𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
86.
Tökéletlen távolság .

85.

2.9K 172 17
By LigethyRebeka

Természetesen veszekedtünk néha a terhességem alatt is , de ma különösen felidegesítettem magam amikor kibontottam a csekket és gyors hajtás jött .
Fortyogtam ,mint egy láva . Nem tudtam magam kontrolálni . Egyedül keltem ,mert Alexander üzleti úton van Cihuahua-ban  . Most persze nem tudtam felhívni és nem is akartam vele veszekedni  az üzlet végett , de egyszerűen nem tudtam lenyugtatni magam . Olyan szinten feltúráztattam magam ,hogy sikerült rókáznom is . Utánna neki álltam kitakarítani a fürdőt . Az kellő képen jó feszültség levezetésnek bizonyult , és mikor megjött Dona látta , hogy eszeveszettül takarítok . Arról viszont nem szóltam ,hogy keményedik a hasam egyre sűrűbben . Mivel távozott a nyákdugó számítottam rá , hogy beindul a buli ezért követtem a bába tanácsait. Lezuhanyoztam ,hogy megbizonyosodjak róla ,hogy jóslók vagy valódi fájások. Zuhany közben is néztem a perceket amik szépen beálltak tizen öt percesekre . Egy végett kezdtem ideges lenni , hogy olyan messziről nem fog tudni haza jönni Alexander . Hiszen autóval is majdnem kilenc óra az út .  Kényelmes pólóba és nadrágba bújtam , majd a konyhába mentem Dona-hoz és megittam a gyógyteát ami elvileg segít a tágulásban . Vágtam egy fancsali képet mire az anyósom szemei kikerekedtek , de nem kérdezett semmit .
-Elkezdődött .-motyogtam mélyeket lélegezve .
-Hol tartasz ?
-Tizenöt perceknél . Elindult a bába . Írtam Alex-nak de nem elérhető.
-Nyugalom lányom . Itt vagyok , és hidd el nincs az az isten ,hogy nem érjük el .
-Mit szeretnél mit csináljak ?
-Ki szeretnék menni sétálni , addig amíg felöltözök hívnád Alex-et ?
-Természetes . -nyúlt a telefonjáért .  Mire kiértem Dona kiabált Spanyolul , de mikor meglátott elmosolyodott és normál hangnemre váltott .  Szóltam Rio-nak ,hogy lemegyünk sétálni , ha jön a bába és a szülésznő kísérjék be .  Lent sétáltunk és sokkal erősebbek és intenzívebbek lettek a fájások . Próbáltam elérni a férjem ,de az emberei nem akartak bemenni mind addig amíg nem jött egy fájás , és kijött belőlem az állat .
-Ha nem viszed oda a telefont , esküszöm az égre hogy levágom a kibaszott golyóidat és megetetem a kutyákkal . Tedd amit mondtam !-ordítottam..-Jaj istenem.-görnyedtem össze .
-Lélegezz Nat. Mély levegő.
-A rohadt életbe add a férjemet a telefonhoz te töketlen barom ! -ordítottam mikor végleg elfogyott a szusz és az egész testemet a görcs vette uralmul.
-Halo.-szólt bele egy másik hang . Nem Alex volt .
-A férjemet akarom ,most .-nyögtem .
-Mi a baj Natalia Poyo vagyok.
-Várj !-nyögtem . -Fájásaim vannak . Nem ... -fújtam ki egy nagy levegőt .-Érem el !
-Megyek azonnal.
Az egész testem görcsbe rándult . A fogaimat össze szorítottam ,mire Dona kivette a kezemből a telefont és kihangosítva letette a pultra .
-Mély levegő és kifúj ahogy mutattam . -simogatta a hátam a szülésznő.
-Igen ! Natalia ! Itt vagy?
-Itt vagyunk fiam , de épp fájás van , nem értünk el .
-Micsoda ? Pedig nincs kikapcsolva a telefon .
-Még az embereid se akartak nekem szót fogadni .
-Natalia hogy van ?
