eski sevgililerim [bxb]

By scofieldsplans

500K 44.6K 17.4K

petek, "ESKİ SEVGİLİLERİM" adlı grubu oluşturdu yavşak pamir eklendi. piç araz eklendi. para (merter) eklend... More

*bir
*iki
*üç
*dört
*beş
*altı
*yedi
*sekiz
*dokuz
*on
*on bir
*on iki
*on üç
*on dört
*on beş
*on altı
*on yedi
*on sekiz
*on dokuz
*yirmi
*yirmi bir
*yirmi iki
*yirmi üç
*yirmi dört
*yirmi beş
*yirmi altı
*yirmi yedi
*yirmi sekiz
*yirmi dokuz
*otuz
*otuz bir
*otuz iki
*otuz üç
*otuz dört
*otuz beş
*otuz altı
*otuz yedi
*otuz sekiz
*otuz dokuz
*kırk
*kırk bir
*kırk iki
*kırk üç
*kırk dört
*kırk beş
*kırk altı
*kırk yedi
*kırk sekiz
*kırk dokuz
*elli
*elli bir
*elli iki
*elli üç
*elli dört
*elli beş
*elli altı
*elli yedi
*elli sekiz
*elli dokuz
*altmış
*altmış bir
*altmış iki
*altmış üç
*altmış dört
*altmış beş
*altmış altı
*altmış yedi
*altmış sekiz
*altmış dokuz
*yetmiş
*yetmiş bir
*yetmiş iki
*yetmiş üç
*yetmiş dört
*yetmiş beş
*yetmiş altı
*yetmiş yedi
*yetmiş dokuz
*seksen
*seksen bir
*seksen iki
*seksen üç
*seksen dört

*yetmiş sekiz

2.9K 272 105
By scofieldsplans

bolum full smut ona gore 🤭

***

Eray'ın hissettiği gerginlik git gide artarken uzunca soluklandı. Yiğit'le asla görüşmemesi gerekirken onunla aynı arabada olmaktan hiç keyif almıyordu.

ancak hava o kadar sıcaktı ki başka çaresi yoktu. otobüs durağı Boraların evine neredeyse yarım saat uzaklıktaydı ve yolun yarısına gelmeden başına güneş geçtiğini hissetmişti. el mecbur Sude'nin teklifini kabul etmişti Yiğit'e rağmen. Bora'nın gönlünü bir şekilde alacaktı nasıl olsa.

nefeslerini son kez kontrol edip zile bastığında kapı yalnızca saniyeler sonra açıldı.

görüş alanına giren sevgilisini görmesi ile büyük bir özlemle boynuna sarıldı. Bora her ne kadar Eray'a kızgın da olsa özlem daha ağır basıyordu. o da kollarını sevgilisine doladığında birkaç saniye birbirlerinin kokularını içine çektiler.

geri çekilip ayrıldıklarında Eray masumca gülümsedi. "çok özledim." Bora tebessüm edip genç oğlanı içeri çektiğinde direkt odasına yönlendirdi. "asla akıllanmayacaksın değil mi?" dedi bir yandan da kendini tutamayarak.

Eray'ın omuzları anında çökerken sevgilisinin odasının önünde durdular. "gerçekten özür dilerim, Bora." üzgün sesi Bora'yı tatmin etmeye yeterken Eray'ı baştan aşağı süzdü.

altındaki kısa şort ve sıfır kol tişörtle Bora'nın mantıklı düşünmesi biraz zaman alıyordu. kendine gelmek isteyerek odasının kapısını açtı ve "bir daha olmayacağına dair söz ver," dedi uyarıcı bir tonda.

Eray hemen kafasını salladı ve kıllarını Bora'nın boynuna doladı. "söz veriyorum sevgilim."

Eray'ın kısık sesi ve kendini sevgilisine bastırması ile Bora derin bir nefes aldı. zihnine hücum eden kirli düşüncelerle alt dudağını ısırdı ve ellerini Eray'ın beline yerleştirdi. "cezanı çekecek misin?"

Eray bir Bora'ya, bir dudaklarına baktı ve kafasını salladı yavaşça. Bora'nın yüzüne büyük bir sırıtış eklenirken sevgilisini hemen arkasındaki duvara yasladı. Eray'ın dudakları anında aralanırken Bora'nın da istikameti genç oğlanın dudakları oldu.

Eray'ın alt dudağını sertçe öperken kasıklarını sevgilisine bastırdı. Eray'ın ağzından küçük bir inilti çıkarken Bora genç oğlanın alt dudağını çekiştirdi. Eray'ın bir eli Bora'nın ensesindeki saçlara gittiğinde orada oynamaya başladı. avuçlarındaki tutamları hafifçe çekerken Bora da bununla birlikte hızlandı.

