𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

46.

4.2K 198 16
By LigethyRebeka

Natalia

      Ott ültem az ágyon és Alexandert néztem , ahogy dobol a lábával , majd felpattan és elkezd sétálgatni. Befeszült . Mi a fene lett vele ? Nem szóltam semmit , megvártam amíg ő szólal meg .
    -Add csak ide azt a szart!-parancsolt rám .
-Mit a névjegyet ? -kérdeztem vissza.
-Azt !-dörmögtem .
-Minek ez neked ?-nyújtottam oda neki. -Mi a bajod Alexander ?-néztem rá kérdően.
Egy mozdulattal fogta és ketté tépte ,majd a kukába dobta . Kérdően néztem rá.
-Nincs arra szabály ,hogy a doki nem flörtölhet a betegével?
-De van , de miért kérd...-elnevettem magam.-Atya úr isten te azt hiszed ,hogy flörtölt velem? Alexander ne legyél gyerekes . Normális volt . Csak kedves akart lenni.
-Inkább a bugyidba akart be mászni .
Féltékeny lenne ?
-Hát te teljesen hülye vagy .-kuncogtam .
-Nem vicces Natalia ! Mi a faszról beszélsz ,hogy haza jössz ?
-Hallottad nem?
-Kurvára hallottam , de biztos ,hogy nem . Meg kell gyógyulnod ,hogy minél hamarabb kezdhess mint az orvosunk , ha csak nem akarsz a ficsúr ajánlatával élni.
-Atya útisten Alexander .-nevettem fel megint .
-Ne nevessél baszki!-parancsolt rám ,de láttam ,hogy mosolyra húzódik a szája .
-Haza megyek és pont ! Felnőtt nő vagyok , nem mellesleg orvos , tisztában vagyok azzal ,hogy mit csinálok , de else képzeld azzal a nagy fejeddel ,hogy kihagyom a legjobb barátnőm esküvőjét ! Majd pihenek otthon .
Felnevetett .
Kivillantotta a szép fehér fogait .
-Mi vicceset mondtam ? -tettem ki az ágy szélére a lábam ,hogy felkeljek . Letettem a lábam a padlóra , s óvatosan felálltam . Ám a lábaim alig akartak még megtartani. Megszédültem . Becsuktam a szemem , hogy enyhüljön az érzés . Hirtelen erős kezek fonódtak körém , s tartottak mintha össze esni készülnék.
-Szerinted hagyom ,hogy haza menj így ? Ha már annyira akaratos egy nőszemély vagy , oké , de akkor nálunk leszel ahol  valaki szemmel tud tartani. -dörmögte és a meleg lehelete megcsapta az arcom.
-Van választásom? -horkantam fel,majd a szemébe néztem , a kezeim ösztönösen az övére csúsztak így kapaszkodtam belé.
-Na mi van édes elvesztetted az ellenkező képességeidet ? -húzódott mosolyra a szeme .
-Csak szeretnéd , de a szerencsédre most még túl gyenge vagyok ellenkezni. Még egy ovis is eltudna verni. -nevettem fel. -Elengedhetsz jobban vagyok.
-Nem akarlak . Segítek felöltözni.
-Megy egyedül is . -kacsintottam rá ,majd elengedtem . Alexander arrébb lépett és úgy nézett biztos távolból ,mintha egy gyerek lennék.
Iszonyatosan gyenge voltam még , de nem mutathattam ki. Alexander pedig látta az arcomon és dörmögéssel tudatta ,hogy nagyon nem tetszik neki ez a helyzet . De nekem se . Utálok valakire rászorulni.
Elindultam a mosdó fele ami a szobámból nyílt . Lassan ,de biztosan .
-Hova mész?
-Vécére?-tettem szét a kezem mintha elcsodálkoznék.
Bólintott ,majd tovább nyomkodta a telefonját . Becsuktam magam mögött az ajtót , majd leültem és akkor hallottam ,hogy valakivel beszél .
-Natalia ?-hallottam meg a doki hangját.
-Mosdóban.
-Hoztam a zárójelentését . Bármi probléma van hívjon nyugodtan . Egy példány az Övé a másikat alá írva adják le a recepción.
-Nem lesz ! Vigyázok rá.
-Rendben , a számom oda adtam , ha kérdés...-kezdett volna a mondókájába .
-Dokikám megtenné ,hogy nem próbál meg nyomulni a barátnőmre ,mert kicseszettük nem bírom.
A pofámról le sül a bőr . Mi a fenét csinál?
-Uram félre érti! Szigorúan a páciensemként kezelem .
-Remélem is . -dörmögte mély hangon Alexander .
Hallottam ahogy kimegy , majd amíg kezet mostam kicsapódott az ajtó .
-Jól vagy ?
-Pisilnem se lehet ?-horkantam fel.
-Sokáig tartott . -motyogt.
-Mit vagy úgy oda ? Te eközben rohadt kínos helyzetbe hoztál. -csattantam fel.
-Ez?-mutatott maga mögé.
-Pontosan tudod miről beszélek Alexander . Mire volt ez jó?Miért mondtad ,hogy a barátnőd vagyok?
