За маскою лише страждання. По...

By Sana_ltrtr

1.1K 245 73

Часом люди заважають відворенню подій. Тому у 1815 році Реджинальд Харвірз і Ніколас Імортель вирішили створи... More

Попередження!
1. Вбивство З Маскою В Руках
2. Все В Твоїх Руках, Норо
3. 144 Роки
4. Відтепер Ми Напарники
5. Він Має Свій Секретик
6. Дівчинка Знає Більше
7. Забагато Дозволено
8. Тебе Може Чекати Теж Саме
9. Це Глобальна Проблема
10. Ви Точно Живі?
11. Зародження Проблеми
12. Тепер Я Твій Керівник
16. "Приємна" зустріч
13. Другий Шанс
14. Шантаж
15. Вбивця Поряд?
17. Помста
18. Спогади вбивають
19. Шукати те, чого немає
20. Віщунка
21. Знову проблеми
22. Ти вбила його?
24. Стерліст Тут
25. Світ гнилий
26. Проникнення
27. Знаєш, що?
28. Помилка всього життя
29. Любов?
30. Закрита в кімнаті
31. Я рада тебе бачити
32. Втеча
33. Правда була поряд
35. Кінець?

23. Життя - суцільна темрява

30 7 4
By Sana_ltrtr

- Ти сьогодні довго. - біля входу Нору зустрів Оргест. Дівчина йшла перша, як поважна гостя, а охоронець, ледь встигаючи за нею, йшов позаду.
- Проблеми виникли. Я стерліста зустріла. Так не казна-кого, а самого Рестджера.
Чоловік зойкнув закриваючи рот рукою.
- Ти нічого лишнього не сказала?
- А хіба могла? Сказала, що інформатор. Наче повірив, але.. Чую щось не так буде. Тато спить?
- Скоро ляже. З документами розбирається.
- Завтра, швидше за все, гості будуть. Тільки татові ні слова.
- Ти що? Він повинен..
- Ні слова, Оргест, ні слова. - Нора повернулася до охоронця і виставила вказівний палець вперед, як попередження. Лице її напружилося, але побачивши очі чоловіка швидко розслабилося. - Я втомилася. Побачимося завтра. І ні про що не переживай. - дівчина мило усміхнулася, але ця усмішка виглядала не природньою. Розвернувшись на п'ятках на 180 градусів, кароока, як ураган, помчалася в кімнату.

Зустріла Нору суцільна темрява. Ні  один промінчик світла не проходив через двері і вікна, які були щільно зариті товстою темною тканиною. Кімната схожа на життя героїні. Суцільна темрява, яка закриває всі дороги до щастя, до світла. Можливо колись в цю кімнату, як і в життя дівчини постукає світло, яке освітлить дорогу, покаже всі стіни які заважають рухатися далі. А зараз потрібно боротися, потрібно відкрити всі вікна і двері до життя про яке мрієш.
Голосно видихнувши дівчина, на пам'ять знаючи дорогу, повалилася на м'яке ліжко і відразу погрузилася і міцний, але не спокійний сон.
Нора прокинулася в пустій кімнаті. Дивно було очікувати чогось іншого. Подивившись на акуратно заправлене сусіднє ліжко  дівчина ліниво сіла. Одіяло звисало з ліжка, даруючи холодній підлозі хоч якесь тепло. В самій кімнаті було набагато світліше. Штори, які вночі відгорожували Нору від всього світу, були відкриті.
- Тато був тут. - подумала дівчина оглядаючи небокрай. Карі очі зупинилися на одній точці. Нора погрузла в думки з головою. В двері постукали, від чого дівчина ледь помітно підскочила і з легким тремтіння в голосі, яке швидко відкинула за кихиканням, сказала:
- Заходьте.
У кімнаті увійшов містер Імортель. На ньому був темно синій костюм і чорна краватка, маска і палиця були на своїх місцях.
- Добрий ранок, Норо. Сьогодні такий чудовий день. Ну ж бо, усміхнись. - чоловік підійшов і лагідно, по батьківському, погладив личко дівчини. Нора усміхнулася, але не так як вночі, а щиро і лагідно. - Ось так. Мені дуже шкода, що я не можу зроби так, щоб ти дарувала свою усмішку мені щодня. Ти тут нещасна.
- Ні, це не так. Якби не ти, я б давно померла з голоду і холоду. А тут у мене є люди які мене чекають, люблять. Тут у мене є ти. Мій батько, хоч і не рідний. - кароока розсміялася, тримаючи чоловіка за руку.
Вільна рука Імортеля піднялася вверх.
- Стій. А якщо хтось зайде, ти ж не любиш, коли...
- Нехай. - і рука зняла білосніжну маску.
На Нору дивилося молоде красиве обличчя. Без зморшок, з красивою, ніжною усмішкою. Сірі очі, густі брови, і світло рожеві тонкі губи.
- До речі, Норо, - лице чоловіка стало суворим. - скільки раз я казав   відкривати штори. Коли б не зайшов темно, як в печері.
Дівчина видихнула і відвела погляд за спину Імортеля.

-----------------------------------------------------------
Як вважаєте, Імортеля злодій, чи нормальний челік?

Continue Reading

You'll Also Like

22.1K 594 27
Зрозумієте по ходу історії)
7.1K 227 14
она-сестра кореша которая приехала учиться в Москву, что из этого получится читай)
6.8K 296 36
а что тут писать? читайте сами
158K 5.2K 68
- Твоя дочь погостит у меня, пока ты не соберешь всю сумму. - холодно бросает моему отцу парень. - Решишь сбежать, я тебя найду и ты об этом пожалееш...