aurora ✓

由 linb0m

409K 47.3K 68.8K

⤷⋆ᵐⁱⁿˢᵘⁿᵍ ❝Lee Minho mu? Onunla asla partner olmam.❞ +❝Az önce imzaladığınız şeyin ne olduğunu sanıyorsunuz B... 更多

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24 |⚠️|
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
"bal" final.

16 |⚠️|

15.3K 1.3K 2.1K
由 linb0m

selamm

goruldugu uzere sikis sokus donucek biraz

bu arada cok kotu yazdim çünkü ilk defa yazıyorum onun bilinciyle okuyun lutfen


iyi okumalarr^^

***

"Ne saçmalıyorsun Jisung?"

Jisung, oturduğu yerden kalktı ve son bir kez Minho'ya baktı. "Sen bilirsin Minho, ben sana bir seçenek sunuyorum. Kabul edip etmemek sana kalmış. Eğer istersen evime gelebilirsin, görüşürüz."

Jisung kapıya yöneldi ve kapıyı çarparak çıktı odadan. Minho ise onunla sevişmeyi bu kadar çok isterken neden onu reddettiğini sorguluyordu.

***

Saat gecenin 3'ydü ve Jisung kapı zilinin sesiyle uyanmıştı. Yataktan kalktı ve aşağıya indi. Kapıyı açtığında karşısında nefes nefese duran Minho'yu görmeyi beklemiyordu. Sabah teklifini geri çevirmişti çünkü.

"Minho?"

Minho, Jisung'a cevap verme tenezzülünde bulunmadan dudaklarına yapıştı. Jisung ilk başta neye uğradığını şaşırsa da bir süre sonra karşılık vermeye başladı.

Jisung'un karşılık vermesi Minho'nun daha çok etkilenmesine sebebiyet verirken işin içine dil girmişti bile.

Öpüşmeleri geçen her bir saniye daha da sertleşirken Minho elini Jisung'un kalçasına attı. Jisung sanki Minho'yu çıldırtmak istercesine Minho'nun ağzına bir inleme bıraktığında Minho kendini Jisung'a bastırdı.

İkili sonunda nefes nefese kaldığında birbirlerinden ayrıldı ve birbirlerine baktı.

"Yatak odası üst katta"

Minho duyduğu şeyle beraber Jisung'un bileğini kavradı ve hızlı adımlarla merdivenleri çıkmaya başladı. Yatak odasının kapısını hızla açtı ve kendiyle beraber Jisung'u da yatağa attı. Her şey çok hızlı olmuştu fakat ikisi de hallerinden gayet memnun görünüyorlardı.

"Kayganlaştırıcın var mı?"

Minho'nun sorusuna karşılık Jisung kafasını sağa sola salladı. "Ama komodinin çekmecesinde bir krem olacaktı." dediğinde Minho hiç oyalanmadan komodinin çekmecelerini tek tek açtı. Sonunda en alttaki çekmecede bulmuştu kremi.

"Ona gerek var mı?"

Minho Jisung'un sorusunu cevaplarken aynı zamanda Jisung'un eşofmanını çıkarmıştı. "Zevkten çok acıdan ağlamak istiyorsan gerek yok." Minho'nun net çıkan sesi Jisung'un gözünü korkutmuştu biraz.

Minho kremi -daha çok parmakları olmak üzere- eline sürdükten sonra Jisung'un deliğine de biraz sürmeyi ihmal etmedi. Jisung gelen soğukluk hissiyle yerinde kıpırdanınca Minho tek eliyle Jisung'un belini sert bir şekilde kavradı.

Daha sonra orta parmağını Jisung'un deliğinin etrafında gezdirmeye başladı. Jisung ihtiyaçla inlediğinde orta parmağını deliğine yolladı. Jisung hissettiği şeyle beraber acıyla inledi. Bu onun ilk seks deneyimiydi... Yani Minho onun ilkiydi...

Jisung daha fazla istediğini anlatmaya çalışırcasına kendini Minho'ya doğru bastırmaya başladı. Minho bu tablo karşısında kendine engel olamadı ve birden bire işaret ve yüzük parmağını da aynı anda Jisung'un deliğine yolladı. Jisung hissettiği doluluk ile beraber inlerken asıl olacaklardan habersizdi. Çünkü bu hissettiği şey henüz Minho için hiçbir şeydi.

Minho parmaklarını Jisung'un deliğinden çıkardığında Jisung boşluğa düşmüş gibi hissetti. Fakat her şey yeni başlıyordu.

Minho eşofmanından fırlayacak gibi duran aletini tek hamlede çıkardı ve birkaç kere çekiştirdi. Daha sonra penisini Jisung'un deliğine konumladı ve aletini Jisung'un kasılan deliğinden içeriye göndermeye çalıştı.

