A történet vége

By kamillamihalik

50.7K 4K 321

Charles Leclerc és Eloise Blanche története folytatódik ebben a könyvben, de a két szereplő között kezd minde... More

Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Tizenkilencedik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonkettedik fejezet
Huszonharmadik fejezet
Huszonnegyedik fejezet

Huszonötödik fejezet

3.2K 181 17
By kamillamihalik

Eloise Blanche

Augusztus 30. szerda

Anya és Mrs. Pascale csajos napot tartottak, amiben a közös babázás is beletartozott, így a kisfiamat szinte eltulajdonították tőlem és közölték velem, hogy kapcsolódjak ki egy kicsit. Charles pedig szintén így gondolta, ezért délután kettőkor megjelent a ház előtt és egy csokor tulipánt fogott a kezében.

- Valami sorozatba készülsz szerepelni? –kérdeztem, ahogy kinyitottam az ajtót. Fekete farmerben és kék ingben volt, ami miatt alig tudtam levenni róla a tekintetem.

- És te modellnek készülsz? –nézett végig rajtam. Egy virágmintás nyári ruha volt rajtam, és csak azért voltam felvállalható állapotban, mert délelőtt bekellett szaladnom a városba.

- Én meg a modellkedés elég távol állunk egymástól –fintorodtam el.

- Ezzel tudnék vitatkozni, de most más terveim vannak –közölte, és a kezembe adta a csokrot.

- Talán csak nem velem terveztél valamit? –vontam fel a szemöldököm.

- De talán igen –mosolyodott el.

- Köszönöm –néztem a virágcsokorra.

- Gondoltam, hogy rózsát hozok, de azt is tudom, hogy a tulipánokat meg imádod –magyarázta a virág választást.

- Köszönöm –álltam lábujjhegyre, és puszit nyomtam a borostás arcára.

- Vízbe teszem, mindjárt jövök –fordítottam neki hátat, majd a konyhában kerestem egy vázát és megtöltöttem vízzel. Belehelyeztem a csokrot majd visszamentem Charleshoz.

- Mehetünk –mondtam, mire összefonta az ujjainkat és az autóhoz mentünk, ami most nem a szürke Ferrari volt, hanem egy hatalmas vörös színű Alfa Romeo.

- Ezt mikor vetted? –néztem a terepjárót.

- Napokban hozattam át –felelte.

- Már nem felel meg a Ferrari? –incselkedtem.

- Marc miatt vettem, hogy jó helye legyen –felelte, mire elmosolyodtam.

- Nagyon kedves tőled –mondtam elérzékenyülve.

Pár perccel később már úton voltunk, és tagadhatatlanul kíváncsi voltam, hogy mit tervezett Charles. De persze amikor a kikötőhöz fordultunk be, rögtön tudtam. Elképesztően rég jártam a kikötőben főleg úgy, hogy Charlesal randiztunk volna.

- Imádtam ide járni veled –jegyeztem meg, ahogy megállt a parkolóban.

- Tudom –mosolyodott el, majd kiszálltunk az autóból. Elindultunk a hajó felé, ami kivilágítva fogadott minket, és már előre megvolt terítve.

- A hajós randijaink sikerültek mindig a legjobban –léptem át a hajóra és Charles is követett.

- Kiakarok hajózni, ha neked is jó –mondta, én pedig beleegyezően bólintottam. Amikor már eltávolodtunk a kikötőtől, Charles leállította a motort és leült hozzám a matracra.

- Nagyon hiányzott ez –vallottam be, de válasz helyett Charles hozzám hajolt, majd mohón megcsókolt, én pedig azonnal viszonoztam és hagytam, hogy ledöntsön a matracon és felém kerekedjen.

- Megfognak látni –nyögtem, ahogy felhúzta a szoknyámat.

- Nem fognak –felelte, majd hagytam, hogy hozzám érjen. Annyira rég voltunk közel egymáshoz, hogy szinte teljesen elveszítettem az eszemet, de úgy tűnt Charles is pont ugyan így van vele.

- Szeretlek –suttogta a fülembe, és a lehelete cirógatta a bőrömet.

- Szeretlek –túrtam a hajába.

Szeptember 30. szombat

Izgatott voltam a Monacoi bál miatt, mivel imádtam az egészet, hiszen annyira gyönyörű és látványos volt. De persze a kanapén ülő Arthur nem volt túl izgatott a bál hallattán.

- Ugye tudod, hogy így nem jöhetsz? –kérdeztem a srácot, aki Marc mellett ült és a tévét nézte. A kisfiam pedig békésen aludt annak ellenére, hogy nem beszéltünk túl halkan.

- Te is melegítőben vagy –mondta, de rám sem nézett.

- Mivel még nem öltöztem át!

- Jól van, mindjárt jön Charles és segít bekötni a nyakkendőmet –morogta.

- Hé, legyen már több kedved a bálhoz! –ültem le a fotelba, és onnan néztem a srácra, aki annyira mélabús volt, hogy rossz volt ránézni.

- Nincs kedvem menni, de ha meg nem megyek, akkor meg megszólnak –hajtotta hátra a fejét.

- Ez ilyen, de lehet, hogy élvezni fogod! –nógattam, majd Charles belépett a nappaliba, így felálltam.

- Felveszem a ruhámat –mondtam, majd puszit nyomtam Charles arcára ahogy beindultam a hálóba. Sok minden megváltozott az utóbbi időben, és az, hogy beköltöztünk Charleshoz, talán elhamarkodott döntés volt, de mégis annyira boldognak éreztem magam és szerettem volna, ha a kis családunk örökre ilyen csodálatos és idilli marad. Charles pedig ugyan így ezt szerette volna, ezért nem is akartam negatív gondolatokkal foglalkozni, csak hármunkra koncentrálni. 

Vége

Köszönöm szépen a sok támogatást, és bár most ennek a könyvnek ténylegesen a végére értünk, a Gyönyörű és mérgező c. könyvemben még szerepelni fog Charles, Eloise és Marc is!❤️

Instagram: dkamilla_iroioldal

TikTok: dkamilla

Continue Reading

You'll Also Like

19.7K 2.1K 141
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
22.2K 2.1K 29
🥈#2 bts - 2024 február Jimin profi táncos szeretne lenni, de ahhoz, hogy a Táncművészeti Akadémián tanulhasson, pénzre van szüksége. Sztiptíztáncosk...
47.5K 2.7K 68
Molnár Petrának a világon semmi köze a Forma-1-hez. De amikor egyik este a bárba, ahol dolgozik, besétál Daniel Ricciardo, az ausztrál pilóta, és egy...
3.1K 285 19
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...