𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

367K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

53.

3.5K 181 13
By LigethyRebeka

        Ahogy beértünk és tobzódtak az emberek , olyan fancsali képet vágtunk mind ketten mintha már kiöregedtünk volna . Megbeszéltük ,hogy azért adunk ennek egy esélyt .
     Kikértünk egy -egy kört , majd elindultunk szépen egy box felé , hogy leüljünk . Láttam , hogy próbálja magát rávenni a barátnőm ,hogy kicsit elengedje magát. Igazi anya lett belőle . Amúgy se nagyon akarta ott hagyni Belén-t , hiszen elég pici még, de amúgy is valami megváltozott ,mind a kettőnkben .  Amikor megittuk az italunk akkor egymásra néztünk és elnevettük magunkat . Fana felhívta a férjét , hogy mi a helyzet a kislánnyal .
-Na kiket látnak a szemeim , else hiszem a két kalitkába zárt dalos madár.-közeledett felénk Matheus .
-Nem hiszem el.-mondtam . -Te mindenhol ott vagy ?
Hallottam ahogy a barátnőm beavatja a férjét abba mi történik ismét , majd elköszön .
-Persze ahol ott kell ,hogy legyek. -mosolygott . Legszívesebben pofán nyomtam volna .
-Mit akarsz megint Matheus ? Miért kell mindig követned minket ? Mire megy ez ki? -tette le a telefont az asztalra lefordítva .
-Nekem és Natalia-nak van egy elintézetlen ügyünk. -ült le Fabiana mellé. Kezdett iszonyatosan felmenni a pumpám ettől az egésztől.
-Miféle dolgunk Matheus ? Mi a fenéről beszélsz?
-Megmondtam , hogy el kell ,hogy vigyelek apádhoz vagy így vagy úgy , de amivel megbíznak mindig teljesítem.
Felnevettem.
-Te most most fenyegetsz engem? Mert ha igen , akkor iszonyatosan ajánlom , hogy elhúzz innen, mert rohadtul utálom ha valaki zsarolni próbál.
-Tényleg okos vagy Natalia , hogy jöttél rá?- csapta össze a tenyerét amin Fabiana megrezzent . Tudtam , hogy azért félt ,mert már gyereke és férje van.-Na akkor vázolom a helyzetet ...-motyogta mire a barátnőm ugrott egyet , majd lenézett a derekához. Ez pedig csak egyet jelentett . Fegyvert fog rá. -Szóval szépen elmegyünk és leszállítalak apádnak , hogy letudjam a feladatom ,vagy elviszem Fabiana-t aki biztos van olyan okos , hogy szeretné a gyerekét felnőni látni.-hajolt közelebb Fana-hoz mire ő ahogy csak bírt próbált távolabb maradni tőle .
Aljas féreg .
Nem volt min gondolkozni. Soha nem hagynám a barátnőmet cserben . Láttam ahogy lefehéredik és kezd üres lenni a tekintete . Pörögtek a képek maga előtt .
Vettem egy mély levegőt .
-Rendben . Egy feltétellel. Megvárjuk amíg Fabiana beszáll egy taxiba .
-Mi ? Nem Nat!
-De Fana ! Nem hagyom ,hogy bajod legyen . Haza mész Alfredo- val és pihentek egyet .-néztem rá úgy ,hogy értse mire gondolok.
-Nat..-kezdett bele .
-Na akkor ezt megbeszéltük!-vette el a pisztolyt Fabiana-tól. -Szeretem mikor könnyen mennek a dolgok .
-Te mikor lettél ekkora pöcs ?-néztem rá. -Fana hívj egy taxit . -néztem vissza Matheus-ra. -Neked pedig rohadtul ajánlom , hogy apámnak nyomos indoka legyen ,hogy elbaszta az esténket .
-Induljunk.-mondta , majd megvárta , amíg mi előre megyünk , s  kint miután beszállt a kocsiba Fabiana Matheus a derekamra tette a kezét . Elléptem előle .
-Ha mégegyszer hozzám érsz eltöröm a kezed !
-Nyugi cica . Nem harapok.
-Baszodj meg Matheus ! -szálltam be a kocsiba, majd elindultunk. Nem volt kedvem kommunikálni , csak próbáltam össze szedni a gondolataimat .
-Mostmár nem is beszélgetsz velem?
-Valahogy elérted , hogy a gyomrom felforduljon tőled .
-Ez azért elég súlyos dolog .
-Á tényleg? Te minek neveznéd ,ha a legjobb barátnődre pisztolyt fognak?
-Nekem ez a munkám . Szerintem a te faszidnak fényűző melója van ?
-Az kurvára nem tartozik rám , mind addig amíg nem keveredek bele .
-Szóval akkor csak a dugáshoz ért .
Felnevettem kínomban .
Eszembe jutott , hogy mennyire nagyra volt régen magával . Fabiana-val sokat beszéltünk régen is , és mesélte , hogy gyerekként ,sokszor menőzött azzal , hogy mekkora farka van és ,hogy mindenkit megkap akit csak akar .