"bizim gerçekten birlikte yaşamaya ihtiyacımız var," diyerek Eray'ın dudaklarından ayrıldı Bora birkaç saniyeliğine.

Eray duyduğu cümle ile gülümsedi ve kapalı olan gözlerini açtı. alnını sevgilisinin alnına yaslarken, "bunu neden erteliyoruz?" dedi. Bora nefeslerini düzene sokmayan çalışırken Eray'ın belindeki sağ elini sevgilisinin bacağına götürdü. yavaş yavaş okşarken, "sen korktuğun için?" diyerek hatırlattı.

Eray suçlu bir ifade ile gülümsedi ve Bora'nın ensesindeki elini daha yukarı çıkardı. alınlarını ayırıp, "korkum yavaş yavaş gidiyor sanırım," dedi ve Bora'nın dudağına küçük bir öpücük kondurdu.

Bora alayla güldü ve genç oğlanın bacağını sıktı. "nedense hep seks sırasında gidiyor?"

Eray sahte bir kızgınlıkla baktığında avuçlarındaki saç tutamlarını çekiştirdi. Bora canının yandığını hissederek acıyla inledi. "ah! bırak saçlarımı."

Eray dudak büküp ellerini serbest bıraktı ve tekrar Bora'nın ensesine götürdü. Bora memnun bir gülümseme ile elini Eray'ın kalçasına götürüp avuçladı. genç oğlan inlememek için alt dudağını ısırdığında Bora munzurca gülümsedi ve sevgilisinin dudağına yöneldi.

tekrar sert öpücüklere başladığında Eray anında karşılık vererek dilini çıkardı. bir bacağını da Bora'nın bacağına doladığında genç oğlanın hedefi Eray'ın bacakları oldu. iki eliyle destek alıp Eray'ı kucağına çıkardığında dilleri de birbirini buldu.

Bora'nın dili Eray'ın ağzını turlarken genç oğlan da sevgilisinin ensesindeki saçlarla oynamaya devam etti.

ikili yavaş yavaş yükselirken kasıkları birbirine sürtüyordu. aynı anda inleyip geri çekildiler. Bora, elinin üstündeki yumuşak kalçaları avuçladığında Eray daha yüksek sesle inledi. "Bora!"

genç oğlan sırıttı ve kendini sevgilisine bastırdı. Eray inlememek için dudaklarını birbirine bastırdığında, Bora kaşlarını çattı.

"inle. adımla inle tekrar."

Bora'nın emir verici sesi ile Eray daha fazla tahrik olduğunu hissetti. sevgilisini ikiletmeden, "Bora," diye inlediğinde, Bora tatmin olmuş bir şekilde gülümsedi.

"aferin," dedi ve Eray'ı duvarla arasında sıkıştırdı. kasıkları birbirine temas ederken Eray'ın kalçasındaki ellerini tişörtüne götürdü. sevgilisinin ince kıyafetini bir çırpıda çıkarıp attığında sırıttı Bora.

Eray istekle Bora'ya bakarken genç oğlan dudaklarını hemen çıplak gövdeye götürdü. ıslak dudakları Eray'ın vücudunu gezerken Bora mırıldandı zevkle.

Eray ise gözlerini kapatıp Bora'nın kafasını bastırdı göğsüne doğru. "Bora," diyerek inlediğinde genç oğlanın dudakları kıvrıldı. "hım?" diye mırıldandığında Eray sabırsızca kıpırdandı ve "hadi," dedi.

Bora anlamamazlıktan gelerek, "ne hadi?" diye sordu boğukça.

Eray bu kez kendini bastırdığında Bora inledi kendini tutamayarak. sevgilisini daha fazla zorlamadan istediğini vermek üzere dilini çıkardı ve Eray'ın göğüs uçlarına sürttü.

"ah, evet!" diyerek inledi Eray. istediğini almış olmanın zevkini çıkarırken kendini tamamen sevgilisine bırakmıştı.

Bora, Eray'ın göğüs uçlarını diline dolarken hafifçe ısırdı. eli ise boş durmayarak sevgilisinin kalçasını okşayıp avuçluyordu. Eray'ın yaşadığı zevk giderek katlanırken penisi de boxerını zorlamaya başlamıştı. "sevgilim," diye mırıldandığında, "hım?" dedi Bora. "seni istiyorum," diyerek cümlesini bitirdi Eray.

