𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

59.

3.6K 193 8
By LigethyRebeka

        Egy ideig csak feküdtünk egymás mellett és néha egymásra néztünk miközben próbáltunk levegőhöz jutni . Alexander  megfordult és a hasán pihent tovább. Eszembe se jutott semmi szar . Az egész lényem izzott most és ez annyira jó , hogy folyamatosan mosolyogni tudtam volna .
       -Ha egy kurva jó szextől így mosolyogsz akkor javaslatom lenne az egy nap többszöri szexre . -motyogta .
-Bírnád te azt? - vettem elő a ravasz énem .
-Szerinted ?-horkant fel ,majd felpattant és felém emelkedett .
-Hát vannak kétségeim . -haraptam be az alsó ajkamat , mire ő azonnal lecsapott .
       Soha nem voltam még együtt egy férfival többször egymás után. Mindig aktus után csak egy hátat láttam és horkolást hallottam .

*

      Reggel egyedül ébredtem fel . Az ágyon ülve magamhoz szorítottam a takarót , s azon gondolkoztam , hogy hogyan vegyem magam rá ,hogy lemenjek a konyhába és szembe nézzek azzal a személlyel aki az egész életemben bele hazudott a szemembe . 
      Egyszer csak kopogtak .Miután meghallottam Fabiana hangját beengedtem , s míg felöltöztem elmeséltem neki mindent .
Tátott szájjal hallgatta végig a monológom , majd ott ült török ülésbe az ágyon és csak kereste a szavakat .
-Mit fogsz most lépni ?
-Őszintén ? Fogalmam sincs Fana . Az egész egy kész vicc . Iszonyatosan dühös vagyok rá is és röhejes ez az egész.
-Mármint mire gondolsz ?
-Arra ,hogy apám folyamatosan szidta Alexander-t és a családját , de könyörgöm még is ő az akiben még nem csalódtam ellenben a szüleimmel . Érted ?
-Persze . Fuuu Nat .. én most nem lennék a helyedben.
-Hát én se a sajátomban . Nem tudom , hogy legyek képes a szemébe nézni ezek után . Dühös vagyok és nem értem .  Itt vagytok ti . Nem a saját lányotok , még is az első perctől annyira ösztönösen és természetesen szeretitek Belén-t. Nem az én hibám , hogy megszülettem mégis én szenvedtem az ő szarjuk végett . Miért nem kaphattam normális szülőket ?
-Ez nem a te hibán Natalia ! Az ember ha szexxel  becsúszhat egy baba , ha pedig nem tudja elvetetni , akkor kutya kötelessége a lehető legjobban a gyereknek mindent megadnia .
-Tudom és pontosan ez dühít,na de várj apám,hogy kihúzta magát mikor megtudta , hogy orvos lettem . Dagadt a mája azonnal.-mondtam gúnnyal.
-Nem az ő érdemük.
-Hát nem ! -motyogtam , majd levágódtam a barátnőm mellé .
    Beszélgettünk kicsit , de utánna össze szedtem a lélek jelenlétem ,s lementem a konyhába . Hiszen nem nekem kell szégyellem magam .
Anya épp kávézott ,mikor megjelentek . Dona dajkálta a sírdogáló kislányt. Oda sétáltam hozzájuk , hogy átvegyem tőle . Láttam , hogy fáradtak mind ketten . Persze hiszen nem most volt már ,hogy éjszakázniuk kellett . Belén felé nyújtottam a kezem , s Dona mosolyogva adta át a csepp kislányt .
-Na mi a baj tündérkém?-sutyorogtam , hogy megnyugtassam . Láttam , ahogy anya követ a szemével és nem érti miért nem mentem hozzá oda puszit adni. Dona zökkentett ki mikor kávéval kínál ,amit elfogadtam . Teljesen áthangoltam magam ,hogy Belén megnyugodjon végre és aludjon egy kicsit .
Elkezdtem simogatni a hátár és kivittem a friss levegőre ,s sétálgattam vele . Mikor végre sikerült elaltatnom , leültem vele a kerti székbe és néztem ahogy a medence vizén csillognak a napfény sugarak .
Dona és anya jelentek meg egyszer csak a kávémmal és hoztak maguknak is . Leültek velem szembe és elkezdtünk semleges dolgokról beszélni ,mind addig amíg anya meg nem kérdezte mi történt tegnap.
-Most nem akarok erről beszélni. Itt van Belén , nem akarom ,hogy érezze ,hogy feszült vagyok.
-Rendben lányom ,majd ha szeretnéd elmeséled .
-Inkább meséljetek arról milyen volt az éjszaka egy csecsemővel . -váltottam témát ,hogy ne törjön ki belőlem minden aminek nincs itt az ideje .
     A kora délután folyamán távoztak Fabiana-ék és tudtam ,hogy el jön az ideje ,hogy leüljek anyával beszélni. A gyomrom egy csomóba volt össze ugorva és remegett . Soha nem gondoltam ,hogy meg kell majd ejtenem anyával ilyes fajta beszélgetést . Alexander haza érkezett és elsietett mellettem . Aztán egyszer csak megtorpant ,vissza fordult és elém állt . Magához rántott és megcsókolt . Elmosolyodtam a csókból kiszaladva .
-Nem tán hiányoztam ?
-Nem ,dehogy .-vágott komoly arcot ,majd lopott még egy csókot és beviharzott az irodájába . Dona hatalmas mosollyal az arcán állt a konyha szigetnél mikor oda néztem . Zavarba jöttem .
