𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

58.

3.8K 208 9
By LigethyRebeka

        Az éjszaka egy rossz álomból felébredve a fürdőbe kötöttem ki . Próbáltam normalizálni a légzésemet , hogy vissza tudjak feküdni . Próbáltam halkan és minél óvatosabban vissza mászni Alexander mellé , hogy nehogy felébresszem .
       A hátamon feküdtem és néztem a plafont , s újra elkezdett járni az agyam . Pörögtek a minap történtek eseményeinek képei a szemem előtt . Folyamatosan hallottam apám szavait .
'Annyira toltuk a cuccot , hogy anyád későn vette észre , hogy terhes...'
'Egyikünk se akart még akkor gyereket ...'
'Volt mikor elfelejtettünk enni adni.'
Vettem egy mély levegőt , s Alexander felé fordítottam a fejem . Az egyik keze a feje alatt pihent a másik pedig mellette . Olyan nyugodtan szuszogott , hogy irigykedem rá.
Valamivel el kell terelnem a gondolataimat . Kikell ezt az átkozott napot vernem a fejemből. Minél jobban próbálom megfejteni és megérteni ezt az egészet annál jobban szippant be a valóság , hogy a szüleim függők és én egy nem kívánt gyerek voltam . Az is biztos , hogy nem hiába adtak el engem . Anya keze is elég szépen benne volt ebben az egészben. Nem azért lépett le Santiago-tol ,mert eladott és ha bele gondolok évekig hiába kértem , hogy hagyja el azt a barmot aki tönkre vágta a maradék gyerekkorom . Nem lép . Nem akart . Nem számítottam neki egyszer sem annyira , hogy értem döntsön .
Elég Natalia ! Be fogsz csavarodni.
Vettem egy mély levegőt , majd felültem és egy hirtelen ötlettől vezérelve átlendítettem a lábam Alexander derekán ,s a kezeimmel végig simítottam a mellkasán. Alexander hunyorogva nézett rám ,mire én akaratlanul elmosolyodtam .
Lehajoltam a mellkasához és apró puszikat kezdtem el végig nyomni,mire az ő kezei a hátamat kezdték simogatni.Felnéztem rá ,mire az egyik keze az arcomra vándorolt , s végig simította a bőröm. Az egész testem égett az érintése után . Olyan rég volt már ,hogy azt érzem megfulladok ha most nem kapom meg amit akarok .
Régen könnyebb volt kibírni, hiszen nem volt amire vádjak . Nem tudtak teljesíteni , csak annyit , hogy nekik jó legyen . Viszont Alexander mindig tudja mit kell tennie , hogy kell felemelnie a csípőm , hogy jó legyen . Persze ez a nagy mértékű vonzalom se utolsó.
Elkezdett lüktetni alattam az öle amitől nekem felpezsdült a vérem azonnal. Lentebb akartam csúszni , de Alexander ölelése nem engedett. Megfogta az egyik kezébe az államat és magához húzott . Elsőre egy lágy csókot nyomtam az ajkaira , mire ő felhörgött , s egy laza mozdulattal átfordított a hátamra . Faltuk egymást . Csókok és enyhe harapások váltották egymást mind végig a pólóm aljáig, majd felnézett rám ravasz tekintettel , s megfogta a bugyim peremeit és egy -egy laza mozdulattal eltépte .
Amikor a szája a megfelelő dombra ért , a hangom önmagától életre kelt. Elsőre szép óvatosan majd mohón kezdett falni ,mire a mellemen megjelent a keze és elkezdett a bimbómmal játszani . A hátam meggörbült . Az egyik kezem a hajába a másik kezem az ágyba vájtam . Nem akartam így elmenni . Azt akartam ,hogy bennem legyen , de Alexander hajthatatlan volt . Az ujjai is kalandozni kezdtek , s nekem nem is kellett több . Éreztem ahogy elkezd égni és tetőtől talpig bizseregni . Annyira jó volt ez az érzés,hogy többet akartam belőle . Az egész testem megfeszült és remegni kezdtem .
Alexander elégetett arccal nézett fel rám , mire és felhúztam és azt akartam , hogy bennem legyen . Érezzem őt kívül belül . Nem is tétlenkedett . Tudta mit akarok.
Gondolkozás nélkül letolta az alsógatyáját ,majd lehajolt és a hasamtól fölfelé csókokat nyomott egészen a mellemig , majd ott megállt és szívni kezdte ,majd mikor behatolt elengedte és végig az arcomat nézte . Hangosan felnyögtem és homorítottam a hátam . A kezeim a nyakát és a hátát pásztázták . A nyakamba hajolt , majd gyors tempó helyett lassan dolgozott , ami iszonyatosan jól esett , de már annyira hiányzott , hogy azt akartam , hogy rendesen megdolgozzon .
