𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

370K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

61.

3.4K 188 19
By LigethyRebeka

•Alexander•

   Eszembe jutott , hogy talán ha hagyom ,hogy egyedül elmenjen , akkor lehet túlságosan kibukik az anyja végett . Nem akartam ,hogy oda ,abba a kosz fészekbe egyedül legyen . Tudom , hogy Poyo is megvédeni , de most mellette kell lennem , hogy tudja ,hogy az amit mondtam komolyan is gondolom.
-Poyo!
Bólintott a fejével ,hogy mondjam ,figyel.
-Mit tudtál meg az apjáról és az anyjáról ?
-Igazad volt . Az apjának van egy autó mosó vállalkozása a testvérével . Van egy -két simlis ügye , azon kívül pedig egy jópár uzsorás tartozása . -nézett el a medence felé .-Ja és az elmondások szerint ugyan úgy tolja az anyagot ez végett sok a veszekedés a családjával. Viszont ami a rendezvényt illeti az megrendezett volt . Matheus szólhatott neki ,hogy ott lesztek ,szóval direkt jöttek oda .
-A kurva anyját.
-Tudta mit csinál tesó. Szándékosan bántotta Natalia-t . A másik , hogy mielőtt az asszony lelépett , hatalmas veszekedés volt köztük .
-Kösz. Ha van valami még szólj . -csaptam meg a hátát, majd elindultam a ház mellett a kocsihoz.
Nem hagyhattam ,hogy egyedül menjen oda . Ez a faszi egy rohadt féreg . Aki nem elég ,hogy ellöki a saját lányát , de még bele is rúg.
Megálltam a kocsinál és eszembe jutott amit Natalia mondott  és azonnal össze állt a kép , ettől pedig felfordult a gyomron . Akit erről kérdezhetnék már halott . Muszáj voltam elszívni egy cigit , mert azt éreztem ,hogy teljesen elszaródik az agyam és nyomban megölöm őket . Natalia jelent meg az ajtóban ,majd egy apró mosoly jelent meg a szája szélén mikor meglátott . Még egyet facsarodott a kőszíven , hogy ismét fájdalmat fogok neki okozni , azzal ,hogy szembesítem az igazsággal.
-Poyo ti is jöttök!-parancsoltam sziszegve a fogaim között .
Natalia oda ért hozzánk ,s a két kezét a mellkasomra tette . A kezeim ösztönösen köré fonódtak , hogy még közelebb tudhassam.
-Eljössz velem?-motyorgott miközben a homlokát a kulcscsontomnak nyomta .
-Igen . Viszont lenne itt egy valami amiről beszélnünk kell.
-Mi az ?-kapta fel a fejét kíváncsian. Felálltam rendesen és így éppen ,hogy az államig ért .
-Egy kibaszott kamu volt az egész . Félre lettünk vezetve . Elmondjam?
-Ne . Ne most . Inkább,majd szembesítsd őket ha odaértünk. -motyogta olyan magabiztosan , hogy minden vér az alsó tájékomra szállt . Totál beindít még a lélegzet vétele is .
-Engeded,hogy..-kezdetem bele .
-Teljesen rád bízom!-húzta össze a szájár ravasz módon,majd elmosolyodott . Egy laza mozdulattal még közelebb húztam és a szájára csapódtam . Minden percben tudnám falni minden  egyes porcikáját .
       A kocsiban csönd honolt . Kellemetlen csend . Hátranézve a vissza pillantóban és láttam Valeria arcát ideges volt . Ránéztem Natalia-ra aki felém nézett és a meleg puha kezét az enyémre tette .
-Készen állsz? -kanyarodtam be az utcába .
-Mostmár igen . -vágta rá egy apró mosollyal az arcán . Tudtam ,hogy arra gondol ,hogy mellette vagyok és ettől dagadt a májam . Bármire képes lettem volna ,ezért a nőért .
  Hogy a büdös életbe lett ezeknek az embereknek ilyen lányuk . Ez a lány maga a kibaszott tökéletesség . Az ágyban olyan ,mint egy rakoncátlan kanca ,amit úgy gondolok magamnak köszönhetek ,mert ha én az első alkalommal nem hozom ki belőle azt amit másnak nem sikerült , szerintem vissza nőt volna a szűzhártyája lassan . Töketlen barmok . A puszta megjelenésével erekcióm van és az amikor a kibaszott virág illatával oda tipeg hozzám és megcsókol attól spontán magömlésem van . Kikészít .
Bármi történjen is nem fogom hagyni ,hogy kicsúszom a kezeim közül . Úgy akarom őt , mint eddig soha semmit . Mindig elérem amit akarok , és most jelenleg az a tervem ,hogy olyan helyeken és olyan élményeket szerezzünk amire soha nem is gondolt volna . Meg akarom törni , olyan értelemben , hogy minden percben utánam sajogjon és égjen a bőre az érintéseim után . Elveszem amit akarok , és őt akarom . Eszeveszettül .
Biztos vagyok benne ,hogy ő azt gondolja ,hogy ez most csak egy kis kaland a számomra , de megfogom neki mutatni , hogy ez a kicseszett valóság . A valóság ami rabul ejti.
