𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

56.

3.7K 198 26
By LigethyRebeka

Mikor megszületünk nem tudunk semmit . A tudatlanságunk megvezethető. Hiszen az egész addigi életedről csak azt tudod amit meséltek neked , amit mások a saját kényük , kedvük szerint átformálhatnak . Egy tanárom mindig azt mondta , hogy bármikor mikor átélsz egy csalódást ne az életet okold , hanem vegyél egy mély levegőt és vond le a tanulságot . Egy idő után nem fog meglepetés érni ,mert minden egyes addigi hibádból tanultál. Viszont az életedért te felelsz , te döntöd el ki vagy kik lehetnek a részei , ha ezek után csalódsz valamelyikükben akkor az a te hibád ,hiszen te engedted , hogy az életed része vagy részei legyenek. Tehetsz a csalódások ellen,ha figyelsz a környezetedre , s figyelsz a megérzéseidben .
Valóban így lenne ? Az én hibám az , hogy ilyen emberek vesznek körül ? Az egész életem egy hazugság , s már kezdem azt érezni , hogy azt se tudom ki vagyok.
A saját apám felcímkézett ,mint egy bolti árút . Akkor mennyit is érek én mint ember ,ha a szüleim végig egy olyan világba nevelték amit ők akartak ?
Mit akarok én ?
-Uram isten...-motyogtam , mire Alexander rám kapta a tekintetét , mikor leesett neki mi tudatosult bennem még idegesebb lett . -Erről akartál velem beszélni? Arról , hogy az apám hatszáz pesóért adott el .-szegeztem a főnöknek a kérdést .
-Egészen pontosan ötszáz nyolcvan kilenc pesóért . Mostmár érted miért voltam annyira dühös . Ezt nem akartam elmondani ,mert ez az összeg undorító!
Lefagytam .
Megfordultam és elindultam az ajtó felé . Alexander kérdően nézett rám,de nem szólt csak várt mit csinálok.
-Hozzátok vissza !-adtam ki parancsba . Elsőre Rio kérdően nézett aztán szó nélkül tette amit mondtam. Nyitott ajtóval vártam , hogy bejöjjenek , majd miután bejött mindenki becsuktam.
Rio térdre lökte a szoba közepén Matheus-t,majd vártak . Közelebb sétáltam miközben a fejem szét akart szakadni .
-Mennyit fizetett az apám azért ,hogy idehozz ? Hogy is fogalmaztál ? -gondolkoztam el .-Bármi áron.
Alfredo felmordult tudtam , hogy a feleségére gondolt .
-Mit érdekel az téged ? -horkant fel .
Mire Alexander oda lépett ,majd lekevert neki egyet vissza kézből .
-Válaszolj a kurva anyád ha kérdezett !
-Ezer ötszáz pezo aranyom.-sziszegte a fogaiddal .
Elé álltam , majd a jobb kezemmel behúztam neki egyet .
-Kurvára ne becézgess . Ezt pedig a kibaszott pofonért kaptad , mert kurvara egy töketlen fasz vagy  és azt hiszed jogod van megütni egy nőt . Hát tévedsz !
Matheus dühös tekintettel nézett rám .
-Mi van megint meg akarsz ütni? -mosolyodtam el .-Rajta állj fel és próbáld meg , de abban biztos lehetsz , hogy a golyóidat megetetem veled ! -jött ki belőlem az olyan énem amit nagyon nem szerettem .
Alexander szemében vörös tűz lobogott .
Büszke volt rám és ez tetszett .
-Lányom , maradj itt és rendbe hozzunk  mindent  .-motyogta Santiago  , mire  elé sétáltam és az arcába hajoltam .
-Nem vagyok a lányod ! Te pedig nem vagy az apám . Az apám halott és az is marad ! Szóval rohadj meg amiért azt próbálod meg velem elhitetni , hogy anya gyógyszerére kellett a pénz . -apám arcáról lefagyott a mosoly . Sikerült megdöbbentenem .-Ugyan is létezhetetlen , hogy ennyi legyen egy kezelés és ezt tudod , honnan tudom ? -néztem rá mire megingatta a fal fehér fejét .
A kezeimet elé nyújtottam , majd mivel nem vette a lapot segítettem neki , hogy kell kezet fogni .
-A nevem Dr.Nathalia Martinez .
-Nat..-kezdett bele , de megállítottam. -Te orvos lettél? -próbálta meg terelni a témát .
-Mire kellett a pénz?-kérdeztem még normál hangnembe .
-Gyógyszerre .
-Mire kellett a pénz ?-ordítottam megfeszült testtel.
-Gyógyszerre.
-Mire kellett az a kibaszott pénz Santiago? -kiabáltam úgy ,hogy a torkom kaparni kezdett.
-Narkóra . -sütöttem le a fejét .
-Szóval ,ha jól értem ..-kezdtem bele .-Anyának semmilyen betegsége nem volt , te csak egy rohadt függő vagy aki eladta a négy éves lányát és  most azért kerestél meg , mert megbántad a bűneidet ?
-Csak voltam , mára tiszta vagyok . Ahogy anyád is .
-Hogy mondtad ? -dermedtem meg . -Na akkor kezdj el szépen beszélni a valóságról , mert most lett elegem abból , hogy anyát próbálod be sározni! -figyelmeztettem miközben megböktem a mellkasát .
