𝙀𝙡𝙖𝙨𝙩𝙞𝙘 𝙝𝙚𝙖𝙧𝙩 |𝙊...

By Arika_Shadowhunter

32.4K 1.4K 228

Charlotte Alvarezová bydlí na bohatší straně ostrova. Je nazývaná jako jedna z Kooks lidí. Pravda pro ni vždy... More

𝗘𝗟𝗔𝗦𝗧𝗜𝗖 𝗛𝗘𝗔𝗥𝗧
𝗣𝗢𝗦𝗧𝗔𝗩𝗬
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐎𝐧𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐨
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐫𝐞𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐅𝐨𝐮𝐫
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐅𝐢𝐯𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐢𝐱
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐞𝐯𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐍𝐢𝐧𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐥𝐯𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐞𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐅𝐢𝐟𝐭𝐞𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐢𝐱𝐭𝐞𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐒𝐞𝐯𝐞𝐧𝐭𝐞𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭𝐞𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐍𝐢𝐧𝐞𝐭𝐞𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐎𝐧𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐓𝐰𝐨
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐓𝐡𝐫𝐞𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐅𝐨𝐮𝐫
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐅𝐢𝐯𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐒𝐢𝐱
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐒𝐞𝐯𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐰𝐞𝐧𝐭𝐲-𝐍𝐢𝐧𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐎𝐧𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐓𝐰𝐨
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐓𝐡𝐫𝐞𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐅𝐨𝐮𝐫
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐅𝐢𝐯𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐒𝐢𝐱
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐒𝐞𝐯𝐞𝐧
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐄𝐢𝐠𝐡𝐭
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐓𝐡𝐢𝐫𝐭𝐲-𝐍𝐢𝐧𝐞
𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐅𝐨𝐫𝐭𝐲
𝐌𝐀𝐘𝐑𝐄𝐙
𝐓𝐇𝐀𝐍𝐊 𝐘𝐎𝐔!

𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝐅𝐨𝐮𝐫𝐭𝐞𝐞𝐧

902 40 11
By Arika_Shadowhunter

•─────⋅☾☼☽⋅─────•

To včerejší zmínění o golfu jsem zjevně měla ještě probrat, protože teď jsem stála s Topperem a Rafem na golfovém hřišti a připadala jsem si jako v jámě lvové. 

Nemluvě o tom, že mě máma donutila si vzít krátkou sukni a modré tílko. Připadala jsem si až moc odhaleně a nemluvě o tom, že to byl totální přestupek z mé komfortní zóny. 

,,Takže, Charlie?" Promluvil na mě Rafe a odpálil míček. Chvilku se díval, jestli dopadl poblíž jamky a pak se na mě otočil. 

,,Prý jsi na Sarah byla nepříjemná." Opřel se o golfovou hůl a Topper se postavil vedle něho. Byla jsem odhodlaná se prát, ale věděla jsem, že bych je nepřeprala. 

,,Pohádala jsem se s ní." Pozvedla jsem ramena a přešla k místu, kde jsem položila svůj míček a postavila se, abych ho mohla odpálit. 

Rafe se na mě nalepil a jeho ruce se dotkly mých odhalených ramen a sjely až k mým zápěstím. Ztuhla jsem na místě, neschopná cokoliv říct, nebo udělat.

Připadalo mi, že se všechny moje myšlenky vypařily a v mém mozku nezbylo nic. Připadala jsem si paralyzovaná a to se mi nelíbilo.

,,Držíš to špatně, Charlie." Pošeptal mi do ucha. Chtěla jsem ucuknout, ale nedokázala jsem nic udělat. Jen jsem hrubě polkla.

,,Takže teď táhneš s Pouges? Chápu to správně?" Jeho brada se přitiskla k mému uchu a já se začala třást. 

Vytrhla jsem se mu a otočila se na něj. Tikala jsem pohledem mezi těma dvěma a cítila nehorázný strach. Nevěděla jsem, čeho jsou ti dva schopní, ale od nich jsem mohla čekat i to nejhorší.

,,Hele podívejte, kdo to je?" Otočila jsem se a uviděla Popa, jak nese tašky s jídlem. Dostala jsem větší strach o Popa. ,,Kolik ran golfovou holí zvládne?"

Upustila jsem golfovou hůl a rozběhla se směrem za Popem. Běžela jsem, jak nejrychleji jsem mohla, abych Popa varovala před tím, co přicházelo.

Zadýchaně jsem doběhla k Popovi a chytla ho za zápěstí, aby se zastavil. Nestačila jsem cokoliv říct a za mnou se objevil Rafe a Topper. 