-Kurva jól.-fújtattam mikor kezdtem ellazulni újra . -Miért nem lehet elérni? -csuklott el a hangom.
-Sajnálom édesem. Itt vagyok.
-Fájásaim vannak . Már nyolc percesek . Itt van mindenki már , de nem akarom nélküled végig csinálni.
-Indulok haza .
-Alexander jól figyelj arra amit most mondok , ha még egy gyors hajtást össze szedsz esküszöm ,hogy a kanapén alszol és ...ohh az istenit .-nyeltem egyet mikor éreztem ,hogy pukkant valami és melegség folyt rajtam végig.
-Mi az ? Mi van ? -kérdezgetett idegesen . -Szólaljon már meg valaki!-emelte fel a hangját .
-Elfolyt a magzat víz . -mondta Dona .
-Már a kocsiba ülök angyalom , megyek hozzád haza . Viszont felhívlak az enyémről rendben ?
-Jó. -nyögtem mikor éreztem , hogy jön egy újabb hullám .
Basszkiiiii.
Ez aztán nem egy fáklyás menet . Tudtam ,hogy nem könnyű , de azt se hogy olyan mintha az összes csontom egyszerre akarna eltörni . Dona elém tett egy jó hideg vizet . Neki dőltem a pultnak , így könnyebbnek éreztem egy kicsit a fájásokat , hogy a csípőmet ide-oda tudtam ringatni. Alexander természetesen hívott , de Dona vette fel , mert én épp másik univerzumban éreztem magam .
-Nagyon jól csinálja Natalia !-suttogtak mellettem az asszonyok.
Legszívesebben ordítottam volna , hogy elég elfáradtam , de nem tehettem .
-Hánynom kell. -dünnyögtem , majd elindultam kisé pingvin futással a mosdóba .
Hallottam , ahogy kint beszélgetnek , de egyszerűen már nem tudtam felfogni .
Egyre durvábbak voltak a fájások , már sehogy nem volt jó. Úgy váltogattam a pózokat ,hogy már csak kapkodták a fejüket az asszonyok körülöttem . Hol a kanapén feküdtem , hol guggoltam , hol a labdán ültem , hol zuhanyoztam . Az idő úgy telt ,hogy észre se vettem . Arra lettem figyelmes , hogy felállították a medencét és megengedték meleg vízzel , mikor már besötétedett . Azt se tudom ,hogy hol vagyok abban a pillanatban . Próbáltam pihenni is kicsit , de nem tudtam , így inkább megvizsgált a szülésznő aki közölte , hogy hét centinél járok . Amikor meg-meg álltam . Már nem bírtam hang nélkül . Olyan állatias hangok jöttek ki belőlem , hogy a fájások után örültem , hogy a férjem ezt nem hallja . Elöntött a félelem , az egyik fájásnál azt éreztem , hogy ez még lesz rosszabb is , nem fogom bírni , és kitört belőlem a sírás . Szükségem lett volna Alexander, de ő még biztos vezetett . Dona , Katharina és Lupa mindenben támogatott , segítettek . A szülésznő mondta , hogy jó lenne ha kicsit sétálnánk . Így mindenkivel együtt fel le lépcsőztünk egy ideig , amíg nem kezdett el ismét folyni valami a lábamon és nem kaptam azonnal szívinfarktust .
Vér . A baba .
Könny gyűlt a szemembe ,majd megtorpantam és Dona-ra néztem . Ő is lesápadt , mire a bába és a szülésznő halkan nyugodt hangszínen megjegyezte , hogy nyugalom ez csak tágulási vérzés lesz , de most be kell mennem ,hogy megvizsgáljanak . Ahogy vizsgáltak a telefonom csörgött , de Dona szorította a kezem , amíg a fájás tartott , és vizsgáltam .
-A fenébeeee.-nyögtem .
-Tudom szívem .-simított végig a fejemen az anyósom . - Nagyon ügyes vagy!
-Be szállhatsz a medencébe Natalia elkezdhetsz nyomni. Eltűnt a méhszáj.
