𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

419K 18K 803

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

40.

4.8K 204 5
By LigethyRebeka

𝗙𝗶𝗴𝘆𝗲𝗹𝗲𝗺 𝘁𝗿𝗮́𝗴𝗮́𝗿 𝘀𝘇𝗮𝘃𝗮𝗸𝗮𝘁 𝘁𝗮𝗿𝘁𝗮𝗹𝗺𝗮𝘇!

𝗔𝗹𝗲𝘅𝗮𝗻𝗱𝗲𝗿 𝘀𝘇𝗲𝗺𝘀𝘇𝗼̈𝗴𝗲

Ahogy telt az idő én úgy lettem egyre -egyre idegesebb . Utáltam azt ha valamit nem én irányítok. Ezt pedig nem tudtam , fogalmam sem volt róla ,hogy túl éli e vagy sem . Ültem a széken és doboltam a lábaimmal.
-Minden rendben lesz ! -nyugtatta Alfredo a barátnőjét . Soha nem értettem ,hogy képes kapcsolatot létesíteni egy nővel ,mikor azért eddig ő is húzta a strigulákat rendesen . Együtt vadásztunk minden nap , de mostmár egyre jobban azt érzem ,hogy kész megállapodni és letenni magát ennél a nőnél . Nem volt bajom Fabiana-val . Bírtam , de nekem eszembe se jut a elvenni senkit se . Egyszer szerettem volna családot , de nem találtam még olyan nőt aki lehetne a gyerekem vagy gyerekeim anyja . Pedig anya minden vágya ez ,hogy végre nagymamát csináljak belőle . Erre pedig várnia kell .
-Nem hiszem el ,hogy még mindig nem mondanak semmit .-mormogtam,majd megdörzsöltem a homlokom.
-Idő kell mire minden vizsgálat elkészül .
-De mennyi? A rohadt életben egy órája csak azt látom ,hogy befelé mennek az emberek . -pattantam fel idegesen. A víz automatáig sétáltam,majd vissza . Oda -vissza köröket róttam ,mikor egyszer csak a hátam mögött megköszörülte valaki a torkát . Megfordultam ,s már majdnem örültem ,hogy az orvos .
-Te mi a fasz keresel itt ? -förmedtem rá .
-Hallottam ,hogy Nat -al történt valami . -válaszolta önelégült fejjel Matheus .
-Ja persze és te egyből rohantál . -mondtam cinikusan .
-Nem hozzád jöttem öreg . -fröcsögte nekem vissza , mire az a maradék agyvizem is felpumpálódott .
-Na idefigyelj hülye gyerek rohadtul rossz helyen jársz! Takarodjál innen és hagyd békén Natalia-t ,mert kivéreztetlek ,mint egy rohadt malacot .-emeltem fel a hangom , mire Alfredo mellém állt és elkezdte mondogatni ,hogy ennek nem itt és most van itt az ideje.
-Úgy csinálsz ,mintha téged annyira érdekelne ember . Én a barátja vagyok ! És te mi is vagy ? Az uzsorás akinek tartozik vagy a dugó partnere ?
Elszállt az agyam. Ez a nyomorultnak fogalma sincs ,hogy nagyon rossz terepre tévedt be . Elkaptam a nyakát és úgy szorítottam .
-Te se a barátja ,se senkije nem vagy ,fasz jancsi . Te egy kis kutya vagy aki úgy ugrál ,ahogy a főnöke fütyül . Én pedig üzenem neki ,hogy nem most kellene érdekelnie mi van a lányával . -Alfredo próbálta lefejteni a kezem Matheus-ról ,de én csak szorítottam. -Rohadt gyorsan tiplizz vagy fej belőlek .
-Engedd már el megfullad !-szólt Fabiana . -Ez most nem javít Nat állapotán.
Elengedtem a srácot , de csak mert nem volt kedvem itt mindenki előtt megfojtani. Több és más tervem volt vele , de Fabiana-nak igaza volt . Matheus ott kapkodta a levegőt a padlón ,majd Fabiana-hoz kezdett beszélni.
-Fana te is tudod ,hogy én csak a jót akarom nektek .
-Menj el Matheus ! -böffent ki belőle , amin meg is lepődtem.
-Fana tudnom kell mivan Nat..-kezdett volna bele ,de már indultam is el felé csak Alfredo elém állt .
-Ki ne merd mégegyszer ejteni a szádon a nevét ! -fröcsögtem .
-Minek jöttél ide ? Igaza van Alexander-nek pár napja még megalázta az apja ,most meg egyből tudni akar róla .Hol volt a drága apuka amikor a nevelőfaterja lehúzta egy csomó pénzzel és mellette megverte minden egyes nap? Hol volt a faterja mikor a barátja folyamatosan megalázta és olyan dolgokra kényszerítette amit ő nem akart ,mert drogozott. Sehol !Úgyhogy röhejes ,hogy volt képe ide küldeni . A másik ,hogy senkinek nincs joga megkérdőjelezni azt ,hogy Alexander milyen kapcsolatban áll vele . Szóval állj fel és menj . -szipogta mérgesen . Meglepődve figyeltem azt a kicsi ,törékeny lányt aki határozottan lépett fel . Ma pontosan ezért bírtam a csajt .