-Te is azt mondtad Matheus-nak .-nézett rám szúrós szemekkel .
-A helyzet teljesen más volt . Mit féltékenykedsz itt ?
-Én ? -nevetett fel kínosan , de láttam az arcát . -Féltékeny ? Mire ? Erre a dísz pöcsre , a cuki muki mosolyával ? Hagyjál  már a faszomba . 
Hazudik.
-Oké -oké . Tételezzük fel ,hogy elhiszem . Akkor miért tépted szét a névjegyét ? -kuncogtam.
Halványan elmosolyodott ,majd közelebb lépett , s a karjaival a kézmosónál tartott .
-Kérjek neked másikat? -vált cinikussá.
-Á kérek magamnak.-mosolyodtam el ahogy megláttam ,hogy megfeszül az álla . Közelebb hajoltam , s motyogni kezdtem . -De lehet inkább elfogadom az ajánlatát és akkor minden nap vele lehetek .
-Ne piszkáld a tigris farkát Natalia !-figyelmeztetett krákogva .
-Úgy vettem észre  ,hogy a tigris kimondottan szereti ,ha a farkával játszadozom. -néztem a szemébe , majd elléptem előle és ki akartam sétálni , de ekkor elkapta a csuklómat és vissza rántott. Úgy csapódtam neki ,hogy felnyögtem ,mire Alexander felmordult és megfogta a nyakam gyengéden , s a számra tapadt .Elsőre úgy tűnt ,mintha várna arra ,hogy eltoljam . Viszont nem akartam . Hiányzott már a közelsége . Akár mennyire is éreztem  piszok szarul magam ,annál jobban éreztem magam , az idő alatt míg csókolt . Egy kis idő után a nyelve bebocsátást kért a számba és én engedelmeskedtem neki. A nyelveink csatáztak  és amikor a nyakamon lévő keze ellazult , s felcsúsztatta az arcomra elvesztem. Mintha megállt volna az idő. Soha nem akartam nyálas csöpögős szerelmet , de mindig vágytam egy fajta tűzre ,amitől nem undorító silányak a mindennapjaink együtt. A kezeim a mellkasára kúsztak , s addig araszoltam amíg hozzá nem ért a bőröm a bőréhez. Akkor mintha egy bomba robbant volna bennünk . Úgy faltuk egymást ,mintha nem lenne holnap.
    Levegő hiányában váltunk szét és egy ideig csak néztük egymást ,majd krákogott egyet és motyogni kezdett .
-Ne szórakozz velem !
-Ez pontosan fordítva történik .-motyogtam ,majd beharaptam  a számat és elindultam kifelé. Elkezdtem össze pakolni a cuccaimat amit Fabiana pakolt össze , s kerestem valami kényelmes ruhát amit felvehetnék.
Egy bővebb fehér melegítő alsót és egy fehér topot kaptam magamra , az felé meg a bőrkabátom .
-Kész vagy ?
-Aha.-motyogtam , majd kifésültem a kezemmel a hajam , s fel akartam venni a táskát.
-Natalia! -szólt rám , majd a kezemre rakta a kezeit . Elvette a táskám ,majd a másik kezét felkínálta nekem . Elfogadtam ,mert tudtam ,hogy hosszú lesz az út mire leérünk.  Együtt sétáltunk ki , majd megvárta amíg  bemászok és magamra csukom az ajtót . Beült mellém , majd rám nézett .
-Mivan?-húztam fel a szemöldököm.
-Öv!
Cammogtam egyet ,majd elnyúltam érte és bepattintottam a csatba . Az isten szerelmére mondja azt nekem valaki ,hogy ezen a férfin ki lehet igazodni. Biztos ,hogy nem . Ez az előbbi heves csók is mi volt ? Eddig meg távol akarta magát tartani tőlem , most meg megint ő közeledik . Esküszöm nem tudom követni őt .
      Dona úgy várt mintha egy eltűnt gyermeke tért volna haza . Úgy ölelt mintha évek óta nem látott volna . Miután megnyugodtak a kedéllyek Fabiana és Alfredo a kislánnyal érkezett meg ,s így ültünk kint le beszélgetni. Jó volt újra az élők sorában.

Continue Reading

You'll Also Like

73.9K 2.8K 67
A nevemből kiindulva gyanítom nem kell bemutatkoznom. A gyerekkoromat figyelemmel kísérhettétek így arról se kell sokat mesélnem. Arról viszont semmi...
97.6K 7.1K 29
Ki szereti a zombikat? Nos... Én régen szerettem őket... De aztán megjelentek a valóságban is, és felfalták a tanáraimat, meg az ismerősöket. Hirt...
109K 3.4K 37
Rhea Sky vagyok. Már 7 éve egyedül vagyok. 10 éves koromban haltak meg a szüleim. Egy tragikus autóbalesetben. Azóta az árvaházban élem a napjaim. A...
21.7K 800 16
Astrid Stein, egy 20 éves lány. 6 évig volt börtönben az egyik ismerőse miatt. Kínzások közepette határozta el, hogy megöli azt, aki a nyomorba küldt...