𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

419K 18K 803

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

64.

3.8K 202 4
By LigethyRebeka

A kanapén ültem a karjaimban Natalia-val.
Az egészben az a röhejes ,hogyha nekem valaki azt mondja egy évvel ezelőtt , hogy ez a csaj lesz a mindenem akkor kiröhögöm ,majd pofán baszom .Nem akartam kapcsolatot , sőt rendesen a hátamon is felállt a szőr , ha valaki csak kiejtette a száján . Mindig is úgy gondoltam , hogy ,majd találok tetszésemre egy betört lányt aki a lábam előtt hever akkor amikor akarom , s majd az szül nekem gyerekeket .
Natalia fészkelődése térített vissza a valóságba , ahol folyamatosan kattogott a fejem , s arra se figyeltem amiről eddig beszéltek .
-Soha nem volt senki aki rájött volna mi folyik nálatok? -kérdezte Alfredo .
-De , viszont én nem akartam , hogy segítsen bárki is ,hiszem akkor még jobban begőzölt volna és nem csak engem hanem anyát is szarrá verte volna . -motyogta Natalia erőtlenül.
-Kérdezhetek valamit ? Nem baj ha nemet mondasz !-motyogott Alfredo és láttam az arcán ,hogy vívódik magában .
Natalia bólintott ,mire megdörzsölte a haverom a homlokát .
-Meddig tartott a...-gondolkozott el .-... meddig voltál úgy a játék szere?
-Két évig.
-Azta kurva .Bocs csak ez nagyon durva .-pattant fel a kanapéról Alfredo.
-Szerinted miért akart kétszer is öngyilkos lenni? -kérdezte Fabiana .
-Tessék ?-lepődtem meg. Ökölbe szorult a kezem . Ott akartam mellette lenni , de legszívesebben elindultam volna most és a belét kitapostam volna .-Ez igaz?-kérdeztem dörmögő hangon.
-Igen .-vett egy mély levegőt . -Egyszer nyugtatót vettem be , tömérdek mennyiséget , aztán csak elaludtam . Anya mivel nővér tudta mit kell tennie .
-Mégpedig? -kérdezett vissza a barátom.
-Meg kellett hánytatnia . A legutolsó pedig az volt amikor a vonat állomáson Fabiana beszélt le arról ,hogy a vonat elé lépjek .
Fabiana még jobban kezdett sírni.
-Soha nem hallottalak olyan remény vesztettnek,mint akkor . A telefonon keresztül éreztem a fájdalmad .
-Hogy sikerült le beszélned?-kérdezte Dona .
-Utánna szöktem el és jöttem ide hozzá.-nyelt egyet ,majd a hangszíne melegre és boldogra váltott . -Életem egyik legjobb döntése volt .
-Ebben biztos vagyok!-mosolyodott el anyám.-Köszönöm neked Fabiana ,hogy ilyen jó barát vagy és nem hagytad ,hogy kárt tegyen magába .
-Ő se hagyott . Amikor anyáék meghaltak minden nap hívott ,mindig keresett és a poén , hogy akár mennyire is volt teli kék zöld foltokkal ő mindig próbált engem támogatni és felvidítani. Soha nem hagynám őt cserben.
-Én se téged Fafa.-simított végig Natalia Fabiana kezén .
      Sokat beszélgettünk ,majd elköszöntünk ,hogy  pihenni tudjon Natalia . A fürdőbe ment ,hogy lemosson mindent magáról amit érzett . Elsőre hagyni akartam , hogy kicsit egyedül legyen ,de a fenébe is nem akartam ,hogy egyedül birkózzon meg mindennel. Ha át tudnám venni a fájdalmát megtenném .
   Utánna mentem , s a zuhany alatt magamhoz nyaláboltam a remegő testét , s csak öleltem ,hogy érezze azt akit én érzek iránta . Egyszer csak felnézett rám , s bele nézett a szemembe, majd lábujjhegyre állt , s a számra tapadt . Nekem pedig rengeteg önuramon kellett ahhoz , hogy ne essek neki , de nem akartam , hogy azt érezze , hogy én most is erre gondolok.
Elszakadt tőlem és amit láttam a szemébe az csalódottság .
-Nem akarsz ezek után hozzám érni igaz?
-Natalia..-kezdtem bele .
-Ne mondj semmit ,nem kell.-sütötte le a fejét .
Komolyan azt gondolja ,hogy ezek után undorodok tőle ?
-Hé...-fogtam a két kenyerem közé az arcát . -Van róla fogalmad ,hogy mekkora önuralmat kell gyakorolnom most is ? Vagy bármikor mikor a közelemben vagy és lélegzel?
Megingatta a fejét .
Az ölemet hozzá nyomtam ,hogy érezze ,hogy totál kész vagyok.
-Érzed ezt? -hajoltam hozzá közelebb. -Minden egyes lélegzeteddel totálisan kész vagyok tőled és hidd el az amit elmondtál semmin nem változtat.
Natalia arcán átfutott egy apró mosoly  ,majd a mellkasomra tette a kezét .
-Akkor kérlek Alexander felejtesd el velem az egészet . Dugj meg úgy ,hogy eszembe se jusson a sok szarság.
Ohh édes istenem .
Még egyszer kimondja azt ,hogy dugj meg és biztos dobhatom a kukába a tartásomat.
-Mond ki megint !-nyaltam meg az alsó ajkát.
-Kérlek Alexander dugj meg.
-Uram isten Natalia . -motyogtam ,majd lecsaptam a szájára . A teste azonnal abba hagyta a remegést . A kezei a nyakamra és a hajamra vándoroltak . -Nem itt .-dörmögtem , majd kihúztam a zuhany alól és a fürdő közepén felkaptam . Elindultam vele a szobába .
-Most pedig olyat fogok veled tenni ,amit még eddig soha .
-Mit ?-csillant fel a szeme .
-Szeretkezni fogok veled .
   Komolyan is gondoltam , azt akartam ,hogy mindent elfelejtsen ,hogy az agya teljesen kiürüljön ,s csak mi járjunk a fejébe .
Lefektettem az ágyra , s kényeztetni kezdtem . A teste azonnal reagált minden egyes érintésemre . Úgy dorombolt ,mint egy kiscica . Minden egyes tettem és cselekedetem az ő érdekeit szolgálta.