Bora ise genç oğlanın göğsünden uzaklaşıp kafasını salladı. "daha değil."

Eray hoşnutsuz bir tavırla, "ne demek şimdi değil?" diye sordu. kendini sevgilisine sürttüğünde Bora'nın dudaklarından bir inleme kaçtı. "peki şimdi?" dedi masum bir tonda. fakat Bora kararlılığını bozmadan, "hayır," diyerek cevap verdi ve sevgilisini sıkıca tutarak yatağına taşıdı.

Eray'ın sırtı yumuşak yatakla buluştuğunda alt dudağını dişleri arasına aldı ve sabırsızlıkla sevgilisinin hamlesini bekledi.

Bora önce tişörtünü, hemen ardından eşofmanını çıkardığında Eray yutkundu. sevgilisinin boxerını zorlayan penisi ile dudaklarını yaladığında Bora güldü ve Eray'ın üzerine eğildi. elleri onun şortunu bulduğunda Eray'ın da desteği ile hemen çıkardı ve kenara attı.

boxerlarıyla kalan ikili birbirine kocaman gülümseyerek baktı.

"şimdi..." diye fısıldadı Bora ve Eray'ın dudaklarına ilerledi. yumuşak et parçasını yavaşça öpmeye başladı önce. bir eli Eray'ın ellerini tutarak genç oğlanın kafasının üstüne sabitledi ve kendini ona bastırdı.

Eray'ın inlemeleri bütün odaya yayılırken Bora bu sesi sürekli duymak istiyordu. baştaki elini de Eray'ın bacaklarına sardı ve öpücüğü gibi yavaşça okşadı.

Eray zevkten deliye döneceğini hissediyordu o sırada. kalbi hızlı hızlı atarken Bora'yı aç gibi öpüyordu. ancak biraz daha ön sevişme uzarsa sevgilisinin altında yalvaracaktı içine girmesi için.

Bora ise bunun oldukça farkındaydı ve planı da buydu. istediğini şu an bile alırken Eray'dan daha fazla zevk alıyordu.

yavaş öpüşmeleri saniyeler sonra son buldu ve Bora sevgilisinin üstünden kalktı. Eray kaşlarını çattı ve Bora'nın giysi dolabına gidişini izledi. ne yapacağını merakla beklerken alt tarafları da sızlamaya başlamıştı.

"Bora ne yapıyorsun tam şu an?"

Eray'ın hafif sinirli sesi ile Bora kocaman gülümsedi. elindeki siyah kravat ile Eray'a döndü ve salladı. genç oğlanın kaşları git gide çatılırken, "onu ne yapacaksın amına koyayım?" dedi.

Bora hızlı adımlarla yatağa ilerleyip, "sence?" dedi ve tekrar sevgilisinin üzerine eğildi.

Eray'ın jetonu düşerken, "hayır saçmalama, Bora," dese de Bora bu konuda çok kararlıydı. sevgilisinin ellerini tutup tekrar başının üstüne sabitledi. "böyle daha çok hoşuna gidecek... gitmeyeceğini bilsem aklımın ucundan bile geçirmezdim güzelim."

Eray titrek bir nefes alırken Bora da hızlıca sevgilisinin ellerini bağladı. "acıyor mu?" dediğinde Eray kafasını sallayıp, "alt taraflarım kadar acımıyor," dediğinde güldü Bora.

Eray'ın dudağına uzun bir öpücük bırakıp küçük öpücükler ile aşağı indi. genç oğlanın boynundaki silik dövmenin üstüne ıslak öpücüklerini bırakırken, "sikeyim..." diyerek inledi.

"şu saçma dövmeye rağmen çok seksisin," dedi ve yazı olmayan kısmı emmeye başladı. "sana öyle geliyor," dedi Eray ve bağlı olan ellerini çekiştirdi.

Bora bir yandan genç oğlanın boynuna izlerini bırakırken bir yandan da Eray'ın boxerını çıkarıyordu. nihayet serbest kalan sertlik, Bora'nın kasıklarına temas ederken aynı anda inledi ikili.

Bora dayanamayıp Eray'ın boynundan ayrıldı ve direkt kasıklarına indi. Eray nefesini tutup sevgilisinin hamlesini bekledi.

Bora alttan bir bakış attı Eray'a ve genç oğlanın sertliğini ağzına aldı yavaşça. o tamamını almaya çalışırken Eray'ın da dudakları aynı şekilde aralanmaya başladı. Eray tekrar ellerini çekiştirdi ihtiyaçla.

tam şu an Bora'nın saçlarını kavrayıp hareketlerini hızlandırmak için yanıp tutuşuyordu. ancak sadece, "hepsini al," diyerek inledi.

