Hard Love/Taekook

By mulletluzia

11.6K 1.3K 4K

Benim kalbim kırılmıştı,Taehyung tarafından... More

1. Bölüm
2. Bölüm
3. Bölüm
4. Bölüm
5. Bölüm
6. Bölüm
7. Bölüm
8. Bölüm
9. Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12. Bölüm
13. Bölüm
14. Bölüm
15. Bölüm
16. Bölüm
17. Bölüm
18. Bölüm
19. Bölüm
20. Bölüm
21. Bölüm
22. Bölüm
23. Bölüm
24. Bölüm
25. Bölüm
26. Bölüm
27. Bölüm
28. Bölüm
29. Bölüm
30. Bölüm
31. Bölüm
32. Bölüm
33. Bölüm
34. Bölüm
35. Bölüm
36. Bölüm
37. Bölüm
38. Bölüm
39. Bölüm
40. Bölüm
41. Bölüm
42. Bölüm
43. Bölüm
44. Bölüm
45. Bölüm
46. Bölüm
47. Bölüm
48. Bölüm
49. Bölüm
50. Bölüm
51. Bölüm
53. Bölüm
54. Bölüm
Özel Bölüm
SİZLER😭💕

52. Bölüm

81 10 24
By mulletluzia

(jk)

5 hafta sonra

Beraber alışveriş merkezinden seçtiğimiz takım ile Taehyung'un gerekli tüm ekipmanlarını almıştık.Sıra bana gelmişti...

Tüm gözlerin bende,daha doğrusu bizde olmasını istiyordum.Düğün benimdi,en güzeli ben olmalıydım.Hiçbir masraftan kaçınmayı düşünmüyordum.Gerekirse 7/24 çalışacaktım masraflar için ama en güzel de ben olacaktım.

Mağazaya girdiğimizde birkaç çalışan hemen başımıza üşüştüler.Yüzlerinde,mağazanın itibarının sebep olduğu sahte ve samimiyetsiz bir gülümseme vardı.Bu gülümsemeye karşılık biz de başımızı eğip selamladık onları.Ellerimiz birbirinden ayrılmazken katalogların arasında dolanıp kendime uygun bir kıyafet seçmeye çabalıyordum.Sade ama şık derdim fakat hiç de sade olmasını istemiyordum.Alışılagelmişin dışında,siyah bir takım elbise almak istemiyordum.Bu yüzden en canlı duran renkteki takımı almak istiyordum.Taehyung'a da böyle almıştık.Düğün salonu konseptimiz sıradan beyazlarla bezenmiş bir salonda değildi.Açık bir alanda yapacaktık.Etrafta beyaz,sıkıcı aksesuarlar yerine rengarenk,gökkuşağı renklerindeki eşyaları tercih edecektik.

Aynı ona aldığım pasta gibi...

Düğünümüzde ise sıradan çalgıcılar yerine sırayla tüm davetlilerin çıkıp birer kuple söylemesini rica edecektik.Böylece daha genç bir ruhu sembolize edeceğimizi düşünmüştük.

"Sevgilim,bu nasıl?" dediğinde elindeki yeşil takıma bakmıştım."Takım oluruz."

Ona zaten yeşil almıştık,yeşil yeşil göz sıkar diye reddetmiştim.

"I-ı,daha güzel renkler bulalım!"

"Emrine amade prensim." dediğinde kenetlenmiş ellerimizi ayırmadan gülümsemiştik birbirimize.Gözlerimi karşıya çevirdiğimde ise gördüğüm manzara ile şoka girmiştim.Birleşmiş ellerimizi hemen ayırıp karşımdaki kataloğa doğru koşmuştum var gücümle.Çocuksu bir heyecan dolmuştu içime.

"Taehyungie!"

"Güzelim düşeceksin yavaş!"

"Ah,Tanrım!Şunun güzelliğine bir bak..." dediğimde elimdeki takımı gösteriyordum.