Feküdtünk az ágyon és Natalia a mellkasomon feküdt  én pedig a hátát simogattam , és azon gondolkoztam , hogy a faszba nem volt még ilyenben részem . Teljesen más volt az egész . Ahogy a testünk egybe forrt minden mozdulatnál .
Fúj de nyálas vagyok. Ez a nő elveszi az eszem.
Soha nem akartam ,hogy Natalia esetleg elhagyjon . Azt akartam , hogy az egész kibaszott szar életemben mellettem legyen . Szükségem volt rá . Szükségem arra a jóságra amit ő képviselt . Arra a boldogságra amit ő okozott nekem , s neki erről fogalma se volt .
Megmentett .
Egy évvel ezelőtt még kicseszett módon szét akartam dugni , s azt akartam ,hogy a nevemet kiáltsa és bele égjek az emlékeibe . Viszont a kívánságom fordítva sült el .
A végzetem lett .
      Miközben az én gondolataim most is csak róla szóltak ő nyugodtan aludt a mellkasomon . A háját cirógattam miközben azon gondolkoztam ,hogy hogyan tovább . Készen álltam felperzselni az egész világot ő érte . Készen álltam bármire ,csak ,hogy mellettem maradjon . Nem akartam ,hogy más mellett ébredjen vagy csak más hozzá érjen. Nem tudtam volna elviselni. Vele akarom a jövőt eltervezni még ha kibaszott nehéz is lesz .

Continue Reading

You'll Also Like

123K 6.3K 61
Átírás alatt! Uralkodott felettem, míg végül legyőzött. Láncokkal taszított a mélybe. Kínzó lassúsággal taposott bele, kíméletlenül a lelkembe.
127K 6.7K 100
Félni az ismeretlentől, az új dolgoktól... Rettegek megbízni bárkiben is, de valaki hosszas küzdelmek árán mégis eléri azt, hogy csak rá számíthassak...
121K 3.6K 16
Valery Marshall élete száznyolcvan fokos fordulatot vesz, amikor az eddig üresen álló szembeszomszéd házba új lakó költözik, méghozzá nem is akárki...
142K 7.3K 72
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...