-Na ő tud és nem kell neki mondogatni mit is tud pontosan neki legalább nagy van , neked mekkora is ?-horkantam fel gúnnyal átitatott hanggal.
Matheus vissza kézből arcon vágott , úgy ,hogy eleredt az orrom vére és a szám is felrepedt. Kis híján elvesztettem az eszméletem .
Szóval tényleg kicsi a pöcse.
-Kurva nagy a pofád ,azért mert egy kartell főnökkel baszol , de aranyom ,hol is van a te maffiózód most ? -parkolt le egy kertes ház mellett .
Kiszállt a kocsiból ,majd kinyitotta az ajtót és elkezdett rángatni.
-Tudok menni bazd meg!-motyogtam dühösen .
Addig addig rángatott míg be nem értünk egy hatalmas nappaliba ahol a bőr fotelben ült az apám piálgatva .
Ez igen . Tud élni  .
-Meghoztam!-mondta büszkeséggel eltöltve és ennek köszönhetően egyre jobban szerettem volna letörni a szarvát .
Az apám felnézett , s szúrós tekintettel nézett rám.
-Mi a faszt csináltál?-pattant fel ,majd a közelembe sétált  olyan gyorsan ,mint valami védekező apa tigris .
-Nagy volt a szája .
Apám megfogta az állam és megnézte a szebbeimet , majd Matheus-ra nézett .
-Nem ezt kértem te szardarab .
-Ú még apám szerint is egy semmit érő vagy .-vettem elő a gonosz énem . Matheus felhörgött .
De apám jelenlétében már nem volt akkora arca .
Puha pöcs .
-Gyere lányom ülj le , te pedig menj a dolgodra !-parancsolta .
Apám a könyökömnél fogva húzott magával a kanapéra , majd megfogott egy poharat és teletöltötte vízzel. A kezembe nyomta ,majd leült velem szemben . Egy ideig várt , majd megszólalt .
-Nem akartalak így idehozatni , de nem hagytál más választást.
Felhorkantam.
-Ajánlom ,hogy kurva nyomós érved legyen ,mert kezdek bepöccenni a kis fiúcskádra , te meg csak tetézed a feletted gyülekező felhőket .
-Hidd el Nati nem hoztalak volna ide , ha nem lett volna fontos .
-Natalia .
-Tessék ?
-Csak a család hívhat Nat-nak!-szögeztem le . Apám ekkor össze szorította a fogait , majd bólintott . Fájt neki ,hogy elvesztette a jogot ,hogy becézzen .
Fájjon is.
Megöregedett , de a test alakja igen . Meghízott . Kis pocakot növesztett és borostát . Az öregség jelei villantak fel a bőrén és a haján , de amúgy semmi nem változott .
-Sajnálom kicsim . Bárcsak máshogy történt volna .
-Ne fáradj a körítéssel! Felfogtam , hogy nem akartál gyereket , csak akkor tudnám mi a lótúróért vártál nyolc éves koromig ,hogy felszámolj mindent magad körül.
-Erre egyszerű a válasz. -vett egy mély levegőt , majd a szemembe nézett . -Hazudtam neked . Azt akartam , hogy távol maradj tőlem , és azt ,hogy nagyívbe elkerüld Alexander-t.
Ott ültem és azon gondolkoztam , hogy vajon csöng a fülem vagy csak egyszerűen azt mondta amit hallottam . Szerettem volna vissza kérdezni , de nem volt kedvem beszélgetni.
-Elmesélem az elejétől ha egy kicsit megnyugodtál , és ígérem mindent megfogsz érteni.
-Feszült? Ezen most komolyan csodálkozol?-fröcsögtem.
-Na jó úgy látom , ugyan olyan vehemens vagy ,mint kicsinek voltál. Bele kezdek .
     Mibe? Azon gondolkoztam mi lehet annyira fontos ,hogy ide rángasson . Mi? Az ,hogy jajj megbánta amit tett ? Mert ha ez végett hozott ide , akkor istenre esküszöm , hogy elkapálom ,és nem magam végett hanem Fana végett . Azt a rémületet az arcán sose felejtem el . Megittam a vizet , majd az asztalra tettem , majd figyelve ültem apámmal szemben és vártam , hogy elkezdjen beavatkozni miért is hagyott ki húsz évet az életemből.

Continue Reading

You'll Also Like

2.6K 225 41
A történet 2023 november 23-ban indult el azonban 2024 január 3-án egy hiba miatt az összes meglevő felyezetet unpublisolnom kellet. Ez a történet eg...
31.5K 883 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
50.9K 1.3K 28
Leah egy másik világba csöppen. Ez a világ Dominique.
13.5K 440 24
Cassie és Jack utálják egymást, Szüleik mégis nagyon jóba vannak. Egy nap minden megváltozik mikor szüleik bejelentik hogy házasodniuk kell, a két f...