-Ne fészkelődj Natalia .-lihegte az ajkaimba ,mire én elmosolyogtam. Alexander kihúzódott ,majd szép lassan vissza . Úgy döntöttem , hogy felhúzom , hogy azt csinálja amit én szeretnék.
Óvatosan beszívtam az alsó ajkát , majd megharaptam . Alex felmordult , majd erősen döfött egyet , mire én ismét felnyögtem .-Nyugi ,ki akarom élvezni az egészet !
-Te is tudod , hogy ki lehet mindenhogy élvezni.-kuncogtam fel ,majd egy laza mozdulattal megpróbáltam átfordítani és mikor sikerült egy hatalmas mosollyal az arcommal tudattam felé a győzelmemet. Lehajoltam és majd egy csókot nyomtam puha meleg ajkaira , mire ő szorosan megfogott és bentebb mászott . Fogalmam sincs ,hogy volt erre képes , mert úgy gondoltam , hogy túl nehéz vagyok . Felhúzódtam ,majd durván vissza, mire mind ketten hangosan nyögtünk egyet .
Tudtam én .
Ismét elkezdtem játszani , majd köröztem a csípőmmel is ,hogy még jobban elérjem azt amit akarok. Éreztem ,hogy jó úton haladok ,mert az egész testem égni kezdett . Mintha épp a pokol kapuját készülnék átlépni . Alexander keze a mellemet markolászta a másikkal pedig helyén tartott . A kezeimmel a combjára támaszkodtam és úgy tettem a dolgom . Mire Alexander felmordult , majd elkapta a nyakam és magához húzott . Óvatosan még is birtoklóan . Enyhén felemelt , majd olyan intenzíven kezdett el pumpálni , hogy teljesen megsemmisültem , de ahogy láttam ő is . Élveztük az egészet és tettük amit az ösztöneink diktáltak .
Vágytunk egymásra .
Vágytunk arra ,hogy ismét csak kettesbe legyünk .
Vágytunk egymás érintésére és csókjára .
Nem mondtuk még ki azt a bizonyos szót ,hogy 'szeretlek' ,de szerintem mind ketten tudtuk azt amit érzünk a másik iránt .
Szükségünk volt egymásra.
Akartam ,hogy ez az egész ami most köztünk van csak jobb legyen és soha ne szűnjön meg .
Nem hagyhatjuk azt elveszni amiért eddig megszenvedtünk.
Alexander nevét kiabálva jártam át a gyönyörök tengerér , amit soha senki nem tudott még belőlem előhozni .
Mindig is szerettem volna ha nem csak egyhangú unalmas barátnőként van velem bánva . Utáltam mindig ott feküdni ,mint valami deszka és megvárni amíg végez az illető és én meg közben számoltam a tapétán lévő virágokat .
Alexander mellett esélyem sincs gondolkozni se , nem hogy holmi virág mintát nézegetni.
Vele minden annyira más és pont ezt imádom benne .
Imádom.
Kapkodtuk a levegőt és néztük egymást, miközben én ugyan úgy az ölén ültem . Nem bírtam sokáig a tekintetét és egy zavaromban elmosolyodtam és lehajtottam a fejem , mire ő az ujjaival felemelte az állam .
-Van neked fogalmad arról ,hogy hogy nézel ki ilyenkor ?
-Nem szerencsére .-motyogtam .
-Mint egy kibaszott istennő. Ezt soha nem tudom megunni . Megőrjítesz .
-Jó vagy rossz értelemben ?-húzódtam le róla óvatosan és mellé feküdtem .
-Mind két értelemben .-mosolyodott el kicsit .
-Akkor jó ,te vállaltad nagyfiú. -nevettem fel .
-Szerinted ha nem élvezném a veled való civakodást akkor ide pakoltam volna a cuccaid ?
Elnevettem magam . Ilyenkor egy teljesen más Alexander jött elő és ez az ember akibe bele szerettem .
Úristen ! Bele szerettem!
Félre értés ne essék , szeretem a maffia főnök énjét is . Aki akarnok , konok ,parancsoló és hangos persze .Ez mellett mindig dühös és fekete tűz ég a szemébe . Ez a csávó képes elvenni a józan eszemet is ha nem figyelek oda . A mai nap csúcspontja a felismerés ,hogy teljesen bele habarodtam a mellettem lévő fickóba.

Continue Reading

You'll Also Like

90.3K 5.3K 32
Mi jut eszedbe legelőször mikor meghallod azt a szót hogy "Maffia"? Valószínűleg a sok vérontás, harc, gyilkosságok, kiképzések, fegyverek, és még s...
9.5K 655 30
"Not one scar on my heart came from the enemy. They all came from people who said they loved me." mafia au egy szabály van: ne bízz senkiben! ( élete...
97.6K 7.1K 29
Ki szereti a zombikat? Nos... Én régen szerettem őket... De aztán megjelentek a valóságban is, és felfalták a tanáraimat, meg az ismerősöket. Hirt...
69.9K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...