Ares ASKIN

Galing kay Nataliapryor1

978 103 3

" E un tip atât de sobru , mândru , plin de aroganta ,care împraștie cuțite in jurul lui . Sunt sigura ca in... Higit pa

Prefața
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VIII
Capitolul IX
Capitolul X

Capitolul VII

58 8 0
Galing kay Nataliapryor1

Așteptam ca toată lumea sa se pună in mișcare , apoi încerc sa ma deplasez si eu spre masa , dar piciorul drept îmi aluneca , dezechilibrandu-ma . Mâna ce îmi susținea talia , ma trage repede , redresandu-ma , de parca nu s-ar fi întâmplat nimic . In treacăt ma prind de mâna lui rece , expirând profund .
Rușinată ca probabil Ares rade in sinea sa de incapacitățile mele , mai fac un pas având grija sa îmi păstrez echilibrul .
Avansează împreuna cu mine pana in dreptul scăunelor . Își păstrează o mâna pe talia mea , de parca as putea fugi undeva pe tocurile astea , iar cu cealaltă trage scaunul din dreapta capătului mesei . Ma așez zâmbind strâmb si răsuflu subtil usurata când îmi pot relaxa puțin picioarele . Degetele ma ustura , iar călcâiul simt cum sângerează .
Aproape ca ma înec cu aer când simt cum pieptul meu rămâne blocat intre rochie si scaun . Sânii îmi sunt atât de strânși , încât probabil urmele nu se vor duce pana mâine . Desigur , toate pentru a oferi o imagine excelenta a logodnicei celui mai bogat tip din oraș .

- Askin , se pare ca nu mai ești motivul principal de bârfa .începe o femeie roșcata a care-i buze vișinii acre ma fac sa înghit in sec .

- Nu ma îndoiesc ca ma pot baza fără probleme pe confidențialitatea voastră . Am dori ca presa sa nu știe prea multe despre relația noastră . Mai ales despre ea ... se bagă in conversație Ares înainte de a le face semn ospătarilor sa umple paharele .

Simt cum toate privirile sunt ațintite spre noi , așa ca atunci când ospătarul vrea sa îmi toarne vinul in pahar , îl resping politicos .
Îmi ridic privirea spre persoana din fata mea și bărbatul in sacou albastru deschis își ia repede ochii de pe mine și se întoarce spre femeia de lângă el .
Oh Dumnezeule !

- Totuși nu înțeleg . De ce ai vrea sa ascunzi o asemenea bijuterie ? întreabă alt bărbat care pare mai in vârsta decât Ares . Parul lui blond este dat pe spate , iar doi dintre nasturi de la cămașă ii sunt descheiați.

- Nu știam ca trebuie sa îmi justific acțiunile in fata ta , Daniel . aceste cuvinte au fost rostite mai mult ca un advertisment .

- Desigur . Desigur . raspunde bărbatul înapoi pe un ton slab , pierzându-și tot avantul .

- Vom bea in cinstea voastră ! ridica paharul o bruneta care are parul prins in coc . Codița de la ochi are o lungime atât de mare încât e foarte aproape de ureche .

Toată lumea ridica paharele pline , inclusiv Askin si ciocnesc zâmbind . Îmi torn apa in pahar simțind cum toată fata îmi arde . Nu m-as putea integra intr-un asemenea grup nici in cele mai bune scenarii ale mele .

- In ce domeniu lucrezi ? ma întreabă o voce pițigăiată a unei alte femei îmbrăcată intr-un costum negru sofisticat cu multe pietre strălucitoare .

- Studiez arhitectura . răspund simplu zâmbind .

- Oh , acum se explica aceasta conexiune dintre voi . continua femeia sa vorbească in timp ce toți ceilalți ma priveau parca batjocoritor .

Deci ei credeau ca Ares a avut vreo contribuție in educația mea ? De ce ma uimește ?

- Si cum ai reușit sa îl ții lângă tine ? Cred ca toată lumea se întreabă asta . o noua întrebare adresată de alta doamna , trezește zâmbetele sarcastice ale bărbaților prezenți .

Ok , discuția asta deviază prea mult ...

- De ce ar vrea sa plece de lângă mine ? Nu am dreptate , Ares ? după ce ii rostesc numele mic  , îmi întorc capul spre el , susținându-mi bărbia in podul palmei . Observ cum toate zâmbetele seaca din expresivitate .

Normal ca nimeni nu i se adresează așa . E o forma de batjocura !