,,Za kolik jsou ty piva?" Zeptal se Rafe a objevil se vedle mě. ,,Zlatíčko, teď budeš muset odstoupit." Vzal mě za zápěstí a krutě odstrčil dozadu, div jsem neztratila rovnováhu a nespadla do písku jako pytel brambor.

,,Nech mě být!" Vytrhla jsem se z jeho sevření a sledovala, jak se jeho výraz změnil v šílený. V tu chvíli mi v hlavě proběhly vzpomínky na strýce. Měl úplně stejně vyšinutý výraz, jako měl teď Rafe.

,,Hele nechte ji!" Zastal se mě Pope, ale Topper mu protrhl tašku s jídlem, kterou měl zjevně někomu doručit. ,,Hej?! Za tohle mi zaplatíte!"

,,Tak nám dej ty piva!" Zvedl na něj hlas Topper. ,,Nebo chceš, abych ti přiložil zbraň k hlavě?! Jako to udělal tvůj kámoš mně?!"

Rafe vzal Popa za triko a vší silou ho strhl k zemi. Pope se párkrát překulil a pak se vyčerpaně převalil na záda. Na hlavě se mu objevil krvavý šrám. 

,,Nech toho!" Zakřičela jsem na ně, ale mou prosbu ignorovali.

Rafe praštil golfovou holí Popa do hrudi, div mu nezlomil žebra. Rozběhla jsem se a skočila na záda Rafovi a obmotala jednu paži kolem jeho krku a začala ho škrtit. 

Rafe mě však vzal za paži tak silně, že byl schopný mě přehodit přes jeho záda na zem. S těžkým vyhrknutím jsem dopadla na zem do písku a začala kašlat.

Najednou jsem ucítila ruce na svém krku, jak mi zabraňují dostávat potřebný kyslík do mozku. Chtěla jsem se vzpamatovat a rychle něco udělat, ale připadala jsem si bezmocná.

Ten pád mi skoro vyrazil dech a než jsem se stihla vzpamatovat, Rafovi ruce byly na mém krku. Chytla jsem ho za zápěstí a snažila se jeho ruce sundat z mého krku. Pomalu jsem začala ztrácet vědomí.

,,Hej!" Ozval se tlumený hlas a Rafův obraz z mého dohledu zmizel. Začala jsem se kuckat a převalila se na bok, abych lépe popadla dech.

,,Nechceme vás na naší straně ostrova! Rozumíte?! Pitomý Pouges."

Hlava mi spadla do písku a já viděla, jak Pope leží a snaží se popadnout též dech. Chtěla jsem se mu omluvit, že jsem ho nestihla varovat dřív, aby aspoň utekl nebo cokoliv jiného.

,,Promiň." Pošeptala jsem směrem k Popovi a pokusila se vstát. Chvilku mi trvalo, než jsem se vyškrábala na nohy. 

Natáhla jsem k Popovi ruku a on se ji chytl. Pomohla jsem mu na nohy a oba jsme se rozhlédli, jestli tu ještě někde není Rafe a Topper. 

,,Moc se omlouvám."

,,Charlie, není to tvoje vina." Povzdychl si Pope. 

,,Cítíš, že máš nějaké zlomené žebro, nebo něco jiného?" Obmotala jsem kolem něho ruku a Pope se o mě opřel.

,,Ne, jsem docela v pohodě." Sykl bolestí, když si šáhnul na ránu, kterou měl na hlavě. ,,A ty?" 

,,Jsem v cajku." Usmála jsem se, ačkoliv to nebyla pravda. Stále jsem cítila Rafův dotek, který mi naháněl husí kůži a strach. Cítila jsem se znechucená.

,,Pojď." Pobídl mě Pope. ,,Svezu tě domů. Pokud nechceš jít za Rafem a Topperem?"

,,Na to zapomeň." 

•─────⋅☾☼☽⋅─────•

Na lodi jsem hledala lékárničku, abych mohla ušetřit Popovi rány. Vešla jsem do kabinky, kde se nacházela koupelny. 

Prohledala jsem skřínky, až jsem nakonec otevřela skříňku pod umyvadlem a vytáhla ze skříňky lékárničku. Zvedla jsem se a zpozorovala sama sebe v zrcadle. 

Měla jsem na zápěstích lehké otisky, které by bylo snadné přehlédnout, ale na mém krku jsem měla odporné fialové otisky, které mi otočily žaludek vzhůru.

Vyšla jsem ven a došla jsem za Popem. Dala jsem mu ruku na rameno. Bylo vidět, že ho nebolelo jenom všechno fyzicky, ale i psychicky ho sžírala minulá událost. 

,,Tady vyzvedneme JJ-e." Oznámil mi Pope a ukázal směrem na molo, kde jsem zaznamenala blonďáka. 