Bora onu duymamazlıktan gelip sadece yarısına kadar sardı dudaklarını ve ileri geri hareket etti. Eray alt dudağını sertçe ısırırken Bora da yavaş hareketlerle git gel yapmaya devam ediyordu.

yaklaşık bir dakika sonra Eray'ın pensini ağzından çıkardı ve çekmecesine uzandı. prezervatif ve kayganlaştırıcıyı alıp, "gel bakalım," dedi kendi kendine.

"bugün beni delirttin farkındasın değil mi?"

Bora sırıtıp kafasını salladı. "farkındayım yavrum," derken oldukça eğleniyordu.

prezervatifi çıkarıp aletine taktı ve kayganlaştırıcıyı eline döktü. dizlerinin üstünde doğrulup Eray'ın tam karşısına geçti. elindeki kayganlaştırıcıyı yavaş yavaş aletine yedirirken gözlerini Eray'dan çekmedi Bora.

Eray ise bu görüntü ile alt dudağını ısırdı. aletinin ucundan zevk suları sızmaya başlarken ihtiyaçla kıvrandı.

Bora nihayet işini bitirdi ve parmağında kalan kremi Eray'ın deliğine yaklaştırdı. sevgilisinin bir bacağını kaldırıp omzuna koydu ve açılan deliğine götürdü parmağını. "yavaş ol," diyerek uyardı Eray.

normalde olsa böyle bir uyarıya bile gerek kalmazdı ancak Bora bugün çok farklıydı.

Bora kafasını sallayıp, "sen rahat ol," dedi ve işaret parmağını genç oğlanın deliği etrafında gezdirdi. ardından, orta parmağındaki ürünü de yayıp içine itti. Eray acı ile yüzünü buruşturduğunda parmağını hareket ettirdi.

Bora'nın yavaş hareketleri bir dakika sonra son buldu. işaret parmağını da sevgilisinin içine gönderdi ve makas hareketlerine başladı.

"siktir," diyerek inledi Eray. beli yavaşça havaya kalkarken, Bora onun göğsünden ittirip tekrar yatakla buluşturdu. genç oğlan dudaklarını birbirine bastırdı ve gözlerini kapattı alışana kadar.

"Eray şu an o kadar güzelsin ki seni acımadan becer-" Bora'nın sözünü Eray'ın büyük inlemesi kesti. "yapmazsan bir daha üste geçemezsin zaten," dedi Eray ve Bora'nın daha da gaza gelmesini sağladı.

genç oğlanın şu an tek istediği Bora'nın içinde hareket etmesiydi. ellerini kafasının üstünden çekip aletine doğru götürürken, Bora eliyle durdurdu onu.

"kendine dokunmayacaksın."

Eray şaşkınlıkla tek kaşını kaldırdı. "affedersin?"

Bora sırıtıp omuz silkti. "duydun işte," deyip Eray'ın ellerini itti ve deliğindeki parmaklarını da çıkardı.

Eray daha fazla itiraz etmeyip Bora'yı bekledi. ancak Bora, Eray'ın üstünden kalkıp hemen sevgilisini de kaldırdı yataktan. genç oğlan tekrar şaşkınlıkla baktı sevgilisine. bugün hiçbir hareketine ayak uyduramıyordu.

"ayakta yapacağız," diye fısıldadı Bora, Eray'ın kulağına doğru. genç oğlan duyduğu cümleyle sırıttı ve "bana uyar," dedi.

Bora, Eray'ı ters çevirdi ve duvara yasladı. Eray yanağını soğuk duvara yaslarken kalçasını istekle Bora'ya doğru itti. Bora'nın dudaklari yukarı doğru kıvrılırken dudaklarını sevgilisinin ensesine bastırdı.

"mmmh," diye mırıldandı ve aletini Eray'ın kalçalarına yasladı. genç oğlanın dudaklarından anında bir inilti firar etti. "daha kaç kere yalvaracağım, Bora?" diye konuştu Eray.

Bora sırıttı ve dilini Eray'ın ensesine sürttü. "bir kez daha Yiğit'in olduğu ortamda olursan seni en yükseğe çıkarıp orada bırakırım."

Eray yutkundu ve kafasını salladı yavaşça. Bora gülümsedi ve "güzel..." dedi kısık sesle. ellerini Eray'ın hâlâ bağlı olan ellerine uzattı ve attığı düğümü çözdü. Eray rahat bir nefes vererek ellerini ovdu hemen.