-Még nincs itt Alexander ...-néztem kétségbe esetten Dona-ra .
-Hívom máris . -engedte el a kezem és oda sietett a telefonomhoz. -Ő keresett . Hívom is . Nem veszi fel . Biztos vezet .
  A medencébe egy kicsit könnyebbnek éreztem a fájások elejét , de utánna úgy bedurvult ,hogy már nem bírtam vissza fogni magam és nem is akartam .
-Hoool a fenébe vagy .... mááár .A kurva életbe. - morogtam .
Hatalmas fékcsikorgás és futás hangja hallatszódott kint . Kivágódott az ajtó és Alexamder zuhant elém térdre , s beszélni kezdett a többiekhez .
-Nem zavarhat senki míg azt nem mondom !-parancsolta .-Minden rendben ? -robbant be mellém valahova. Mivel csak alig-alig fogtam fel mi történik körülöttem.
-Igen .-suttogtak.
Ahogy engedett a fájás úgy kezdtem el lazulni az izmaimmal. A szülésnő levette az infúziót ,ami lecsöpögött , majd közölte , hogy a következőtől nyomjak szépen lefelé . A medencében az egyik bába és a szülésznő , Dona és a segéd bába pedig az egyik oldalamon.
-Itt vagy !-motyogtam csukott szemmel.
-Úgy siettem ahogy tudtam . Sajnálom angyalom!
-Ügye nem kapok megint gyorshajtási csekket Alexander ?
-Nem érdekel Natalia . Leszarom . Ide akartam érni és sikerült itt vagyok veled . Mond miben segítsek . Mit csináljak.
-Apuka is beszállhat Natalia mögé , hogy segítsen fogni a combját,hogy könnyebb legyen neki.
Elkezdett az arcom össze nyomódni , a fejem dobogott .Alexander iszonyú gyorsasággal szaladt be a szobába átöltözni, majd jött ki és óvatosan beszállt mögém . Addigra pont pihenő szakaszba értem .
-Annyira fáradt vagyok már .-lihegtem .
-Tudom szépségem ,de annyira ügyesen csinálod ,hogy biztos vagyok benne ,hogy nincs sok hátra . -dörmögte a fülembe a férjem mikor neki döntöttem a fejem .
-Nagyjából hat nyomás és kint van a kislány .
-Nagyon ügyes vagy Natalia .
Elkezdtem nyögni majd vettem egy mély levegőt és nyomtam . Közben mindenki beszélt körülöttem , de én ott megszűrtem minden hangot .Arra tudtam csak gondolni , hogy pár perc és a kezemben foghatom a kislányomat , akit olyan régóta vártunk már. Nyomtam és nyomtam mikor éreztem ,hogy nyomnom kell , hallgattam a testemre .
-Próbáld meg elsóhajtani a következő fájást. -mondta a szülésznő.
-Micsoda ? Hogyan lehet elsóhajtani a fájást?
-Pihenj és próbálj meg nem nyomni .
-Oké.-döntöttem a fejem Alex-nek ,s próbáltam becsukott szemmel koncentrálni miközben Alexander simogatta a hasam .
-Nagyon ügyes vagy babám . -dörmögte .
Végig hallottam a hangján ,hogy ideges és feszült . Rettegett attól ,hogy valami baj történik velünk ,és mire beérünk a korházba ,már késő lesz . Rengeteget beszéltünk erről ,főleg ,hogy én minden képen az itthon szülést preferáltam.Szerettem volna ,ha ő is mellettem van és erre a kórházban nem lett volna mód . Miután valahogy végig sikerült szenvednem a fájást ami egyenlő volt az örökké valósággal egyszerűen nem bírtam tovább . Miután megjelent a kis feje már csak egy nyomással megszületett a kis bab . Akit még egyszer átfürdettek a vízben ,majd rám tették. Zokogásban törtem ki ,s úgy fogtam a kis pici testét mintha a levegőtől is megakarnám óvni . Azonnal felsírt ,de azért a bába kiszívta az orrát .Hátra ejtettem a fejem és úgy sírtam ,hogy meg se tudtam szólalni ,mikor elmondták ,hogy este háromnegyed tizen egykor jött világra . Egyszerre voltam fáradt ,aminek akkor és ott egy csepp nyomát nem éreztem ,egyszerre voltam boldog és terjesen ámulatba ejtve . Hosszú gesztenye barna hajjal született ,s a szeme olyan zöld volt ,mint az enyém . Ahogy a sírásom kezdett csendesedni észre vettem ,hogy Alexander teste rázkódik .
