem, hogy anyukám sír. Azt hogy miért, már nem tudom. Apát tegnap óta nem láttam. Haza sem jött. Nem tudom hol van. Úgyhogy felkeltem, ki dörzsöltem a szememből a fáradtságot, és megindultam az ajtóm felé. Kinyitottam, és annyit láttam, ahogy anyukám fogja a fejét az asztalon, nézi a telefonját, és sír. Aggódtam, vajon miért sír... úgyhogy eldöntöttem hogy lemegyek és megkérdezem mi a baj.

- Szia anya. Minden rendben? - mentem le a lépcsőn közben őt bámulva.

- Kicsim? Öhm Jó reggelt. - nézett rám piros szemekkel, és piros arcokkal. Gyorsan letörölte a könnyeit. - Éhes vagy? Csináljak valami enni? - fordult el, hogy ne lássam az arcát.

- Anya, mi a baj? - ahogy le értem a lépcsőn, oda futottam hozzá, és megöleltem. - Miért sírsz? Minden oké? Mondd el mi az.

- Én, nem sírok.. - majd visszaölelt, és éreztem ahogy egy pár könnycsepp a vállamra folyik.

- Anya, tudod hogy szeretlek, és érdekel miért sírsz! Fáj téged sírni látni, ugyanis nem szoktál! Mi az? És apa hol van? - kérdeztem tőle, miközben eltoltam az ölelésből.

- Kicsim, figyelj. Ez... én nem tudom hogy mondjam el neked. Apa a kórházban van. És ma reggel hívott hogy.. a nagyi.. - kezdett el jobban sírni. Én csak bámultam előre a padlóra, és könnyek gyűltek a szemembe a szavai hallatán.

- Mi? Ne- Ne- Nem az nem lehet! Ugye nem? - néztem rá könnyes szemekkel, az ő sírástól piros szemeibe.

- Én, sajnálom Katherine! - ölelt meg.

- Me-Meghalt?? - kérdeztem remegő hangon, sokkolt fejjel.

- I-.. Igen. - Anya sírt a vállamon, én pedig az övén. Miért vagyok mindig ennyire kíváncsi? De most.. azt hittem másért sír.. nem hittem volna, hogy megfog halni. A nagyim volt az egyetlen, akinek beszéltem a problémáimról, akiben bíztam, akinek elmondtam mindent. Ő volt az egyetlen ember akinek beszéltem a gondjaimról, és most.. hol van? Ő.. most fent van valahol, a mennyekben, az angyalokkal, és nézi, ahogy én és Anya egymás vállán sírunk, apa meg valahol a kórházban van.

Apukám is biztosan sírt, ugyanis nagyon szerette a nagyimat. A nagyim volt az ő anyósa, és nagyon jó viszonyuk volt. Mindig vicceket tanítottak egymásnak. Mindig megtréfálták egymást április 1-jén. Anyát pedig nem is csodálom miért sír. Az ő anyja halt meg. Láttam már anyát sírni, de még sosem jutott el addig a szintig, ahol most jár. Ez alatt azt értem, hogy sírásnál, még sosem sírt annyit, hogy fel legyen puffadva az arca, remegjen, és pirosak legyenek a szemei. Egyszerűen nem bírta abbahagyni. Én is sírtam, de túl gyorsan jött ez a sok információ.. és még nem dolgoztam fel, hogy mi is történt. Hogy soha többet nem láthatom újra, hogy soha többet nem beszélhetek vele, hogy még elbúcsúzni sem tudtam tőle.

- Én, most fel megyek a szobámba. - mondtam egy kicsit remegő hangon, majd elengedtem anyukámat az ölelésből, és lassan sokkolva, fel lépegettem a lépcső fokokon.

Anyukám végig nézte az összes lépésemet, ahogyan össze törve lépek fel a lépcsőfokokon, egészen a szobámig, majd becsukom az ajtót mögöttem.

Már 2 óra biztos eltelt az eset óta. Amióta megtudtam, mi történt. Majd akkor hallottam hogy Apa haza jött. Gyorsan kimentem a szobámból, és lerohantam a lépcsőn.

- Apa! Ugye ez nem igaz?? - kiabáltam hozzá miközben élet veszélyesen rohantam le.

- Sajnálom. Én csak bementem meglátogatni, és amikor már mentem volna be a szobába, akkor láttam ki jönni az orvosát, és mondta nekem a híreket... - mondta, de láttam rajta hogy ő is meg van törve, és neki is fáj.

- Ó igen? És mit szólsz ahhoz hogy még a ballagásomra se jöttél el? Ha? Ez most komoly? - könnyeztem ismét, majd beszéd közben éreztem egy könnycseppet le folyni az arcomon.

- Én sajnálom, elhúzódott a megbeszélés.

- És legalább kaptál új főnököt? - húztam fel a szemöldökeim.

- Nem. Nem kaptam. - válaszolta meg lesütve a fejét.

- Akkor kurva sok értelme volt elmenni arra a szarra, a saját lányod ballagása helyett! - majd felrohantam a szobámba. Be csaptam az ajtót, és kulcsra zártam. Bele feküdtem az ágyamba, és a párnamba döfve a fejemet sírtam. Majd fél óra párna sikításos sírás után, elkezdtem telefonozni. Úgyhogy elkezdtem zenét hallgatni. Felálltam, beültem a sarokba, és sírtam a zenére.