Alexander hörgött egyet . Síri csend lett , senki nem szólalt meg .
-Nagyon szerettük egymást anyáddal ..-kezdett bele .
-Nem a rizsa érdekel Santiago !-ordítottam ismét.
-Annyira toltuk a cuccot , hogy anyád későn vette észre , hogy terhes . Egyikünk se akart még akkor gyereket , de mikor megszülettél eldöntöttük , hogy megtartunk, aztán jött a gyerek nevelés fekete levese . Volt mikor elfelejtettünk enni adni. Mikor csináltuk általában ,akkor kint vagy Fabiana-nál voltál. Fogyott a pénz ,de kattogtunk . Kivettem a főnököm árújából , persze ezt észre is vette ,aztán jött az , hogy akkor neki adlak a tartozás fejébe . Mivel kiskorú voltál ő pedig nem vett gyereket úgy szólt az alku , hogy ha betöltöd a tizen nyolcat akkor viszlek neki el . Anyád egy józanabb napján kibukott ezen . Tiltakozott , viszont engem zavart a gyerekkel járó kötöttség, de szerettem anyádat annyira , hogy megpróbáltam visszakozni . Persze apád ...-nézett Alexander-re undorral , mire Alexander elindult ,de lefogtam. Azt akartam ,hogy végig mondja.-...hallani se akart róla . Teljesen kétségbe esett anyád . Dühös voltam és élni akartam az életem. Aztán jött egy újabb és újabb csaj , amit anyád nem tudott megbocsátani így lelépett . A temetést pedig Alexander apja végett rendeztük meg , hogy békén hagyjon téged . -tárta szét a karjait .-Te pedig bele sétáltál Alexander karjaiba . Gratulálok!
Felnevettem kínomban .
-Ezek szerint te anya végett kerestél most meg ,hogy rajtam keresztül megkapd . -állt össze a kép.
-Igen.
Egyszer csak elborult az agyam  és neki rohantam .Káromkodás közepedte ütni kezdtem úgy , hogy nem is éreztem semmit csak megkönnyebbülés . Ahogy eszembe jutott mennyi minden szaron mentem végettük keresztül  és ahogy ütöttem úgy könnyebbültem meg.
Alexander szedett le valamikor Santiago-ról , s próbált meg megnyugtatni . Santiago az orra vérét törölgette .
-Nyugalom édesem .Sssssss.- szorított az ölelésébe mire én akkor vettem észre , hogy zokogok . -Szeretnél haza menni?-simított végig a hajamon. Bólintottam. -Rio haza visz!
Megráztam a fejem.
Rá volt szükségem. Elmotyogtam , hogy kimegyek a kocsiba , majd kisétáltam az öleléséből.
Megálltam az ajtó előtt és vissza néztem rájuk. Alfredo Matheus elé állt Alexander pedig kihúzta magát , majd apám felé fordult .
-Alexander !
-Édes. -szólított meg , de nem fordult meg hanem farkas szemet nézett apámmal.
-Santiago maradjon életben , de azon kívül azt csináltok vele amit akartok.
Felém fordult , majd barna hatalmas fekete szempilláival kacsintott egyet , s elindult apám felé . Kiléptem és becsuktam magam mögött az ajtót . A terepjáróba ültem az anyós ülésre és úgy kezdtem sírni , mint még soha . Mikor már levegőért kapkodva alább hagyott a sírásom , csak ültem és néztem ki a fejemből és vártam , hogy vége legyen ennek az egész szörnyűségnek.          Vártam , hogy a fájdalom alább hagyjon ,de nem akart múlni . Mióta ismerem Alexander soha nem tudtam megbízni benne , most pedig ő és a családja az akikben feltétel nélkül megbízhatok.
     Tévedtem mindenben amiben valaha is hittem . Bedőltem olyan kreált dolgoknak ,amit mások akarták,hogy elhiggyem . Csalódtam olyan személyben ,akiért az életemet is feláldoztam volna és mellbe vágott a felismerés ,hogy az eddigi életem egy bűvész trükk volt , és én csak báb voltam más játékában .Nem is az fáj a legjobban, hogy fel kell tennem magamnak ezt a kérdést, még csak az sem, hogy nincsen rá válaszom , hanem az, hogy nem is lesz soha.
Így kell leélnem az egész életemet . Egyetlen kérdés miatt, ami így szól: -Miért velem történik ez meg?

Continue Reading

You'll Also Like

8.6K 343 36
Sziasztok! Ez a könyv egy tanulság <33
664K 322 1
Kimberly amióta az eszét tudta mindig is utálta Ryan Greyt. A hatalmas egóját, ahogy a lányokkal bánik, ahogy a világról vélekedik, de a legjobban ta...
161K 11.1K 52
Egy álarcos bálon találkoztam a férfival, aki megváltoztatta az életem. Titokzatos álarca alatt csillogott a tengerkék szeme. A szabályos arcéle, és...
4.4K 253 14
𝑩𝒆𝒙𝒍𝒆𝒚 𝑲𝒆𝒏𝒔𝒊𝒏𝒈𝒕𝒐𝒏-𝑯𝒂𝒓𝒓𝒊𝒔 sosem vágyott másra, mint egy boldog, kiegyensúlyozott házasságra, családra és egy saját házra. Amolya...