Sírt.
Enyhén hátra sandítottam  és könny gyűlt a szememben ismét attól ,ahogy a kislányunkra nézett . Minden szörnyű, minden nehézség ami valaha is történt velem , velünk már semmit nem számított . Ő volt az aki az feltette a pontot , és megformált minket olyannak akik egyszer szerettünk volna lenni.
-Hogyan fogják hívni a kisasszonyt hölgyem?
Ott szipogtam és próbáltam nem ordítva sírni , mire Alexander mély levegőt vett , majd büszkén kimondta Catalina Cordova .
Dona könnyei folytak az arcán végig beszélni kezdett .
-Gyönyörű , és a jelentése is .
-Mit jelent ?-kérdezte meg a szülésznő?
-Tisztaság jelképe .
   Elmosolyodtam , hiszen tudtam , hogy tudni fogja miért ezt a nevet választottuk .
Addig amíg engem rendbe szedtek , addig Catarina-t Dona megfürdette és felöltöztették , miután lemérték . Olyan kis pici volt . A kanapén feküdtem , s míg megszoptattam a kislányomat mindenki körénk ült . Elsőre nem akart menni a szoptatás , de utánna kezdtem ráérezni . Alexander hívta a testvéreit és Fabiana-t , hogy minden rendben . Minden fájdalom eltűnt és csak simogattam a pici kis fejét , s néha a csillogó szemű asszonyokra néztem . Amikor bealudt , akkor fentebb ültem , s a vállamra fektettem .
Az asszonyok és Alexander mindent elpakoltak . Dona még fel is mosott és Alexander kérésére nálunk marad éjszakára . 
    Ott ültünk a kanapén össze bújva hárman és Alexander csak puszilgatta a fejem ,miközben a kicsi kezét simogatta.
-Soha nem fogom tudni neked ezt meghálálni! Soha nem tudok elég hálásnak lenni Istenhez , amiért ilyen jó hozzám. Csodák vagytok mind a ketten .
-Ketten hoztuk össze .-mosolyodtam el .
-Igen ,de az amit te végig csináltál nélkülem és ordibálás nélkül toltad végig . Ez ....-nyelt egyet . -Soha nem gondoltam ,hogy ennyire erős vagy .
Az a büszkeség amit most érzek elmondhatatlan  . Büszke vagyok a kislányomra és rád meg pláne . Az életemnél jobban szeretlek Natalia Cordova.
- Nagyon szeretlek Alex.-mosolyodtam el ,majd egy hosszú csókot nyomtam az ajkaira .
Biztos voltam benne , hogy ez mindennek egy új kezdete . Semmit sem számított a múlt . Se most , se máskor . Egy volt a fontos . Mi.

Continue Reading

You'll Also Like

161K 11.1K 52
Egy álarcos bálon találkoztam a férfival, aki megváltoztatta az életem. Titokzatos álarca alatt csillogott a tengerkék szeme. A szabályos arcéle, és...
69.2K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
701K 25.7K 23
DEAR ENEMY - Kedves Ellenség Blair Rom egy öt csillagos életből egy hármasat él. A volt pasijával pár hete szakított, amiért arra kényszerült, hogy...
19K 523 12
Sz i a sz t o k !🤍 - A könyv egy lányról fog szólni akit gyerekkorában sok trauma ért így sokkal inkább vonzódik az idősebb férfiakhoz, mint a vele...