       Kiszálltam az autóból és megvártam amíg Natalia mellém ér . Egy gyors csókot nyomtam a halántékára .
-Biztos ,hogy nem maradsz inkább a kocsiba édesem?-mondtam ki dörmögve lazán .
-Nem ! Hallani akarok mindent.
Poyo és Tatu Natalia anyja mögött sétáltak a házig . Poyo becsöngetett  és kijött a féreg hatalmas döbbent arccal . Mikor meglátta az asszonyát , olyan gyorsan kinyitotta a kaput , s elindult a felesége felé ,hogy szinte hallani lehetett ahogy össze csapódnak . Undorító .
-Hányingert keltő. -motyogta Natalia ,majd kihúzta magát . -Na ,ha ki babusgattátok magatokat akkor menjünk be ,mert nem érünk rá egész nap . -mondta olyan gangsúllyal , hogy elmosolyodtam . Imádom ezt az oldalát . Olyan gyorsan átfordul a hangneme , hogy az már maga a pokol . Ezt saját bőrömön tapasztaltam.
Amikor  minden mimika nélkül olyan a szeme ,mintha ölni is képes lenne és az a hangsúly ahogy beszél ilyenkor , rendesen a veséig hatol.
-Mi dolgod lenne neked lányom?
-Natalia ! -szólította fel.-A nevem Natalia ! -mondta dühhel átitatva .
Ez az babám csak keményen !
Gúnyos mosolyomat alig tudtam elrejteni . Pofa vágások közepedte elindult befelé a feleségét után , majd megtorpant .
-Álljunk csak meg miért akartok ti bejönni?
Natalia cérnája elszakadt és bele állt az arcába .
Baszki ha így folytatja akkor nem tudom sokáig takargatni az erekcióm .
-Nem be akarunk , hanem be fogunk menni !Van esetleg ez ellen valami kivetni valód Santiago?
-Ne állj bele az arcomba Natalia ! Add meg a tiszteletet!
-Mert mi a faszt csinálsz vén ember ?-nyúltam el Natalia hasa előtt , s enyhét hátrébb toltam-Normálisan beszéljél baszom a szád ,mert kitépem a nyelvedet . Na induljál befelé vagy segítek .
Santiago nyelt egyet ,majd elindult végre . Tatu Natalia mellett jött , mellettem pedig Poyo . Beértünk és Valeria már ült is a kanapén .
Gyorsan otthon érezi magát . A pofám leszakad .
-Szerintem ülj le gyöngyöm , mert dobni fogsz egy hátast .
-Hát ez jól kezdődik.-horkant fel . -Maradok állva. -állt mellém.
Bólintottam .
-Nem gondoljátok ,hogy ideje őszintének lennetek? A pofámról leszakad a bőr , hogy kurvára át akarjátok még mindig verni Natalia-t.
-Miről beszélsz Alexander ? Mindent elmondtam a kertben .-védekezett Valeria .
-Santiago , szerintem te pontosan tudod miről van szó igaz?-néztem rá.
-Nem , fogalmam sincs .
-Tudod van egy pár olyan dolog amit nem viselek el , és az egyik az amikor hülyének akarnak nézni, szóval kezd el sorolni , hogy miért is voltatok ott a jótékonysági rendezvényen .
Natalia felhorkant . Nem is gondolt ilyesmire .
-Adakozni.-röhögött fel cinikusan .
-Szerintem vegyél visszább , mert Alexander nem tűri az ilyet .-világosította fel Natalia .
Baszki ennyire ismer ?
-Poyo !
-Autó mosó bizniszed egy nagy kamu . A bátyád tajtékzott mikor kiderült , hogy négy uzsorástól vettél fel hitelt a vállalkozásra.
-És ? Vannak nehezebb hónapok minden vállalkozásba. -hazudozott .
Vannak- vannak , de ő nem ezért kért hitelt .
-Anyám Santiago, de egy beszari hazug kis féreg vagy ! Bökd már ki ,hogy anyagozol ember . -dörzsöltem meg a homlokom .
-Én tiszta vagyok! - kamuzott.
Poyo rám nézett én pedig billentettem a fejemmel ,hogy fogják le .  Oda sétáltam , s felrántottam a kezén a laza inget , majd arrébb álltam , hogy lássák mind ketten .
Valeria-ra néztem aki megdöbbent . Nem gondolta , viszont Natalia a fejét csóválta mosolyogva .
Sejtette .
Vissza fordultam , hogy bele nézzek a szemébe . Vártam , hogy valamit lássak az arcán . Valami féle megbánást . Vártam , hogy mondjon valamit . De ebben a töketlen faszban annyi gerinc se volt ,hogy elő álljon a kurva nagy igazsággal.Azt akartam , hogy az ő szájából hallja és utánna ő döntse el , hogy mi legyen vele .

Continue Reading

You'll Also Like

71.2K 2K 44
"- Ha akarnám megölnélek. - Akkor tedd meg - parancsoltam rá. - Mondom, ha akarnám! - mondta" Folytatás: Ha újrakezdhetném
433K 12.3K 81
- Told le a nadrágod. - adtam ki az utasítást Dylannek. - Mi? - kérdezi hitetlenkedve. - Jól hallottad, vagy csinálunk valamit, vagy pedig kimész...
32.3K 885 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
2.3K 152 65
Mivan akkor ha egy fiatal lányt el kap a Hydra és be zárja? A történetem ott kezdődik mikor 15 voltam. Az életem mindig is a pokol volt soha nem volt...