Înțelege prea bine intenția mea și îmi zâmbește înapoi doar cu colțul gurii . Oh , la naiba ! L-am provocat .

- De ce sa mințim ? Suntem dependenți de aceleași lucruri : planuri și sex ! starneste chicote printre persoanele de sex feminin și probabil gânduri perverse la cele de sex masculin .

Ma înroșesc și imediat rup contactul vizual și iau o gura mare de apa . Voiam in disperare sa ma ridic , dar nu sunt capabilă sa merg câțiva pași fără ca probabil sa cad .

- Nu te rușina , cu toții avem viciile noastre ! comentează bărbatul din fata mea , iar in privirea lui se citește clar mai mult decât ceva decent .

Conversatia se încheie pentru ca ospătarii aduc primul fel , iar fiecare începe sa discute cu personale de lângă . Încep sa mănânc liniștita , gradat , pentru a nu da senzația ca am stomacul gol . Dar brusc , simt cum rochia îmi va exploda dacă voi mai lua o inghitiura din carnea de pe platou .

- Ții vreo dieta specială ? ma întreabă  femeia de lângă mine .

Ma întorc in direcția ei și dau de o blonda cu parul ondulat ai carei ochi verzi ma intimidează . Poarta o rochie neagră a cărei decolteu ii lasă sânii plini la vedere .

- Nu , sunt deja plină .

- Eu nu obișnuiesc sa mănânc la ore așa târzii . Nu fac bine siluetei ! se plânge in timp ce ia o gura de vin roșu .

In speranta ca conversatia noastră neplăcuta se terminase , ma întorc înapoi spre paharul meu de apa , dar următoarea întrebare ma lovește din plin .

- Știi ca ne-a futut pe toate de la masa ? Ii plac doar femeile de clasa înaltă , atâta tot . Nu se mulțumește niciodată . Întreabă-l al cui birou a vizitat azi .. . îmi șoptește in speranta ca bărbatul din capătul mesei nu va auzi .

Rămân nemișcată , dar îmi revin in simțuri când văd ca aceasta chicoteste silențios de reacția mea .
A făcut sex cu toate femeile astea ?!
Ma uit peste masa și după cum bine zicea femeia cocheta de lângă mine , toate celelalte doamne sunt aranjate și manierate .

- De cât timp va cunoașteți ? Știu ca ultima relație serioasă a lui Askin nu a durat mai mult de câteva luni . rade un bărbat din celălalt colț al mesei .

Îmi întorc privirea la el , apoi ma uit spre Askin care il săgeata din priviri .

- Nici nu am ținut cont de asta . Timpul zboară așa de repede . răspund sec privindu-l obosita de atatea întrebări fără rost .

Toată lumea de la masa ma crede o femeie mai puțin inteligenta decât media , care își desface cracii in fata fiecărui și care mai mult , nu știe ce face logodnicul ei in timpul liber .

- Adică aveți o logodna ... deschisă , non exclusivistă ? Adica puteți avea și alți parteneri ? se aseaza liniștea la masa după aceasta întrebare .

Pot vedea cum gura lui Askin se deschide , dar vorbesc peste el fără a-mi dezlipi privirea de pe bărbatul care adresase o întrebare atât de indecenta  .

- Sunteți oameni de afaceri , nu s-ar cuveni sa vorbim despre relațiile noastre sexuale  .

Dumnezeule , aceasta mascarada  pare ca nu are capăt .

Subiectul deviază de la noi , mergând in direcția afaceri , proiecte .
Simteam privirile subtile ale tuturor asupra mea când scaunul mi-a fost tras de Askin spre el .
Ma întorc puțin speriata de gestul lui , deși cu un zâmbet artificial si poate puțin nervos .

Își apropie fata de a mea si îmi prinde bărbia intre degete încet de parca ar vrea sa ma sărute . Fac ochii mari mult prea surprinsă de viitoare lui mișcare , dar se oprește la câțiva centimetri de buzele mele .

- Dacă vrei sa ma scoți din sărite sa știi ca ești pe drumul cel bun . ii simt respirația mentolata pe buze .

- Am spus ceva greșit ? abia șoptesc , încleștandu-mi maxilarul in speranta ca îmi voi putea controla emoțiile ce îmi năvăleau pe chip .

- De ce nu ai negat întrebarea  ?

- Vrei sa mint ? Abia acum cateva minute am aflat cat de mult respecți aceasta legătura . suier printre dinti amintindu-mi ce aere si-a dat femeia de lângă mine când mi-a zis de aventurile lui .