Bora, genç oğlanın ensesine küçük öpücükler bırakırken bir yandan da kendini Eray'ın kalçalarına sürtüyordu. "şu kokun bile kafayı yedirtir," derken kendinde değil gibiydi Bora.

Eray gülümsedi ve kalçasını Bora'nın aletine bastırdı. "bi' kafayı yesene."

Bora kafasını bu kez genç oğlanın boynuna gömdü ve ellerini Eray'ın kalçasına götürdü. iki lobu ayırdı ve kendini deliğine konumlandırdı. "ben kafayı yersem sen de yersin," dedi Eray'ın kulağına doğru.

Eray alt dudağını ısırdı ve gözlerini sıkıca kapattı. "şu an yemek istediğim başka şeyler var."

Bora'nın yüzündeki sırıtış hiç silinmezken, "benim de öyle," dedi ve kendini Eray'ın deliğine itti.

Eray uzun süredir bunu beklediği için büyük bir inleme bıraktı odaya. "ımh, hareket et!" dediğinde Bora onu sessizce onaylayıp içinde hareket etti. genç oğlanın alışması için birkaç dakika yavaş yavaş git gel yaparken kendisi de zor durumdaydı.

Eray elini aletine doğru götürürken Bora bunu görerek müdahale etti. Eray'ın ellerini tutup tekrar başının üstüne getirdi ve dudaklarını kulağına yaklaştırdı.

"ne demiştim ben? kendine dokunmayacaksın."

Bora'nın tahrik edici sesi ile yutkundu Eray. "hâlâ mı?" dediğinde kafa salladı Bora. genç oğlan dudak büzdü ve "o zaman hızlan," dediğinde Bora bunu hemen yerine getirdi.

sevgilisinin içindeki hızını arttırdığında dudaklarını da onun çıplak sırtına götürdü.  ıslak öpücükler ile rastgele gezinirken bir eli de hâlâ Eray'ın elleri üstündeydi.

"Bora..."

Eray'ın inlemesiyle Bora da inledi ve daha da hızlandı. Eray'ın içindeki vuruşları sertleşirken, Eray kendine dokunmak için yanıp tutuşuyordu.

"daha hızlı," diye inledi genç oğlan.

"hızlanıyorum bebeğim," dedi Bora ve dudağını Eray'ın ensesine bastırdı.

dediği gibi, hareketleri hızlanırken ikisi de gelmeye çok yakındı. Eray kendini sevgilisine iyice bastırırken, "Bora, geleceğim," dedi.

Bora'nın dudakları yukarı doğru kıvrıldı. "gel güzelim."

Eray iki elini de duvara yasladı ve gözlerini kapattı. ağzı aralanırken yüksek sesle inledi ve saniyeler sonra kendine dokunmadan boşaldı. bu görüntü Bora'nın da son damlası olurken kendini daha sert itti.

dudaklarını Eray'ın boynuyla omzu arasına gömdü ve yalnızca birkaç vuruş sonra inelyerek boşaldı.

"sikeyim, dizlerim titriyor," dedi Eray nefes nefese. Bora kafasını sallayarak sevgilisini onayladı ve içinden çıktı. Eray'ı kendine çevirip sırtını duvara yasladı ve dudağını öptü.

"mahvoldum amına koyayım," dediğinde kıkırdadı Eray. "sen mi ben mi?"

Bora gülümsedi ve "tartışmaya kapalı sanırım," deyip tekrar Eray'ın dudağına uzandı. sıkı bir öpücük verdikten sonra geri çekilip, "duşa sonra girelim mi?" dedi ve yatağa ilerledi.

Eray yorgun bir gülümsemeyle onayladı sevgilisini. "ama beni sen yıkayacaksın?"

Bora yatağa uzanırken güldü. "tamam, seni ben yıkayacağım."

*****

AMINA KOYIM 2K SMUT YAZMISIM INS BUNA DEGER VE SEVERSINIZ

2k oldugu icin bakmadan atiyorum tm mi

Continue Reading

You'll Also Like

474K 6.9K 13
tamamlandı. acar arslan dünyaca ünlü bir futbolcudur. bir gün eski hattını geri takar ve instagram'dan 'bebeğim kişisi instagramda, ona merhaba demek...
yirmi By ilayda

Short Story

682K 51.2K 67
hazar biraz duyarsız, biraz da sinir bozucu birisi boyxboy ve texting
52.7K 5.6K 27
Eşcinsel bir kurgudur.
25.1K 1K 38
Bir açıklamada bulunmak istemiyorum okuyarak karakterlerimin dünyasına katılmayı deneyin :)