𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

72.

3.4K 196 7
By LigethyRebeka

        Néztük egymást ,s vártam , hogy mondjon valamit , de meg se szólalt . Mintha küzdene magával. Úgy döntöttem , hogy nem szemezgetek tovább inkább a kezembe vettem a szappant és behabosítottam . Össze dörzsöltem a tenyerem , majd mutattam neki ,hogy jöjjön közelebb.
        Miközben én a testén szép lassan haladtam végig az ő ujjai az én lábamon a bőrömbe mélyedtek . Nem fájdalmasan inkább olyan erotikus módon . Egyszer teljes testel neki dőltem , hogy a hátát is elérjem amennyire tudom , de az ujjai azonnal a combom belső részére kalandoztak . Élesen szívtam be a levegőt ,hogy elnyomjam az a nagymértékű vágyat amit a puszta megjelenésével kihoz belőlem . Azt hittem ennyi , de akkor a szemérem dombomon éreztem meg az ujjait és a tüdőmben el akadt a levegő.
-Lélegezz !-dörmögte halkan ,majd dörzsölni kezdett .  Minden erőmmel azon voltam , hogy ne essek neki. A nyakára csúsztattam  a kezeimet , s enyhén megmarkoltam . Alexander sóhajtott egyet , s nem azt a sajnálatot éreztem rajta mint eddig , hanem inkább azt éreztem , hogy kíván .Azt gondoltam , hogy az lesz a legjobb ha lemosom magamról a habot és kiszállok , hogy neki és nekem se a falat kelljen vakarni. Felálltam , s a fürdőszobai egész falas tükör előtt megálltam és magam köré tekertem a törölközőt. Megfordultam ,s halkan enyhe mosollyal közöltem vele , hogy tiszta hab még fürödjön meg. Az ágyra dobtam a törölközőt , s épp lehajoltam a bugyimért mikor meleg hatalmas vizes kezek tekeredtek körbe rajtam . Egyik a mellemre a másik pedig a szemérem dombomra vándorolt .
-Nem szép dolog csak úgy ott hagyni a másikat . -dörmögte ,majd enyhén megharapta a fülem . A tüdőmből minden levegő kiszállt , s csak arra az érzésre tudtam koncentrálni , amit Alexander okozott . A nyakamat végig csókolta ,majd a vállamat , miközben az egyik keze körözött a másik pedig óvatosan dörzsölte és csipkedte a bimbóim .
-Alex..-sóhajtottam fel levegő hiányában . S utánna már csak arra eszméltem , hogy megfordít , s az ágyra lök . Megállt előttem , s végig nézett rajtam ,miközben megnyalta a száját . Mint egy éhes oroszlán egy gazellára úgy nézett rám . Miközben felém magasodott , s a bőrünk súrolta egymás felnyögtem a hiánytól amit ő okozott mindkettőnknek. Elsőre a számnál kezdte , majd szép lassan ment lefelé .
-Hiányoztam ?
-A-h-a.-nyögtem fel szaggatottan miközben a mellemen olyan vákuumot képzet ,mint egy porszívó . -Azt mondtad , hogy nem ...-kezdtem bele , de nem tudtam abba hagyni , mert szép lassan járta körbe a hasam ,majd a csípőmet , s úgy a combomat , belső combomat . Óvatosan harapott mégis engem totálisan begerjesztett .
-Hát úgy látszik , te vagy rá a legjobb hatással , te megjavítottad . -dörmögte a két combom között , majd lecsapott . A hátam úgy hajlott görbébe ,mint egy cica hát , és a lepedőbe kapaszkodtam ,hogy nehogy elszálljak a boldogságtól.
   Vicces , mert egyszer azt mesélte , hogy ő nőt sose kényeztetett . Neki ez túl intim volt . Egyszer az ex-ének csinálta , de kellemetlenül érezte magát. Na ennek ellenére , köztünk ez soha nem volt akadály , kérés nélkül cselekedett minden alkalommal magától.
    Az ujjai a combomba mélyedtek , hogy egy helyen tartson , miközben én legszívesebben én lemásztam volna  az ágyról.
-Nem élvezhetsz el!
-Mi..?-kapkodtam a levegőt ,miközben azt se tudtam ,hogyan fogom kibírni ezt az egészet . Egymás szemébe néztem ,majd vissza ejtettem a fejem az ágyra , s próbáltam mantra megoldásokat találni a fejemben . Alexander gőz erőre kapcsolt , s mikor már azt éreztem , hogy az utolsókat rugóm a hajába kapaszkodva felhúztam . S mikor egy vonalban voltunk , akkor megkerestem a hangom amit eddig a nyögések ereje  elvett .
-Most pedig úgy dugjál, hogy járni se tudjak . - motyogtam erőtlenül.