Nici nu mi imaginam ca nu ne privește cineva . Auzeam voci dar probabil erau discuții de umplutura .

- Vrabiuțo , poftele mele sunt nemasurabile , spună dându-mi o șuvița ondulata după ureche .

Îmi retrag bărbia din mâna lui si ma întorc spre masa , trăgându-mi totodata scaunul . In minte retraiam momentul din cafenea , apoi cel din aceasta seara cu pantalonii . Înghit fără sa vreau in sec , ritmul meu luând-o razna .

- Raine , cum de nu am auzit de tine . De unde provii ? mi se adresează o noua întrebare de către femeia care îmi spuse pe fata ca se culcase azi cu logodnicul meu .

- Din Irlanda mai exact . Nu v-as recomanda orașul meu natal . E o nimica toată pe lângă Nottingham . zâmbesc scurt .

Imediat au urmat câteva discuții despre viitoare proiecte și alte câteva șocante bârfe despre câțiva distribuitori de materiale . Faptul ca Ares trăncănea într-una despre cifre mari și diferite tactici de marketing , in timp ce eu ma prefaceam ca ascult și îmi înecam strigătele de disperare .
Lumea începuse sa plece in grupuri mici . Câte unul , câte doi ne salutam respectuos și plecau sub maștile lor zâmbitoare de parca nu știam ca imediat după ce isi vor pune centurile in mașinile lor scumpe vor începe sa bârfească .

- Nu ai dori sa îmi arați unde este terasa ?Simt nevoie de aer . aud o voce bărbătească din spatele meu .

Trezita din gândurile mele îmi ridic privirea și observ ca la masa au rămas doi bărbați care vorbeau aprins , iar scaunul din stânga mea era gol . La fel și cel din dreapta . Unde e Ares ? Oare e in camera de sus ? Cu acea femeie ?

Amețită , ma ridic in picioare și cu greu îmi țin echilibrul . Ies pe terasa cu pași mici bucurându-ma de aerul rece al verii .
Ma așez pe canapea savurând  muzica de înăuntru si cateva râsete feminine . Ma simt înfrântă de toată situația . Par cea mai mare idioata . Și chiar sunt , pentru ca ii fac jocul .
Obosita imi dau jos papuci și gem satisfacută de libertate .
După cum presupuneam sângerez , iar degetele mele mici sunt vineții . In scurt timp , mașinile rămase sunt pornite , plecând din curte . Le urmăresc cum dispar printre copaci , gândindu-ma cât de iresponsabili sunt șoferii care probabil consumaseră alcool la masa . Cui ii pasa ? Atât timp cât ai un nume in orașul asta se pot rezolva multe ...

Ma ridic in picioare , îmi iau tocurile in mâna si merg spre camera mea . In treacăt observ ca lumea dispăruse . Inchid becul de la bucatarie si urc scările înjurând fiecare parte a acestei zile îngrozitoare .

Vreau doar sa scap de rochia asta și sa dorm pentru ca mâine voi aveam cursuri și ore lungi de lucru . Deschid becul de la baie și las usa deschisă pentru a nu lumina toată camera , din cauza geamurilor imense cu care încă nu ma obișnuisem .
Încerc sa ma deschei de fermoar in fata oglinzii , dar reușesc doar sa îmi sucesc mâna .

- La naiba ! înjur zgomotos , trăgând de rochie . Merg la oglinda mai mare aplicată pe dressing și încerc iar .

De jos răsuna zgomotul unei uși deschise , apoi văd in reflexia oglinzii lumina de pe hol .
Continui sa încerc sa ajung la fermoarul de pe spatele meu , dar esuez enervandu-ma mai tare .
Lumina de pe hol dispare , iar usa mea întredeschisa este deschisă la maxim .

Ares inchide usa , practic izbindu-se de ea , susținându-mi privirea prin oglinda .
Creierul îmi spunea sa merg la baie si sa ma inchid acolo pana se hotărăște sa plece , dar picioarele mele abia ma susțineau in poziția actuala .

