𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

55.

3.2K 177 16
By LigethyRebeka

          Elgondolkoztam rajta , hogy kire is legyek dühös ? Jogos az , hogy kezdem utálni az egész kicseszett világot a nyomorúságom végett . A saját apámnak annyit értem , hogy eladott , mint egy lovat. Anyám tudta , és soha nem avatott be , s mind idáig arra se méltatott , hogy említést tegyen róla. Biztos voltam benne ,hogy Alexander is tudta .
        -Tudod mit Santiago, leszek jó fej ,de nem végetted , hanem a lányod végett .
-Még pedig? -apám nézett rá szúrós tekintettel.
-Nem öllek meg .Élj csak a tudattal ,hogy elveszítetted a lányodat! -nézett rá feketén lobogó szemeivel. -Vigyétek ki!-parancsolt a késesnek.
-Santiago!-szólt neki Matheus berezelve .
-Ne nézz rá , hidd el nincs az az ember aki most megmentheti a szaros kis életed . -nézett apám zsoldosára . Apám arcán ekkor fintor jelent meg ,miközben Alexander-t nézte.
Nyeltem egy nagyot . Tudtam ,hogy teljesen komolyan gondolja . Végig néztem , ahogy elrángatják és akkor találkozott a tekintetem Rio-val aki össze húzott szemekkel nézett rám .
-Azt hiszed , hogy egy percig is sajnálom , hogy megütöttem ? Ezt kaptam parancsba . -hörögte gyűlölettel átitatott hangon.- Az pedig úgy szólt , hogy bármilyen módszerrel hozzam ide Natalia-t. Hát megtettem .Ami a pofont illeti  talán meg kellett volna tanítanod a nődet ,hogy ne pofázzon a férfiaknak .
-Vidd !-parancsolta ordítva Alexander. -Na most , hogy négyen maradtunk beszélgessünk kicsit . -vett elő a zsebéből egy zsebkendőt , majd oda sétált a vízhez és bevizezte a papír anyagot , majd felém nyújtotta .Ösztönösen elkezdtem letörölni az orrom alatt elfolyt vért . Az eddig idegtől össze szorult gyomrom fele annyira se remegett ,hogy a közelembe ért .
-Nincs veled mit beszélnem Alexander . Maximum arról , hogy a lányom szabad legyen mennyit is kell ezért fizetnem . -motyogott apám.
Elborult az agyam .
-Nem egy kibaszott prosti vagyok a jó isten áldjon meg ! -emeltem fel a hangom .
Alexander kínosan felnevetett , majd elém sétált , s elvette a kezemből a zsebkendőt , mintha látta volna milyen gyámoltalanul próbálom rendbe szedni magam. Amit én otthagytam óvatosan letörölte ,majd a hüvelyk ujjával végig húzott az arcomon egy simítást ,hogy megnyugtasson .
-Voltál valaha is erőszakkal ott tartva vagy kényszerítettelek olyan dologra ,amit te nem akartál?
-Nem is tudtál volna,szóval nem !-néztem fel  a szemébe elszántan,majd egy enyhe mosollyal tudattam vele , hogy értem mire gondol. Ravasz mosolyra húzódott a szája .
Szex.
Persze volt , hogy nem engedett haza , de soha nem kötözött ki , soha nem állított meg abban , hogy kitegyem a lábam , inkább a saját lényem nem akart onnan távozni.
-Hallottad ! Kíváncsi vagy még valamire , mert akkor itt a lehetőség kérdezd meg a lányod amíg itt van.Utánna már nem lesz lehetőséged !
-Nem érdekel mit hazudoztok itt össze .Ő nem önmaga,nem lát a rózsaszín felhőtől tisztán. Te egy gengszter  vagy ! Ne várd azt , hogy ehhez jó pofát vágjak. Nem fogom hagyni , hogy ilyen életet éljen !-fröcsögte apám eltorzult hangon.
-Szerinted tudnál tenni valamit? Senkit nem fog érdekelni , hogy te mit gondolsz a mi kapcsolatunkról! Engem meg pláne nem . -mondtam indulatosan. -Miért nem azt kérdezed , hogy boldog vagyok e Alexander-el? Vagy ,hogy szeretem e ? Valószínű , hogy téged nem ez érdekel , hanem ,hogy amit te ki adsz parancsba azt teljesítsem. -förmedtem rá.