Mor renkliydi,düğmeleri mor parlak taşlarla bezenmişti.Cep kısımlarında da aynı taşlardan vardı.Göğüs cebinde ise mor bir tüy vardı takımın tonundan daha açık bir tonda.Üstünde,lila rengi işlemeler vardı.Bazı kısımları ise parıltılarla döşenmişti.Öylesine güzel,öylesine göz alıcı gözüküyordu ki bununla bırak düğünü,her yerin starı olacağıma emindim.Hem,en sevdiğim renkti mor!

Hem yeşil ile mor pek de kötü durmazdı ha?

"Çok güzelmiş..." dediğinde bana hayran gözlerle bakan sevgilime döndüm.Gülümsemek istiyordum fakat elimdeki takıma bakmadığı için sinirliymiş gibi yapıp omzuna vurdum hafifçe.

"Ah,acıdı!" dedi sahte bir şekilde.

"Aish!Elimdekine baksana Taehyung!" dediğimde gözlerini benden zar zor ayırıp elimdeki mor göz alıcı takıma baktı.Normal takımlardan bir tık(!) daha süslüydü bu yüzden tek tek incelemesi biraz zaman almıştı."Çok güzel değil mi~?"

"Evet,cidden güzelmiş.Zarif vücudun,bununla daha da güzelleşecek eminim."

Gülümseyerek ağzımı araladım."Şapşal."

Yanaklarıma birer öpücük kondurdu ve ellerimi tutarak kabine doğru götürdü.Kollarını göğsünün altında kavuşturduğunda duvara yaslanmış beni izliyordu.

"Denesene." dediğinde kabine girip kapıyı kapatmıştım.

Tam kıyafetlerimden sıyrılmışken aynada bedenime baktım.Seksi gözükmüyordum.İnceciktim.Kaslarım yoktu.Taehyung nasıl severdi ki benim gibi cılız bir adamı?

"Güzelim?" duyduğum tok sesle beraber kendimi incelemeyi bırakıp takımı elime almıştım.

"Hemen geliyorum bebeğim!" dediğimde oyalanmayı bırakıp var gücümle giymeye çalıştım takımı.Onu bekletmek istemiyordum.Ama gel gör ki düğmeleri bir türlü kapatamamıştım.Ah,beceriksiz Jungkook!

"Jungkook,iyi misin?Yaşam belirtisi istiyorum."

"İyiyim,fakat şu lanet düğmeleri bir türlü kapatamıyorum!"

Dememle beraber kapı tıklatılmış,gelen ses ile beraber kilidi açmıştım."Yardım edeyim."

Bana doğru adımladığında küçücük kabine iki kişi sığmıştık resmen!

Üstüme yürüdüğünde sırtım duvarla birleşmişti.Elleri düğmelerime doğru yol alırken heyecan basmıştı.En ufak yakınlaşmamızda veya temasımızda,kalbim delicesine atıyordu.Nefeslerim sıklaşmıştı.

"Sakin ol canım,sadece düğmeleri ilikleyeceğim.Düşüncelerini düğünden sonraya sakla,hm?"

"N-ne düşünüyormuşum ki ben?" dediğimde hiçbir şey söylemeden sadece sırıtmıştı hafifçe.Beni aynaya döndürdüğünde ise arkamdan sarılmıştı.Başı boynumdaydı.Ben ise ona daha fazla alan tanımak istercesine başımı yana yatırmıştım.

"Taehyung."

"Hm?"

"Ben çirkin miyim?Yani fiziğim..."

"O nereden çıktı Jungkook?"

"Yani,kaslarım yok,cılızım,zayıfım...Kim böyle birini sever ki?"

"Kim sever."

"Ben de onu diyorum."

"Hayır,Kim sever işte." dediğinde anlamam saniyelerimi almıştı.Anladığımda ise gözlerim dolmuştu garip bir duygusallıkla.

"Bu yanaklara..." dediğinde dudaklarını yanaklarıma bastırmıştı.

"Bu boyna..." dediğinde dudaklarının hedefi bu sefer de boynuma olmuştu.

"Bu omuza..." ıslak öpücüklerini omzuma sakince bıraktığında ellerimi,belime sarılan ellerinin üzerine koymuştum.

"Nasıl aşık olmam?"

"Taehyung,ağlatacaksın beni!"

"Sırası var onun da bebeğim."