Otevřela jsem lékárničku, abych ošetřila Popa, ale v lékárničce chyběla dezinfekce. Loď zastavila a za mnou se ozvaly kroky.

Oba jsme se podívali na JJ-e, který byl vysmátý jako sluníčko. Ale smích ho hned přešel, když zpozoroval naše zranění.

,,Kde je dezinfekce?" Otočila jsem se zpět na Popa.

,,V koupelně." Odpověděl, jako by v sobě dusil páru.

,,Hej?! Co se vám dvěma stalo?" JJ-e jsem ignorovala. 

Zavřela jsem lékárničku a rozešla se směrem do koupelny. Za sebou jsem slyšela, jak se JJ-e snaží dostat z Popa, co se stalo. 

Vešla jsem do koupelny a začala hledat specifickou věc, tedy dezinfekci. Už jsem tu jednou hledala, takže jsem ji v tom všem zmatku musela přehlédnout.

,,Hej, Alvarezová?!" Ozvalo se moje příjmení. Vůbec jsem na JJ-e neměla náladu. Bylo mi jasné, co bude chtít a nakonec to dopadne tak, že někdo bude mít pohmožděné klouby.

JJ mě chytl za paži a já se okamžitě postavila a chtěla se mu vytrhnout, protože mě do hlavy udeřily vzpomínky na to, jak mě Rafe držel. 

,,Nech mě!" Křikla jsem na něho a otočila se k němu čelem. Cítila jsem, jak mě pálí slzy v očích a to jsem ani brečet nechtěla. Všechno se na mě svalilo jako lavina. 

Podívala jsem se na JJ-e a viděla, že váhá, jaký bude jeho další krok. Sledoval mě jeho oceánskýma očima a já teď ucítila něco jiného.

,,Charlie?" JJ ke mně přistoupil a jemně přiložil ruku na můj krk, jako by se bál, že se rozpadnu. 

,,Kdo ti to udělal?"  Jeho prsty přejely přes mojí kůži na krku. Natočila jsem hlavu výš a tentokrát se na něj dívala, jako by nic jiného neexistovalo. 

V tu chvíli mi to docvaklo. Řekl mi jménem. Nikdy mi tak neříkal. Vždycky to bylo moje příjmení a teď se mi líbilo, když řekl moje jméno.

,,Já..." Nedokázala jsem zformulovat větu, která by dávala smysl. Cítila jsem, jak mi po kůži vystoupla husí kůže a přišlo mi, že najednou bylo v koupelně horko.

,,Rafe a Topper zaútočili na Popa. Já jsem se je snažila zastavit, ale nestihla jsem to. Omlouvám se." Sklopila jsem oči k zemi a doufala, že mi tak přestanou hořet tváře.

,,A kdo tohle udělal tobě?" Jeho palec zatlačil do mé brady a tím mě donutil se na něho podívat. Polkla jsem tlustý knedlík v krku.

,,Rafe." Odpověděla jsem krátce. Jeho ramena se napnula a stejně tak i jeho svaly, jako by byl naštvaný a hodlal někomu utrhnout hlavu. Sakra, co to se mnou je?

,,Fajn. Dezinfekce je tady." Vytáhl z kapsy dezinfekci a dal mi ji do ruky a když mi ji předával, jeho ruka jemně sjela z mého krku pryč, až mi to teplo, které vyzařovalo z jeho ruky začalo chybět. Tak moment.

,,Teď se půjdeme pomstít." Usmál se. ,,Nedovol, aby na tebe ještě jednou sáhnul, nebo mu budu muset urvat ruce." S touhle větou odešel pryč.

Nechal mě tam stát jako přikovanou k zemi s pocity, které ve mně skákali jako beránci po mráčcích a v břichu mi létalo nespočet motýlků. 

•─────⋅☾☼☽⋅─────•

Mrky mrky mrk mrk

Continue Reading

You'll Also Like

19.8K 501 24
[DOKONČENO] 100👀 4.9.2021 500👀 12.9.2021 1K👀 19.9.2021
173K 5K 44
Všichni ho znají jako chladného, drzého a arogantního. Ona je pravý opak. Vypadne z jejího života stejně tak nečekaně, jako do něj vpadl?
3.8K 304 15
Chtěla ho uškrtit, ale jen tak jemně. Chtěla ho praštit, ale aby to bylo trochu jako pohlazení. Chtěla ty jeho věčné stížnosti umlčet svými polibky.
53.3K 1.4K 52
Tohle je pro kluka, co věřil na pegase, chtěl mě vzít do ráje slunečnic a hlavně ve mě nepřestal věřit. Tohle je pro tebe, Petře. _ ❗Nic z příběhu...