Alexander barna szemei feketévé váltak , s már egy laza mozdulattal bennem is volt . A lábaim ösztönösen köré fonódtak , s olyan mélyről jövő hanggal nyögtünk fel mind ketten mintha fájt volna . Pedig csak az idő ami megviselte a testünket . Az az idő amit egymás érintése nélkül töltöttünk .
-El kell mondanom valamit .-nyögtem miközben a hátán matattam ,miközben ő olyan lassan húzódott ki és be , hogy kezdtem megörülni. -Nem szedem a bogyókat azóta .
Alex megállt egy pillanatra , s mélyen a szemembe nézett , s egy apró mosoly futott át az arcán ,majd lecsapott  a számra , s olyan erősen kezdett el pumpálni , hogy minden maradék józan eszem teljesen elvesztettem.
-Ez nem lesz hosszú menet !-dörmögte , miközben én még fentebb emeltem a csípőm , hogy az egészet be tudjam fogadni .Alexander pedig olyan gyorsra kapcsolt ,hogy az egész ház tőlünk vízhangzott . -Gyere szerelmem , élvezz el .-dörmögte miközben egymás szemébe néztünk , s éreztem ahogy a testem a parancsszóra bizseregni kezd , majd olyan remegés kezdi uralma alá venni a testem mint egy roham . A számra tapadt , s úgy jártunk közös táncot az orgazmus tengerén .
-Alex..-kiabáltam a nevét ,hogy mindenki halja ,hogy az enyém .
-Natalia..-dörmögte állatias hangon ,majd a nyakamba fúrta a fejét , s együtt remegett a testünk tovább.
Úgy kapkodtuk a levegőt ,mintha maratont futottunk volna , majd rám nézett,s újra meg csókolt . Kihúzódott lassan ,majd legördült rólam és úgy kapkodtuk tovább a levegőt , hogy a plafont néztük.Egyszer csak rám nézett , s elmosolyodott .
-Mi az ?-mosolyodtam el.
-Szeretlek . -mondta ki olyan lazán ,mintha ez számomra nem újdonság lenne . Soha nem mondta ki mióta ismerem , ilyesmit nem is hallottam még a szájából. Ránéztem és szerintem látta ,hogy kicsit kételkedem a szavában. Megfordult ,majd felém magasodott .
-Komolyan mondom Natalia . Az mindennél jobban szeretlek . Tudom ,hogy soha nem mondtam , és most pontosan azért is kételkedsz , de ez az én hibám ,mert nem mondtam már az elején . Már akkor szerettelek , mikor hozzám vágtad a pénzt .-mosolyodott el .
-Fú de mérges voltam akkor . -mosolyodtam el ,majd a kezemmel végig simítottam a mellkasán s a nyakánál megálltam.
-Tudom , de már ott is tudtam ,hogy kellesz nekem . Soha senki nem szállt volna így szembe velem .
-Biztos vagy benne ,hogy egész életedbe ezt akarod ,hogy harcoljunk egymással , hogy egymáshoz vágjunk dolgokat?-kuncogtam .
-Igen . Ez az amire szükségem van , rád van szükségem Natalia . Senki másra.
-Hááát ezt jó hallani .-emeltem fel a fejem , hogy megcsókoljam .
Jól estek a szavai , és most éreztem is , viszont kell idő ahhoz ,hogy lássam ,hogy komolyan is gondolja . Láttam a szemébe az őszinteséget , viszont , nem tudom ,hogy hajlandó e olyan dolgokról lemondani amit eddig lehetett . Nekem ez az Alexander kell nem pedig az örült ,dühöngő. Szeretem , szerelmes vagyok bele , de szeretném ,ha bebizonyítaná ,hogy komolyak a szándékai és nem fog többször cserben hagyni. Alexander teste újra felébredt én pedig kaptam az alkalmon ,hogy újra átélje a testünk azt amit egymásnak okozunk .

Continue Reading

You'll Also Like

49.9K 2.1K 61
Új hely új én. Gondoltam én. De vajon mit hoz a jövő? ....miért pont német nyelv?! csak töröm. Legalábbis ezt adom be. jól kicseszett velem a világ...
664K 322 1
Kimberly amióta az eszét tudta mindig is utálta Ryan Greyt. A hatalmas egóját, ahogy a lányokkal bánik, ahogy a világról vélekedik, de a legjobban ta...
201K 6.2K 46
//JAVÍTOTT// Olivia Black az a tipikus rosszlány.Flegma stílusának,csípős nyelvének és sajátos stílusának hála magára tudja vonni a figyelmet.Odavan...
3.4K 178 21
~ Befejezett ~ Emilie Ford vagyok és ez az én kis történetem, rengeteg kavarral és bonyodalommal, de legalább az enyém. - Azt hiszem, utoljára még ki...