Pre:Debut [Hwarang Short Stor...

By sweetberrxy

72 22 1

Egy gyakornok és menedzseréről illetve produceréről szóló történet. Ha megjön hozzá a kedved vagy érdekel olv... More

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 4
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 8
Chapter 9 (End)

Chapter 7

4 2 0
By sweetberrxy

Reggel Jaewon ugyan abban a pozícióban feküdt, ahogy elaludt. Csak én voltam aki forgolodott, bár annak ellenére jól aludtam. Felé fordultam, majd nézegetni kezdtem arcát. Realizáltam mégegyszer, hogy milyen jól néz ki. Mellkasába bújtam. Tetszett a tegnap este. Fura volt, hogy férfi létére olyan tisztelettudó volt. Egyszer sem nyúlt hozzám úgy, ahogy nem akartam volna.

Úgy elgondolkoztam, hogy észre se vettem mikor túrtam a hajába. Nyitogatni kezdte a szemeit, nyögdécselve.

-Upsz, bocs. Nem akartalak felébreszteni. - a másik oldalra fordult.

-Semmi baj. - mondta, majd visszaaludt vagy csak lustálkodott tovább.

-Na jó, akkor én felkelek aludj csak. - mondtam, majd az órára néztem. Félöt, az ablakra kaptam a fejem. - Illetve mégsem. - feküdtem vissza. Kuncogást hallottam az oldalamról, ami édesen csengett. - Jaewon-ah. Nem fordulsz visszahozzám? Miért fordultál el?

-Csak jól esett úgy feküdni. Sajnálom. - ölelt szorosan magához, majd nyomott egy puszit a homlokomra. Aztán visszaaludt, míg én gondolkoztam vagy őt néztem. Biztos remek Idol lesz belőle. De attól is féltem, hogy pont, majd én állom ebben útját. A hónapok alatt, nagyon megkedveltem és tényleg nem maradt sok idő a debütálásukig. Törtem még a fejem a debüt számukon is. Haragudtam magamra, amiért még nem tökéletes és én még itt fekszek, az egyik előadó mellett.

A párnába fúrtam a fejem, aztán felkeltem és leültem az íróasztalomhoz. A fiókomat átnéztem és lap után kutatva, majd a kezembe akadtak különféle dalszövegek. Egyből volt valami, ami kitűnt. Bad News. Átolvastam fénysebességgel vigyorogva. Annyira illett, ha összeraktam a fiúkéval és jól hangzott.

Az ébresztőm megszólalt Jaewon mellett és szinte összerezzent, megijedt a saját hangjától.

-Én vagyok az ébresztőd, Jagi? - feküdt hátára mosolyogva.

-Igen. Tetszett nagyon a hangod. - mosolyogva sóhajtott.

-Noona. - ült fel fáradtan.

-Igen?

-Te tényleg kedvelsz engem? - kérdezte. Felhúztam a szemöldököm lepődötten. -Úgy értem, én nagyon kedvellek, de néha ridegnek tűnsz és sokáig hozzám se szóltál. - erre felé fordultam, hogy több figyelmet szenteljek neki.

-Sokáig nem tudtam eldönteni, hogy jó-e, amit csinálunk. Nem mertelek igazán kedvelni, féltem, hogy problémád adódik belőle. Most is félek. - mondtam. - Illetve...nem akarom, hogy a többiek lássák, hogy megölelsz vagy, hogy puszilgatsz. Az is baj, hogy Hanbin folytatja. Tele van a fejem annyi gondolattal és még ez is. - fogtam a fejem. Kimászott az ágyból és megölelt.

-Ugye, nem akarsz elhagyni? Kérlek ne tedd. - adott egy puszit a számra. Hogy tehetném, olyan édesek az ajkai.

-Nem. - hajtottam le a fejem.

-Akkor mostantól nem érek hozzád, amikor az ügynökségben vagyunk. - mondta.

-Többet nem is hozlak el, ez is hiba volt.

-Akkor mondj egy helyet, ahol hozzád érhetek, Noona. Ha nem az ügynökségben és itt sem.

-Studióban mikor kettesben vagyunk. - mondtam. Lehajtotta a fejét. - Csak amikor kettesben vagyunk, jó?

-Rendben. - mondta. - Öltözz át, aztán menjünk. - ment ki kicsit csalódottan. Sóhajtottam aztán lefürödtem nagyon gyorsan és felöltöztem. Beültünk az autómba, aztán indultunk.

-Byungho? - kérdezte Jaewon.

-Már ott van. Ő hamarabb megy be mindent előkészíteni néha. - mondtam és elindultam.

-Szeretem mikor vezetsz. - mondta.

-Tényleg? - nevettem fel.

-Igen. Jól áll neked ez az autó. - mosolygott. - És csinos vagy ma. - bókolt egyfolytában egész úton. Olyan édes volt, hogy csak kuncogni tudtam rajta. Byungho a parkolóhoz ment, direkt értünk és elsőként hozzám jött egy ölelésre. Jó szorosan megölelt, aztán egy komolyabb arccal indult Jaewonhoz. Egyből útját álltam.

-Hé! Hé! Byungho, sajnálom. Én hibám, engem csessz le. Minden felelősséget vállalok. Hagyd őt most az egyszer.