"Ha?" dediğimde aynı şekilde beni taklit etmişti ve dudaklarıma bir öpücük kondurup kabinden çıkmıştı.Ben ise liseli aşıklar gibi aptalca sırıtıyordum.

"Beyfendi,kabine iki kişi girmek ya-"

"S*keyim,bir rahat verin lan artıkKıçımıza takıldınız.Alarmı yeme gibi fantezimiz yok,dolayısıyla herhangi bir şeyi çalarsak zaten sesi gelir."

Duyduğum tok ses ile beraber Taehyung'un muhattap olduğu personel,sesini kesmişti ve duyduğum adım seslerinin ona ait olduğunu tahmin ettiğimde muhtemelen Taehyung'u arkasında bırakarak göt olmuş bir biçimde gitmişti.Kabinden çıktığımda ise kıkırtılarımı zar zor durdurabiliyordum.Gözleri benimkilerle buluştuğunda ise tepeden tırnağa süzmüştü beni.

"Çok güzelsin."

"Ah,teşekkür ederim..." dediğimde yanaklarıma sıçrayan kan dolayısıyla basan ateşi hissedebiliyordum.

"Alalım mı bunu Taehyungie?"

"Eğer istiyorsan alayım."

"Alalım demiştim,beraber."

"Sence ben sana ödetir miyim güzelim?" demesiyle beraber utanıp başımı öne eğmiştim ve iki yana sallamıştım."Sen giyin.Kasada bekliyorum."

°
Nihayet eve ulaştığımızda ise giyinip rahata kavuşmamıza kadar saat zaten gece olmuştu.Taehyung,yatakta telefonla uğraşıyordu beni beklerken.Yanına uzandığımda ise telefonu kapatıp komidine koymuştu ve ellerini saçlarıma daldırmıştı.

"Taehyung."

"Söyle sevgilim."

"Ben diyorum ki,ama kızma!"

"Hm?"

"Şeyi de mi çağırsak?"

"Neyi?"

"Şeyi işte..."

"Kimi Jungkook?"

"Somi'yi." dememle beraber gözleri açılmış,tek kaşını kaldırarak anlam vermeye çalışıyordu.

"Şimdi neden diyeceksin hemen açıklayayım.Hani o sana sahip olmak istiyordu ya.Bunca zamandır bize yaşattığı eziyetlerden sonra evlendiğimizi görürse kötü hisseder.Kötü hissetmesini istiyorum.Yaşadığımı yaşasın istiyorum.Özür dilerim biraz benc-"

"Olur."

"Ne?"

"Tamam,çağıralım."

"Oh,kısa sürdü."

"Yaşattığını yaşasın.Miniğim büyümüş de intikam ister olmuş." diyerek sanki gözleri dolmuş bir biçimde gözlerini silip burnunu yapay bir şekilde çekmişti.

"Yah!"

"Tamam,tamam sakin."

"Uyuyacağım ben."

"İyi geceler güzelim."

"İyi geceler..." duraksadım."Sevgilim."

¬¬¬¬¬
ANAM EVLENİOLAR LAN

Tabi ki sizi smutsuz bırakmayı dusunmuyorummmmmmmMMmmMmMMMMMm ama birazcık uzucu seyler yasaticam ama uzun surmez pek ama mutlu edicek seyler de yasaticam

Tabi oy ve yorumu unutmazsak??








(temsili,hikayede boyle deiller)

Dont forget oy yorum

Espri koyim

Continue Reading

You'll Also Like

37.1K 1.9K 32
Kızın sesini duyunca Alaz'ın omuzları gevşedi. "Öldüm, Asi." Gözlerini kızın yüzünde dolaştırdı. "Sensiz geçirdiğim her gün biraz daha öldüm." Asi al...
169K 14.3K 12
tüm gözler onun üzerindeydi, herkesin zaafı oydu. fakat prens kim taehyung'un tek bir zaafı vardı; güzeller güzeli hizmetkârı, 12'sinde hissettiği il...
201K 20.1K 31
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
29.5K 2.5K 28
Taehyung Bugün az önce bu satırları yazdığın parmaklarını öyle bir kıracağım ki ulan acaba bir daha kullanabilecek miyim diye kendine soracaksın Jun...