Majd egyszer csak annyit veszek észre hogy már hajnal fél 5 van. Már kezdett világosodni. Már egy pár nap eltelt, és a szobám olyan rumlis volt, és büdös, a napok óta ki nem cserélt levegő miatt.. Úgy gondoltam kinyitom az ablakot levegőzni, hogy jöjjön be egy kis friss levegő, mert már száraz volt a benti. Hagytam hogy bejöjjön a nyári, hajnali, langyos hőmérsékletű levegő.

Elakartam menni sétálni, de tudtam hogy akkor én jövök ki belőle szarul. Úgyhogy csak halkan kimentem az erkélyre. Ki ültem a székre ami kint volt, és néztem a várost. Láttam a fényeket, és a kocsikat. Már most nagyon sok kocsi járkált az utakon. Jó, mit vártam? Berlinben lakok.

Még kint ültem fél órát, amikor megláttam apukámat ahogy jön ki egy kávéval a kezében. Az órára néztem. Már reggel 6 volt, úgyhogy másfél órát voltam kint, a fél óra helyett. 

- Hát te? - jött ki, majd becsukta maga mögött az ajtót.

- Neked is szia. - mondtam továbbra is a tájat nézve. 5 éve lakunk itt, és eddig kb 3-szor voltam kint az erkélyen.

- Ó, igen. Jó reggelt. Bocsánat. -le ült a velem szemben lévő székre.

- Hogy hogy fent vagy? -kérdezte meg.

- Napok óta nem alszom, jó hogy észrevetted. - mondtam továbbra sem nézve rá.

- Oh.. bocsánat. Figyelj, tudnánk beszélni valamiről? - kérdezte, miközben belekortyolt a kávéjába.

- Miről? - továbbra is csak a tájat néztem.

- Költözünk. - mondta röviden, tömören, mire rá néztem.

- Mih? Hova? - húztam fel az egyik szemöldököm. Igen, utáltam Berlint, úgyhogy ennek a hírnek egy részem örült, a másik meg nem. Ez csak attól függ hogy hova.

- Vissza Lipcsébe. Be költözünk a nagyid régi házába. - nézett rám, miközben még egyett kortyolt a kávéjából.

- L-Lipcsébe? U-ugye nem viccelsz? - egy mosoly tévedt az arcomra.

- Igen, vissza Lipcsébe. - majd ő is mosolygott egyet.

- És mikor megyünk? - kérdeztem izgatottan. Nagyon örültem a hírnek.. talán beszelhetek megint a régi barátaimmal, vagy talán.. az ikrekkel is kibékülhetek..

- Ha minden igaz, 1-2 héten belül. Csak még pár bútort el kell adjunk anyáddal, mert ott is vannak. Hamar meglesz, majd a munkahelyen elintézem hogy meg vegyék.

Nagyon örültem. Semminek sem örültem meg ennyire. Már régóta vissza szeretnék költözni, konkrétan azóta amióta megérkeztünk. És szeretnék kibékülni az ikrekkel is.

- Ohh és egyébként. Emlékszel még Simone nénire? - kérdezte miközben rám nézett és ivott a kávéból.

- S-Simone? Az ikrek anyukájára? Már hogyne emlékeznék! Miért kérdezed?

- Úgy tűnik emlékszel rá. Szóval, én, anyukád, és Simonr még tartottuk a kapcsolatot, miután ti hárman összevesztetek. Beszéltünk néha egymásnak rólatok, mi van veletek stb stb.. és szóltam neki hogy vissza költözünk. Azt mondta, menjünk át vacsorára. Benne vagy? - apa mondta.

Hihetetlenül boldog voltam. Pont az ikreken gondolkodtam, mikor apa mondja hogy menjünk át.

- Persze hogy benne vagyok! - mosolyogtam. - Köszönöm apa! Ezt én egy ajándéknak veszem! - felálltam és megöleltem.

- Azt hittem szomorú leszel. - ölelt vissza.

-Utáltam itt élni! Köszönöm!!! - majd berohantam a szobámba. Apa csak hülyének nézett.

Nagyon örültem, próbáltam halkan ugrálgatni, hogy anyát fel ne keltsem...


_________________________________________

Halii!! Új rész! Remélem tetszett, igazából én majdnem sírtam amikor leírtam hogy Katnek mennyire fájt hogy a nagyokat meghalt. Próbáltam nem el írni dolgokat.
Insta: gretikee.jeje
Puszii!

2023.08.29
1182 szó.

Continue Reading

You'll Also Like

4.7K 188 8
"Nem hittem volna,hogy valakiért ölni is képes lennék"
13.1K 551 30
-Ugye tudod, hogy ebből hatalmas botrány lesz?-nézett rám, miközben egyre közelebb jött. -Tudom..csak nem érdekel- hajoltam hozzá közel, még nem az a...
10.9K 436 18
Nem hittem volna hogy beleszeretek a bátyám idegesítő haverjába
13.4K 1K 25
Odett legjobb barátnője, Szandra randizgat valakivel de titokban tartja. Ő ezt nagyon furcsálja de nem is zargatja vele a lányt, úgy van vele hogyha...