Ekkor felállt Matheus és elindult kifelé. Alfredo elengedett ,majd megcsapkodta a hátam nyugtatás kép . Oda sétált a barátnőjéhez és a feje búbjára adott egy csókot . Ekkor megnyílt a korterem ajtó és nővérek és orvosok jöttek ki , majd Garcia . Fabiana toporogni kezdett egyhelyben és meg tudtam érteni .
Fabiana elé sétált és halkan kezdett beszélni.
-Mesterséges kómában van . Kétszer élesztettük újra , és eléggé gyengék az életjelek ahoz ,hogy azt mondjam talán a reggelt se éli meg. -nézett közbe rám. -Sajnálom ,hogy rossz hírekkel tudok szolgálni, de Alexnadernek köszönhetően most stabil ,a mérgezésre való kezelés most hatni látszik ,már csak reménykednünk kell benne ,hogy elég erős a szervezete .
-Milyen méreg ? -kérdeztem.
-Még nem tudjuk ,de idegméreg szerű. Profi volt . Pont eltalálta az adagolást. Ha túl éli akkor reméljük ,hogy zökkenő mentes lesz a felépülése ,de most egyenlőre az éjszaka a kritikus .
-Milyen esélyekkel ?-kérdezte Alfredo.
-Nagyjából negyven százalék , de ez is csak annak tudható be ,hogy gyorsan reagáltatok ,más különben halott lenne már .
-Be mehetek ?-szedte össze magát a remegő testű lány aki eddigi zokogását próbálta elfojtani.
-Steril ruhában igen . Egy nővér segít .-bólintott ,majd intett a fejével.-Gyere .
Fabiana olyan erőtlenül ment az orvos után ,hogy azon csodálkoztam ,hogy nem esett össze. Teljesen le fagytam. Nem tudtam mit mondani , csak a homlokom dörzsöltem.
Alfedo állt mellettem ,ugyan úgy letaglózva ,mint én . Nem tudtuk mi lesz most . Ez volt a halálom ,mikor nem tudom kiszámítani a lépést . Leültem és bámultam a sétálgató embereket és csak meredtem magam elé és gondolkoztam.
-Mi jár a fejedben?-kérdezte miközben a térdére támaszkodott .
-Nekem van egy rossz sejtésem .
-Mire gondolsz??
-Hirtelen szerzett sok pénzt , majd egyszer csak össze esik és itt köt ki .
-Ami a pénzt illeti én tudom ,hogy honnan van . -dörzsölte meg a homlokát a legjobb barátom .
-Honnan?
-Amit kislányként kapott a szüleitől két nyakláncot , azt adta el ,hogy minél hamarabb oda tudja neked adni a pénzt .
-Nem normális ez a nő. -dörzsöltem meg az arcom. -Oké a pénz megvan , de ki és hol akarta megmérgezni?
-Azt nem tudom tesó , de abban biztos vagyok ,hogy csak nálad vagy az edzőterembe történhetett.
-Az edzőterem kilőve , mert tudom ,hogy a saját üvegéből iszik . Ezt már megfigyeltem .
-Akkor pedig nálad .
-De hát mikor ? Anyámmal kávézott és beszélgetett .
-Tudom , de ki kell deríteni ,mert lehet nem is neki szánták Alexander.
-Arra gondolsz ,hogy anyát akarta volna valaki megmérgezni?
-Nem kizárt . Gondolj bele ,hirtelen kezdett javulni az állapota , mióta odafigyel Natalia rá. Emlékszel az orvost ,hogy kiosztotta .
-Na ná. -vágtam rá és eszembe jutott. Az a nap bele égett az emlékezetembe .  Előtte sose akartam az édes anyámat elkísérni, de valamiért  éreztem ,hogy el kell mennem velük , mert annak oka van ,hogy Natalia be akar menni anyuval.  Amíg anyu bent volt , addig én kijöttem telefonálni .  