"Rahatla biraz, daha ucu bile girmedi"

Minho'nun cümlesiyle beraber Jisung kaşlarını çattı. "Bu benim ilkim tamam mı! Biraz nazik olsan ölür müsün!?"

Minho duyduğu şey karşısında biraz şaşırsa da pozisyonunu bozmadı. Jisung'un ilki olmak, onu neden bu denli mutlu etmişti bilmiyordu fakat şu an bunu düşünecek vakti yoktu.

Jisung'un yüzüne eğildi ve dudaklarını dudaklarına bastırdı. Aynı zamanda penisini, genişletmesine rağmen hala dar olan deliğine sokmaya çalışıyordu.

Jisung rahatladığında Minho bir saniye dahi beklemeden kendini Jisung'a bastırdı. Jisung içinde hissettiği dolulukla beraber derin bir inleme bıraktı odaya. Bu inleme Minho'nun daha da sertleşmesine neden olurken hayret etti bir anlığına.

Asla aşık olmayacağı bu çocukla şu an sevişiyordu ve o her inlediğinde zaten içinde olan penisi şişip duruyordu.

Minho yavaş git gellerini biraz hızlandırdığında Jisung zevkle inledi bu defa. Hissettiği acı zamanla zevke dönüşmüştü ve şu anda deli gibi zevk alıyordu.

"Hızlan" Jisung söylediği şeyden sonra tekrar küçük odaya derin bir inleme bıraktı. Minho ise Jisung'un dediğini yapıp hızını biraz daha arttırdı. Jisung'un beline sardığı elleri özenle tasarlanmış bir kemer gibi duruyordu adeta. İtiraf etmeliydi, elleri Jisung'un beline çok yakışıyordu.

Jisung tekrar ihtiyaçla inlediğinde Minho hızını arttırdı ve Jisung'un dudaklarıyla kendi dudaklarını birleştirdi. Başlangıçta küçük olan bu öpücük her saniye biraz daha ateşli bir hal almaya başlıyordu. Jisung'un Minho'nun dudaklarının arasına bıraktığı o derin inlemeler Minho'yu fena halde azdırıyordu.

Kısa bir süre sonra Minho'nun git gelleri bir hayli hızlanmaya başlamıştı. Jisung zevkten ağlayacak duruma gelmişti. Hatta öyle ki yanaklarından birkaç damla gözyaşı bile süzülmüştü.

Elbette Minho'nun gözünden kaçmamıştı. Jisung'un her hareketi onu aşırı derecede tahrik ediyordu. Bundan iki gün önce kendi kendini rahatlatmaya çalışmıştı fakat yapamamıştı. Bedeni sadece Jisung'u arzuluyordu.

Minho geleceğini anladığında hızını arttırmıştı. Jisung'un deliğine her girişinde Jisung, zevkle inliyor ve kendini Minho'ya daha çok bastırıyordu.

Çok kısa bir süre sonra Jisung kendi karnına, Minho ise Jisung'un içine boşalmıştı. Jisung'un içinde hissettiği yoğunluk nedeni bilinmez onu sadece tahrik ediyordu.

Jisung kendini tamamen yatağa attığında Minho kaşlarını havalandırmıştı.

"Bu daha başlangıçtı Ji. Hemen yorulduğunu söyleme bana"

"Hadi ordan! Kim yorulmuş"

Minho sırıtarak Jisung'u süzmüş ve, "O zaman ikinci turumuza yavaştan başlayalım" diyerek kucağını işaret etmişti.

***

abi hayir

ilk defa smut yazdim ve cidden asiri kotu oldu. amk ne diye smut yaziyoxam zaten. her neyse ben yazdim begenip beğenmemek size kalmis.

yinede begenmis gibi yapin siz tm mi😔😔😔

bu ne oldugu belirsiz bolumu okudugunuz icin tesekkur ederimm

oy vermeyi ve yorum yapmayi unutmayinn

GAYGAYYYYY👋👋👋👋

继续阅读

You'll Also Like

93.7K 12.8K 21
Beni sudan daha güçlü olduğuma inandırmaya çalıştı. Su, benim canavarımdı fakat ona inandım. Çünkü o hep yanımdaydı, ben benden gitsem bile. │hyuni...
1.2K 64 10
"Bang Chan uyan artık şu rüyadan.." #Chanmin #Seungchan #skz #sokakçocukları
40.5K 4.5K 20
"Katilsin sen." "Hayır, sadece benim olanı koruyorum."
3.7K 510 13
Aşçı olmaya yeni başlayan Jisung,şirketin başkanı Lee Minhonun eşcinsel olacağını kim bilebilirdi?