-Nagyon örülök nektek . -sétált felém ,majd végig simított a kezemen .
    Kiültem a kertbe ,hogy szívjak magamba egy kis D vitamint . Anya ült le velem szembe a fotelbe .
-Miért kerülsz engem Natalia?-kérdezett kisé felháborodva , amire azonnal derékból válaszoltam .
-Te miért hazudtál nekem mind végig?
-Miben hazudtam Natalia?-kapta fel a vizet azonnal.
-Mindenben anya , minden rohadt dologban. Apámmal kapcsolatba ?A gyerekkorommal kapcsolatba és azzal kapcsolatba ,hogy drogosok voltatok?-tettem fel a kérdést ,majd ránéztem . -Szeretném tőled is hallani őszintén az egészet .
-Mindent tudsz ezek szerint .
-Valóban ? Ugyan is tegnap a saját apám raboltatott el. -emeltem meg kisé a hangom jelezve , hogy ne hárítson tovább. -Elég érdekes estém volt , de szerencsém van ,hogy Alexander ilyen .
-Nat nem tudom miket mondhatott neked ,de nem biztos ,hogy fedi a valóságot . -csuklott el a hangja .
-Anya arra kérlek legyél nagyon őszinte ,semmi mást nem várok el tőled.
-Mire vagy kiváncsi ?
-Mindenre !-nyögtem ki miközben keletkezett egy gombóc a torkomban és fel kellett ,hogy üljek rendesen , mert azt éreztem megfulladok.
Anya elmesélte az ő szemszögéből az egészet . A könnyeim utat törtek maguknak és ismét folyni kezdtek ,én pedig nem győztem törölni .
-Nagyon szeretlek kislányom , ezen semmi nem változtathat.
-Miért nem voltál velem őszinte ? Miért ?
-Meg akartalak védeni attól amit most látok rajtad . Fájdalmat .
Ezen a szón elhúztam a számat , mert igaza volt .
-Anya soha nem koppantam még ekkorát . Tudod mi fáj a legjobban . Hogy annyira fontos voltam , hogy elszökj velem , de annyira nem , hogy ne tartson terrorba egy fasz aki kénye kedve szerint használta azt a pénzt amiért én megdolgoztam  .
-Ezért ittam . -védekezett , de ismertem és átláttam rajta .
-Ez baromság ! Tudod mit gondolok ? Hogy te azért maradtál ott ,mert volt így fedél a fejem felett , de te a saját bánatoddal foglalkoztál , eközben hagytad , hogy tönkre menjen a gyerek korom .
-Bárcsak jobb szüleid lettek volna Natalia . Én próbálkoztam esküszöm .
-Hmmm..-motyogtam.-Tudod mi a röhej? Apám ,azért keresett meg és vonszoltatott oda , hogy rajtam keresztül elérjen hozzád . Hát nem undorító ? Még most is csak eltiporna .
-Komolyan?
-Igen. Itt egy dolog van . Te akarod e őt ,mert ha igen , akkor össze szeded a cuccaidat és elviszlek oda . Nincs szükségem a képmutató kapcsolatokra anya . Neked nem volt választásod . Azért maradtál velem , de ha lehetett volna , akkor nem ezt az utat járod .
-Kislányom ..-kezdett bele .
-Ne ..ne kezd ezt ! Akarod vagy sem . Ha igen akkor haladjunk aztán zárjuk ezt le .
-Natalia el akarsz magadtól tolni Alexander végett ?
-Na akkor ezt most tisztázzuk . Ti adtatok el az apjának . Nem más , hanem ti . Ez az ember és a családja első perctől befogadtak . Nem akartak belőlem hasznot húzni , nem mellesleg soha nem bántottak . Lehet ,hogy Alexander az aki , de a közelébe se érhettek anya . Szóval nincs jogod , róla vagy a családjáról bármit is mondani , mert nem hagyom . Ti ne törjetek már más felett pálcát mikor szar emberek vagytok.Nem mellesleg te is csak köszönhetsz nekik . -pattantam fel hirtelen ,majd lenéztem anyámra aki fal fehér volt .
-Lányom !
-Mész vagy maradsz ? Nem kérdezem meg mégegyszer . Tiéd a választás . A lányodat vagy a halottnak hitt férjedet választod ? Biztosra veszem ,hogy azért próbáltad a felé irányuló dühömet is csillapítani ,hogy egyszer vele lehess .
Anya lefagyott ,majd sírni kezdett én pedig ott álltam csalódottan ,de tulajdon kép tudtam mit fog válaszolni . Ismertem őt és az alapján amit tudok , nem hiszem ,hogy így ,hogy felnőttem engem választana . Fájt , de meg kellett lépnem . Nem végette , nem apám végett , hanem a saját magam védelmébe , hogy ne sérüljek . El kellett engednem az anyámat , hogy azt az utat járja amit mindig is szeretett volna, csak gyerektelenül.

Continue Reading

You'll Also Like

411K 11.7K 81
- Told le a nadrágod. - adtam ki az utasítást Dylannek. - Mi? - kérdezi hitetlenkedve. - Jól hallottad, vagy csinálunk valamit, vagy pedig kimész...
69.7K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
21.7K 799 16
Astrid Stein, egy 20 éves lány. 6 évig volt börtönben az egyik ismerőse miatt. Kínzások közepette határozta el, hogy megöli azt, aki a nyomorba küldt...
90.3K 5.3K 32
Mi jut eszedbe legelőször mikor meghallod azt a szót hogy "Maffia"? Valószínűleg a sok vérontás, harc, gyilkosságok, kiképzések, fegyverek, és még s...