Vissza felé vettem üdítőt mindenkinek . Ahogy vissza értem a folyosó elejére  hallom ahogy Natalia erélyesen a nővér pultnál kijelenti ,hogy hívják azonnal az igazgatót . Utánna ahhoz az ajtóhoz sétált ahol anya volt , majd dörömbölni kezdett . Felgyorsítottam a tempómon. A folyosó várójában Dona pityereg , Natalia pedig egyre jobban dörömböl az ajtón , mire kinyitja gyúnyos arccal  az orvos az ajtót . Elsőre normális hangnemben beszélt Natalia , de mikor ráakarta csapni az ajtót , akkor Natalia lökött egyet rajta , majd bement . Ekkor megérkezett az igazgató és a kétségbe esett nővérekkel bement ő is a szobába .  Anya kezébe adtam az üdítőt , nyomtam a fejére egy puszit , majd én is a szobába siettem . Natalia halál laza  módon beszélt , mintha minden nap ezt tenné . Az orvos próbálta magyarázni , hogy nem úgy van és majdnem ,hogy ő a hülye , de Nat ekkor elmosolyodott és egy laza mozdulattal maga előtt keresztbe tette a kezét , és elkezdett darálni valamit.
-Etk. 1.1.2. 1§ gondolom mond valamit mindenkinek . El kell mondanom ,hogy szól a törvény Igazgató Úr ?
-Maga semmit nem tud !- fröcsögte az orvos ,mire én rendre akartam igazítani , de Natalia leintett .
-Na akkor sorolom , mert úgy érzékelem Ön elfelejtette az évek alatt az alapokat . Az élet és az emberi méltóság tisztelete . Mindig jót tenni és nem ártani  és a beteg fokozott védelme . Ön ezeket bőven megsértette azzal ,hogy a beteget , megalázta nem egyszer és félre kezelte .
-Hölgyem megkérdezhetem ,hogy Ön ezeket ,honnan tudja ?
-Ez lényegtelen , de ha már felhozta bemutatkozom Dr. Natalia Martinez .
-Maga nem lehet orvos !-fröcsögte az idős kezelő orvos .
-Gondolom ,mert nő vagyok.-mosolyodtam el . -Igazgató úr nyugodtan nézzen utánnam , de ha kell diktálom az engedélyem számát is . Ha pedig nem , akkor most kérek minden aktát a betegemről .
-Nézze hölgyem , biztos elszeretné vinni a pácienst? Van több remek orvos is ebben a kórházban .
-Az anyámat Natalia Doktornő fogja tovább kezelni!-szólaltam én is meg . Piszok furcsa volt ezt így kimondani. Azt hiszem egyből beindult a fantáziám .
-Rendben . Akkor addig amíg a Doktor Úrral elkészítjük ezeket kérem fáradjanak ki .
-Rendben . Viszont van itt még valami .-fordult vissza oldalasan .
Kérdően néztem rá , hiszen azt hittem nincs benne több.
-Szeretnénk panaszt emelni és kérvényezem ,hogy amíg a család el nem dönti a feljelentés kérdését haladéktalanul vonjanak meg tőle minden jogi munkálatot .
-Mi?-dörmögött az orvos . -Maga ...-kezdett volna bele . Vissza fordultam és a szememmel sugalltam , hogy jobb ha nem mond semmit ,mert megölöm . A nő felé fordultam aki ismételten meglepett engem már nem tudom hányadszor ,s miközben követtem a szememmel kecses és bitang szexi seggét ahogy ment kifele eszembe jutott ,hogy talán most látom először magas sarkúban .
'Mit csinálok én vele este .'-jutott azonnal az eszembe .
Miután anyának a papírjait megkaptuk Natalia alá írta a papírokat és én pedig megnyugtattam anyát . Neki is leesett az álla Nat mutatványától. Tudtam miért akarja ,hogy több legyen köztünk ,mint szex , de én nem akartam az ezzel járó bonyodalmakat.

Continue Reading

You'll Also Like

419K 18K 87
Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kiskorában elköltöztek a szülővárosából ,ho...
68.8K 2.3K 22
𝐒𝐞𝐫𝐞𝐧𝐢𝐭𝐲 𝐃𝐞𝐯𝐢𝐧 - tökéletes párkapcsolatban él a véleménye szerint, bár barátja megjegyzései kissé fájnak számára, de gyorsan túl teszi m...
142K 7.3K 72
Avery Myers nyomozói családban nőtt fel, a felmenői mind kémek és nyomozók voltak. Jelenleg az apjáé az egyik legnagyobb nyomozói vállalat a világon...
282K 8.4K 31
Dzseki white-nak hívnak. Az eddigi életem fenekestül felfordul, mikor mostoha bátyám képbe jön. Szeretem?? Lehet. Összejohetnénk? Nem, de ki tudja mi...