-Tudod egyet nagyon bánhatsz , hogy soha nem fogod úgy ismerni a saját lányod , mint én. Ez a nő itt konok , makacs és akaratos , mind amellett  pedig gondoskodó és ki baszottul kitartó . Igaaaaz..-nézett rám , majd apám elé sétált pár lépésnyire ,majd folytatta.. -..hogy néha az agyamra megy , de én is az övére . Viszont ő az egyedüli aki tud engem úgy kezelni ahogy kell. Pontosan , ezért érte azt el amit más még soha ! Szóval egyet kurvára jegyezz meg .  Soha nem bánthatja senki ,sem így ,sem úgy !Legszívesebben veled is elbánnék ,azért amit végetted szenvedett el . -mondta Alexander megfeszült arccal, mire apám közbe szólt .
-Az apja vagyok, soha nem bántanám! -mutatta fel apám a mutató ujját ,mire Alexander elcsapta a kezét ahogy hozzá ért .
-Az apja ? Milyen apa az aki eladja a saját gyerekét pénzért, aki nem mellesleg négy éves volt? Milyen apa az , aki évekig bujdosik és éli a tetves életét úgy nyugodtan , míg a lányát és a feleségét rabszolgaként tartják , majd jól megverik minden egyes áldott nap. Ha Fabiana nem segít neki megszökni onnan talán mai napig ott nyomorognának . -ordította el magát Alexander mire apám megrendült. -Te apának mered nevezni magad ? -fröcsögte az arcába hajolva. -Tudod leszarom minek nevezed magad . De egyet véss nagyon jól az eszedbe ! Soha többet nem hagyom , hogy bántsa bárki is ,mert az az ember nálam felel ezért . - hörögte olyan állatias hangon , hogy én is meglepődtem. Ekkor megfordult , majd mellém sétált , s kitárta a karját , hogy induljak el kifelé. -Meg ne próbálj a közelébe jönni , úgy ,hogy Natalia nem akarja ,mert eltöröm a kibaszott lábaidat!
A derekamra csúsztatta a meleg kezeit , majd megállt , s megvárta amíg elsőnek én megyek ki az ajtón.
-Ugyan már azt hiszed te jobb vagy ? Hiszen csak ,azért érdekel Natalia ,mert a pénzt látod benne és azt , hogy a tulajdonod , amúgy nem is foglalkoznál vele .
A mondat hallatán Alexander-nél elborult valami és olyan gyorsan elé sétált ,mintha fénysebességgel közlekedett volna ,majd lendítette a kezét és ütött .
-Milyen pénzt ? Ha azt nézzük már rég kifizette magát , de addig amíg meg nem találtam azt a kibaszott noteszt ,azt se tudtam mi volt ez a beteg alku amit kötöttél apámmal te féreg.
Pörgött az agyam , hogy mennyi pénz is lehet Alexander-nél amit a múltkor egy kártyával a kezembe adott és közölte , hogy tegyem el .
Ledöbbentem . Elkezdett a könnyem folyni akaratom ellenére .Akkor esett le az összeg ami annyi körülbelül ,mint egy kicseszett Whisky ára .
Az agyam lüktetett a szívem pedig ketté tört .
Mennyit is érhettem én apámnak , ha eladott és nem mellesleg egy kínai cipő áráért . A szám kiszáradt , a torkom pangott . Fájt még a levegő vétel is .

Continue Reading

You'll Also Like

65.6K 1.2K 26
-Gyere menjünk be, hideg van. -De csak akkor ha velem alszol.-húzza huncut mosolyra száját. -Az én ágyam kényelmesebb.-kuncogok fel. -Tehát arra célz...
2.8K 92 18
Viki új suliba jelentkezik,ahova fel is veszik.Új barátok, egy csapat hokis srác.Családi veszekedések.A suli "rossz fiúja" megakarja szerezni magának...
289K 7.6K 38
,,A szerelem sokkal nagyobb örömet okoz, mint amekkora szenvedést a vágyakozás. "
79.2K 4.6K 90
Félni az ismeretlentől, az új dolgoktól... Rettegek megbízni bárkiben is, de valaki hosszas küzdelmek árán mégis eléri azt, hogy csak rá számíthassak...