Cinci șase pași si e deja in spatele meu .
Intelese intenția mea de a mi da jos rochia de pe mine , atenția lui căzând pe gâtul meu . Îmi strange parul cu ambele mâini si îl da in fata pe un singur umăr . Mâna lui rece ma face sa tresar când se lipește de spatele meu , deasupra fermoarului .
Dumnezeule , ce face ?
Ii simt corpul cum îmi emana căldura , dar mai rău îl văd cum sta in spatele meu cu înălțimea lui intimidanta .
Cealaltă mâna se lipește de talia mea , de parca ar fi ultima piesa de puzzle lipsa . Simt cum ne completam , un cerc complet .
Miscarile lui sunt atât de fine , delicate , denotând cât de multă experiența are cu persoanele de sex feminin .
Privirile ni se întâlnesc din nou in oglinda si simt cum ceva se frământa in pelvisul meu . Tot corpul mi se încordează .
Acum înțelegeam ce îndemâna căderea in păcatul adamic . Îl pot citi in privirea lui dornica pentru câteva secunde , dar apoi rupe pentru prima data contactul vizual , înaintea mea . Pare ca se lupta cu sine , încercând sa își păstreze rațiunea .
Scap un sunet printre buze când îmi trage fermoarul , strângându-mi talia . Eliberare . Asta simt . Unul dintre degete continua sa îmi coboare pe șira spinării in tandem in fermoarul . Uram faptul ca el ma face sa simt asta . Urasc faptul ca simteam toate astea datorită lui .  Urasc faptul ca am pierdut iar . Ca eu sunt jocul lui pe care mereu in câștiga .
Zâmbetul lui diavolesc , murdar , îmi sparge oglinzile din spatele ochilor mei . Tot ce am făcut , a fost sa ii arat ca are control complet asupra trupului meu . Îmi revin in simțuri , simțind nevoia de a-mi da o palma peste fata .
O meritam pe deplin !

Ma trag din brațele lui , chiar dacă nu terminase sa îmi descheie fermoarul .
Merg ca un fulger in baie și rotesc cheia in broasca , respirând sacadat .
Ce se întâmpla cu mine ?
Ma privesc in oglinda și îmi văd obrajii arzându-mi sub stratul de font de ten .

Îmi trag rochia de pe mine și văd urmele de pe sani . Ating ușor si simt cum ma înțeapă locul . Dau drumul la apa rece , aceasta temperamendu-mi caldura care ma sfâșia pe interior .
Alesesem sa ma logodesc cu el , pentru ca nu aveam alta opțiune , dar nu puteam sa îmi controlez corpul im jurul lui . Stau minute in șir in dus lăsându-mi corpul sa se relaxeze sub picăturile ce imi ștergeau toate păcatele nerostite . Nici nu apuc sa îmi termin rutina de skincare pentru ca ochii îmi cădeau in gura .
Îmi iau halatul alb din cuier și descui usa băii , neștiind ca sa ii spun .
Ultima mea dorința este sa nutresc sentimente pentru un bărbat ca el . Recunosc ca prietenii lui de la masa aveau dreptate in privința lui . Știu ca oricât de reala ar fi fost vreo logodna de-a lui , niciodată nu i-ar fi de-ajuns .
După ce ies din baie realizez ca plecase la parter . Aștept câteva secunde încercând sa ascult orice sunet din casa , dar tot ce aud sunt greierii de afara . Îmi imaginasem ca se urcase in mașina lui scumpă și conduse pana la una dintre elegantele lui amante , mândru ca avea control asupra vieții și a minții mele .
Inchid usa dormitorului , iau pernele de pe canapea și le așez pe jos . Găsesc o patura in dressing , mai exact pe un raft superior la care abia ajung . Iau una dintre pernele lui albe de pe pat și îmi așez locul pentru culcare .

Ma mulțumesc ca Olivia e încă activa pe Messenger și ma linisteste ca nu avem nimic de predat pe mâine , asa ca îmi setez alarma cu o ora jumate înainte pentru ca nu știu exact cum voi ajunge la facultate și ma învelesc pana in gât rugându-mă sa nu am coșmaruri și in aceasta noapte .
Luna luminează toată camera prin marile geamuri transparente . Divin . Pentru o secunda ma simteam ca intr-un camping cu cortul , departe de griji . Doar eu și natura .

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

28 0 31
as sicheng and yeri continue to plan what is supposed to be the perfect wedding, they get to know more about eachother and their struggles to reach t...
137K 7.7K 20
"Orice sfarsit e un nou inceput si orice inceput are si un sfarsit!" Partea a doua din trilogia The Last Whispers! ATENTIE! La un moment dat povestea...
28.9K 1.6K 26
Soții Park,de abia căsătoriți,trec într-o perioada grea după o sarcina pierdută.El însa se acomodase cu ideea,dar ea era din ce în ce mai rău.Îsi dor...
35.1K 1.7K 36
Aceasta carte va conține, povești scurte și diferite la fiecare capitol despre Taekook. Taehyung-Bottom Jungkook-Top