-Gyertek mind ketten a táncterembe a többiek már keményen gyakorolnak széttáncolják a belüket is. - fogta meg a csuklóm. Felértünk a táncterembe, amire mindenki felfigyelt. - Bora kérlek menj ki. Letisztázunk valamit a fiúkkal és Seorival. - én megálltam Byungho mellett, míg Jaewon leült a többiek mellé. - Ti ketten mit képzeltek?! - fordult felém. Sóhajtottam. - Mindenki dolgozik mint a barom, csak azért, hogy a legtöbbet hozzhassuk ki a fiúkból és a debütálásukból. Én se megyek fel egy kollégám lakására sem, nem is alszok ott. Agyam csak is egy dologra fókuszál az meg a munkám, ami ebben a pillanatban fontosabb mint a saját kényelmem! - emelte fel a hangját idegesen. Még sosem beszélt, így velem. - Ráadásul a lakásodra?! Egy egész éjszakára?! Seori, mire valljon ez?! - a fiúkra sem mertem nézni eleinte.

-Igazad van, sajnálom. - mondtam.

-Ha még valakit meghallok, hogy estére elhagyja a dormot vagy, hogy csajozik kivágom a bandából, de rögvest! - fordult a fiúkhoz. Erre elkaptam a karját és magam felé fordítottam.

-Megbeszéltük, hogy velem beszélsz, nem velük. Ez csakis rám és Jaewonra vonatkozik. - mondtam.

-Legyen tanulság mindenkinek. Gyakoroljatok hangra is, olyan instabil, hogy azt hinném elsőre most jöttetek a kezdők közül. - vágta be maga után az ajtót. Kezembe temettem az arcom sóhajtva, aztán hátra tűrtem a hajam.

-Sajnálom. Ne haragudjatok, folytássátok amit eddig. - hajoltam meg mélyen, aztán kimentem.

-Jaewon, nem mész utána? - kérdezte a fiútól Hanbin, majd sorba a fiúk.

-É-én... - hezitált, aztán felállt és elkapta a csuklóm, mikor az ajtót nyitottam
- Noona.

-Itt Seori kisasszony és nem kell megvigasztalnod. - tettem egy lépést vissza. - A stúdióba leszek, ha kellenék. - mondtam a többieknek is. Fogtam a nagy mappám és elmentem a stúdióba agyalni. A legfontosabb jelenleg a debüt számuk volt, ami most kezdett összeállni a fejembe. Euiwoongnak elképesztő ötletei voltak, ami nagyban hozzájárult a szám összerakásához és pár kollégám is agyaltam rajta egy picit, ami miatt a Bad News, Bad News lett.

Nem sokkal később a fiúk bejöttek, az ének tanárjukkal együtt.

-Seori kisasszony, örülnénk, ha te is megnéznéd mit tudunk. - mondta Hyeongseop.

-Persze. Át is adom a helyet. - ültem át a kiskanapéra, hátrébb. Jaewonra vetettem egy gyors pillantást, majd kicsit elmosolyodtam, de próbáltam koncentrálni. Elkezdődött a hangjuk bemelegítése és aztán énekelni kezdtek, mire muszáj volt felfigyelnem, főleg Bonhyuk hangjára és Hyeongseopéra. Következő Jaewoné volt, amire különösebben felfigyeltem. Minden jól ment, ő is olyan ügyes volt mint a többiek.

-Seori. - ült le mellém Hanbin hirtelen. - A csapat nevébe is megkérdezem. Mi van veletek Hwaranggal? Olyan csendes ma és nem is ölelgetitek egymást annyit. - súgta inkább a végén.

-Végre csak Seori vagyok és nem kisasszony. - dőltem hátra megkönnyebbülten. - Viszont nem vagyok biztos benne, hogy mi van vele. Lehet Byungho bántotta meg vagy én. Ha kijön beszélek vele. - mondtam. Bólintott, aztán a többiek mellé állt. Ahogy Jaewon kijött intettem neki.

-Biztos leülhetek? - kérdezte bizonytalanul.

-Igen. Mesélj, mi a baj? - mosolyogtam rá egy biztató mosollyal.

-Semmi, tényleg. Minden oké. - mondta ugyan úgy mosolyogva.

-Többiek mondták, hogy csendesebb vagy mint általába. - vállat vont elfordulva. A többiekre néztem, akik szigorúan előre néztek és figyeltek. Egy pillanatra megfogtam a kezét. - Felejtsük a mait, jó? Byunghot is és, amit mondtam. - felpillantott rám egy pillanatra, aztán újra le kezünkre. - Na, Jaewon. Aegyozzak neked? - erre kuncogni kezdett, aztán bólintott. Pirosan aegyozni kezdtem, amin aztán nevetni kezdett, mire páran ránk néztek.

-Mi történt? - kérdezte Euiwoong.

-Aegyoval próbálom felvidítani. Sajnálom, nagyon kellemetlen. - temettem kezembe arcom.

-Én is látni akarom! - mondta Bonhyuk. Mire hevesen megráztam a fejem.

-Inkább koncentráljatok, jó? - sóhajtottak aztán visszafordultak az éneklő Hyeongseop felé. -Te is. - raktam Jaewon vállára a kezem.

-Rendben, Noona. - kacsintott Jaewon. Hanbin ezt látva, máris büszkén és boldogan mosolygott ránk. Kistünemény ő is.

Continue Reading

You'll Also Like

34.9K 3.3K 182
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
638K 31.9K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
27.7K 773 16
"Nikol Dead vagyok. 16 éves. Az apám az egyik legnagyobb maffiahálózat vezetője." Nikol élete teljesen felfordul mikor beleszeret Zach be, az egyik t...
28.1K 1.2K 26
"I know you are, but what am I"- Why Don't We ! F O N T O S ! A történet a Stephenie Meyer által megírt alkotásra épül, kisebb változtatásokkal, amik...